Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniJuankoski on kilpailukykyinen23.3.2019 10.47
Kävin keskustan vaaliruokailussa naapurivaalipiirin pääkaupungissa. Tarjolla oli palvilihakeittoa ja jälkiruokana korppukahvit.
Keitto oli aivan erinomaista, mutta korpin sijasta olisin mieluummin ottanut hillomunkin.

Juuri tämän kahvileivän ansiosta Juankosken tarjoilu oli parempi. En viitsinyt ottaa kortteja ja lehtisiä kannettavaksi. Keltaliiveille riitti, kun sanoin olevani Hannakaisa Heikkisen kotikunnasta ja tiedän ketä äänestän. Useimmille tämä riitti, mutta eräs nainen ryhtyi tarkistamaan, että äänestänkö varmasti keskustaa.
Tällaisen epäilyksen leiman lyöminen tuntui kiusalliselta.
Juankosken torilla ei vakaumusta on ole koskaan kyseenalaistettu.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Juankoski on kilpailukykyinen23.3.2019 11.21
Nyt se Antti esittää korkeampaa veroa maidolle. Veikataanpa kauanko kestää, kun Antti peruu puheensa. Oma Veikkaukseni on kaksi päivää.
Finnpulpin vastustajasta kannattajaksi päätyminen kesti kolme päivää ja lihan veron nostamisen peruminen päivän.

On siinä Veijolla kestämistä, kun pitää ääniä kalastaa täällä syvällä maaseudulla.

poliittinen tarkkailijaRe: Juankoski on kilpailukykyinen23.3.2019 17.13
Terra "Heguli" Sipilän YLE:n vaalitentistä minulle tuli mieleen 1950-luvun sekatavarakauppa. Olihan meillä silloin myös ns. siirtomaatavarakauppoja ja Osuloitakin.

Minäkin Pyhäsalmella hiihdin 7 vuotisena pikkupoikana asemalta, jossa asuin, kirkolle ees taas 5 km:n matkan siis yhteensä yli 10 km, kun olin kuullut, että Kirkonkylän Osulasta saa ostettua haluttua purukumia.

Nyt poliitikot ovat havainneet, että sokerivero on erinomainen asia, jolla terveydelle haitallinen purkan jauhaminen saadaan kuriin.

Ei ole sokerivero vähentänyt karkin syöntiä, mikä on erittäin hyvä asia, että hammaslääkäreillä riittää töitä.

Minunkin poikani, joka laittoi minulta "dollarihymyn" kondikseen näkyy olevan koko ajan täystyöllistetty omassa firmassaan, jota ei ulkomaiset keinottelijat kyllä rahoita.

Minä en koskaan ole hampaitani päästänyt telex-kuntoon ja siitä syystä, en ole myöskään joutunut laittamaan telexejä samaan lasiin aitassa vaimoni kanssa kuten Jaakko Tepon laulussa Likolahden rannalla kuuluu olevan tapana tehdä.

Mitä Terra "Heguli" Sipilä sitten YLE:n valehtelijoiden klubissa kertoi?:

 Terra "Hegulilla" näkyy olevan evakkotausta. "Hegulin" mummo tuli evakkoreellä Suojärveltä Suomeen.

 Terra "Hegulin" ukki oli taitava metallimies, joka taisteli itsenäisen Suomen puolesta Talvisodan ihmeessä ja teki pitkän uran paperimiehenä.

 Terra "Heguli" treenasi pyörätuolissa liikkuvan ukkinsa turistikuntoon ja porukalla käytettiin ukki rullatuolissa katsastamassa vielä Suojärven harmaita kotimökkejä.

 Terra "Heguli" kertoi, että hänen suvussaan on aina laitettu jotakin asiaa kuntoon ja hänelläkin on jo pienestä pitäen ollut pakkomielle laittaa "Suomi kuntoon".

Terra "Heguli" on aina haaveillut myös digi-maasta ja tohtorin väitöskirjasta, joka kuitenkin jäi vain haaveiden asteella.

Aivan samoin kuin jäi haaveiden asteelle Terra "Hegulin" haaveilema ja laittomaksi todettu Leveäharteinen Maakunta Sote eli kepuloisten suorittama julkisten varojen "Sammon ryöstö" 18 maakunnassa.
.
 Terra "Heguli" ilmoitti, että hänen johdollaan Suomi saatiin kuntoon, koska hän henkilökohtaisesti loi Suomeen 143 000 uutta työpaikkaa.

 Terra "Heguli" myös keksi ns. Aktiivi-mallin, kun Terra "Heguli" oli ensin kuunnellut herkällä korvalla "maailman parhaita kätilöitä".

 Terra "Heguli" ilmoitti, että tulevalla vaalikaudella hän luo taas 100 000 uutta työpaikkaa.

 Terra "Heguli" ilmoitti myös, että hänen keksimänsä Leväharteinen Maakunta Sote kaatui siihen, että Kokoomus halusi lisätä palveluseteleiden käyttöä sote-palveluissa ja tehostaa valinnan vapautta sote-palveluissa, mutta onneksi hän esti sen ja kaatoi hallituksen, jotta pääsi medialle kertomaan, ettei hänen U-käännöksensä olleet vieneet hänen uskottavuuttaan, vaan syyt olivat muissa.

Hän vain kovassa paineessa joutui tekemään harha-askelia sinne sun tänne, mutta luonteeltaan hän on erittäin luotettava puheenjohtaja ja pääministeri. Hyppää vaikka pää edellä tyhjään uima-altaaseen, jos tilanne sellaista vaatii.

 Terra "Heguli" ilmoitti, että nyt on valettu jo kuolleena syntyneen Leveäharteisen Maakunta Soten betoniperustukset 18 tasa-arvoiselle maakunnalle. Rahaa tähän valutyöhön käytettiin lähes 300 milj. EUR ja summa nousee vielä noin 400 milj. EUR:oon. Päivi "Atria" Nerg ansaitsee uhrautuvasta projektin johdollisesta työstään kunniamaininnan.

 Terra "Heguli" ilmoitti, että vaalien jälkeen Leveäharteisen Maakunta Soten hiekalle rakentamista jatketaan Talvisodan hengessä ja missään tapauksessa yksityisiä terveys- ja sotealan tai perustuslakiasiantuntijoita tai edes potilaita ei kuunnella, koska kepuloiset ovat jo äidin maidossa oppineet sen, että yli aisan ei ole sopivaa kakkia.

Demut saatetaan hyväksyä 18 maakunnnan hiekalle rakennustalkoisiin, koska Antti Rinne on ilmoittanut käynnistävänsä varsinaiset ALVI-talkoot ja ennen näkemättömät verojen ja veroprogression korotukset.

Demut ja kepuloiset näköjään tavoittelevat veret seisauttavaa punamultaa ja kansallista vero-ohjelmaa.

 Terra "Heguli" onneksi mainitsi, että paperiteollisuus on korkeinta mahdollista teknologiaa ja hieno vientiala.

 Terra "Heguli" väläytti kuin varkain, että Suomessa metsien kasvu voi nousta jopa 150 milj. mottiin vuodessa, jos tulevana kesänä polkaistaan käyntiin projekti, jossa nuoret istuttavat milj. puun tainta ensi vuonna.

 Terra "Heguli" luetteli sitten pitkän listan (=ns. ostoslista) tulevan hallituksen töistä ja kärkihankkeista: koulutus kuntoon, pyhänä asiana kotihoito perheiden itsensä päätettäväksi, Terra "Hegulin" pojan Saksassa keksimä oppisopimusmalli käyttöön Suomessa jne., jne.

Epäselväksi tosin jäi, rakennetaanko tämäkin Terra "Hegulin" pojan malli hiekalle rakennetun Leveäharteisen Maakunta Soten betoniperustalle.

 Yleisitovista sopimuksista aloitetaan kolmikantainen neuvottelu Antti Rinteen demujen kanssa, mutta paikallista sopimista ei missään tapauksessa laiteta lakiin, vaikka työsopimus on perustuslaissa aivan keskeinen suomalaisten oikeus.

Terra "Heguli" aikoo näkojään tässäkin asiassa haistattaa paskat perustuslailla.

 Terra "Heguli" ilmoitti selvät sävelet, missä järjestyksessä Suomessa turve- ja hiilivoimalat ajetaan alas ja Helsinkiinkin Wärtsilä toimittaa tuulivoimalan entisten hiilivoimaloiden tilalle.

Helsingin kaupungin Helen Oy on tosin ilmoittanut jo, että millään tuulimyllyillä ei ruveta Pohjolan ikiaikasta Valkoista Kaupunkia muuttamaan vihreäksi.

Terra "Hegulin" on siis turha lähteä sormeilemaan tuulitariffeja ja muita hyväksi havaitun luonnollisen energiahuollon ja talouselämään tuhoon johtavia täysin tuulesta temmattuja verotuksellisia ja muita ilmastosanktioita.

 Terra "Heguli" ilmoitti, että kun Suomen Mökki on nyt laitettu kuntoon ja velaksi eläminen on lopetettu, niin nyt jos koskaan on taas korkea aika muistaa hänen päähän potkimiaan eläkeläisiä, koulukkaita ja vanhuksia.

Terra "Heguli" tosin unohti mainita, että "hänen luomansa" 143 000 uutta työpaikkaa eivät syntyneet hänen ansiostaan, vaan hänen ansioistaan huolimatta ja siksi, että maailman talous on kasvanut poikkeuksellisen pitkään EKP:n nolla- ja negatiiviskorkoisen rahan sekä Kiinan jättiläisvelkakuplan voimalla.

Tämän velkakuplan pienenä sivujuonteena Ähtärin pandapuistoonkin on rakennettu laittomalla rahoituksella 8 milj. EUR:lla Lumille ja Pyrylle bambujen narskutteluhotelli ja hiekkalaatikko, jonne kepuloiset joka kesä voivat nyt suorittaa pyyhiinvaellusmatkan mielellään apostolin kyydillä tai vaihtoehtoisesti valtion maksamalla kaasu- tai sähköautolla.

Toisin tällekin kepuloiselle laittomalla velkarahalla rakennetulle elämysmatkailulle tulee lähivuosina sama tilanne eteen, mikä koitui myös Juankoskella koko kylän tuhoksi, kun kepuloiset ja täysin vastuuttomat poliitikot lähtivät "tulella leikkimään".

 Terra "Heguli" heittäytyi puheensa lopuksi myös varsinaiseksi Suomen pelastajaksi eli Jumalan valitsemaksi messiaaksi, kun Terra "Heguli" ilmoitti aivan äskettäin ottaneensa syliinsä muistaakseni jo seitsemännen lapsen lapsensa.

Minä lämpimästi onnittelen tästä Terra "Hegulia", koska Terra "Heguli" kaikenlaisten autotalliharrastustensa lomassa on kuitenkin selvästi tajunnut yhden asian oikein.

Minäkin jo muutama vuosi sitten totesin VAPAAssa, että vaikka meillä ei ole jakovaraa, niin meillä on kyllä selvästi runsaasti "panovaraa".

 Koska meillä joudutaan pikkuhiljaa ajamaan karja- ja maitotalous alas, niin ehdotanpa tässä nyt sitäkin, että kaikki työttömiksi vähitellen jäävät kepuloiset seminologit koulutettaisiin neuvolohin opastamaan siihen, miten ihmislapsia tehdään.

Olisi ehkä myös viisasta vähitellen luopua myös äitiyspakkausten mukana jaettujen ehkäisyvälinerden levittämisestä.

Tämä erikoinen syntyvyyttä rajoittava tapahan on tiettävästi peräisin jo Arkkiatri Arvo Ylpön ajoilta, kun meillä syntyvyys oli vielä ihan kohtalaisessa kunnossa, eikä sosiaaliturvasta ollut tietoakaan.

Nyt on toiset ajat ja sosiaaliturvaakin jaetaan jo joka luukulta. Iso ongelma kuitenkin on, että tämäkin kepuloisen KELAn Elli Aaltosen sosiaaliturva jaetaan ainoastaan ahneille asuntojen gryndaajille ja asukkaat saavat juosta EU:n leipajonoissa ja kirkolla varattomien ja syrjäytyneiden lounailla.

Terra "Heguli" ja monet muutkin poliitikot voisivatkin ottaa tavoitteeksi sen, että nykyinen jo alle 50 000 vauvan vuosittainen syntyvyystahti nostetaan meillä 100 000 vauvan tahtiin jo vuoteen 2030 mennessä.

 Tähän vauhtiin päästään hyvin, kun lopetetaan poliittinen jauhaminen ilmastonmuuoksesta ja jopa lasten pelottelusta meitä jo 11 vuoden päästä uhkaavalla maailman lopulla.

 Suomen nykyisen alhaisen syntyvyyden nostaminen tasolle 100 000 vauvaa vuodessa on täysin perusteetta "Maailman onnellisimmaksi maaksi" mainitun Suomen ainoa hyvinvoinnin ja tulevaisuuden turva.

 Sanomattakin on selvää, että näitä Suomen tulevaisuuden toivoja ei pidä työttömiksi kouluttaa, johon Terra "Hegulin" persustuslain vastainen Leveäharteinen Maakunta Sote vähitellen näyttää vääjäämättä johtavan.

Minä olen nimittäin aivan varma siitä, että Terra "Heguli" yrittää seuraavissa hallitusneuvotteluissa syöttää muille sellaisen idean, että Leveäharteista Maakunta Sotea täytyy vielä laajentaa varhaiskasvatuksen ja koulutuksenkin suuntaan. Jopa yliopistotkin täytyy nähtävästi kohta saada Leveäharteiden Maakunta Soten piiriin.

Leveäharteisen Maakunta Soten projektijohtaja Päivi "Atria" Nergillähän on myös vahvaa kokemusta, miten esim. Savonlinnan yliopisto-opetuskin saatiin yhdellä päätöksellä ajettua alas ja lähes koko kaupunki tuhottua.

Kepuloiset ovat aina olleet "keskittämisen ja perässähiihdon mestareita" ja se näkyy myös hiihtoladuilla. Perässähiihto on Suomen vahvin hiihtolaji ja siksi meillä ei ole vapaalla tyylillä mitään mahdollisuutta nousta kansainvälisissä kisoissa podiumille.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Juankoski on kilpailukykyinen23.3.2019 17.26
Julistan Antti Rinteen puheidensa peruutuskilpailun tältä erää rataistuksi. Ei ehtinyt kulua kuin muutama tunti, kun Antti ilmoitti, ettei maidon verotusta korotetakaan, vaan lasketaan.
Mitähän tapahtuu, jos Antista tulee pääministeri ja hän vierailee ulkomailla.
Hän on arvaamattomampi mies kuin Trump.

Ei ole helppoa Veijollakaan. Urpilaisen aikaa on demareilla vielä ikävä.

En osaa olla vahingoniloinen.

SalmeRe: Juankoski on kilpailukykyinen23.3.2019 22.34
Kuka käyttää toiseksi eniten valtaa n.s. New Stroms yhtiössä?

poliittinen tarkkailijaRe: Juankoski on kilpailukykyinen24.3.2019 3.31
Minä olen aina pitänyt keskustan virallista ääntä fiksuna ihmisenä, niin miksi sinäkin olet kuitenkin sortunut tuohon valtamedian mantraan, että Trump on jotenkin arvaamaton.

Minusta Trump on ollut alusta lähtien erittäin arvattava ja kunnoitettava Presidentti.

Kaikki mitä hän on luvannut, hän myös toteuttaa ja toteuttaakin hyvin. Ihmisille on tullut töitä, leipää ja uskoa tulevaisuuteen.

Meiltä ja EU:sta nämä tärkeät onnellisen elämän perusasiat puuttuu.

Se täytyy tuosta Demu-Antista sanoa, että minä otan oikeastaan vastuun siitä, että Demu-Antti on seonnut noissa ALVeissa.

Kun olin aikoinaan hermostunut Jutta "Unelmahöttö" Urpilaisen Kreikan lainojen takaushöpinöihin, niin totesin tuossa naapurissa ennen olleessa Lippulaivassa Demu-Antille, että saisit minusta hyvän ystävän, jos Jutan jälkeen toteuttaisit seuraavat kolme asiaa:

 Nosta osakeyhtiöiden ALVin alaraja 8 500 EUR/vuosi heti 50 000 EUR/vuosi.

 Lakkauta yleissitovat TESSIT ja aja paikallinen sopiminen työehtosopimuksiin.

 Pudota VVO:n (nyk. Kojamo) vuokrakämmppien kohtuuttomat vuokrat inhimilliselle tasolle vaikka 30%:lla.

Kun Demu-Antti sitten voittikin Jutan ja pääsi valtiovarainministeriksi, niin Demu-Antti nosti ALVi-rajan 10 000 EUR:n eli siis vain noin sataselle kuussa. Demu-Antin mielestä satanen kuussa on liiketoimintaa.

Tästä näkee jo heti, ettei Demu-Antti ole pienyrittäjän asialla, eikä ymmärrä noista ALVeista mitään.

Myöhemmin Demu-Antin toverit ovat kyllä minulle iloisina kertoneet, että Demu-Antti haluaisi nostaa yritysten ALVin alarajan 20 000 EUR:on.

Demu-Antti meni lomallaan kyllä niin heikkoon kuntoon, että minä ainakaan en enää ota vakavasti Demu-Antin puheita.

Nyt Demu-Antti on jo nostamassa ensin lihan ALVia varmaan 50-70%:iin ja maidon samoin.

Sitten Demu-Antti ei haluakaan nostaa noita elintarvikkeiden ALVeja.

Kunhan tässä vaalitaistelu vielä kiristyy, niin tässä voi käydä vielä niin, että Demu-Antin stamina pettää totaalisti, kuten Amerikassa kävi Crocked Hillaryllekin.

Avustajat joutuivat taluttamaan Hillaryn vaivihkaa pakettiautoon huilaamaan.

Demu-Antti on kyllä niin heikossa hapessa vielä, että jos minä olisin Demu-Antti, niin enpä lähtisi Suomen pääministeriksi ja samaan aikaan vielä riitaisen EU:n puheenjohtajaksi.

Tämä on minun ilmainen neuvoni nyt Demu-Antille.

Demu-Antin kannattaa kyllä nyt herkällä korvalla myös kuunnella, mitä hänen mensa-tasoinen vaimonsa Hetakin noista Demu-Antin uhkakuvista ajattelee.

Ei ole noloa heittää hanskoja tiskiin nyt, mutta noloa se on, jos EU:n tulevaa puheenjohtajaa joudutaan taluttamaan samaan tyyliin kuin nykyistä EU:n komission puheejohtaja Jean-Claude Junckerin, joka tuntuu viihtyvän erittäin hyvin etenkin pitkillä kosteilla illallisillakin, mutta töissä joudutaan kuskaamaan näköjään jo rullatuolillakin.

Selvää parturiainestakin tuntuu Junckerissa olevan, kun ei malta jättää edes tapaamiensa kauniiden naisten tukkia rauhaan.

Jos Demu-Antti intoutuu vielä samantapaiseen menoon, niin sen minä vaan sanon, että Heta saattaa hyvinkin näyttää Demu-Antille, missä se ulko-ovi heilläkin on siinä omakotitalossa, jossa Demu-Antti niin mielellään ilkosillaan vetreyttää lihaksiaan avoimen ikkunan ääressä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: