Keskustelu

Kunta KinteSananvapauden rajoittaminen voimissaan15.1.2014 0.33
Kaikki palstalla vierailleet ovat tänään nähneet, miten äänestämämme edustajat eivät kestä kritiikkiä omalla palstallaan. Antakaa sitten Koillis-Savon kirjoittaa haluamallaan tavalla. Avainsanat: sananvapaus, demokratia.

Valtuuston 2. vpj voinee kommentoida julkisesti.

Erkki M.Re: Sananvapauden rajoittaminen voimissaan16.1.2014 15.51
No niin, Pekka. Näytä, että et ole samanlainen kuin kepumafian sisäpiiri, joka ei keskustele ns. vapaitten tai muidenkaan kanssa.
Nyt on kannanoton paikka.

PVRe: Sananvapauden rajoittaminen voimissaan16.1.2014 16.10
Moro,
tässä ote vapaasta sanasta:"

On hyvä muistaa, että Suomi kuuluu niiden onnekkaiden maiden joukkoon, jossa on perustuslaissa turvattu sananvapaus. Sitä pääsääntöisesti kunnioitetaan kohtuullisen hyvin. Vapaalle ihmiselle kuuluu oikeus sanoa sanansa julkisesti ja vain vapaa ihminen voi rakentaa demokraattista ja taloudellisesti kestävää yhteiskuntaa."

EU_n tuomioistuin selvityksessään koskien ex-pääministerin deittailua piti sananvapautena, jota ei saa murtaa ja estää, varsinkin kun julkkis-expääministeri oli itse halunnut tuoda oman rakkausasiansa lehdistöön ja vieläpä vääristeltynä.
Kuitenkaan ihmisten yksityiselämä, sairaudet, uskonnollinen aate, talousasiat ym eivät ole julkisuudessa olevia räävistelyjä.
Kaikki , mikä voi olla yhteiskunnallisesti mielenkiintoista, kuuluu sananvapauden piiriin.

Sivuillamme ei ole hyväksytty kiellettyjä yksityiselämään liittyviä asioita ja sellaisena pysyy. Poistamme kaikki "yksityisten ihmisten" yksityiselämään kuuluvat asiat. Mutta sallimme kritiikin, ja mielipiteet, varsinkin, jos niillä pyritään vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: