Keskustelu

Alan BankruptKepuloiskuppaukset9.1.2014 19.31
Pieniä ovat nämä Juankosken kepuloisten aikaansaamat valtion verovarojen ryöstöt. Kepuloiset ovat nimittäin suurin yhteinen nimittäjä kaikissa teollisuuspuhalluksissa. Paljon puhutaan Pekkarisen siltarumpupolitiikasta, mutta se on todella pientä isompiin sulle-mulle ?kähmintöihin verrattuna.

Vanha sääntö on, että jos et mahda viholliselle mitään, liittoudu hänen kanssaan. Kun Juankoskelle tarvitaan bisnestä, niin kannattaisi lähteä Taaleritehtaan tuulimyllybisnekseen mukaan. Siinähän todella kupataan syöttötariffituessa koko Suomen verovaroja eikä pelkästään Juankosken. Siinä olisivat kaikki Juankosken kepuloiset oitis mukana, kun Pekkarisen tytär ja vävypoikakin hyötyisivät siitä. Miksi Juankoski ei lähde tällaiseen, vaan puuhastelee kannattamattomien hankkeiden kanssa. Eikö Juankoski ole riittävän tuulinen paikka, kun ei saada Kangasperkoakaan kaadettua palliltaan.

Voisin kertoa lukuisia kepuloistarinoita lähtien Kemijärvestä, Hämeen Perunaan ja kun halutaan Juha Sipiläkin mukaan niin aina Chempolikseen saakka. Joissakin niistä on tehty voittoa, vaikka mitään ei myytäisikään, kun tuet ovat niin suuret. Mutta näinhän se on tuulivoimabisnes myös Saksassa. Se on vain sääli, ettei muu sähköntuotanto nauti samasta. Mutta vielä kerran, kun kaikki muut kuppaavat pitkäaikaisesti valtion verovaroja niin miksei Juankoski. Eikö siellä osata lobata.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: