Keskustelu

poliittinen tarkkailijaSitä saa, mitä tilaa!!!11.9.2019 3:35
Sammakko Antille tuli taas lunta tupaan EU:n komissaarien nimityksissä.

Taisi tulla Jutta Urpilaiselle kaikkein keppoisin salkku.

Unelmahöttö Jutta Urpilaisen taloudellinen tietämys todettiin siis vähäiseksi ja Jutasta tehtiin Pekka Haaviston Afrikka-asioiden sihteeri.

Kyllä siinä Jutalle, nuorelle äidille, reissua tulee, kun Pekan kanssa kanssa kiertävät muutaman vuoden Afrikan aavikoilla tutkimassa, minne metsäistutukset suunnataan.

Minulla on sen verran kokemusta noista Afrikan kehityshankkeista, että olen koettanut mahdollisimman visusti pysyä niistä erossa.

Jos Jutallakkin henki on kallis, niin kehotanpa tiettyyn varovaisuuteen.

Taas tuli todistettua Ilmiöhallituksen Sammakko Antille, että Suomi ei ole yhtään kokoansa suurempi maailman päätösten tekijöiden pöydissä.

Demuilla on aina ollut ahneus vikana ja Tartsankin aikaan Suomelle piti jopa Brysselissä kattaa kahdet lautasetkin illallisille.

Mahtoivat muut päätöksentekijät ihmetellä, onko Suomessa ruoka vieläkin kortilla, kun pitää Brysselissäkin kaksilta lautasilta syödä.

Minulla on iskostunut mieleen sellainen vanhan kansan opetus, että "ahneen loppu on paskanen".

Eipä taida kovin pitkään Ilmiöhallitus istua, kun on niin ahneet suunnitelmat, että Sammakko Antti suunnittelee jo Postin työntekijöillekin näköjään pysyviä valtion virkoja.

Kohta Suomessa on kaikki valtion leivissä kuin Neuvostoliitossa.

Li Anderssonkin heivasi yrittäjien edustajatkin pois koululaitoksen valvontatehtävistä.

Liikin näyttää pistävän Suomen koululaitoksenkin täysremonttiin ja näköjään pyrkii räikeällä tavalla vielä perusopetus- ja perustuslakiakin rikkoen sosialisoimaan koko Suomen koululaitoksenkin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: