Keskustelu

alan kolmas miesKepuloisten yhteiskuntasuhteet jo kahden kortin varassa4.11.2019 21:17
Taas tuli mukavaa tietoa keskustan virallisen äänen usein mainostamista kepuloisten "hyvistä yhteiskuntasuhteista".

Näyttää siltä, että kepuloiset ovat jo ottamassa kovaa vauhtia eroa vihervassarien ja demujen Alamäen Antin hallituksesta.

Ei ole kaun siitä, kun Tornion sirkeäsilmäinen Katri Raukka valittiin kepuloisten pelastajaksi.

Kuinka ollakaan Katri ilmoittikin heti, että metsähakkuissa ei ole mitään ongelmaa - puuta riittää ilman muuta hyviin selluhankkeisiin ja ties mihin.

Kepuloisten Ilomantsin Hannu Hoskonen ja Jari Leppäkin ovat noissa metsäasioissa täysin samaa mieltä kuin Sirkeäsilmäinen Katri.

Näyttää siltä, että Luomu Tiilikaisen myyräntyölle Suomen metsäteollisuuden ajamiseksi alas on nyt vihdoin saatu pysyvästi stoppi.

Onkin parempi, että ministerihommissaan pahasti epäonnistunut Luomu keskittyy vaan Saimaan Norppien pesien rakenteluun, kun ei näköjään ymmärtänyt metsäteollisuusasiostakan tuon taivaallista.

Ei ole mikään ihme, että Luomukin piti taannoin Seinäjoen Tangomarkkinoilla puheen Kepun Suomi Kuntoon-ohjelmasta, kun hänen piti puhua Suomen tango-musiikin tilasta ja tulevaisuuden haasteista.

Ei ole sitten mikään ihme, että Luomulle piti siten heittää valtiosihteerin toimen pelastusrengas, kun putosi eduskunnasta ja yritti myydä Norppa-tietouttaan Helsingin vihervassareille, joita ei kiinnosta mikään muu kuin köyhyystutkinta.

Varmuuden vuoksi Katrin puolison eli Metsäteollisuus ry lobbari Jyrki Peusan työkuvaa kuitenkin hieman viilattiin, jotta perunapeltoja itkien kitkenyt Katri ei paljastuisi niin läheiseksi metsäteollisuuden ystäväksi.

Vihervassarienhan on tietysti mahdotonta hyväksyä sitä, että Suomen talous on vuosisadat elänyt meidän ainoan oikean resurssin ja luonnonvaran, eli uusiutuvan metsän varassa.

Nyt Kanki Kaikkonenkin tuli Katrin tapaan jo nopeasti ulos kaapistaan.

Kanki ilmoitti tänään mediaan, että nyt demujen Satu on jo menneen talven lumia.

Kangella on nyt jo täysi seurustelusuhde käynnissä 14 vuotta nuoremman Jannika Rannan kanssa.

Iltalehti raportoi asiasta seuraavasti:

"Kaikkosen uusi rakas on EK:lla työskentelevä Jannika Ranta, joka on syntynyt vuonna 1988.

- Kun tätä on kyselty, niin kerrottakoon nyt sitten: Jannika Ranta ja minä olemme liikuskelleet yhdessä viime aikoina vähän siellä sun täällä.

Viihdymme yhdessä kovin hyvin. Eli kyllä, seurustelemme.

Tästä ei ole tarkoitus sen enempää huudella tai avautua, mutta näin nyt on. Ja näin on hyvä, Kaikkonen kirjoittaa Facebookissa.

Valtiotieteiden maisteri Ranta aloitti työskentelyn EK:n kauppapolitiikan asiantuntijana viime vuoden marraskuussa.

Sitä ennen hän on työskennellyt elinkeinoministeri Mika Lintilän (kesk) erityisavustajana. Hän on ollut myös elinkeinoministeri Olli Rehnin (kesk) erityisavustaja."

Täytyy toivoa, ettei Kanki ja Jannika ole liikuskellut IKEAssa samaan tyyliin kuin aikoinaan Vanhasen Matti väitti liikuskelleensa IKEAssa Susanna Ruususen kanssa, koska noilla IKEA-tuttavuuksilla tuntuu olevan lyhyt ja värikäs kesto.

Täytyy vilpittömästi onnitella kepua ja tietysti ennen kaikkea Katria ja Kankea, että he ovat nähtävästi nyt jo pysyvästi katkaissseet suhteensa demujen Alamäen Antin Ilmiöhallitukseen ja vihervassarien epätoivoisesti ajamaan kaikelle elämälle vieraaseen hiilijalanjäljettömään menoon.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: