Keskustelu

Kuntatakaus on maksussaMuuruveden koulukin nyt jo myös esillä14.2.2014 13.27
Julkisuuteen on putkahtanut ajatus, että Muuruveden alakoulun oppilaat voisivat siirtyä kouluun Savon koulutuskuntayhtymän Muuruveden yksikköön.

Tässä näkyy taas kerran Juankosken ahdinko. Olisiko niin kuten olemme saaneet huomata, että pikapäättäjän toimesta Juankoski ajautui kaaokseen ja nyt sitten myös Savon koulutuskuntayhtymän Muuruveden yksikkö alkaa olla samassa tilanteessa. Ehkä siksi nyt taritsisi apuja Muuruveden koulusta ja sen sulkemisesta. No ei ole yllätys jos asiat menevät päin härän pyllyä. Mutta sellainen on tilanne millainen on isäntä.

tosi kyrsiintynytRe: Muuruveden koulukin nyt jo myös esillä14.2.2014 14.05
Kiitos, Rane "Pikapäättäjä" Kettunen. Osaisitko sanoa jonkin hyvän ja kunnan taloutta parantaneen tekosi viime valtuustokaudelta?
Voit vastata hyvin tällä palstalla. Tilaa et kai tarvitse paljon?

JKRe: Muuruveden koulukin nyt jo myös esillä14.2.2014 14.15
Sivistystoimen johtaja päättää vaimonsa johtaman koulun asioista ja vertailusta Säyneisen koulun kanssa.
Oliskohan hiukan jääviyttä pelissä, kun puoliso, joka asuu vaimonsa kanssa Muuruvedellä, päättää vaimonsa johtajanpaikasta ja samalla vaimonsa koulun kohtalosta ja samalla vaimonsa johtajanpaikasta. Taloudelliset edut ovat yleisimpiä esteellisyysongelmia virkamiesten päätöksissä.

saavutettu etuRe: Muuruveden koulukin nyt jo myös esillä14.2.2014 14.24
Lähisukulaisuus on myös esteellisyystekijä.
Mihin tarvitsemme useamman kuin yhden rehtorin? Onko tilanne opettajamafian aikaansaannoksia? Tämähän on säästökohde: liiat rehtorinvirat pois. Neuvottelukysymys, ei saavutettu etu.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: