Keskustelu

alan kolmas miesPaskalaki 2:sta pukkaa20.10.2019 21.02
Sammakko Antin tulipunavihreä Ilmiöhallitus on taas tehnyt virheellisen analyysin maailman ilmiöistä, kun ruotsalaiselle Pyhimys Greta Thunbergille ei myönnettykään rauhan nobelia.

Nyt Sammakko Antin Ilmiöhallitus nähtävästi nuorien ja innokkaiden demuja Sanna Marinin ja Ville Skinnarin sekä tietysti myös maailman johtavan vesikasvitutkija Krista Mikkosen johdolla ovat jo ehdottaneet, että kaikkiin vähänkään suurempiin asuinrakennusremppoin on liitettävä kalliit akkulaturit, jos muistaakseni parkkipaikalla on vain 4 auton paikka.

Tästä onkin hyvä alottaa taas Paskalaki 2:n kehittely.

Eiköhän lopputuloksena ole taas pakolliset pikalautauslaitteet kaikkiin asuin rakennuksiin. Oraakkelin omaisssti Sitra on jo kertonut, että tuo verkosto maksaa vain 1500 milj. euroa, joka täytyy tietysti kertoa ainakin kahdella, kun lopullinen lasku selviää.

Tietenkin täytyy ottaa huomioon, että sellaiset asunnot, joissa ei ole latauspistettä menevät pankkien ja sijoittajien silmissä lähes arvottomiksi.

Suomen Pankin tilastojen mukaan kotitalouksilla oli kesäkuussä 2019 asuntolainoja yhteensä 98.8 miljardia euroa.

Jos näidenkin asuntojen arvosta putoaa esim. 30% sen vuoksi, että asunnoissa ei ole Ilmiöhallituksen edellyttämää vanhanaikaisen akkuteknologian edellyttämiä pikalatauspisteitä riittävästi, niin uuden ehdolla olevan latauslain lain myötä tästä saadaan aikaan kotitalouksille 26.9 miljardin euron kansantaloudellinen tappio.

Nythän on jo kaikkien tiedossa sekin, että sähköautot ovat jo menneen talven lumia, koska markkinoille on jo tullut mm. Japanista useita hinnaltaan kilpailukykyisiä vetyautoja.

Vetyautoissahan ideana on tietääkseni se, että vedestä valmistetaan ensin vetyä ja happea. Vedystä sitten sadaan kehitettyä polttokennossa sähköä ja päästönä syntyy puti puhdasta juomakelpoista vettä ja lämpöä.

Ilmasto-, typpi- ja pienhiukkaspäästöt on pyöreä nolla. Ja ajomukavuus selvästi parempi kuin Teslan hirvittävän painon omaavalla akkukärryllä.

Ennen kuin Sammakko Antti vie taas sähköautolakinsa pakollisine latauspisteineen Unilukkarille vahvistettavaksi. Antin kannattaa tutustua esim. Toyotan Mirai mallin esitteeseen.

Näyttää siltä, että kehitteillä olevasta Ilmiöhallituksen sähköautojen latauspistelaista on tulossa ennätyksellisen kallis Latauspistelaki eli Paskalaki 2.

Ainoa toivo on, että laitetaan laki astumaan voimaan vasta vuonna 2090, kun Suomessa on 2 000 000 vetyautoa ja joillakin sähköautojen harrastajilla vielä museossaan 20 000 Teslaa odottamassa Kaliforniasta uusia akkuja entisten tuhoutuneiden tilalle.

Minulla on jo tiedossa hyvä konsultti, joka mielelleään tulee sitten avustamaaan, kun ladattaessa Teslat syttyy tuleen parkkipaikoilla, eikä vakuutusyhtiöt korvaa palaneita autoja ja asuntoja.

Presidentin vävy Jari Komulainen on saanut tämänkin takaiskun jo karmealla tavalla kokea.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: