Keskustelu

leipäjonon valvojaLoppukysymyksen esittämisen aika koitti jo10.7.2019 17:43
Enää ei tarvitse esittää tulipunaiselle Sammakko Antin ja Terra Sipilän hallitukselle välikysymystä.

Vassarien sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen vahvisti juuri julkisuuteen, miten Sammakko Antin lupaamalle "Vappusataselle" sovittiin demujen ja kepuloisten vahvalla tuella käyvän jo ensi vuoden alusta.

Sammakko Anttihan lupasi moneen kertaan, että kaikkien alle 1 400 EUR:a eläketuloa saavien eläkkeitä nostetaan 100 EUR:lla, jos Sammakko Antti muodostaa hallituksen.

Nyt Ilmiöhallituksen Aino-Kaisa Pekonen kertoo suurena koko valtakuntaa järisyttävänä parannuksena, että 1 000 EUR eläkkeitä nostetaankin vain peräti 19 EUR:lla.

Samaan aikaan Sammakko Antin Sammakkomiehet ja muut syvänmeren sukeltajat ovat päättäneet nostaa kaikkien "haittaverojen" ja etenkin fossiilisten polttoaineiden, alkoholin ja kaikkien muidenkin tärkeiden tuotteiden valmisteveroja ja muita haittaveroja sekä maksuja, jotta valtion keräämät verotulot eivät ainakaan kokonaisuudessaan pääse laskemaan.

Ensimmäisen vaiheen veronkorotusten jälkeen 1 000 EUR:n eläkettä saavien 19 EUR:n korotus näyttääkin näköjään muuttuvan 20-30 euron suuruiseksi ns. "raippamaksuksi".

Sehän on selvä, että kaikkien suomalaisten täytyy tietysti alkiolaisessa hengessä tukea ilmastonmuutoksen johdosta hermostolliseen tärinätautiin sairartuneen Muti Merkelin ja Manuel Macronin austerity ajatuksia, Syyrian sotaa ja Iranin atomipommiohjelmia.

Voi meitä satoja tuhansia petettyjä eläkeläisiä. Miten melle nyt käy?.

On tullut aika kaataa täysin kykenemätön Sammakko Antin hallitus.

Kuka lähtee nyt keräämään kansalaisaloitetta, jossa pyydetään hallituksen loppukysymyksestä yksinkertainen vastaus: "Kyllä" tai "Ei".

mualainenRe: Loppukysymyksen esittämisen aika koitti jo11.7.2019 16:14
nythänse alankolmasjuristinalku ompi keksinynnä uuvven nimimerkin !!!!

poliittinen tarkkailijaRe: Loppukysymyksen esittämisen aika koitti jo12.7.2019 1:49
En odottanut ihan näin nopeata auringonlaskua kepuloisille jo heti kohta juhannuksen jälkeen, mutta totta se on.

Kepulaiset eivät itsekään usko siihen (uskon taso n. 30% kepuloisista), että "Vappusatasen" (=oikeasti -30 EUR euron) hallitus on pystyssä enää syyskuussa, kun alkaa kepuloisten keskuudessa todellinen pystypaini puheenohtajan paikasta.

Ilta-Sanomissa oli tänään erittäin informatiivinen kuva kepuloisten puoluevaltuuston Riihimäen kokouksesta ja pääkirjotus oli osuvasti kirjoitettu:

"Keskusta suuntaa kohti auringonlaskua yksinkertaisesta syystä"

Kokouksesta otetussa kuvassa sen eturivissä näyttää istuneen vasemmalta lukien sirkeäsilmäinen Katri Kulmuni (puhhenjohtaja ehdokas nro 1), Juha "Terra" Sipilä (= menneen talven U-käännösten ja kaivosteollisuuden sekä bioenergian erityisasiantuntija), ent. kuntaministeri Anu "Minä ajattelisin" Vehviläinen ja sitten oikeassa laidassa Annika "Äiti" Saarikko.

Kaikki katsovat tiukasti laskevaan aurinkoon hämmästynein ilmein - näinkö onnettomasti tässä nyt meille kepuloisille kävi??

Taempana erotan kuvasta Antti Kurvisen, joka on jo viisaasti ilmoittanut, ettei hän lähde puheenjohtajakisaan.

Edukuntaryhmän puh. johtajana onkin Antille ihan tarpeeksi töitä, kun hänen pitää yrittää torpata punaviherpipertäjien vallankumoukselliset ja yhteiskuntaradikaalit aatteet.

En lainkaan ihmettele, että Kanki Kaikkosta ei näy kuvassa eturivissä ihailemassa kepuloisten auringonlaskua.

Kankea ei näy edes takarivissä. Se on merkki siitä, että Kanki on tehnyt tehtävänsa ja nyt Kanki saa mennä.

Annika Saarikko totesi YLE:n Ykkösaamussa, että keskustan tulevaisuus on edelleen keskellä, ns. ääripäiden välissä.

Annikan analyysi on siinä oikeassa, että keskitielle pitäisi päästä.

Ongelmana on kuitenkin se, että alkiolaisilla yli 100 vuotta vanhoilla aatteilla ei ole kysyntää keskitiellä sellaisessa yhteiskunnassa, jonka kepuloiset ovat yhdessa demujen kanssa tähän maahan rakentaneet.

Annikan analyysi on virheellinen myös siinä mielessä, että ei meillä Suomessa ole oikeasti mitään puolueiden ääripäitäkään. Kaikki ovat yhtä ja samaa höttöä.

Menneissä vaaleissakin meillä oli oikeastaan vain neljä seuraavaa vaali-ilmiötä:

- Hiilijalka- ja soihdutuskeskustelu
- Aktiivimallin purku
- Lisäpanostukset koulutukseen
- Sammakko Antin "Vappusatanen"

Ylileveästä perustuslain vastaisesta Terra Sipilän Maakunta mallista ei keskustelu, koska se oli todettu jo laittomaksi. Eihän laittomista malleista kannata keskustella.

Sitä paitsi Pörriäisten Länsi-Pohjan sairaalakin tuntuu nyt pyörivän erinomaisen hyvin, vaikka kepuloiset vastustivat sitäkin hampaat irvessä ja Hannakaisa Heikkinenkin pilkkasi sitä Pörriäisten tuhoon tuomittuna sairaalana.

Sairaalan toimitusjohtajana on nyt entinen kokoomuksen kansanedustaja Lasse Männistö ja jopa pörriäisfirman hallitukseen valittu jäsen vassarien Sari Moisanenkin on todennut Hesari toimittajillekin seuraavasti:

" Minäkin äänestin vastaan. Vastustin niin pitkälle kuin pystyin, sitten loppui kynnet, ja nyt istun tässä. Nyt sitten haluan tehdä tästä Suomen parhaan erikoissairaanhoidon paikan", Moisanen sanoo Hesarin toimittajalle 10.7.2019.

"Meille tämä on osoittautunut tosi hyväksi. Tämän tietäen äänestäisin nyt toisin", totesi Moisanen vielä.

Näin se vaan yhteistyö käy hyvin kooomuslaisen ja vassarin keskenkin, kun keskitytään oleelliseen, eli sairaalan pyörittämiseen ja kehittämiseen, eikä jauheta turhaa politiista jargonia..

Tietysti taas demujen Krista Kiuru taas huomauttaa Hesarissa, että Pörriäisten hyvä sairaala toimii nyt vain poikkeusluvan turvin ja synnytysosasto on tietysti liipasimella, koska sairaalan pitää ilmoittaa vuoden lopppuun menessä, miten synnytystoiminta alueella järjestetään.

Täytyy vain toivoa, ettei demujen Krista Kiuru nyt ala vaatimaan sitä, että Länsi-Pohjan alueelle on lähdettävä naisten synnyttämään sanoihin, takseihin tai bussipysäkeillä, jota kepuloisten Annika "Äiti" Saarikko piti hyvänä etenkin Kaakkois-Suomen sairaaloiden kohdalla, kun Suomeen piti väkisin saada pystyyn Terra Sipilän perustuslain vastainen ylileveä Maakunta Sote.

Ilmiöhallitusta perustettaessa sen toteutumisen ehdoksi Terra Sipilä vielä asetti perustuslain vastaisen ja ylileveän Maakunta Sotensa toteuttamisen, jotta kepuloiset voivat uhrautua Sammakko Antin apupuolueeksi Ilmiöhallitukseen.

Lähes kaikki puolueet ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, että noista neljästä vaali-ilmiöstä voidaan aina keskustella. Siitä kuitenkin puolueilla oli erimielisyyttä, pannaako nuo uudistukset täytäntöön heti vai vasta 30-50 vuoden päästä.

Toivotaan, että Sammakko Antti heivaa tuota raskasta verotusta ja kaiken maailman maksuja, niin kyllä tässä "Vappusatanenkin" voidaan maksaa toivottavasti ainakin viimeistään noin 30 vuoden päästä, jos maailma on vielä olemassa.

MInusta on ihmeellistä sekin, että virkamiehet koko ajan syytää kanslaisille kaiken maailman maksuja, kuten esim. kalliit henkilökortti- ja passimaksutkin.

MInusta tuntuu käsittämättömältä, että Suomi nimisessä firmassa firman jäsenten täytyy maksaa tällaisiakin maksuja, kun esim. yrityksissä kaikille työntekijäillekin annetaan heti kouraan firman tunnukset.

En ole kuullut, että firmat ainakaan yleisesti pyytää työtekijöitään maksamaan mitään näistä firman tunnuslapuista, jotka ovat itse asiassa firmojen mainoslappuja.

MInustahan on kunnia-asia, että ulkomaillakin suomalainen voisi ylpeästi näyttää, että Suomestahan tässä ollaan ja meiilä menee hemmetin hyvin.

Mitähän ne mahtaa ulkomaillakin meistä aatella, jos saavat tietää, että meillä yli 100 vuotta vanhoja alkiolaisia aatteitä pidetään vielä nykypäivänä jotenkin ajankohtaisina.

Minusta näistä neljästä vaaliteemasta ei mitenkään saa aikaan ääripäiden keskustelua ainakaan perinteisessä kommunisti-IKL akselistossa.

Sitäpaitsi Vihtori Kosolan IKL:hän on meillä kielletty järjestö. Mutta kommunismia meillä ei ole tietääkseni vielä kielletty.Tasapuolisuuden vuoksi voitaisiin sekin kyllä kieltää.

Mutta olkoon meillä kuitenkin kaikilla sananvapaus.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: