Keskustelu

alan kolmas miesKepuloisten Hippos Watergate laajenee kuin pullataikina25.10.2019 18.04
Pari päivää sitten Hippos Watergatessa otin esille kepuloisten harrastaman Quid Pro Quo-vehkeilyn lähes kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla.

Sanatarkasti kerroin siitä vehkeilystä, jota kepuloisten Terra Sipilä on kaadereidensa kanssa harjoittanut koko hallituskautensa ajan hallituskumppaneidensa kokoomuksen ja myös persujen takana.

Eilen julkistetussa Sammakko Antin elämäkerta-kirjassa hyvin asioista perillä olevat toimittajat Lauri Nurmi ja Matti Mörttinen paljastavat, että Terra Sipilä ja Sammakko Antti vehkeilivät jo vuoden 2017 kesällä kokoomuksen syrjäyttämisestä juridisestikin sovitusta hallitusyhteistyöstä.

Vielä on mainittava, että SOS-hallitusopimuksen ja ministerit Terra Sipilä oli käynyt esittelemässä ja hyväksyttävässä jopa Unilukkari Niinistölle.

Kaikki ministerit olivat käsi raamatulla vannoneet noudattavansa Suomessa vallitsevia lakeja ja muitakin hyviä tapoja.

Salliiko käsi raamatulla annettu julkinen vala selkeän valehtelun????

Tänään Aamu TV:ssä Antti Rinne vahvisti henkilökohtaisesti, että kyllä Terra Sipilän aloitteessta käytiin Nurmen ja Mörttisen kirjoittamassa kirjassa mainittu kabinettineuvottelu.

Tietenkään Terra Sipilän aidan yli kakkiminen ei päättynyt kyseiseen alustavaan "kähmintäneuvotteluun", koska kokoomuksen Elina Lepomäki ilmoitti 1.3.2018, että hän ei tue perustuslain ja EU-oikeuden vastaista Terra Sipilän leveäharteista Maakunta Sotea.

Viimeistään silloin Terra Sipilälle oli käynyt selväksi, että hän on väkisin rakentamassa maahan laitonta Sote-järjestelmää, jonka rakenteluun oli jo varattu kepuloisista koostuvalle Päivi Nergin johtamalle projektiryhmälle yli 400 milj. euron budjettikin.

Hippos Watergatessa AKM kirjoitti seuraavasti:

"Terra Sipilän kokonaisvaltainen Quid Pro Quo-toimintatapa paljastuu kaikessa karmeudessaan siinä, että hän nähtävästi jo vuoden 2018 lopulla sopi demujen Sammakko Antin kanssa, että hän ajaa sammutetuin lyhdyin laitonta Maakunta Sotea mahdollisimman kaun, jotta demut saadaan Suomen suurimmaksi puolueeksi eduskuntavaaleissa keväällä 2019.

Terra Sipilä oli autotallissaan ovelasti laskelmoinut prosessikaavioidensa avulla, että tällä taktiikalla kokoomus ja perussuomalaiset saadaan Quid Pro Quo-hengessä ajettua ulos hallitusneuvotteluista.

Näin demut pääsevät suurimpana puolueena kutsumaan kepuloiset jo vuoden 2018 lopussa odotettavissa olleen rökäletappion jälkeenkin hallitukseen toteuttamaan Terra Sipilän ja kepuloisten ikiaikaista perustuslain ja EU-oikeuden vastaista Maakunta Sotea yhdessä demujen ja muiden punavihrieden apupuolueiden kanssa."

Tänään Aamu TV:ssä Sammakko Antti vahvisti, että näin Suomessa vallanhimoiset kepuloiset ovat tottuneet hoitamaan maan asioita tavalla, josta Juankosken keskustan virallinen ääni käyttää termiä "hyvien yhteiskuntasuhteiden avulla".

Italiassakin on mafia Cosa nostra (=meidän asiamme) ja sivistyneiden ihmisten tiedossa on, että sielläkin "meidän asiaamme" hoidetaan ns. hyvien yhteiskuntasuhteiden avulla.

Kepu pettää aina, siksi sen kannatus on laskussa ja "hyvien yhteiskuntasuhteiden" puolue tulee lopulta häviämään siihen, kun suomalaislle selviää, miten kalliiksi veronmaksajille näiden "hyvien yhteiskuntasuhteiden" hoitaminen on tullut ja tulee.

Noin 30% Suomen väestöstä on jo psykiatrisen hoidon tarpessa ja nuorista alle 30-vuotiaista jopa 38% kansasta kärsii ahdistuksesta ja noin 10% koululaisista on koulukiusattuja, kun kepuloisten johtamista kunnistakin on suljettu hyviä kyläkouluja perusteetta vuodesta 1990 lähtien ainakin 2 500.

Kyllähän sen tavallinen taukkikin ymmärtää, mitä tällaisesta kepuloisten touhusta ja valtapelistä seuraa. Edessä on ns. Kreikan tie!!!!

Kivihiili ja Nikkeli Ollikin avautui Suomen Pääjohtajana omista traumoistaan ja kertoi, että hänenkin tärkein työnsä on nykyään jalkapallon peluu (=elämän tapa). Jalkapallon peluussa unohtuu masentunut mieli ja historian traumat.

Olli oli pettynyt siihenkin, kun huomasi, että hänestä ei ole Aulis Rytkösen tai Jari Litmasen tasoista jalkapalloilijaa.

Palloileva Pääjohtaja Ollista kuitenkin tuli ja minusta Ollin suurin ansio onkin siinä, kun Olli puolusti sinnikkästi Alpo Rusia, kun Alposta leviteltiin perättömiä Stasi-syytöksiä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: