Keskustelu

alan kolmas miesMäkäräisellä haulikko MM-kisoissa17.3.2019 15.44
Tämä talvi on taas osoittanut, että Suomessa on tehty kaikki väärin hiihtokisoissa.

Mäkäräisellekin oli viimeiselle ampumapaikalle jäänyt selkään vahingossa haulikko. Osuiko yksi hauli tauluun vai miten se meni viimeisellä ampumapaikalla?

Italian Dorothea Wierer ampui kuitenkin kiväärillä aivan kuin Tex Willer aikoinaan pistoolilla tai John Wayne Winchesterillä John Fordin länkkäriklassikossa Hyökkäys erämaassa (Stagecoach).

Mäkäräisen olisi kannattanut eilen illalla katsoa CD:ltä tuo John Waynen esitys, niin ei olisi niin paljon jännittänyt penkalla.

Ne hermot, ne hermot ovat aina olleet Kaisan kiusana. Kaisan olisi kannattanut käydä Lasse Virenin juttusilla, miten hermot pidetään kurissa aina tärkeimmällä hetkellä.

Juha Hirvi ei ehkä ole ollut paras ampumaopettaja, koska Juhalla on ollut paljon myös taloudellisia huolia. Sellainen heijastuu helposti ammuntaan.

Suomessa lastattiin taas Kaisan selkään liikaa odotuksia, kuten tehtiin myös lähes kaikille Seefeldin hiihtäjille ja sen seurauksena meidän urheilijoille tuli väkisinkin yliyrittämisen pakko, joka johtaa kilpailijoiden aliarviointiin ja muihin vääriin tilanne arvioihin myös suksihuollossa.

Hyviä esimerkkejä tästäkin ovat nyrkkeilijät Amin Asikainen ja Robert Helenius.

Urheilu-urakin pitäisi osata lopettaa silloin, kun se on heppeimmillään.

Anssi Petsinenkin totesi eilen hyvälle TV selostajalle ja vaimolleen Laura Arfmanille sekä Jauhojärven Mustille, että parempi olla yksinkertainen rakennusinsinööri kuin kaksin kertainen piirinmestari hiihdossa.

Toinen hyvä esimerkki on mielestäni Mika Poutala, joka ei saavuttanut aivan kirkkainta mitalia, mutta tajusi lopettaa selväpäisenä. Kerrassaan esimerkillinen urheilija.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Mäkäräisellä haulikko MM-kisoissa17.3.2019 17.00
Kaisan kuntohuippu nyt vain on mennyt ohi. Olen sitä mieltä, ettei puhdas ammuntakaan viimeisellä paikalla olisi tänään riittänyt mitaleille. Saa nyt nähdä joko Kaisan hiihdot olivat tässä. Hyviäkin hetkiä on meillä penkkiurheilija olla ollut. Helppoa ei ollut miesten maailmancupissakaan. Englannin ja Andorran pojat eivät onneksi voittaneet minuutillakaan.

eeroRe: Mäkäräisellä haulikko MM-kisoissa18.3.2019 13.21
AKM Tarkkuutta Anssi Pentsisen sanomisten lainauksiin. "Siksi pääsyin tälle uralle, koska on parempi olla edes kaksinkertainen piirinmestari, kuin yksinkertainen rakennusinsinööri "!!!!

alan kolmas miesRe: Mäkäräisellä haulikko MM-kisoissa18.3.2019 15.16
Eerolle tiedoksi. Huomasin kyllä Anssin erikoisen ilmauksen, mutta en sitä oikein ymmärtänyt.

Siksi kirjoitin, niin kuin kirjoitin. Koska myös Anssin hyvälle piirinmestarin uralle on hyvä saada looginen loppu.

Anssihan valitti sitä, ettei tullut nuorena harjoitelleeksi tarpeeksi. Anssi hiihti siis ilmeisesti vain luontaisilla lahjoillaan, eikä nykyään enää niin pärjää noiden norjalaisten kanssa.

Minulle tuotti suuta iloa, että BOLSHU voitti eilen. Hänen kohdatessaan Sundyn ja karjahdeltuaan onnellisena siinä tilanteessa, näki miten tärkeä voitto oli hänelle.

Minä luulen, että vaatimaton BOLSHU tulee vielä voittamaan monia kisoja.

On erinmainen asia, että joku pystyy iskemään luun kurkkuun myös norjalaisille.

Norjalaiset itsekin ovat kyllästyneet siihen, että muut ei pysy heidän vaudissaan.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: