Keskustelu

poliittinen tarkkailijaSilmä käteen tulevissa vaaleissa27.3.2019 19.41
Olen vakavasti sitä mieltä, että kaikkien suomalaisten äänestäjien pitäisi nyt äänestäessään ottaa mallia siitä, mitä tapahtuu Amerikassa.

Amerikassahan kaikki demut ja globalistit kehittivät nuoren (29 v) ja kauniin demusenaattori Alexandria Ocasio-Cortezin ideoimana ilmastonmuutoksen torjumiseksi laaditun yhteiskunnan alasajo-ohjelman, jonka nimeksi oli annettu hienosti Green New Deal.

Ohjelma muistuttaa vihreiden kantaisän kalastaja Pentti Linkolan Suomen kansallista pelastusohjelmaa ja horisontissa siintävää ekologista utopiaa:

"Apostolin kyydillä töihin ja soutuveneellä kalaan kovassakin myrskyssä".

Alexandrian ohjelmasshan on tarkoitus lopettaa USA:ssa fossiilisten polttoaineiden käyttö kokonaan, lopettaa autoilu ja ilmaliikenne ja keskittyä vain napostelemaan kasvisruokia.

Alexandrian epärealistisen ohjelman kustannukset on arvioitu välille 51-93 triljoonaa taalaa tulevan 10 vuoden aikana.

Sitten suurten lukujen selitykset Hesarin ympäristötoimittaja Pia Elosen tapaan:

1 miljoona = 1 000 000
1 miljardi eli biljoona = 1 000 000 000
1 triljoona = 1000 miljardia eli biljoonaa = 1 000 000 000 000

Amerikan nykyinen bruttokansantuote oli vuonna 2018 20 500 biljoonaa USD (=20.5 triljoonaa USD) eli noin 17 630 miljardia EUR:a. GDP:n kasvu oli vuonna 2018 isoksi maaksi erittäin hyvä 2.8%:ia.

Isoista maista parasta vauhtia maailmassa, kun jätetään Kiinan kommunistisen puolueen esittämät täysin keinotekoiset ja virheelliset kasvuluvut huomiotta.

Alexandrian Green New Deal ohjelman kustannukset Amerikalle tulevalle 10-vuotiskaudelle olisivat siis 51-93 triljoonaa USD, joka edustaa mahdollisesti jopa Amerikan 4.5 vuoden koko bruttokansantuotteen arvoa.

Suhteellisesti ottaen tämän ohjelman kustannukset USA:lle olisivat samaa suuruusluokkaa, joka Suomelle tuli kannettavaksi, kun Suomi liitettiin Paavo Lipposen kaudella ja Unilukkarin toimiessa valtiovarainministerinä euroon ja vielä väärällä vaihtokurssilla.

USA:n senaatti äänesti Alexandrian Green New Deal-ohjlmasta eilen ja totesi äänin 57-0, että tällaista ilmasto-ohjelmaa ei Amerikkaan tule missään vaiheessa.

Minusta Suomessakin olisi korkea aika myös UNILUKKARInkin herätä reaalimaailmaan ja todeta, ettei maailmanloppu tule vielä 11 vuoden päästä, kuten Sari Essayhia vaalitentissä kahteen kertaan hiillostanut toimittaja Kirsi Heikel täysin asiattomasti väitti.

Ilmastonmuutos ja Leveäharteinen Maakunta Sote eivät ole Suomen hyvinvointivaltion kannalta keskeisä kysymyksiä.

Tietysti jokainen järkevä ihminen toimii myös ilmastoasiaoissa ja vanhusten hoidossa järkevästi, mutta koko pientä Suomen kansaa ei pidä terrorisoida ilmastoasioilla eikä muillakaan ilmiöillä, jotka meitä mahdollisesti kohtaa joskus 50-100 vuoden päästä, jos vätetään asiat hoitamatta.

Joka päivä meidän on kuitenkin varmistettava se, että kaikki kynnelle kykenevät ihmiset saadaan töihin ja puhaltamaan yhteisen hiileen.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: