Keskustelu

Keskustan virallinen ääniVaalikone14.3.2019 20.34
Eduskuntavaaliehdokkaat kalastelevat vierailla vesillä. Vastasin koneeseen ja sain ensimmäisen keskustalaisen vasta sijalle 15 ja yhtäläisyys tähän oli 65%.

Sensijaan ennen tätä ensimäistä keskustalaista tuli vihreitä, sinisiä, vasemmistoliittolaisia ja demareita sekä kaksi kristillistä.

Eihän tässä ole mitään laitaa, että muut ryhtyvät esittämään keskustalaista ja virittävät verkkonsa meidän apajille.

Sanonkin suoraan, olkaa varovaisia muodostamasta lopullista mielipidettä tämän koneen perusteella.

Voi tietysti käydä niin, että Kokoomuksen ja Vasemmistoliiton kannattajalle tulee keskustalainen ehdokas. Se on mahdollista. Silloin kannattaa äänestää juuri selllaista ehdokasta, joka vastaa omaa mielipidettäsi.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Vaalikone15.3.2019 17.25
Antti Rinteellä on taipumus laukoa ajattelemattomuuksia. On ikävä perua puheita jälkikäteen, mutta joskus on pakko.
Antti lipsautti muutama kuukausi sitten, että Kuopioon ei voi rakentaa Finnpulpin tehdasta, koska puu ei riitä.
Sanoin vaimolle, että huomisesta lehdessä Antti korjaa lausuntonaan. Olin väärässä. Lausunnon korjasi Antin sihteeri. Antti oikaisi puheensa vasta kahden päivän päästä. Antti sanoi, että puu kyllä riittää, mutta vain istutuksia tehostamalla. Hän tarkoitti, että Juankoskellakin purettavien talojen vapaille tonteille istutetaan puita. Näin tapahtuukin heti ensi keväänä.
Olisin kysynyt eilen demarien vaaliautossa Veijon mielipidettä lihan verotukseen, mutta Antin lipsautus tuli vasta illalla. Olen varma, että Veijo ei hyväksy tuollaisia puheita. Veijon koiratkin vaativat liharuokaa ainakin näyttelyjen alla. Koiran turkki ei kiillä ilman liharuokaa.
Veikkaan, että Antti sähköä vielä ennen vaaleja gallupjohtonsa kokonaan. Voi olla, että puoluetoimistosta tulee vielä suositus kuntoisuuslomalle.

iänestäjäRe: Vaalikone15.3.2019 21.55
Kokeilin vaalikonetta, vastasin testimielessä jokaiseen kysymykseen "en osaa sanoa". Ykkösehdokkaaksi nousi Kokoomuksen edustaja ja seuraavaksi oli pitkä lista Keskustan ehdokkaita. Aika vaikea on tuollaisille joka suuntaan kumartaville ääni antaa.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Vaalikone15.3.2019 23.13
On aivan selvää, että tuolla vastauksella tulee Kokoomuksen ehdokas.

poliittinen tarkkailijaRe: Vaalikone16.3.2019 3.02
Minä en ole koskaan antanut YLE:n tai minkään muunkaan ulkopuolisen koneen päättää, ketä minä äänestän.

Minulla on tuolla pääkopassa sellainen sisäinen vaalikone, mikä joka päivä ilmoittaa minulle ketä kannattaa äänestää ja ketä ei.

Tänäänkin minun sisäinen vaalikoneeni totesi jo heti aamutuimaan, että älä missään tapauksessa äänestä seuraavia ehdokkaita:

 Terra Sipilä (ei ole luotettava, U-käännösten erikoismies, autotalliharrastukset haittaa työtekoa. Ei sovi pääministeriksi)

 Antti Rinne (on selvästi vielä lääkehumalassa, höpisee jo lihan lihan kieltämisestäkin, himoverottaja, ryhtynyt jo rakentamaan akkuglusteriakin, Ei sovi pääministeriksi.)

 Li Andersson (kukkakorut korvissa, ryyppäsi Viking risteilyn jatkoilla, selvästi miesseuraa etsimässsä, Ei sovi minieriksi.)

 Pekka Haavisto (haavemaailmojen mies, opinnot jääneet kesken, tärkeimmät kirjalliset työt: Inter-rail opas ja Afrikan tähteä etsimässä, ei sovi ministeriksi)

 Sampo Terho (turhaan puolusteli hallituksen aikaansaannoksia, puhui kyllä autoveron alentamisen puolesta, mutta saisi jättää "pakkoruotsin" rauhaan, hyppy siniseen tulevaisuuteen iso virhe, ei sovi ministeriksi.)

Minun sisäinen vaalikoneeni antoi nyt luvan äänestää seuraavia ehdokkaita:

 Petteri Orpopoika (ei nyt mennyt ihan putkeen, kun yritti paikkailla aiempia sammakoitaan. Petterin pitäisi terästäytyä ja ottaa epäluotettavaan Terra Sipilään selvä pesäero. Selvästi ministeriainesta. Naistoimittaja selvästi kiusasi Petteriä oli varmaan demujen asialla. Petteri turhaan pelkäsi Unilukkaria.)

 Jussi Halla-aho (selvästi koko porukan viisain ihminen. Ainoa tyylivirhe oli, kun suhtautui kielteisesti sotessa valinnan vapauteen. Selvästi ministeriainesta)

 Sari Essayah (kiitokselle hyväksytty suoritus, erittäin selkeä ulosanti, ei sortunut Terra Sipilän, Antti Rinteen, Li Andessonin tai Pekka Haaviston kaltaisten populistien virittämiin ansoihin (sähkö- ja biokaasuautoja kaikille valtion rahoilla!!!).

Näytti ymmärtävän myös rekkakuskin sielunelämääkin melkein paremmin kuin Valtakunnan Rekkamies Matti Esko. Selvästi ministeriainesta)

 Anna- Maja Henriksson (Vaasan keskussairaalan esille ottaminen oli loistava veto. Aina kun Anna-Maja avaa suunsa, niin sieltä kuullaan pelkkää asiaa. On selvästi samassa luokassa Elisabeth Rehnin kanssa. Olisi varmasti erittäin luotettavaa ministeriainesta)

No niin, tästä se vaalimittelö siis minun sisäisessä vaalikoneessa alkaa.

Joka tapauksessa Kepu kuitenkin pettää aina...

MFGA (Make Finland Great Again)!!!

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Vaalikone16.3.2019 7.13
Sipiläkin kuunteli sisäistä ääntään ja jätti hallituksensa eronpyynnön. Onko sisäinen ääni aina luotettava? Olen oppinut kiertämään ihmisiä, jotka kuulevat ääniä. Sisäinen ääni voi olla luotettava, jos se kuuntelee virallista ääntä. Akm on selvästi herkkä naisen äänelle. Itselläni oli sama herkkyys. Kotona tällainen ominaisuus vielä menettelee, mutta politiikka on hieman eri asia. Huomasin jo presidentinvaalien aikaan tämän heikkoutesi. Huhtasaari on hyvä ihminen kuten Trump sanoisi, mutta hän ehkä on omimmillaan tuolla tieteen tekemisen puolella. Muistelen kyllä hänenkin herkkyytensä muiden ääniin vai oliko se peräti kirjaimeen. Akm:llä on myös toinen huvittavakin ominaisuus. Tämä on "pieni on kaunista- ajattelu". Essayahin, Henriksson ja Huhtasaari viehättävät tästäkin syystä.

poliittinen tarkkailijaRe: Vaalikone16.3.2019 18.35
Keskustan virallinen ääni pitää "pieni on kaunista- ajattelua" huvittavana.

Näin väittäessään virallinen ääni näköjään unohtaa kaikki alkiolaisetkin hyvät periaattteet.

Minä muistelen, että Alkiollekin tärkeä ihanne oli itsekasvatus, jossa yksilö opetti itseään hyviin tapoihin ja harrastuksiin sekä taisteli pahoja taipumuksiaan vastaan.

Terra Sipilän kaudella nämä alkiolaisetkin hyvät periaatteet ovat törkeällä tavalla unohtuneet.

Terra Sipilän johtoperiaate on, että itsekasvatuksella ei ole mitään arvoa. Poliittinen järjestelmä ja sen pakkovalta määrää, miten ihmisen pitää kehittää itseään.

Kepulandia onkin kehittynyt kommunistisen järjestelmän kaltaiseksi pakkovallaksi, jossa yksilön itsekasvatuksen jaloja periaatteita poljetaan päivittäin kaikessa kepuloisessa päätöksenteossa.

Meille on syntynyt ns. maan tapa eli rakenteellinen korruptio, jossa esim. perustuslaissa mainittuja yksilön ihmisoikeuksia loukataan koko ajan kaikessa korruptoituneessa päätöksenteossa.

Korruptoituneessa päätöksenteossa ainoa tavoite on taloudellinen ja muu vallan käyttö.

Kepulandian periaatteet ovat Suomessa johtaneet megalomaaniseen ajatteluun, että vain suuri on kaunista ja keskittämällä päätöksenteko harvojen käsiin turvataan yksilön oikeudet kehittyä.

Meillä on hyvä esimerkki tästä ajattelutavasta itäisessä naapurimaassamme Venäjällä. Siellä maa on suuri, mutta kansan ongelmat ovat valitettavasti vielä paljon suurempia.

Vallan keskittäminen ei lisää missään maassa hyvinvointia.

Vallan hajautus on ainoa järkevä toimintatapa ja kysymyksessä on luonnonlaki, jolle edes kepuloiset eivät mahda mitään.

Tämä asia on kirjattu termodynamiikan toiseen pääsääntöön: kaikissa syteemeissä entropia eli hajaannus pyrkii luonnostaan lisääntymään.

Kehotan keskustan virallista ääntä tutustumaan myös Albert Einsteinin suhteellisuusteoriaan, niin keskustan virallinen äänikin varmasti viisaana ihmisenä havaitsee, että luonnonvoimia vastaan on turha pyristellä eli tutkainta vastaan on turha potkia.

Maailmankaikkeus on koko ajan alkuräjähdyksen jälkeen laajentunut kiihtyvästi jopa valon nopetta kovemmalla vauhdilla.

Hajaannus on siis luontaista kehitystä, jota kannattaa kaikin mahdollisin keinoin tukea.

On siis viisasta toimia ns. proaktiivisesti eli kehitystä myötäillen, ei reaktiivisesti kuten ilmastoaktivistien aivopesemät besserwisserit, jotka vallantavoittelussaan haluaa ainoastaan näivettää kaiken luonnollisen ja sosiaalisen kehityksen.

YLE:n vaalikeskustelussa, jossa populistit ja megalomaanit olivat ottaneet keskeiseksi vaaliteemaksi Terra Sipilän Leveäharteisen Maakunta Soten ja ilmastonmuutoksen RKP Anna-Maja Henriksson oli selvästi sisäistänyt myös entropiaa eli hajaannusta koskevat periaatteet.

Anna-Maja otti esille myös Vaasan keskussairaalan päivystystä koskevan lakialoitteen, josta oli tarkoitus äänestää perjantaina.

Henriksson halusi nähdä, mikä on vastuullisten kansanedustajien näkemys tässäkin tärkeässä asiassa, jossa etenkin kepuloiset megalomaanit ovat halunneet hinnalla millä hyvänsä Annika Saarikon ja Päivi Nergin kehittämällä keskittämislainsäädännöllä estää alueellisten sote-palvelujen luontaisen kehittämisen.

No eilen oli sitten asiaa koskeva äänestys Eduskunnassa, jossa lukemin 92-91 todettiin järjen vastaisesti, että Vaasassa ei saa tarjota asiakkaille heidän tarvitsemiaan sote-palveluja varsinkaan siksi, että monet palvelujen tarvitsijat ovat Vaasan seudulla ruotsinkielisiä.

Äänestyksen jälkeen selvisi, että vihreiden Emma Kari oli virheellisesti ilmoittanut äänestysnappia painamalla, että hän ei ollut paikalla vaikka oli paikalla, joten hänen Vaasan päivystystä tukevaa ääntään ei siis laskettu.

Mikäli Emman puoltava ääni olisi laskettu mukaan, niin asiasta olisi jouduttu äänestämään uusiksi ja tulos olisi todennäköisesti ollut toinen.

Pääasiassa hallituspuolueet ja etenkin siniset "pakkoruotsin vastustajat" äänestivät Vaasan kokopäivästä päivystystä vastaan, mutta muutamat hallituspuolueiden edustajat olivat jo aloittaneet Terra Sipilän laittoman Maakunta Soten kaaduttua järjen käytön asiassa.

Huvittavaa on, että 16 kappaletta kansanedustajista oli poissa olevia äänestettäessä näinkin tärkeästä asiasta.

Tämäkin Vaasan päivystystä koskeva äänestys osoittaa, että nykyään eduskunta toimii yhä edelleen yli 100 vuotta vanhoilla säännöillä.

Nykyäänhän kaikissa urheilukilpailuissakin on otettu käyttöön jo kauan sitten maalikamerat ja videot, joilla voidaan tarkistaa, kuka voitti 100 metrin juoksun ja tehtiinkö jääkiekossa tai jalkapallossa maali vai tapahtuiko käsivirhe rangasitusalueella.

Urheilukilpailut ovat viihdettä, mutta sielläkin halutaan pelata sääntöjen mukaan ja joukkuepeleissä pidetään siitä aina huoli, että joukkueet ovat sääntöjen puitteissa täysilukuiset.

Miksi sitten Suomen yli 100 vuotisessa Eduskunnassa kukaan ei valvo tapahtuuko äänestys asianmukaisesti toimivilla laitteilla ja jos kansanedustajat ovat jostain syystä poissa paikalta, niin miksi varamiehet eivät astu kehiin tärkeissä päätöksissä???

Terra Sipilän aikana parlamentarismi onkin saanut Suomessa naurettavat puitteet, kun kepuloisten toimesta Suomea on laitettu ns. kuntoon, mutta kukaan ei ole kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka U-käännösten erikoismies Terra Sipilä on todellisuudessa pyyhkinyt kansanvallan pyhillä periaatteilla moneen kertaan ns. persettä.

Toivottavasti tulevan Eduskunnan aikana emme enää joudu Terra Sipilän prosessikaavioden ja Luottamuksen Apiloiden uhreiksi.

Kommunisteilla oli ennen aikaan tapana laatia kaikenlaisia megalomaanisia suunnitelmia, mutta nykyään ajat muuttuu niin nopeasti, että täytyy pystyä nopeammin vastamaan ajan haasteisiin.

Kommunisteilla tavoitteena oli esim. nousta maailman johtavaksi teräksen tuottajaksi, mikä johti siihen, että kaikissa teräsrakenteissa käytettiin monin kertainen määrä huonolaatuista mustaa ja ruostuvaa terästä verrattuna länsimaiden ruostumattomaan teräkseen.

Nykyaikaiset vaatimukset edellyttävät sitä, että päätökset ovat mahdollisimman pieniä, jotta jokainen päättäjä tietää, mistä päätetään.

Terra Sipilän megalomaaninen laittomaksi todettu Leveäharteinen Maakunta Sote kaatui siihen, että kukaan ei enää loppuvaiheessa tiennyt, mistä oltiin päättämässä.

Sellaista lakia ei pidä eduskunnassa säätää, jossa
sivuja tuntuu olevan jopa 3 850.

Minusta toimivalle laille pitäisi myös asettaa enimmäissivuraja.

Moni kymmenvuotinen kokemus on osoittanut, että noin 100 sivuisessa bumagassa voidaan ottaa esille pääkohdat kaikista asioista, joista on tehtävä päätöksiä.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Vaalikone16.3.2019 20.27
AKM on mieltynyt kahden pienimmän puolueen naispuolisiin puheenjohtajiin. Siinä ei ole mitään pahaa.
Suomessa ei ole sellaista äänikynnystä, joka pudottaisi 3-4 prosentin puolueet parlamentista, vaan nämäkin saavat melkein suhteellisen kannatuksensa mukaiset paikat edustajilleen.

Tämä on erinomaisen hyvä asia. Sekä kristilliset että ruotsalaiset ovat ilmoittaneet keskustan mieluisimmaksi yhteistyöpuolueeksi ja aivan samoin keskusta pitää näitä puolueita parhaina kumppaneinaan.

On hyvä, että AKM pystyy antamaan äänensä näille hienoille naisille. Mikäli keskusta häviää vaalit kuten ennustetaan, on hyvinkin mahdollista, että taas pitkästä aikaa tarvitsemme aivan oikeasti näiden puolueiden apua ja voimme olla yhdessä suurin vaalien jälkeenkin.

Ilman syvällisempää paneutumista suhteellisuusteoriaan, pystyn aina laskemaan kenen kanssa kannattaa milloinkin olla väleissä.

Nyt näyttää siltä, että juuri nämä hienojen naisten puolueet ovat kokoaan suuremmassa roolissa. koska perussuomalaisista on tulossa ruotsidemokraattien tapainen hyljeksitty ryhmä ja orpopojan puolue on polttamassa siltansa sekä demareihin että keskustaan sotelinjansa vuoksi.

On todella harmi, ettei täällä Savossa pysty äänestämään Henrikssonin puoluetta, koska heillä ei ole ehdokkaita. On kuitenkin 7 tähden liikettä ja nyttiä ja vaikka mitä ja protestoijat voivat antaa äänensä mennä hukkaan näiden kautta. Tällainen hyvä mahdollisuus koituu aina vaalipiirin suurimman puolueen eduksi.

Tämä on se suhteellisuusteoria, jota ymmärrän ja johon olen perehtynyt.

Pekka VRe: Vaalikone17.3.2019 10.21
Moro,
vaalikone ohjasi minut Perussuomalaisten numeroille- toteutan koneen viittoman tien.

Keskustan virallinem ääniRe: Vaalikone17.3.2019 20.14
Kesti kolme päivää ennenkuin Antti Perui periaatteensa. Tällä kertaa hän perui lihalle lihalle lupaansa veron.

Ei tällaista miestä kerta kaikkiaan voi ajatella Suomen pääministeriksi. Mies puhuu mitä sattuu, kun ei ymmärrä tämän maailman perusasioita eikä yleissivistys riitä lukiolaisenkaan tasolle.

Arvelin, että Antti sählää demareille luvatun vaalivoiton ja siltä nyt näyttää. Kenenkähän kanssa olemme tulevassa hallituksessa?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: