Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniHannakaisa Aamu-tv:ssä20.3.2019 8.36
"Keskustan kannatus on romahtanut, kun media vääristää saavutuksia"
Työllisyys on noussut ja Suomesta on tullut maailman onnellisin maa. Tämä sitten palkitaan kannatuksen laskulla.

Hannakaisa esiintyi tyylikkäästi. Keskisormea sietäisi näyttää Suomen kansalle, jos se toteuttaa gallupin uhkauksensa.

poliittinen tarkkailijaRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä20.3.2019 13.20
YLE:llä alkaa "Valehtelijoiden klubi" klo 21:00, kun Terra "Heguli" Sipilä avaa sanaisen arkkunsa ja kertoo, miksi "Kainuun Ihme" on maailman johtavin kaivosyhtiö ja vuonna 2050 Suomen akkuglusterin erittäin kannattava ja hiilijalanjäljeton Kainuun leivän äiti.

Kainuulaisen leivän äiti voi syntyä vain Maailman onnellisimpaan maahan.

Viimeisimmät YK:n tutkimuksethan ovat vahvistaneet, että Suomen johto onnellisuusmittauksissa on vain kasvanut.

Ei ole epäilystä, että Terra "Heguli" Sipilä astuu tenttiin voittajan elkein.

Hän on sanansa mittainen ns. U-käännösten erikoismies.

Ylileveä Leveäharteinen laiton Maakunta Sote kaatui siihen, että yksikään potilas ei halunnut vapaaehtoisesti enää mennä hoidettavaksi maailman parhaaseen integroituun ja kepuloisesti johdettuun hoitolaitokseen. Vika oli Suomen kansassa, ei kepuloisessa päätöksenteossa.

Suomen paras projektijohtaja on ilman muuta Päivi "Atria" Nerg. Päivin päätöksentekokin hirvittää demujen Antti Rinnettä, joka kaavailee jo 50-70%:n ALVia lihalle ja erityisesti braasilialaiselle sellaiselle, kun Brasiliakin kohta liityy NATOon.

Kun kansa sanoi Maakunta Sotessa laajasti ei, niin Terra "Heguli" on ottanut käyttöönsä samat temput, joita kepuloiset tekivät Juankoskella, kun konkurssiin menneestä laittomasta biolämmöstä päätettiin.

Neljä kertaa innokkaat kepuloiset tekivät saman laittoman päätöksen ja lopputulos oli se, että päätökset olivat lattomia ja lopulta voimala meni konkurssiin.

Näin tulee käymään myös Terra Sipilän Ylileveän Maakunta Sotenkin aikanaan.

Terra "Heguli" Sipilä on myös lähtenyt megalomaanisiin koko maailman pelastaviin ilmastotalkoisiin ja hiilijalkojen jahtaamiseen yhdessä maailman pienimmistä maista maailmassa.

Tällaiseen virhearvioon voi tulla vain kepuloinen autotallissaan jo kolmannen polven häkäpönttöautoja ja kaiken maailman prosessikaavioita rustaava insinööri, jota harmittaa, ettei tullut tehtyä tohtorin väitöskirjaa.

Aikoinaan minun vaimoni väitteli tohtoriksi hän totesi minulle, että sinunkin pitäisi väitellä. Minä sanoin hänelle, että ei ole sellaista tarvetta, koska minusta tulee ilman muuta joskus vielä tohtori honora causa. Tämä jää nähtäväksi, koska aikaahan tässä on riittävästi, koska Allah on niin sanonut.

Terra "Heguli" Sipilänkin on vain parasta olla murehtimatta menneistä ja keskittyä nykyhetkeen.

Tilanne on se, että Suomen talous on jo vuodesta 2016 lähtien ollut laskukierteessä.

Syntyvyys on meilla ennätys alhaalla ja samaan aikaan Terra "Heguli" Sipilä on jättänyt päätöksenteon 12-15 vuotisille koulukkaille, jotka kiipeilee Eduskunta talon pilareissa ja katolla aivan samaan tyyliin kuin viherpipertäjät taannoin Koijärvellä.

Alhainen syntyvyys ei minusta korreloi kovin hyvin onnellisuuden kanssa, ellei tavoitteena ole koko kansakunnan ns. hurmaava itsemurha.

Monet Suomen sukuiset kansathan ovatkin jo poistuneet kansojen joukosta ja Venäjällä muutamat jäljelle jääneet pikkukansat enää vain soittaa kannelta ja tanhuaa kansallispuvuissa kuin konsanaan kepuloiset puoluekokouksissaan.

Tällaisen nostalgisen menon viisaus ei pääkaupunkiseudun asukkaita juurikaan nykyaikana vakuuta.

Terra "Hegili" Sipilän pitäisi vähitellen herätä megalomaanisista unistaan, koska hänkin joutuu toimitusministeriön pääministerinä johtamaan jopa EU:n hiekkalaatikon riittaista päätösten tekemättä jättämistä.

Terra "Heguli" Sipilä on käynyt Kiinassa Unilukkarin edustajana neuvottelemassa Ähtärin pandoistakin, jotka on majoitettu EU:n SEUT sopimuksen vastaisella massiivisella lainalla. Lähivuosinahan nämäkin laittomat lainat tulevat kaatamaan koko Ähtarin kunnan talouden.

Toivottavasti YLE:n toimittajat ottavat esille tämänkin Ähtärin tapauksen, ettei siitä syntyisi vakavaa kriisiä heti vaalien jälkeen Suomen, Kiinan ja koko EU:n välille.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä20.3.2019 15.00
Media jahtaa työteliäitä kansanedustajia. Hannakaisa saa miehensä kanssa yhteensä vaivaiset 165000 euroa tukia ja tästä tehdään oikein juttu Iltalehteen.

Tällaista on olla median silmätikkuna. Oikein harmittaa. Hannakaisa voisi lopettaa kansanedustajan hommat milloin tahansa. Pitäisi median olla kiitollinen tällaiselle edustajalleen eikä ruokkia kateutta.

eskimoRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä20.3.2019 19.37
ne satakuuskytdonaa menisivät joka tapauksessa jollekkin viininviljelijälle suomi on jo maksanut ne EU-systeemille, hyvä että palaavat takaisin köyhä nalle walle saa myös muutaman euron tukia kun pankki ee maksa nallen töistä kuin ruokarahat

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä25.3.2019 16.16
Tänään Antin haastattelu. Pelkään Antin puolesta. Saattaa tulla lipsahduksia, joita joutuu oikomaan jälkikäteen. Osaisi vain pysyä rauhallisena ja ennen kaikkea miettisi mitä sanoo. Antin puhe on sokeltavaa ja siihen liittyy nämä ongelmat.
On todella harmi, jos demarien hyvä draivi kaatuisi toistamiseen Antin esiintymiseen.
Miksikö olen niin huolestunut Antista ja demareista? Haluaisin demarien menestyvän, ettemme joutuisi uudelleen Kokoomuksen kanssa hallituksen. Uutta nelivuotiskautta emme kestä.

poliittinen tarkkailijaRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä25.3.2019 18.12
Tyhmää kansaa taas viedään kuin pässiä teuraalla. Teurastuspäivä on 14.4.2019.

Keskustan virallinenkin äänikin se vain kyselee vaalikoneilta ketä äänestää?

Minä olen jo aiemmin sanonut, että minä en tule kyselemään miltään vaalikoneelta, ketä minun pitäisi äänestää.

Viimeistään nyt kaikkien vaalikoneiden perusteella äänestyspäätöksiä tekevien olisikin myös syytä herätä muutamiin tosiasioihin.

Vaalikoneita on nimittäin erittäin helppo manipuloida ja hakkeroidakin.

Ainakin minua on jo pitempään huolettanut YLE:n ja Hesarin vaalikoneiden toiminta.

Valtamediassa on alettu toitottamaan, että meillä Suomessa jostain syystä vasemmistolaiset ajatukset ovat alkaneet viehättää äänestäjiä, vaikka muualla Euroopassa ja maailmassa virta tuntuu vievän aivan toiseen suuntaan.

Meilläkin Jussi Halla-ahon puolue tulee saamaan muhkean äänisaaliin ja kaikki hallituspuolueet kilvan joutuvat pyytämään hattu kourassa Jussia ja Huhtasaaren Lauraa hallitukseen.

Kyllä sinne hallitukseen menee muitakin täysjärkisiä ja elämän reaaliteetit ymmärtäviä ihmisiä.

Moneen kertaan joudutaan vielä sekin näkemään, kun Demu-Antti joutuu vielä perumaan ALVi- ja veropuheitaan, kun hänetkin varmaan kutsutaan Helsingin kaupungintalon vierastiloihin kahveille yhdessä Janne Vapaavuoren ja Lauri Lylyn seuraksi.

Täytyy sen Demu-Antinkin kuunnella pormestareiden ääntä, koska pormestareiden kaupungeissa on asukkaita yhteensä noin 880 000 henkilöä, mutta demujen äänestäjiä näistä on vain murto-osa, eikä kepuloisia näiden kaupunkien asukkaiden joukosta tahdo nykyään löytää edes mikroskoopilla.

Viikonvaihteen aikanakin joku YLE:n vaalikoneessa käynyt totesi, että YLE vaalikone suositti häntäkin aina äänestämään jotain demu ehdokasta, vaikka hän perinteisenä oikeistolaisena ei missään tapauksessa voi antaa ääntään yhdellekään demulle, eikä ainakaan Demu-Antille.

Hesarin vaalikoneessa myös tarjokkaina on tietysti pelkästään demut ja viherpipertäjät.

Ei ole mitään epäilystä siitä, että YLE:n ja Hesarin vaalikoneet on koodattu siten, että kysymyksiin vastatessa aina ehdokkaaksi tarjotaan jotain demua ja viherpipertäjää.

On myös mahdollista, että Venäjän turvallisuuspalvelu FSB ja sotilastiedustelu GRU ovat jo käynnistäneet YLE:n ja Hesarikin vaalikoneiden trollauskampanjat aivan kuin vain muina miehinä

On erittäin huolestuttavaa, että Suomessa YLE ja Hesari ovat nousseet niin johtaviksi valtakunnallisiksi mediokis, että niiden kautta pystytään harrastaan kansalaisten ja äänestäjien aivopesua aivan samaan tyyliin, jota Syyriaan ja Irakiin levittäytynyt terroristi järjestö pääsi vuosikausia harrastaa.

Onneksi nyt Amerikan uuden valveutuneen Presidentti Trumpin toimesta saatiin ISIS:in hirmukalifaatti tuhottua lopullisesti suunnitelmien mukaan 23.3.2019 klo 17:00.

Kun kalifaatin tuhoutumisen jälkeen lippu nostettiin Syyriassa salkoon voiton kunniaksi, niin Donald J. piti lyhyen tiedotustilisuuden Valkoisen talon pihalla seuraavastI:

"For the US President, victory against ISIS marks the fulfilment of a campaign promise and as the battle slowly headed towards its conclusion, Mr Trump had repeatedly declared the group defeated.

Standing on the White House lawn on Thursday, he held up "before and after" maps of the extremist group's territory.

"This was on election night in 2016," he said, referring to a swathe of land that was coloured in red to mark what once had been the caliphate. "When I took over, it was a mess."

Miksi meillä oma Unilukkarimme vaalikeskusteluja ja valtamedian nykyistä holtitonta tiedotuslinjaa seuratessaan ei ole puuttunut selväsanaisesti siihen, että meillä joka päivä periaatteella 24h/7 syötetään ihmisille ja kouluissa jo lapsillekin sitäkin mantraa, että maailma muka tuhoutuu 11 vuoden päästä.

Koska maailma on tuhon tiellä, niin tietenkään lapsiakaan ei Suomeen saa YLE:n ja Hesarin vaalikoneiden vastausten perusteella enää tehdä, koska ihminen on luonnon pahin vihollinen!!!

Ihmisen jälkeen toiseksi pahin luonnon vihollinen on tietysti auto, joka aiheuttaa laajaa tuhoa etenkin harvaan asutuilla syrjäseuduilla ja kaupungeissa.

Kolmanneksi pahin luonnon vihollinen on suomalaisten perinteinen saunakulttuuri, jonka jopa jokainen pikkulapsikin ja erityisesti Hesari ympäristötoimittaja Pia Elonen tietävät.

Saunan kiukaassahan ja myös puulämmitteisissä takoissa hyviä koivuklapeja poltettaessa syntyy mittaamattomat määrät ns. pienhiukkasia, jotka altistavat mm. sanojat arvaamattomiin keuhko- ja muihin sairauksiin.

poliittinen tarkkailijaRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä26.3.2019 5.12
Demu-Antin YLE:n tentti ei kyllä mennyt lainkaan putkeen.

Kauhulla katselin, kun Demu-Antti otti silmälasit taskustaan ja lunttasi 116 -sivuisesta "punaisesta" kirjasta Demujen hallitusohjelman hintalapun.

Kuten totesi jo aiemmin, Demu-Antin stamina ei ole kunnossa. Ei EU:n frameilla voida alkaa kesken puheita rillejä etsimään.

Kirsi Heikel halusi tietää, mikä hallitusohjelman
kokonaisluku siellä seisoo, mutta ei Demu-Antti uskaltanut sanoa.

"Miljardiluokassa mennään" totesi Demu-Antti.

Kun sitten Olli Seurikin alkoi tarkentamaan Demu-Antin punaisesta kirjasta lunttaamaa tietoa, niin hän virpoi keskustelluun miljardeja Demu-Antille:

 Yksi?
 Kolme?
 Viisi?

Kuultuaan luvun viisi Demu-Antti hätkähti ja entisen epäonnistuneen valtiovarainministerin ottein totesi: "sinne se menee yhden ja kolmen väliin"

Verokeskustelussa Demu-Antti oli ulalla kuin lumiukko. Veroja pitää laske ja veroja pitää nostaa.

Demu-Antti ei uskaltanut oikein sanoa, missä veroja nostetaan ja missä lasketaan.

Siinä Demu-Antti oli rehellinen, että hän totesi vastustaneensa yritysverotuksen laskemista aikaisemmein, mutta se oli emävirhe.

Nyt Olli Seuri kertoi, että Demu-Antin verokikkailut tulevatkin merkitsemään mm. yritysverotuksen kiristymistä, joka tarkoittaa sitä, että Demu-Antti ajaa yritykset ahtaalle ja aikoo näköjään ottaa käyttöön entistä korkeammat yritysveroprosentitkin.

Joka tapauksessa Demu "Vero" -Antin punaisen kirjan ohjelmissa kaikki liikkuva laitetaan himoverotuksen piiriin.

Demu "Vero"-Antti tulee nähtävästi laittamaan verolle myös ihmisten ulos hengittömän hiilidioksidinkin. Demu "Vero"- Antti ei ole vielä kuitenkaan selvittänyt henkilökohtaisen hiilijalanjäljen suuruutta.

Ilmastonmuutoksesta Demu "Vero"-Antti olisi mielellään puhunut pitempäänkin, mutta saihan Demu "Vero"-Antti selvennetyksi ainakin Demujen metsäpolittiikan.

Demu "Vero"-Antti on näistä metsäasioista keskustellut myös kepuloisten Juha Lintilän kanssa ja näkemykset ovat yhteiset.

Porukalla on kuulema löydetty Suomesta 250 000 peltohehtaaria, joka voidaan metsittää ja sillä tavoin hoitaa Suomen hiilinielut kuntoon.

Kaikesta näkee, että ainakaan punamullassa ei nuo metsäasiat näytä olevan hallinnassa.

Tuntuu vähän oudolta, että punamulta kaksikko viitsii edes mainita 250 000 peltohehtaaria tässä yhteydessä, koska peltojakin meillä on peräti 2.3 milj. ha..

Meillähän on viimeisimmän metsäinventaarion mukaan metsiä nykyään kaikkiaan 26.2 milj. hehtaaria, joista talousmetsiä on suunnilleen 20.0 milj, hehtaaria.

Tämä metsäalue jakautuu sitten seuraavasti:

 Mäntyvaltaiset metsät n. 12.4 milj. ha

 Kuusivaltaiset metsät n. 5.4 milj. ha

 Lehtipuu metsät n. 1.6 milj. ha

 Muut metsät n. 0.6 milj. ha

 Metsien nykyinen kasvu on noin 107 milj. k-m3/a

 Hakkuut on nykyään n. 80 milj. k-m3/a

Luke keskuksen mukaan Suomen nykyiset hiilinielut on arvioitu n. 35 milj. ekvivalentti tonniksi CO2:ta.

Jos hiilinielujen tuotos lasketaan kasvun mukaan, niin hiilinieluja syntyy metsän kasvaessa siis keskimäärin 0.3 tonnia CO2/ m3(ekv.) per motti puita.

Jos taas ajatellaan, että kepun Juha Lintilä ja Demu "Vero"-Antti istuttavat Lintilän löytämät peltohehtaarit yhdessä vaikka männylle, niin siitä saadaan Etelä-Suomessa aikaa myöten mäntypuita noin 1.7 k-m3/a.

Jos tämä muutetaan hiilinieluiksi, niin syntyy uusia hiilinieluja suunnilleen 0.56 milj. tonnia CO2 (ekv.).

Tämä punamulta kaksikon hiilimiilu vastaa karkeasti 1.6%:a Suomen kaikista hiilimiiluista.

Jos minun esittämäni alustava laskelma on läheskään oikein, niin siitä voidaan päätellä, että missään tapauksessa punamultamiehiä ja -naisia ei pidä päästää Suomen hakkuita ja metsäpolitiikkaa yleensäkään sormeilemaan.

Parasta olisi punamullan ja viherpipertäjienkin heti lopettaa myös vouhotus ilmastonmuutoksesta sekä hiilijalanjäljistä ja asialla lasten pelottelu.

Kun hiilinielulaskelmissakin vaihtelu näyttää nykyään olevan haarukassa 16.5-35 tonnia CO2 (ekv.), niin millimetrin tarkasti näitä hiilijalanjäkiä ei ole mitään mieltä lähteä seurailemaan poliittisessa päätöksenteossa..

Demu "Vero"-Antti ei siis osannut sanoa, milloin maailmanloppu tuleee, eikä osannut sanoa myöskään sitä, että kuinka monta mottia Suomessa saa hakata tulevaisuudessa.

On parasta, että Demu "Vero"- Antti vielä keskityy hiomaan punaisen kirjansa ohjelmia. Ehdotan, että Demu "Vero"-Antti etsii käsiinsä Aleksi Stupukan entiset Power& Point-esitykset, joissa Stupukka sai kolmella ranskalaisella viivalla kerrottua, mitä tulevalla hallituskaudella pitää tehdä.

Ainakaan ei pidä ruveta jauhamaan mistään kestävyysvajeista tai eläkepommeista, jotka uhkaa meitä joskus 2050-2070 luvulla,

Nyt pitää suomalaisten työn hinta saada kohdilleen, jotta kaikille riittää töitä mallista ja maakunnasta riippumatta.
.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä26.3.2019 13.46
Hieman tuli sellainen tunne, että Antti oli hukassa. Ensin kova jännitys ja liian nopea puheen luku ja koominen "hyvät SUOMALAISET" liki 10 kertaa. Aikaakin jäi puoli minuuttia ennakkoarviosta.
Tähän nyt ei tarvitsisi takertua, mutta asioiden hallinta ei yltänyt edeltäjien tasolle. Haavisto ja Essayah ja Sipiläkin olivat vakuuttavampia.

Näyttää kuitenkin siltä, että Suomi ei voi välttyä demareiden voitolta tällä kertaa. Niin paljon oli epämääräisiä lupauksia, että hallitusneuvotteluista tulee vaikeat.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä26.3.2019 23.04
Vaikea on kuvitella Kokoomustakaan demarien päähallituskumppaniksi. Antin tehtävä ei tule olemaan helppo. Veijo olisi yhteistyökykyinen, mutta ei ensimmäisen kauden kansanedustajalle yleensä ministerin salkkua tarjota.

SalmeRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä27.3.2019 6.43
Kuka käyttää valtaa n.s. New Stroms yhtiössä?

MieRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä27.3.2019 17.27
PS tullee voittamaan vaalit.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä27.3.2019 19.53
Veijo voisi toimia kauppa- ja teollisuusministerinä. Hänellä olisi rohkeutta uusiin kokeiluihin, jotka voisivat hyödyttää Juankoskeakin. Verrattain pienellä rahalla Juankosken kartonktehdas olisi herätettävissä henkiin.
Uskon, että tehtaan käynnistäminen ilman Veijoa ei tule onnistumaan, vaikka Krister Björkqvist hiljattain tätä lupaili Savon Sanomissa.
Juankoskella ei kuitenkaan ole mahdollista saada kahta ministeriä. Heikkistä ei tulla nimittämään kuin korkeintaan sosiaaliministeriksi.
Tällaisessa teoreettisessa ja hyvinkin epätodennäköisenä tilanteessa Keskusta on valmis luopumaan Heikkisen ministeriydestä Tirkkosen hyväksi.
Tämän voin luvata, vaikka asiaa ei ehkä minulta kysytäkään.
Olen kuullut, että kirjoitteluni Vapaan Juankosken sivustolle aiotaan rankaista vaalien jälkeen eikä toiveitani enää oteta huomioon keskustan päätöksenteossa.

Tämä nyt on tällaista puhetta. Näyttää pahasti siltä, että hattu kourassa minut tullaan vielä toivottamaan tervetulleeksi takaisin. Aika näyttää.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä27.3.2019 22.08
Lee Andersson oli vakuuttava, hän osasi asiansa, tunsi puolueensa ohjelman ja vastasi selkeästi. Haastattelijan ei tarvinnut jankata ja toistaa samaa kysymystä.
Tästä syystä moni porvari kohta valittaa, että toimittajat olivat puolueella ja kohtelivat Vasemmistoliiton puheenjohtajaa silkkihanskoi n.
En nyt osaa sanoa, onko demareilla ja vasemmistoliitolla kumppaneita vanhan ajan kansanrintamaan, tuskin.

poliittinen tarkkailijaRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä28.3.2019 3.38
Kyllä se on kumma, miten ne ihmisten mielipiteet vaihtelee ja kuka tekee minkinlaisia johtopäätöksiä poliitikkojen puheista.

Minulle tulee näistä poliitikoista aina mieleen se taannoin esitetty Jatkoaika-ohjelma, jossa vassarit mellasti mielensä mukaan ja tavallisten ihmisten räkyttäjänä oli tietenkin lauantai-iltaisin joka alan erikoismies ja moottoriturpa Hannu Taanila.

Yhdessä ohjelmassa oli debatti, jossa demu Tarja Halonen ja Harri Holkeri (kok) oli pantu väittelemään.

Väittelyhän meni muistini mukaan niin niin, että Tarja Halonen ei antanut Harri raukalle oikeastaan lainkaan puheenvuoroa ja lopultahan Harri sitten otti hatkat koko ohjelmasta ja Taanilla sekä muistaakseni myös demujen Arvo Salo vain nauraa rätkättivät perään.

Minä totesin silloin vaimolleni, että tuo Tarja laulaa kenet tahansa suohon, jos vastaväittelijä antaa vähänkään sille siimaa.

En tuossakaan arviossani ole erehtynyt.

Nyt voin rauhallisin mielin todeta, että Li ei ole saman sorttinen "terrieri", mutta kyllä Liltä juttu hyvin kulkee.

Li on hymyilevä, kaunis nuori nainen, joka on läksynsä lukenut ja muistaa lukemansa huomattavasti paremmin kuin Demu "Vero" - Antti.

Li esitti nyt noin 5 miljardin euron vero-ohjelman, mikä on noin 10% Suomen valtion nykyisistä kokonaismenoista.

Ainakaan rohkeudesta ei voi Liitä syyttää.

Meistähän jokainen, joka tienaa vähänkää yli asumis- ja ruokamenojen, joutuu ankaran veroprogression uhriksi, jolloin käteen ei jääkkään mitään kuun lopussa.

Kun tarkatelemme, kuka Suomessa tienaa ja kuka maksaa veroja, niin otinpa esille tiedot vuodelta 2017.

Meillä Suomessa tuloluokissa vuosittain 100-149 000 EUR ja yli 150 000 EUR tienaavia veronmaksajia on yhteensä vain 86 000 kpl.

Heidän keskiansionsa oli vuonna 2017 186 337 EUR:a ja he maksavat pelkästään tuloveroja 67 779 EUR:a. Heille jäi netoksi siis 118 558 EUR:a per vuosi.

Vaalitentissä Li ehdotti, että nostetaan eniten tienaavien progressiota, koska siinä varaa on, niin nostetaan reippasti.

Vassarithan voivat hallituksen päätyään vaatia, että tuo 5 miljardia euroa laitetaan pelkästään noiden ns. "rikkaiden" maksettavaksi.

Jos tuo 5 miljardia laitetaan todellakin noiden "rikkaiden" piikkiin, niin se merkitsee sitä, että noiden "rikkaiden" nettotulo tipahtaa mukavasti vain 60 418 euroon.

Sehän on jo pienempi kuin entiseen aikaan oli Juankosken kapunginjohtajalla. Eikä kaupunginjohtajaa kukaan vielä liian rikkaana pitänyt edes Juankoskella - työmies on palkkansa ansainnut.

Mutta miten tuo Liin ohjelma puree noihin oikein "rikkaisiin".

Tuo 60 418 euroa merkitsee vain 5 034 EUR:n kuukausituloja nettona. Otetaan siitä nyt pois tavallisen oikein "rikkaan" normaalit kuukausimenot pääkaupunkiseudulla. Alustava laskelma on alla:

 Asuntolaina pääkaupunkiseudulla n. 500 000 EUR vähintään, hoitokulu 2 260 EUR/kk

 Yhtiövastike uusi asunto ehkä noin 1 500 EUR/kk

 Auton ylläpitomenot ja polttoaine noin 600 EUR/kk

 Ruoka (4 perhe) noin 1 200 EUR/kk

 Verenpaine ja diabetes lääkitys noin 100 EUR/kk

 Vaatteet noin 300 EUR/kk

 Harrastukset noin 200 EUR/kk

 Yhteensä kuluja noin 6 160 EUR/kk

 Tulovaje noin -1 126 EUR/kk

Tästä alustavasta laskelmasta selviää erittäin komkreettisesti, mitä vassarien Li Andersson ja tietysti Demu "Vero"-Antti ajavat takaa.

Heidän ainoa tavoitteensa on tuoda tasapalkkaisuus Suomeen.

Siivoojalle maksetaan sama yleisitova TES-palkka kuin puolet elämästään opiskelleelle erikoistuneelle lääkärille tai tekniikan tohtorille ottaakseni esille vain muutamia esimerkkejä.

Meidän ei tarvitse kaukaa hakea, mistä nämä meidän vassarit ja demut ovat nämä verotusmallinsa löytäneet.

Mehän kaikki tiedämme ja olemme lukeneet, mitä tapahtui naapurimaassamme Venäjällä, kun kommunistit ja stalinistit ottivat väkivalloin vallan käsiinsä.

Mehän kaikki olemme myös kuulleet siitä, kuinka kolhoosit rakennettiin ja varakaampien maanviljelijöiden eli gulakkien maat vietiin ja gulakeista tehtiin pahimpia yhteiskunnan vihollisia aivan samoin kuin parempituloisista ja sivistyneistä ihmisistä, jotka kartoitettiin Siperian laajoille arolle henkisen kasvatuksen "korkeakouluihin".

Tuossa naapurimaamme koulutusoperaatiossa pelkästään gulakkeja saatiin hengiltä noin 750 000.

Jos meillä toteutettaisiin vassareiden, demujen ja viherpipertäjien ns. "rikkaiden" ruumiin ryöstö, niin se onnistuu erinomaisen hyvin siten, että vassarien ja demujen ikiaikaisten haaveiden mukaan kiristetään entisestään jo maailman korkeinta veroprogressiota korkeimmissa tuloluokissa.

Yo. alustavasta laskelmasta nähdään, että 5 miljardille lisäverolla ylimmissä tuloluokissa Suomesta saadaan joko maasta poistumaan noin 86-90 000 sellaista ihmistä, jotka omilla kyvyillään tai ahkeralla työllään ovat päässeet ns. hyvätulosten asemaan.

Koska selvästikään kaikki hyvätulosetkaan eivät voi tai halua maasta poistua, niin vaihtoehtona heille on sitten varmaan tarjolla sossun luukku, puiston penkki tai köysi kaulassa.

Siis vaikka Li ei pure eikä hauku kuin "terrieri", niin ainakin olisi hyvä kuulla ja nähdä Lin laskelmat siitä, että ns. "rikkaita" voidaan loputtomasti raippaveroilla ja muilla sanktiolla ruoskia.

Pitäisi vassarienkin ja demujen pikkuhiljaa tajuta, että ns. "rikkaat" eivät ole mitään kaleeeriorjia.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä28.3.2019 22.53
Enpä osaa kuvitella sellaista hallituskoalitiota, jossa Halla-Aholle löytyisi ministerin paikkaa. Todennäköisyys on Veijon ministeripaikan kanssa samaa luokkaa. Veijon mahdollisuudet näyttävät tässä vaiheessa jopa aavistuksen verran paremmilta.
Halla-Ahon lipevä kieli saattaa miellyttää omia, mutta herättää suurta vastarintaa muissa. Oma veikkaukseni on, että persuja odottaa oppositio ja neljän vuoden päästä vaalivoitto. Politiikan lainalaisuudet ovat näissä asioissa muuttumattomia.

eeroRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä29.3.2019 13.03
Nytkuntaas eduskuntavaalit lähenee suurta hekumaansa, tullee mielen reipas neljä vuotta takakätteen tapahtuma. Sillon vielä työelämässä mukanaolleena, juurikin näihinaikoihin, alkukevväänä, Siilin Yaran tehtaalta otin aamutuimaan kuorman lannoitteita, jossa osakuormasta oli osoitteena kiuruveen rapakkojoella Heikkisen maatila. isännänkanssa kuormaa purettaessa Hannakaisa huuteli, tulukaa kahveelle, tuoreet pullat, juurileivotut on valmiina. Just sillon oli kuumimmillan senaikaset vaaliropagandat. Mut mikäs ettei tuoreet aamukahvipullat aina maistuu rekkamiehelle, mut aattelimpa kuitenkin, vaikka kahvit ja juurileivotut pullat oli mitä maukkaimmat, mut ääntäni et kuitenkqaan saa. Et sellanen juttu tälläerrää.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä29.3.2019 15.35
Tänään olisi ollut Juankosken torilla Keskustan vaalitilaisuus, mutta oli pakko käydä Nilsiässä. Kellon patteri on ollut pitkään vaihtamatta ja kello voi pysähtyä koska tahansa. Samalla kävin Meijerin kaupassa ja rautakaupassa. Paljon oli juankoskelaisia liikkeellä. Se on tämä perjantaipäivä ja kaunis sää, joka liikuttaa ihmisiä. Olisipa ollut keskustan vaalimainoksia mukana, niin olisin jättänyt niitä torille. Hyvällehän tuo maistui vieras kahvikin, mutta Juankoskella olisi varmaan ollut jotakin ruokaakin. Meillä Muuruvedellä aina sanottiin, että talosta ei lähdetä niinkuin torpasta. Se tarkoitti juuri ruokatarjoilua. Eiköhän paikalla ole ollut Muuruveden oma tyttökin. Läpimeno on tällä kertaa varmaa. Pitäisin Hannakaisan asemassa lomaa rauhallisin mielin. Nyt ovat kaikki varteenotettavat puolueet esiintyneet televisiossa ja viimeinen kalluppi lupaa tasaista vaalia. On sellainen tunne, että demarit notkahtaa ennen vaaleja. Parin prosentin pudotus ja keskustalle samanlainen nousu muuttaa asetelmia kerralla. Itse aion käännyttää molemmat naapurini. Ne ovat ryhtyneet persuiksi. Oikeastaan tämän vuoksi kävin Nilsiässä tänään.

maksan velkaniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä29.3.2019 19.19
Kellosi on pysähtynyt jo -70 luvulla

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä30.3.2019 14.48
Demareita karkaa persuihin. Antti hädissään kertoi, ettei kannata siirtyä. Demarit eivät suostu samaan hallitukseen persujen kanssa. Mieluummin valitaan Kokoomus tai Keskusta.

Demarien ja persujen ihmiskäsitys on erilainen. Eihän silloin halltusyhteistyöstä tule mitään. Se on selvä.

Nyt ei ole Antilla varaa sulkea yhtään kolmesta kilpailijasta ennen vaaleja. Kaksi jäljelle jäänyttä voi muuten sanella Antille ehdot, kun tietävät, että vaihtoehdot ovat vähissä.

poliittinen tarkkailijaRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä30.3.2019 16.40
Demu "Vero"-Antti menetti pelinsä jo YLE:n TV-tentissä.

"Vero"-Antti kertoi ohjelmassa, että hän on hakenut peräti kahdelta lääkäriltä lausunnon, että hän on työkykyinen.

On täysin varmaa, ettei ole sellaista valelääkäriäkään joka pystyy antamaan sellaisen valaehtoisen lausunnon, että "Vero-Antti" pystyisi hoitamaan täysipainoisesti samaan aikaan peräti kolme täyspäiväistä työtä: Suomen pääministerin työ, EU:n neuvoston puheenjohtajan työ ja demarien puh. johtajan työ.

YLE:n lyhyessä (muutama minuutti) valitentissä "Vero"-Antti joutui jo ahtaalle, kun kysyttiin paljonko "Vero"-Antin tovereiden Juttutuvassa valmistelema Suomen "Punavihreä Maakunnallinen Alasajomalli" maksaa jo ennestään suomalaisille himoverotuksen uhreille. Tietysti "Vero"-Antti totesi, että 18 maakuntaa pitää olla.

Jos demujen "Vero"-Antti olisi ollut teräkunnossa, niin kyllä hänen olisi pitänyt jo ulkomuistista muistaa, paljonko "Alasajomalli" maksaa.

Muutoinkin "Vero"-Antin puheet oli sekavia. Jostain kumman syystä "Vero"-Antti ensin lipsautti asian täysin väärinpäin, mutta sitten heti korjasi sen päinvastaiseksi.

Voi vain kauhulla kuvitella, millainen härdelli maailmaankin syntyisi, jos "Vero"-Antti esim. EU:n kauppaneuvotteluissa joutuisi keskusteluun USA:n teräväpäisen presidentti Trumpin kanssa.

Se on ainakin varmaa, että sellainen neuvottelu johtaisi EU:n ja USA:n välisen kaupan täydelliseen loppumiseen.

Meilläkään ei olisi enää minkäänlaisia mahdollisuuksia saada jenkeistä yhtäkään modernia ilmassa pysyvää lentokonetta tai muutakaan amerikkalaiseen teknologiaan perustuvaa härpäkettä.

On aivan selvää, että tervejärkinen ihminen ei Suomessa suunnittele mitään liha tai maito ALVeja, koska maatalous on meillä muutenkin vaikeuksissa, eikä nämä "Vero"-Antin ALVit tietenkään maanviljelijöiden laariin tule.

Eikö "Vero"-Antti ole huomannut edes sitä, kuinka suurissa vaikeuksissa moni maajussi jo nytkin on kaikenlaisten dieselverojen kanssa.

Saati sitten, jos tuotteiden kysyntäkin vielä "Vero"-Antin himoverotuksella saadaan kokonaan loppumaan.

Minä olen aivan varma, että "Vero"-Antti ei ole koskaan tehnyt ainuttakaan maanviljelyä tai karjanhoitoa koskevaa yleissitovaa tai paikallista TES sopimustakaan, vaikka on mainostanut tehneensä tuhansia ja taas tuhansia yleisitovia ja TES-sopimuksia, joissa yrittäjien edut on täysin jätetty ottamatta huomioon.

Vuosikymmenet demut ovat ampuneet itseänsä jalkaan. Kun tuhotyö on nyt tehty, niin sitten ollaan kuorossa huutamassa valtiota tai ilmaston kuvitteellista muutosta apuun.

No way!!!

Vaaleissa tullaan näkemään demujen kohdalla ennen näkemätön demu-jytky: 20%:n sijasta äänisaalis jää korkeintaan vain 15%:iin.

Se on "Vero"-Antille suuri vaalivoitto, koska "Vero"-Antti säilyttää henkikultansa ja voi keskittyä hoitamaan vain korkeintaan kahta täyspäiväistä työtä.

Aikaa jää "Vero"-Antille vielä jonkun verran kotona myös siihen arjen pyörittämiseen ja tärkeään laatuaikaan.

Arjen töyhin kannattaa ostaa hyvä imuri ja huolehtia siitä, että imurin ääni on mahdollisimman hiljainen.

Mutta jos, "Vero"-Antti on oikeasti huolissaan ilmaston lämpenemisestä, niin suositan perinteisen lattiaharjan ja rikkakihvelin hankintaa. Niitä valmistaa muistaakseni suomalainen Sinituote. Tokmannilla on parhaat tarjouukset.

poliittinen tarkkailijaRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä31.3.2019 1.49
Eero tuossa yllä näyttää valottavan kepuloisen Timo Kallin jo aikoinaan paljastamasta kepuloisten laajamittaisesta laittomasta vaalirahoituksestakin taas uutta tietoa.

Kanki Kaikkonen taitaa olla lähes ainoa kansanedustaja, joka vaalirahoitussotkuissa jäi taannoin kiinni suoraan rysän päältä.

Muut kepuloisten rötöstelyt painettiin kyllä visusti vain villaisella, kun valtakunnan syyttäjänäkin oli esteellinen Matti Nissinen.

Eero näyttää raportoivan, että Hannakaisa oli ovelasti pyrkinyt ostamaan Eerolta äänen tai jopa useampia tarjomalla Eerolle kahvit ja vasta leivottua nisua.

Vain harva voi vastustaa tuollaista tarjousta viehättävän Hannakaisan kahvipöydässä.

Hannakaisan pitäisi olla varovaisempi tuon tarjoilun suhteen, sillä kahvitarjoilu voi hyvin äkkiä saada Suomessa nykyään jo rikollisen toiminnan tunnusmerkit.

Eihän siitä ole vielä kovin kauaa, kun joku ylinopeutta ajanut poliisi yritti kahvitarjoilulla puhua ylinopeussakot pienemmiksi.

Kahvitus ei auttanut.

Ylinopeutta ajanut poliisi sai sakot ja päälle vielä tuomion viranomaisen lahjonnasta.

Minä en kuitenkaan pidä kovin pahana, jos Hannakaisa on yrittänyt kahvitarjoilulla ostaa Eerolta äänen tai useammankin.

Onhan se nimittäin erittäin ystävällistä tarjota kovan työn jälkeen työmiehelle edes kahvit ja vastaleivotut nisut.

Sitä paitsi ainakin Hannakaisan puoliso on varmaan maksanut Eerolle täyden hinnan rahtauksesta, joten ei siinä mitään rötöstä käsittääkseni ole päässyt tapahtumaan.

Sitä paitsi Hannakaisa oli Eeron tiedotteen mukaan äänten kaalastelussa vetänyt kepuloiseen tyyliin myös vesiperän.

Mutta jos kepuloiset nyt rökäletappion ollessa odotettavissa alkavat laajassa mitassa ostamaan ääniä esim. kahvikestitysten voimalla, niin kyllä silloin aletaan olla jo hieman heikoilla jäillä.

Demuillahan tämä äänien ostelu ja kalastelu on tiettävästi viety kaikkein pisimmälle, koska heillähän on tapana kuskata kaikille vaaliteltoilleen soppakanuunat, joista nähtävästi sadat tuhannet äänestäjät käyvät haukkaamassa "ilmaiset" aamupalat, lounaat ja illalliset. Tällaisessa toiminnassa on selvästi kysymys äänien ostosta.

Koska kepuloiset ja demut eivät perinteisesti ole juurikaan piitanneet Suomen Lakiin kirjatuista säännöksistä, niin panepa alle nyt jo etukäteen tietoa, mitä vilpillisestä vaalivaikuttamisesta eli vaalilahjonnasta säädetään Rikoslain 14 luvun 2 §:ssä:

" Joka 1) lupaa, tarjoaa tai antaa toiselle palkkion tai muun edun taivuttaakseen toisen äänestämään yleisissä vaaleissa tai yleisessä äänestyksessä tietyllä tavalla tai jättämään äänestämättä taikka

2) vaatii palkkion tai muun edun äänestämisestä tai äänestämättä jättämisestä yleisissä vaaleissa tai yleisessä äänestyksessä on tuomittava vaalilahjonnasta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi."

Kepuloisille ja demuille olisi äärimmäisen noloa, jos jouduttaisiin vielä uusiin vaaleihin, kun kävisi ilmi, että soppakanuunoilla ja muilla "ilmaisilla" vermeillä on laajassa mitassa ostettu ääniä epätietoisilta ilmastohurmokseen kiihotetuilta ihmisiltä.

New Stroms tiedotusRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä31.3.2019 12.46
Totta kai kannattaa selvittää, voiko Römssyn käynnistää vielä uudelleen.

Viimeksi Römssy kuitenkin ajautui yrityssaneeraukseen ja konkurssitilaan, kun Römssyn käynnistyssuunnitelma laadittiin sellaisten tahojen toimesta, joilla ei ollut mitään kokemusta vanhoista paperi- tai kartonkitehtaista.

Kartonkitehtaita kehitettäessä tai saneerattaessa ohjeita ei pidä ensimmäisenä lähteä kyselemään kunnanjohtajilta tai meijeriteknikoilta.

Jokaiselle AVI:nkin virkamiehelle on selvää, ettei Römssyn kohdalla puhuta enää modernista kartonkitehtaasta. Eihän maanteillä liikkuvat autotkaan ole vielä nykyään kaikki sähköautoja.

NS:llä on pitkä kokemus vanhojen paperi- ja kartonkitehtaiden kehityssuunnitelmista. Vanhimpien asiakastehtaiden ikä on yli 300 vuotta ja toimivat edelleen hyvällä voitolla.

Römssyn kohdallakin tarvitaan entisen katastrofaalisen Bisnes planin RESET. eli päivitys,

Tietenkään Römssy ei enää koskaan käynnisty toivomalla. Tarvitaan rahaa ja uusille tuotteille asiakkaat.

Onneksi NS:llä on jo asiakkaat tiedossa ja Römssyn kehitysohjelmia on tullut mietityksi jo yli 11 vuotta.

NS:llä on siis Römssystäkin kokemusta enemmän kuin nykyisen seisovan tehtaan johtajilla yhteensä.

Rahaa maailma on myös tietenkin pullollaan, kun vaan rahalle löytyy järkevä ja kannattava sijoituskohde.

Joten Römssynkään kohdalla NS ei ole ensi ketaa pappia kyytiimässä.

Keskusta pettää aina

SalmeRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä31.3.2019 14.15
Kuka käyttää valtaa n.s. New Stroms yhtiössä?

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä31.3.2019 17.06
Kävin naapurissani puhumassa politiikkaa. Vuosikymmenet ovat olleet hartaita keskustalaisia, mutta nyt ovat intoutuneet persuiksi. Ei auttanut kukkapuskatkaan, jotka vein tuliaisiksi. Hyvä, että sain naapurisovun säilytettyä.

Nyt on menossa merkilliset ajat. Olen huomannut muuallakin, että vahvat keskustasuvut ovat hylkäämässä perintönsä. Maatalouden vaikeudet ovat selvästi syynä tähän. Kaksi katovuotta ja ehtyvät sukupolvet. Lapsiet koulutetaan liian pitkälle ja vieraannutaan maahengestä.
Osasyyn kehityksestä saavat ottaa vanhemmat, joille lasten ylioppilastutkinto on tärkeämpi kuin oman maatilan tulevaisuus.

Tulevat vaalit ovat paitsi protestivaalit myös rakennemuutosvaalit. Kaupunkiin muurranut sukupolvi äänestää kokoomusta, demareita persuja ja mikä pahinta- vihreitä.

En muista näin masentunutta vaalinalustunnelmaa olleen koskaan. Ei ole mikään ihme, vaikka jäisimme entisen Juankosken alueella 30 prosenttiin.

eskimoRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä31.3.2019 20.18
NS-tiedotus paskakasaa ei kannata tonkia, se rupeaa haisemaan. neuvo NS- poppoolle

poliittinen tarkkailijaRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä1.4.2019 2.42
YLE poisti filosofian tri Jussi Halla-ahon vaalitentin Areenasta, muka tekniseen vikaan vedoten.

Tosiasiallinen syy oli se, että Jussi osoittautui olevan älyllisesti niin paljon häntä haastatelleita toimittajia ja asenteellisia kommentaattoreita korkeammalla älykkyystasolla, ettei YLE ohjelmavalvomossa iletty enää katsoa, kun toimittajille kerrankin iskettiin luut kurkuun ihan älyllisen kommentoinnin avulla.

Näytti tosi nololta, kun toimittajaraukat yrittivät jankuttaa ilmastonmuutoksesta ja Jussi vain totesi viileästi, että yhden promillen ilmastonpilaaja ei voi vaikuttaa, mitään maapallon kohtaloihin.

Lapsia ei pidä tällaisilla asioilla toimittajien ja opettajienkaan pelotella.

Vielä 11 vuoden jälkeenkin maapallo kiertää aurinkoa ja meillekin tulee ajallaan kesät ja talvet.

Ainoa asia, mistä ehkä tulee loppu, on kellojen siirtely talvi- ja kesäaikaan ehkä vuonna 2021.

Kohta voi rauhassa äänestää, mutta on varottava, ettei laita ääntään edes vahingossa kepuloisille, demuille eikä myöskään viherpipertäjille.

eskimoRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä1.4.2019 19.50
jussi voisi laittaa auringon kiertämään maapalloa, suattas suaha muidenkin kuin itensä äänen

eskimoRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä1.4.2019 19.57
eskimolla on vaikeeta osua kaksi kertaa samaan näppäimeen, jutuista huomaa varmaan eskimon sattumanvaraisen näppöilyn eukkokin sanoi niin

EmäntäRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä5.4.2019 22.38
Minä EN anna Hannakaisa Heikkiselle ääntäni enkä edes lämmintä kättä.
Keskusta pettää aina.
Muutama vuosi sitten tämä rouva kertoi dementiastaan. Autolla ajeli väärällä kaistalla. Kannattaa lukea kyseinen lehti ja miettiä kannattaako akkaa äänestää.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä9.4.2019 19.22
Puolet äänistä on jo annettu. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme onnitella Hannakaisaa kansanedustajan paikan uusinnasta.
On ennen aikaista onnitella häntä ministerin paikasta. Siihen on vielä matkaa.
Näyttää siltä, että toista juankoskelaista ei eduskuntaan tule. Veijo ei ymmärtänyt tarttua hänelle ojennettiin käteen. Hänen olisi ainoastaan tarvinnut ilmoittaa tällä palstalla, että Juankoski tarvitsee häntä.
Ehkäpä Veijo ei usko itsekään mahdollisuuksiinsa.
No, pääasia, että Hannakaisa pääsi läpi ja yritämme nyt hoitaa tehtaan käynnistämisen hänen kauttaan.
Aamulla julkistettu viimeinen gallup ei luvannut demareille muutenkaan hyvää. Kannatus laski viikossa 1,5 prosenttia. Toista tällaista viikkoa ei saisi tulla, muuten pääministerin paikka karkaa käsistä. Voi, kun Antti malttaisi olla hiljaa tämän illan keskustelussa tai ymmärtäisi sairastua. Se riittäisi vaalivoittoon

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä10.4.2019 0.07
Vaalijännitys säilyi. Puheenjohtajia ei tässä tentissä ollutkaan. Se tiedetään, että Antti haluaa meidän kanssa perustaa hallituksen. Ajatus on kannatettava.
Se Marinin tyttö vai mikä se oli, se vain nyt siihen tulossa olevaan suureen vaalikeskusteluun ja demarit säilyttää johtopaikkansa.

poliittinen tarkkailijaRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä10.4.2019 2.20
Luomu Tiilikainen oli päivällä jo pukeutunut "pieneksi vihreäksi mieheksi" Helsingissä Lasipalatsin kulmalla.

Veikkaanpa, että Luomu joutuu muuttamaan takaisin Ruokolahdelle. Hiljaista oli Luomun vaaliteltalla.

Suuri suomalainen enemmistö ei mistään hinnasta hyväksy "pieniä vihreitä miehiä" maahan eikä myöskään "pienien vihreiden miesten" ajamaa punamulta komentoa vapaaseen maahan.

Punamulta on himoverottajien vaihtoehto. Tietäähän sen minne himoverottajien rahat menee. Alla vähän listaa himoverottajien kankkulan kaivoista:

o maataloustuki jo yli 3 miljardia euroa vuodessa

o työttömyystuki kaikkinensa ainakin 6 miljardia euroa vuodessa

o asumistuki ylittää jo 2 miljardin euron tason vuosittain

o perustoimeentulo noin 800 milj. euroa vuodessa

o kartelli- ja suuryritysten tuet 4.5 miljardia euroa vuodessa

o bioenergia- ja tuulivoimatuet ainakin noin 300 milj. euroa vuodessa

o Yhteensä ainakin 16.6 miljardia euroa vuodessa

Ei ole hyväksyttävää, että "pienet vihreät miehet" ja punamultapopula kyykyttää autoiljoitakin vuosittain peräti 8.5 miljardialla veroeurolla, eikä rahoilla saada edes teitä kuntoon, kun punamulta kellokkaat ylläpitää hampaat irvessä pystyy kuollutta maataloutta, eikä suostu minkäänlaisiin uudistuksiin työmarkkinoilla.

Punamullan ja Kolmikannan tammikuun 23. 1940 kihlauksesta on kulunut peräti 79 vuotta, eikä vieläkään ole naimisiin päästy.

Kun punamulta miehet ja naiset ovat 79 vuotta makuuhuoneissaan pihdanneet ja häitä oottaneet, niin ei ole mikään ihme, että Suomessa syntyvyyskin on romahtanut nälkävuosien tasolle ja siellä pysyy.

Ei lähes 100 vuotisista mummoista ja ukoista ole enää lasten tekoon.

Punamulta ja kolmikanta ovat syöpääkin pahempia kansantauteja, joista Herra suomalaisia varjelkoon tulevissa vaaleissa.

NautakaisaRe: Hannakaisa Aamu-tv:ssä21.4.2019 12.12
Kävin tapaamassa Jussi Halla-ahoa torilla muutama viikko sitten ja totesin siinäpä fiksu mies. Eipähän tullut yllätyksenä että Jussi sai eniten ääniä Suomessa

Millähän peruusteella tätä nauta Heikkistä on äänestetty? Tyhmä se on ainakin niinkuin sipiläkin



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: