Keskustelu

poliittinen tarkkailijaYLEn viimeisin vaali gallup12.4.2019 19.01
Suomalaiset ovat kiihkeästi odotelleet vaalijytkyttelyä, mutta selvää irtiottoa ei ole vielä tullut.

Jussi Halla-ahokin on myös todennut, että persutkaan eivät ala jytkyttelemään.

Minun mielestäni kaikki nykyiset puolueet onkin syytä lakkauttaa, koska mikään niistä ei tunnu saavan kannatusta suomalaisten keskuudessa.

Alla YLE:n viiimeisimmän gallupin mukaiset puolueiden aatteiden kannattamattomuus tulokset:

o Siniset: 99.2% ei kannata sinisiä unelmia

o KD: 95.7% ei tykkää Sari Essayahin hyvistä aatoksista eikä taaperorahoista

o RKP: 95.1% vastustaa henkeen ja vereen Vaasan sairaalaa, eikä tykkää ruotsin kielestä

o VAS: 91.3% suomalalaisista ei haluan kommunismia enää maahan, mutta kaikki miehet haluaa lähteä Lin kanssa Viron risteilyn jatkoille

o VIHR: 88.8% suomalaisista pitää vihreiden ilmastohöpötystä järjen vastaisena

o KEPU: 85.5% suomalaisista ei voi hyväksyä kaalimaan vartijoita ja -varkaita

o KOK: 85.1% suomalaista haluaa elää köyhyydessä ja valtion tukien varassa

o PS: 83.7% suomalaisista vastustaa Halla-Ahon Jussia ja Laura Huhtasaarta, koska Jussi on Suomen älykkäin poliitikko. Laura on kaunis nainen ja kahden lapsen äiti, joka ei ole sinkku.

o SDP: 81% kansalaisista on saanut tarpeekseen "Vero" Antin jokailtaisista sammakoista ja kaikkien asioiden vastustamisesta sekä niiden kirjaamisesta TES sopimuksiin. "Vero" Antin Luottamus on mennyt. Demut laittaa lakon jopa EU:n leipäjonoihin.

Johtavien puolueiden lukumäärä on nykyään 9 kpl.

o Johtavien puolueiden ohjelmien keskimääräinen vastustusaste on peräti 89.5%

Siis lähes 90% kansasta vastustaa nykyisten puolueden ajamia asioita. Kyllä tästä pitää vetää selvät johtopäätökset.

Suomessa tavoitteeksi onkin otettava puolukentän saaneeraus. Tyhjänpuhujat on syytä poistaa eduskunnasta. Puoluekentän sanneeraus on kuitenkin syytä toteuttaa asteettain seuraavasti:

o Vaihe 1: äänikynnys nostetaan ensimmäisessä vaiheessa 15%:iin. Tämä toteutetaan jo nyt valittavan eduskunnan aikana siten, että puolueet hakevat sopivat yhteistyökumppanit siten, että puolueiden yhteinen kannatus eduskunnassa on vähintään 15%

o Vaihe 2: Seuraavissa vaaleissa valittavassa eduskunnassa äänikynnys nostetaan 30%:iin ja jälleen puolueet saavat hakeutua ryhmiin, joiden yhteinen kannatus on vähintään 30%

o Vaihe 3: Seuraavissa vaaleissa siirrytään kaksi puolue parlamenttiin. Tämä varmistaa sen, että mikään ryhmittymä ei voi istua maailman tappiin hallituksessa, kuten meillä on ollut tapana mm. erittäin turmiollisten punamultakausien aikana.

Työnteon vastustaminen viranomaisten taholta annetuilla kohtuuttomilla säännöksillä on myös syytä sanktioida työsopimuslaissa.

Lievissä tapauksissa viranomaisten suorittamasta työteon vastustamisesta kuten esim. talkoiden ja kotityön vastustamisesta, voi selvitä joko huomautuksella tai sakoilla.

Törkeissä viranomaisten työteon vastustamistapauksissa olkoon rangaistuksena minimissään ehdotonta vankeutta.

Näillä uusilla säännöksillä Suomen työllisyysaste nousee vähintään 80% tai jopa yli seuraavien 5-10 vuoden aikana.

poliittinen tarkkailijaRe: YLEn viimeisin vaali gallup14.4.2019 14.09
Tyytymättömiä Suomen poliittiseen järjestelmään on nykyään noin 90% kansasta.

Tänään on loistava mahdollisuus muuttaa tilanne äänestämällä Suomen puolesta. Suomi voidaan äänestää takaisin.

Politiikka on Suomessa ihan oikeasti rikki, kuten kokoomuksen Stupukka aikoinaan sanoi ennen sitä, kun Eduskunnassa etenkin demut ja viherpipertäjät alkoivat jauhaa, ettei Stupukka muka osaa prosenttilaskua.

Juankoskellakin oli vuosikymmenet vastuussa punamultakoneisto, jossa kaikilla oli huonekalukauppiaan paperit matematiikassa ja luonnontieteissä sekä tietysti talousasioissa.

Tällainen yhdistelmä on sikäli varma, että mitään tulevaisuuden uskoa ei ole. Juankosken kaupunki onkin laskutaidon puutteessa kuollut. Jäljelle on jäänyt vain tuhkakasa ja rakennusten purkufirmoilla riittää töitä. Suurin osa asukkaista ovat tavalla tai toisella masentuneita.

Silloin, kun on päästy pohjalle, niin ei ole enää muuta suuntaa kuin lähteä ylöspäin.

On siis vihdoin Juankoskellakin alettava soutamaan samaan suuntaan.

Siitä ei päästä mihinkään, että Juankoski on nykyään helvetin pieni syrjäkylä. Tällaisia syntyi Amerikkaankin globalisaatiokaudella pilvin pimein, mutta nyt sielläkin on suunta muuttunut.

Amerikka äänestettiin takaisin vuonna 2016.

Kun katsoo, mitä pajunköyttä valtamedia joka ikinen päivä 24/7 suomalaisillekin syöttää ja on syöttänyt vuosikaudet mm. ilmastonmuutoksesta, niin ei ole ihme, että suomalaiset eivät enää mene äänestyskoppiin, koska kansan syvien rivien puheet poliitikolle vaikuttavat siltä kuin seinälle puhuisi.

Nyt joukolla kuitenkin jäätä särkemään ja äänestämään muutos nykymenoon!

MFGA (Make Finland Great Again)!!!

Kepu pettää aina

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: YLEn viimeisin vaali gallup14.4.2019 17.48
En jouda höpöttämään kanssasi pitkään, koska ajan äänestäjiä äänestyspaikalle. Tämä kyyti on lähes ilmainen. Tulokyyti ei maksa mitään ja kotiin pääsee, kun kännykän kamerassa on näyttää lippu kotiin.
Esitin paikallisosaston kokouksessa, että lipuksi riittää kuva äänestyslipusta. Yleisesti esitystä pidettiin sopimattomana, mutta kyyditysoikeutta ei minulta kuitenkaan otettu pois.
Enemmistö oli siis sitä mieltä, että pimeä ruutukin riittää lipuksi.
Tällaista on peli täällä. Huonekalukauppiaan papereilla puolet kyydistä menee persuille. Näin olen arvioinut.
Nyt soi taas puhelin. Onneksi autonkuljettajalta ei ole kielletty puhumista asiakkaan kanssa, toisin oli ennen linja-autossa, jossa luki:"Puhelu kuljettajan kanssa kielletty".



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: