Keskustelu

PVOnnittelen Perussuomalaisia14.4.2019 23.35
Hieno voitto Soinin takinkäännön jälkeisen hajoamisen seurauksena.
Puolue on uudistunut ja omakin ehdokas meni läpi, joten Nilsiän omalle ehdokkaalle Minna Reijoselle voimia kovassa työssä.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Onnittelen Perussuomalaisia15.4.2019 0.07
Pahalta alkoi näyttämään jo viikko sitten. Vanhat naapurit, jotka aina ovat äänestäneet maalaisliittoa tai keskustaa sanoivat äänestävänsä persuja. Näitä sitten piti kärrätä äänestyspaikalle.
Toivonpa, ettei keskusta osallistu seuraavaan hallitukseen.

poliittinen tarkkailijaRe: Onnittelen Perussuomalaisia15.4.2019 4.04
Ennustukseni (12-14%) meni kepuloisten osalta taas nappiin.

Jussi Halla-ahoa täytyy onnitella erinomaisesta tuloksesta.

Valtamedia oli nostanut täysin epärealistisen ilmastokeskustelun jo uskonnon tasolle, mutta ihmisten silmät alkoivat jo aueta viimeisen viikon aikana.

Vielä viikko lisää, niin persut olisi ollut numero uno.

Hyvä asia oli, että kokoomus laajasti ottaen säilytti asemansa, koska kyllä hallituksessa tarvitaan ilman muuta osaamistakin.

Kokoomuksessa kuitenkin alkanee keskustelut puheejohtajan vaihtamisesta, kun Petteri Orpopoika syötti viimeisen eduskunnan aikana vähintään 10 kertaa suoraan "Vero" Antin ja Halla-ahon Jussin lapaan.

Petteri Orpopoika ei oikein uskaltanut ajaa täysillä mm. turvallisuuspolitiikassa, kun Unilukkari oli kieltänyt jo taannoin Stupukaltakin kaikkinaisen puheen NATO:sta.

Samalla tavalla Unilukkari oli lähtenyt kalastelemaan ääniä demujen vaaliteltoilta presidentin vaaliensa alla.

Turponkin selontekoihin Unilukkari on kysynyt oikeat turvallisuuspoliittiset ilmaukset suoraan demujen Erkki "The Rediltä".

Sekään ei satanut kunnolla kokoomuksen laariin, kun Unilukkari oli maininnut jotain kerrassaan merkillistä Halla-Ahon Jussin ihmisarvoistakin.

Tästä innostuneena Petteri Orpopoika alkoi sitten yhdessä Terra Sipilän kanssa puhua persujen arvoista. Tämä lopulta maksoi Petteri Orpopojalle selvän vaalivoiton.

Koska hallitusasetelma on selvästi kimurantti, niin nyt ei ole kenelläkään mahdollisuutta alkaa jakamaan ihmisiä vuohiin ja lampaisiin.

Sen minä vaan sanon, mutta en tiedä viitsinkö ennustaa, koska olen ennustuksissa yleensä aina osunut nappiin, että Suomesta ei kovin positiivista kuvaa saada EU:n neuvostoon, jos Suomi lähettää sinne puheenjohtajaksi vaikka "Vero" Antin, Lin tai Pekka "The Greenin".

Minä en nimittäin usko, että Halla-ahon Jussi lähtisi edes kyseiseen hommaan taistelemaan Macronin ja eläköityvän Merkelin kanssa, kun vielä Brittien Brexitkin on täysin levällään.

Voisi olla meillekin viisaampaa jättäytyä pois noista riitaisista EU:n pöydistä. Minä olenkin aina ihmetellyt sitä, mikä ihmeen hinku Tartsallakin oli aikoinaan aina ängätä EU pöytiin ja vaatia, että Suomelle on katettava vielä kahdet ruokailuvälineetkin.

Olisihan tuo pitänyt Tartsankin ymmärtää, mikä maatiaiskuva meistäkin luotiin, kun muiden maiden edustajat varmaan ajattelivat, että meidän johtajilla on ruoasakin yhtä tiukkoo kuin Pohjois-Korean Kimillä.

Jos nyt "Vero" Antti lähteekin meitä edustamaan Brysseliin, niin olisi kyllä hyvä, jos "Vero" Antti kävisi sitä ennen vaikka lyhyen konsultaation AKM:n kanssa.

Minä voisin varottaa Anttia, ettei ryhdy noiden keski-europpalaisten kanssa liiallisiin gulinaristisiin keskusteluhin, ettei meille taas kävisi yhtä huonosti jonkun ison EU viraston kanssa, kuin meille kävi taannoin elintarvike- ja lääkevirastojen kanssa.

Noissa hävityissä virastoissahan meillä Tartsa neuvotteli heikolla menestyksellä Berlusconin kanssa HK:n sinisestä ja italian Prosciutto kinkusta.

Enkä ihmettele, että elintarvikevirasto menikin sitten Italiaan ja meille tuli tuo myrkkyvirasto eli kemikaalivirasto.

Jos "Vero" Antti lähtee Brysseliin neuvottelemaan vaikka ranskalaisten tai italialaisten kanssa lihan ALVEista, niin se on kyllä sitten sorom noo koko meidän maataloustuotannolle ja etenkin viennille.

Kepuloisethan möhli sen lääkevirastonkin, kun hyvin toimiva lääkevirasto päätetttiin kepuloisten toimesta ensin iskeä lihoiksi ja sijoittaa maitokaupunki Kuopioon.

Ja siinä se "Vero" Antti EU pöydissä viimeisen virsunsa vetää, jos intoutuu puhumaan saksalaisten kanssa ilmastopolitiikasta ja ranskalaisten kanssa diesel-autojen verotuksen korottamisesta.

Noilla veropuheillaan "Vero" Antti saa kohta koko EU:n väestön pukemaan keltaiset liivit päälleen.

Kyllä Suomen tulevaisuus näyttää aika pahalta.

Pitäisiköhän meidän järjestää uudet vaalit jo lokakuussa ja todeta, että niissä vaaleissa ei enää tarvitse keskustella ilmastomuutoksesta, koska kaikki tietää jo, mikä on ilmoissa tilanne, eikä meitä uhkaa mikään ilmasto-onhelma ainakaan 1000 vuoteen.

Pari päivää sittenhan päästiin jo kuvaamaan maailman kaikkeuden suurinta Messier 87:n mustaa aukkoakin, jonka massa oli muistaakseni 6.5 miljradia kertaa meikäläisten auringon massa.

Tältä osin minä voi rahoitella Unilukkaria myös tuon mustan hiilen soidutuksen osalta, kun Unilukkari tässä taannoin piti ilmastoluentoja eduskunnassa ja pohdiskeli sitäkin, että kaikki hiilidioksipäästöt eivät lopulta ehkä mahdu avaruuteen.

Kyllä Unikukkarikin voisi nyt rauhoittua tuon ilmastonmuutoksen osalta, koska pienen maapallopahasen hiilipäästöt aivan varmast mahtuu Messier 87:n mustaan aukoon.

Sitä patsi noita muistia aukkoja on meitä paljon lähempänäkin ihan omassa aurinkokunnassa. Niissäkin on tilaa vielä hiilellekin miljooniksi vuosiksi eteenpäin.

Saa nähdä millainen säikky Aarostakin tulee isona, jos hänelle joka ilta pidetään luentoja kiinalaisten hiilidioksidipäästöistä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: