Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniYLE suosii persuja10.4.2019 13.51
Halla-aho oli sairastunut eikä päässyt kaksikieliseen vaalitenttiin. Persuilla ei ollut keskustelussa edustajaa lainkaan.
Tiedossa oli, ettei Halla-ahon korvaajaa löydy. YLE ei päästänyt ketään möhlimään ja katkaisemaan hyvässä nousukiidossa olevaa kannatusta.
Saman periaatteen mukaan Antti pakotetaan torstain suureen vaalikeskusteluun, joten kaikkeen on varauduttava. Kimmo Kivelä, Ylen hallintoneuvoston puheenjohtajana tuskin vetelee naruja.

poliittinen tarkkailijaRe: YLE suosii persuja10.4.2019 16.15
Terra Sipilä tuo illalla MTV:n suureen vaalikeskusteluun jälleen uuden innovaatioon: biokaasukäyttöinen mobiili Onnen apila.

Innovatiivista uutta Onnen apilaa voidaan käyttää dronien tapaan mm. peltojen lannoitukseen, metsäpalojen sammutukseen.ja tietysti myös lääkkeiden kuskaamiseen syrjäseuduilla vanhuksille.

Terra Sipilä on tehnyt kepusta Suomen innovatiivisimman puolueen, jolle kaikki valtion niekat rahavarat on ohjattava. Piste.

Näyttää vahvasti sitlä, että Terra Sipilä säilyttääksen edes jonkinmoisen luottamuksen äänestäjien silmissä joutuu hyppäämään demujen "Vero Antin" ohjamaan diesel-vetoiseen Omni Bussiin, kun Tesla ei ole vielä kyennyt tekemään toimivaa sähköbussia kepuloisten käyttöön.

Onneksi kuitenkin kaikki muut ovat toista mieltä kuin Terra Sipilä ja muut punamullan himoverottajat.

Demujen kannatus on jyrkässä laskussa ja kepuloiset näyttävän saavan kasaan vain 12-13% äänistä. Se on kepun loppu nyt.

Terra Sipiläkin sanoi jo 2015, että se on tulos tai ulos. Ainoa kysymys on: enää, tekeekö Terra Sipilä taas U-käännöksen?

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: YLE suosii persuja11.4.2019 8.45
Uusin Gallup tältä aamulta kertoo Keskustan kannatuksen kääntyneen nousuun. Demarit on edelleen laskussa. Tämän illan suuressa vaalikeskustelussa Antti viimeistelee kannatuksen laskun. Mukana on myös Juha Sipilä.
Demarit näyttää vuotavan persuihin, samoin Vasemmistoliitto. Halla-ahon nokkeluus on Anttiin verrattuna omaa luokkaansa. MTV:n toimittajat sotkeutuivat omaan näppäryyteensä yrittäessään kampittaa Halla-ahoa. Anderssonkin vanhana konnana haksahti.

Harmi, että ehdin jo äänestää. Olisin nyt äänestänyt vaimoni äänellä Halla-ahoa pelkästä myötätunnosta.

poliittinen tarkkailijaRe: YLE suosii persuja11.4.2019 14.24
Sanotaan: "vale, emävale, tilasto".

Kun tämän elämän perustotuuden kääntää selkokielelle, jota YLE on nykyään ruvennut harrastamaan uutislähetyksissään, niin sanonta kääntyy seuraavaksi:

- vassarit ja viherpipertäjät syöttää mediassa valeita periaatteella 24/7

- kepuloiset syöttää emävaleita mediassa periaatteella 24/7

- YLE:ssä, MTV:ssä ja Hesarissa esitetään joka päivä jonkun suurella rahalla palkatun tyhjäntoimittajan laatima tilasto, joka osoittaa maailmanlopun olevan jo ovella.

Vaalikoneet ovat YLE:n, MTV:n ja Hesarin tietokonenörttien laatimia robotteja eli ns. tekoälyyn kuuluvia härpäkkeitä, joiden avulla kansaa voidaan kiihottaa ja terrorisoida vaikka millä tavalla.

Verottaja, perintäyhtiöt ja kartellisoituneet sähkösiirtoyhtiöt, pankit ja vakuutusyhtiöt ovat tyypillisiä tekoälyn varaan rakennettuja rahastusorganisaatioita.

Amerikassahan heidän nykyinen hyvä presidentti Donald J. Trump on ottanut nämä vaalikoneet ja valtamedian jo luokalle ja ihmiset ovat vähitellen alkaneet ymmärtää, että ns. eliittimedia syytää eetteriin periaatteella 24/7 koko ajan ns. Fake Newsiä eli valeuutisia, joissa ei ole edes siteeksi toden jyväsiä. Fake Newsit perutuvat useimmiten kuulopuheisiin.

Meilläkin on ollut jokaisessa kylässä pitkät perinteet ns. juoruämmistä, jotka levittelivät milloin mitäkin uutisia totena kaiken maailman ompeluseuroissa ja muissa yhdistyksissä.

Nykyään ns. juoruämmiä ei entisessä mitassa meillä enää ole, kun valtamedia on alkanut sähköisesti levittämään valetietoa ja ja välillä todellistakin tietoa mm., miten Temptation Island ohjelmassa harrastetaan julkisesti parinvaihtoa ja joukkoseksiä yötä päivää jossakin autiosaarella.

Meillä eliittimedia toimii aivan samojen pelisääntöjen mukaan kuin muuallakin maailmassa. Eliittimedian ainoa varsinainen tehtävä onkin ns. iskeä rahoiksi tyhmän kansan kustannuksella.

Nytkin Suomen täysin impivaaralaisia ihmisiä on perusteetta harhautettu tarpeen mukaan seuraavilla emävaleilla:

- Terra Sipilä on messiaan tapainen suuri yritysjohtaja, joka pelastaa Suomen

- Terra Sipilän perustuslain vastainen Leveäharteinen Maakunta Sote pelastaa Suomen ikääntyvän väestön

- Kokoomus vastustaa vanhojen ihmisten hoitamista

- Kokoomus ajaa vain suurten terveysjättien asiaa

- "Vero" Antti Rinne on pienen ihmisen asialla, koska "Vero" Antti vastustaa henkeen ja vereen työmarkkinoiden uudistuksia

- Valtamedian mielestä on hyvä, että mitään rakenteellista uudistusta ei Suomessa tehdä, koska Suomi on tilastojen mukaan maailman onnellisin maa

- Perinteisten rakenteiden säilyttäminen sopiikin parhaiten eliittimedialle, koska se takaa niille suurimmat tulot

- Valtamedian yksi parhaista rahasampoista perustuslain vastaisen Leveäharteisen Maakunta Soten ohella on tietysti ilmastonmuutos. Ilmastonmuutos takaa valtamedialle ja vallanhimoisille poliitikoille ehtymättömät rahavirrat

Joka päivä voidaan raportoida jonkun jäälautan irtoamisesta joko Pohjoisnavalla tai Etelämantereella ja sitten lähettää toimittaja kiikaroimaan jäälautan ajelehtimista merelle.

Joka päivä saadaan joku ilmastoasioista huolestunut pikkulapsi tuomaan päiväkodista adressi Eduskunnan puhemies Paula Risikolle, että nyt on viimeinen hetki pysäyttää maapallon ilmaston lämpeneminen.

Tietenkään pikkulapsi ei itse ole tiedostanut mitään ilmastonmuutosta, mutta kotona ilmastoasioista huolestunut äiti, jolla ei välttämättä ole ilmastosioista sen parempaa tietoa kuin oma havainto ikkunasta ja YLE:n valeuutisista saatu tieto, on kertonut lapselleen, että meitä uhkaa maailman loppu ja sinunkin päiväkotisi rakenteissa on vakavat homevauriot.

Kuitenkin nämä pienet harhautetut lapsiraukat on saatu jo kiipeilemään jopa Eduskuntatalon pilareihin ja katolle pelastamaan maailmaa.

Monet lapsista on jo saatu masentumaan ja jopa psykiatriseen hoitoon meitä uhkaavan ilmastonmuutoksen ja myös homeen vuoksi. Koulussakin ruoka on kuulema syöntikelvotonta, kun salaatti ei ole tehty koulun pihassa olevan lähikasvimaan luomukasviksista.

Miksi eliittimedia harjoittaa tällaista valeuutisten levittämistä väkiluvultaan näikin pienessä maassa?

On otettava huomioon, että kysymyksessä on kuitenkin itse asiassa vain muutamasta keskeisestä eliittimediatalon johtajasta, jotka tätä kansankiihotusta ja samaan aikaan tapahtuvaa rahastusta harjoittavat.

YLE:n, MTV:n ja Hesarin keskeinen agenda vaaleja ajatellen on ollut:
- ilmastonmuutos
- Terra Sipilän perustuslain vastaisen Leveäharteisen Maakunta Soten uudelleen käynnistys
- NATOn vastustaminen henkeen ja vereen
- Kolmikannan ja punamullan saaminen valtaan

Valtamedian mielihaluista riippumatta kansa nostaa Persut mahdollisesti suurimmaksi puolueeksi vaaleissa. Persujen sanoma on selkeä ja yksinkertainen: "Äänestä Suomi takaisin".

Jussi Halla-aho eikä Laura Huhtasaari usko eliittipuolueiden ilmastohöpötyksiin. Kumpikaan ei ole käynyt Putinin luona arktisessa kokouksessa puhumassa mustan hiilen soihduttamisesta, mutta Laura on käynyt Trumpin ruokousaamiaisella Amerikassa.

Laura on todennut, että siellä on karismaattinen presidentti, joka on pannut tuulemaan, niin että Merkelinkin housunlahkeet ovat alkaneet väpättämään.

poliittinen tarkkailijaRe: YLE suosii persuja12.4.2019 0.49
YLE:n vaalitentti päättyi juuri.

Kävi selväksi, että demujen "Vero" Antti on ajamassa Suomen kansantalouden perikatoon.

Himoverotus ja uudistusten vastustaminen on demujen "Vero" Antin leipälaji.

Kävi selväksi, että demujen "Vero" Antti ei ymmärrä Suomen turvallisuuspolitiikastakaan mitään.

Kävi selväksi, että Demujen "Vero" Antti ei halua uudistaa Suomen työmarkkinoita.

Positiivinen asia oli, että Terra Sipilä oli keskustellut Paperiliiton Petri Vanhalan kanssa paikallisesta sopimisesta.

Terra Sipilä on kuitenkin tässäkin asiassa pahasti jälkijunassa, kun AKM ja Paperiliiton entinen puheenjohtaja Jouko Ahonen olivat sopineet jo vuonna 2010 siitä, että paikallinen sopiminen otetaan käyttöön mm. silloin, kun New Stroms Oy käynnistää Römssyn konkkapesän uudelleen.

"Vero" Antti meni vielä morkkaamaan Amerikan presidenttiäkin, jota Persujen Jussi Halla-aho aivan oikein piti törkeänä käytöksenä.

Ei ole ihme, että jopa Unilukkari on joutunut jo ojentamaan demujen "Vero" Antin turvallisuuspoliittisia puheita. "Vero" Antin NATO lausunnothan on jo pantu merkille Kiinaakin myöten.

Täytyy sanoa, että demujen "Vero" Antilta näin vaalakamppailun loppuun täydellinen mahalasku keskeisessä mediassa.

Terra Sipilä vielä varotti "Vero" Anttia, että nuo EU:n kokoukset tulevat olemaan raskaat ja myös Petteri Orpopoika totesi "Vero" Antille, että Brexit tulee aiheuttamaan aikamoisen työkuorman.

Kun keskustelu päättyi, keskustelijat nousivat seisomaan. "Vero" Antti astahti puhujakorokkeelta alas ja riisui hetkeksi päältään pikkutakin.

Katselin hieman "Vero" Antin kehonkieltä, kun "Vero" Antti liikuskeli lyhyin askelin lattialla. Ihmettelin "Vero" Antin töpöttelevää ja kankeata kävelytyyliä. Kävelytyylistä päättelin, että "Vero" Antin stamina ei ole kunnossa mahdollisesti tulevia pääministerin tehtäviä ajatellen.

Kyllä tässä nyt taisi käydä niin, että demujen korttitalo romahti parissa tunnissa kasaan, kun demujen "Vero" Antista puhallettiin lyhyessä keskustelussa ilimat pihalle.

Tulossa on joka tapauksessa mielenkiintoiset vaalit. Petteri Orpopoika näytti selviytyvän kunnialla ja erityiset kunniamaininnat menee tietysti minulta Jussi Halla-Aholle, Sari Essayahille ja Anna-Maja Henrikssonille

Hämmästytti, että toimittajat halusivat kysyä käsimerkein muilta puolueilta, ketkä haluavat menna samaan hallitukseen Persujen kanssa.

Kaikki muut puolueet nostivat kätensä pystyyn, että ei mistään hinnasta, mutta onneksi muistaakseni Sari Essayah totesi, että ei ole kovin älykästä alkaa pelaamaan samaa peliä, mitä Ruotsissa on pelattu Ruotsin demokraattien kanssa.

Ensi reaktion jälkeen yhteiseksi havainnoksi taisikin sitten tulla, että ei pidä ryhtyä karhupeijaisiin ennen kuin karhu kaadettu.

Järkevä puoluejohtaja käy tietysti ensin vaalit ja vaalien jälkeen keskustellaan sitten, millaisen hallituksen Suomi ansaitsee ja mitä hallitus alkaa tekemään.

Ei ole mitään epäilystä siitä, että Suomen maahanmuuttopolitiikassa on runsaasti parantamisen varaa, eikä tietenkään suomalaisten ole mitään syytä kehitellä Suomeen kymmenien tuhansien paperittomien pomminheittäjien ja lastenraiskaajien armeijaa.

Minua ihmettyttääkin, mikä vaikeus on antaa näille "välitilaan" joutuneille hiippareille aina jonkin tyyppinen vaikka väliaikainen oleskelulupa ja työlupa.

Olihan meillä aikoinaan kaikilla myös ns. viinakorttikin ja radio- sekä televisiolupakin ja niiden tarkastajat.

Samalla tavalla meillä oli myös ennen autojen tuuliasiin liimattava "tilapäinen" pyöreä veromerkkikin. Kyllä tällaisilla merkeillä saadaan kaikki ihmiset seurantaan.

Li Andersson ja Pekka Haavisto jäivät värittömiksi, mutta yllätys yllätys Sampo Terho antoi pari terhakkaa kommenttia.

Perhepolitiikasta Sampo Terho totesi minusta parhaiten, että valtio ei voi mennä perhepolitiikassa perheiden edelle. Minä olen tästä asiasta täsmälleen samaa mieltä.

Sampo myös totesi, että kyllä työteon täytyy aina kannattaa tässä maassa. Kyllä moni muukin ihmetteli sitä, että työteko ei meillä kannata, mutta demujen "Vero" Antille asia on vielä valitettavasti hyvinkin epäselvä.

Demujen "Vero" Antin haparointi näissä vero- ja ALVI asioissa johtuu varmaan siitä, että "Vero" Antti laatiessaan oman ilmoituksensa mukaan aiemmin jopa satoja TES sopimuksia ei ole koskaan niissä joutunut ottamaan kantaa veroihin.

Sehän on tietysti täysin luonnollista, koska yrittäjähän se aina joutuu huolehtimaan asianmukaisten verojen maksusta, kun taas "Vero" Antti on aina sopinut vain bruttopalkoista, työajoista ja kaiken maailman saunalisistä.

Seuraava hallitus voisikin ihan ensimmäiseksi polkaista käyntiin seuraavat kaksi kärkihanketta:

- Miksi työnteko ei kannata Suomessa?

- Miksi suksi ei luista Suomessa?

PVRe: YLE suosii persuja12.4.2019 19.50
Kannattaa äänestää Suomi takaisin.

SalmeRe: YLE suosii persuja13.4.2019 21.20
Kuka käyttää valtaa n.s. New Stroms yhtiössä?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: