Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniKoillis-Pravdan paljastukset30.1.2014 12.10
Toimittaja Antti Heikkinen paljasti tämän aamun Pravdassa lukevansa innokkaasti tätä palstaa. Kannattaa lukea jatkossakin. Tunsin Antin keskustalaisen isoisän Nilsiässä. Tämä oli Johannes Virolaisen tuttavia ja siitä huolimatta Kekkosenkin ystävä. Linnan kutsuillakin kävi.

Olen kuullut, että Heikkinen olisi kirjoittanut jo kirjankin ja saanut siitä jonkun pakinnonkin. Ei ole mikään ihme. Muistelen, että meidän vanha traktorimme olisi ollut myöhemmin hänen isällään.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Koillis-Pravdan paljastukset30.1.2014 12.39
Nyt jälkikäteen muistan, että vaihdoin traktorin vain sen vuoksi, että sen kopissa oli joku omituinen haju. Hankkijan mies, jolle traktori meiltä meni totesi vain, että "tämähän tuoksahtaa aivan keskustapuolueelle".
Näin ne vanhat asiat nousevat mieleen aivan kummasti, pätkittäin.

Pekka VRe: Koillis-Pravdan paljastukset30.1.2014 12.42
Moro,
sivustomme ei ole puolueväri-sidonnainen, wemme emme tunne sukupuoli- tai rotuerottelua, ja hyväksymme uskonnolliset eroavaisuudet ja kuten on huomattu apinat ja gorillatkin saavat kirjoittaa sivuillemme.
Luemme hyväksi vapaa-ajattelun, siis sen aatteen, jonka mukainen nimi sivustolla on.
Ja luemme, vaikkakin tilaamatta paikallislehteä, ainakin Heikkisen kirjoituksia. Ja toivomme paikallislehden avautuvan joskus tulevaisuudessa ns. lähidemokraattiseksi avoimuutta kannattavaksi paikallislehdeksi-- lue ei ainoastaan yhden puolueen kepuliksi..

Adam, RJ-toimitusRe: Koillis-Pravdan paljastukset30.1.2014 15.39
Radio Jerevan, joka yleensä tietää asiat viikkoja ja kuukausia ennen muita, kertoo monesti koko tarinan taustoineen, jotta esim. Koillis-Pravda voisi kopioida uutisen. Nå, näinhän se harvoin onnettomuudekseen tekee, ja siitä sitten koituu häpeää ja pilkkanauruja koko Juankosken päälle, kun meitä pidetään ihan pöljinä. Tästä kiitämme kepumafiaa.

LukijaRe: Koillis-Pravdan paljastukset30.1.2014 16.43
Koillis-Savo lehti on muuttunut edukseen uudistuksen jälkeen.
Tietoa on monelta eri alueelta ja monelta näkökannalta.
Positiivista muutosta tosiaankin.

Pena T.Re: Koillis-Pravdan paljastukset30.1.2014 18.11
Myönteistä kehitystä on tosiaan havaittu.
Voi, jos Veijo ja Heimo alkaisivat kertoa kuin Salme Harjunen oikeista asioista ja niiden ratkaisuvaihtoehdoista.
Juankoskella ainoa siivouksen muoto on ongelmien luutiminen maton alle, vaikka siellä on vanhaa tavaraa vaikka kuinka paljon. Nyt pitäisi viedä matot ulos ja katsoa, mitä on jäänyt hoitamatta.
Konsulttien sijasta olisi hyvä kysellä Vapaalta Juankoskelta.

Pekka VRe: Koillis-Pravdan paljastukset31.1.2014 19.54
Moro kaikille ja varsinkin Keskustan viralliselle ja tietenkin lempparitoimittaja Antti heikkiselle, missä lieneekin seikkailemassa tällä hetkellä.

On pakko siteerata muutamia asioita A. Heikkisen tervehdyksestä meille saitin pitäjille: "...päätin pistäytyä katsastamassa mitä kuuluu lempparinettisivuihin kuuluville vapaa Juankoski-saitille. ...jotain hirvittävän hienoja piirteitä tässä Juankosken kansanliikkeen sivuilla on. Ei siellä varmasti aina sanota asiaa, niin kuin ne on, vaan ne sanotaan täsmälleen niin kuin ne ajatellaan. Mutta se tyyli, sanomisen vapaus, palstalla pursuava kritisoinnin ilo, politiikaksi naamioitunut vittuilu ja ihan yksinomaan Koillis-savolehteen kohdistuva - koillispravda-nimi on niin hyvä, jota usein itsekin käytän . Upeaa kielellistä ilmaisua. ...Tavallaan siinä syttyy uudelleen se Suomi, joka ehti Hannu Karpon ja SMP:n myötä kadota. eli se Suomi, johon iso osa suomalaisista kuuluu. ... Jatkaa samaan malliin, seuraan silmä kovana ...


Koska en ole saanut lupaa Heikkiseltä kirjoituksen suoraa siteeraamista varten, otin oikeudekseni , lainkin puolesta, siteerata muutamia lauseita kirjoituksesta, ihan uutisoinnin ja yleisen informaation takia, sivuillemme.

Kiitos A: Heikkinen, ja nyt siteeraan likaista harria:" you made my day."

Kyllä kansa tietää.

ClintRe: Koillis-Pravdan paljastukset31.1.2014 20.53
Ehkä se Callahanin kuuluisin lausahdus oli "make my day"

Eino K.Re: Koillis-Pravdan paljastukset31.1.2014 21.42
Kyllähän se on tiedossa, että Koillis-Savon ja Savon Sanomien toimittajat seuraavat sivustoa. Varmasti eniten käyntejä tulee Juankosken kaupungin palvelimelta. Virkamiesten aika menee sivujen lukemiseen. Lopun päivää ovat tekemättä mitään, kun pelkäävät mitä heistä kohta sanotaan.

Onko se tämä toimittaja muuten sen Kela-Matin poika. Voi hyvinkin olla. Molemmat ovat ainakin huumorimiehiä paitsi Matti. Ja keskustalaisia.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: