Keskustelu

poliittinen tarkkailijaAlamäki Antti astui kepuloisten liukumiinaan9.11.2019 1:18
Koomassa Espanjan lomamatkaltaan Suomeen palannut Alamäki eli Sammakko Antti astui kepuloisten virittämään liukumiinaan, jonka seurauksena vastasykliseen kinesiläiseen ilmiöpolitiikkaan ihastuneesta Alamäki Antista näyttää tulevan Suomen lyhytaikaisin enemmistöhallituksen pääministeri.

Alamäki Antin Ilmiöhallitus on niukin naukin saanut istuttua 150 päivää ja maan asiat on jo täysin sekaisin.

Innokas Alamäki Antti on vallan huumassaan jo luullut, että hänen viime vaaleissa saamansa vaalivoitto teki hänestä jo koko EU:n pysyvän johtajan.

Jos minä olisi näin pienen valtion johtaja, niin en minä lähtisi laatimaan Ilmiöhallitukseen sellaista ohjelmaa, jossa me kuvittelisimme olevamme jopa EU:n yli 500 miljoonan asukkaan pää.

Puhumattakaan, että me alettaisiin isottelemaan esim. Amerikan Presidentille, vaikka meikäläinen valtamedia tuntuu rahanhimossaan sitäkin harrastavan päivittäin.

Tunnetusti Suomen valtamedian keskeinen uutislähde onkin FAKE NEWS viihdekanava CNN, jonka keskeiset tietolähteet on Hollywoodin huumehörhöjä ja korruptoituneiden poliitikkojen suojeluksessa olevia elostelijoita.

Tosiasia kuitenkin on, että Alamäki Antin lennokkaille puheille Brysselissä ja Strasbourgisssa lähinnä hymyiltiin ystävällisesti, kun Antti lateli lehdistön edustajille Suomen oikeusvaltioperiaatteista ja esimerkillisestä IPCC raportin kyseenalaisten teesien noudattamisesta.

Kuitenkin Alamäki Antin ehdokkaatkin EKP:n ja IMF:n johtoon todettiin EU:ssa taidoiltaan heppoisiksi.

Ei kai kukaan voikaan vakavissaan valita EKP:n tai IMF:n johtoon suomalaista pankinjohtajaa, jolla asiakirjojen mukaan on valitettavasti vain suomalaisen paikallisen osuuskassan hoitajan tasoinen pätevyys.

Alamäki Antti nimitytti sitten Jutta Urpilaisen EU:n Afriikka komissaariksi. Valitettavasti Jutankin erittäin raskaaksi komisaarin salkuksi mainittu työsalkku kuitenkin supistui samanlaiseen käsilaukkuun, jota demujen Tartsa Halosella oli aina tapana kuljettaa käsipuolessaan tärkeissä kansanvälisissä tapahtumissa.

Jutan komisaarin käsilaukku on kyllä modistettu nykypäivään ja ommeltu kasaan Marimekon kierrätyskankaasta, koska Suomessa ei voida enää nykyään hyväksyä eläinperäisen nahkan käyttöä käsilaukuissakaan.

Kotimaan politiikassa Alamäki Antti käynnisti myös heti vaalien jälkeen elämäkertansa kirjoitustyöt ja hän kutsui kirjoitustöihin teräväkynäiset toimittajat Lauri Nurmen ja Martti Mörttisen.

Kirja on nimeltään Antti Rinne - Koko tarina. Kirja on jo nyt 25% alennusmyynnissä. Sivuja kirjassa on 352 kpl.

Mistään nobelin tasoisesta tiiliskivikirjasta ei kuitenkaan ole vielä kysymys.

Jääkin nähtäväksi mahtavatko ripeät toimittajat kirjoittaa tähän poikkeuksellisen nopeasti toimitettuun julkaisuun Kalle Päätalon Iijoki- sarjan tapaisia jatko-osia, joista Renny Harlin kutsutaan tekemään koko kansaan uppoava elokuva spektaakkeli- "My way -Veikko Sinisalon autonkuljettajasta pääministeriksi".

Kun Kekkosesta pitkiä kirjasarjoja kirjaillut Juhani Suomi ei ole tiettävästi päässyt enää penkomaan Mauno Koiviston arkistoja, niin Juhani Suomihan olisi omiaan aloittamaan Lauri Nurmen ja Martti Mörttisen kanssa Alamäki Antin Laajennetun Koko tarinan kirjoitustyöt, koska demujen Erkki Liikasenkin elämäkertamuistelmatkin käsittelevät Erkin toimintaa vain vuosina 1950-1994.

Näköjään Erkkikään ei uskalla avoimesti kertoa, mitä Suomessa on tapahtunut sen jälkeen, kun Urkista aika jätti ja Juhani Suomi oli ennen Mauno Koivistoa kirjannut kaikki tapahtumat tietysti yksityiskohtaisesti muistiin.

Urkki luopui presidentin tehtävistään syksyllä 1981 ja presidentiksi valittiin Mauno Koivisto.

Maunollahan oli tapana pistää aina kaikki tärkeät asiakirjat kassakaappiin. Niinpä Mauno torppasi omavaltaisesti myös kepun Paavo Väyrysen ja kokoomuksen Ilkka Suomisen yhteisen oikeistolaisen hallitussuunnielmankin ja heitti Paavon ja Ilkan paperit tylysti kassakaappiin vuonna 1987.

Samalla tavalla Manu määräsi Supon johtaja Seppo Tiitisen laittamaan kassakaappiin myös ns. Tiitisen listan, kun Tiitinen oli käynyt vilauttamassa Saksan tiedustelupalvelusta saamaansa 18 henkilön listaa Manulle Mäntyniemessä vuonna 1990.

On siis selvää, että demujen poliittisissa kähminnöissä näyttää olevan vielä paljon pahoja aukkoja ja salaisia kansioita.

Näköjään kokoomuksen Elina Lepomäkikin on ottanut esille tarpeen Tiitisen listan kaivamisen esiin Supon kassakaapin kätköistä.

Jos kyseisten tiettävästi 18 henkilön tekemisissä ei ole mitään salattavaa, niin miksi kyseinen lista on pitänyt upottaa kassakaappiin peräti 60 vuodeksi.

Pitkä salausaika viittaa siihen, että lista sisältää todella tulenarkoja asioita ja tärkeitä henkilöitä. Kun lista kerran on salattu, niin mistä sen tietää, onko listassa 18 nimeä vai 50 nimeä ja vielä tärkeämpää kuin nimien luettelointi, on tietysti se, missä yhteyksissä listatut nimet ovat salatulle listalle päätyneet.

On uskomatonta, että Supon päällikkö ja eduskunnan entinen sihteeri Tiitinen väittää, ettei hän muka muista ainuttakaan listassa ollutta nimeä, vaikka valtakunnan syyttäjä Toiviainen muistaa hyvin ja on ottanut tutkittavaksi Päivi Räsäsenkin Raamattua koskevat lausunnot peräti 15 vuoden takaa.

Tiitinen kuitenkin lausuntojensa ja muistemiensa perusteella vanhana Supon päällikkönä tuntuu pilkulleen muistavan kaikki eduskunnassa pidetyt puheet ja arkistoidut asiapaperitkin.

Jos Nurmi ja Mörttinen sekä Juahani Suomi pääsevät kuitenkin käsiksi laajennetun Rinteen elämäkerran kirjoitushankkeseen, niin voimme olla varmoja, että viimeistään silloin kaikelle kansalle avautuu loistava näköala ainakin SAK:n ja muiden ammattiyhdistystenliikkeiden värikkääseen historiaan.

Alamäki Antin elämäkerran painosmäärä ei ole tiedossa, mutta epäilen, että Teemu Selänteestä ja Kimi Räikkösestä on kyllä kirjoitettu huomattavasti enemmän luettuja elämäkertoja.

Eämäkerrassaan Alamäki Antti riisuu itsensä käytännössä alasti, kuten hänellä tiettävästi on aina tapana voimistella kotonaan avoimen ikkunan ääressä. Tästä Aatamin asussa esiintymisestä ei vielä ole tullut ohikulkijoilta valituksia.

Enemmän on tullut valituksia siitä, että Alamäki Antti ilmoitti kirjassa sopineensa Terra Sipilän kanssa, että kokoomus heivataan ulos maan virallisesta hallituksesta epäparlamentaaristen keinojen avulla, jotta maahan saadaan vallankumous, jota johtamaan valitaan demujen ja kepun sekä vihervassarien vetämä "kinesiläistä" vastasyklistä politiikkaa harjoittava Ilmiöhallitus.

Ilmiöhallituksen käsikirjoituksen Alamäki Antti oli tilannut Sitralta. Sitralla käsikirjoituksen oli sitten taas laatinut demokratian erityisasiantuntijoina ja Think Tankereinä syvällistä yhteiskunnallista tutkimustyötä tekevät demujen Jouni Backman ja kepuloisten Liisa Hyssälä.

Ilmiöhallituksen peruskiveksi Alamäki Antti oli muurannut kestävän kehityksen.

Alamäki Antti totesikin heti kärkeen Ilmiöhallituksen kehittelijöille, että Suomessa taloudellinen kasvu jatkuu vakaata vähintään 2%:n vuosivauhtia riippumatta kansainvälisistä suhdanteista tai kauppasodista.

Alamäki Antti oli lukenut Karl Marxin Pääoma kirjan ja oli kuullut, että Neuvotoliitossa ja Itä-Saksassa on hyväksi havaittu naulata kaiken taloudellisen ja hyvinvoinnin perustaksi kunnollinen ja tasa-arvoinen kasvu aina 5 vuoden mittaisiin suunnittelujaksoihin.

Alamäki Antti oli kuitenkin havainnut, että Suomen oloissa 4 vuotta on ihan sopiva suunnitelukauden pituus, koska me kuitenkin elämme nykyään jo digi-maailmassa. Meillä kaikki tapahtuu siis nopeammin kuin aikoinaan Karl Marxin aikaan ja myös Neuvostoliitossa ja Itä-Saksassa.

Nyt valitettavasti Alamäki Antin Ilmiöhallituksen takaama taloudellinen kasvu on hiipunut jo noin 150 päivässä tasolle 0.5%. Ensi vuonna mennäänkin sitten ilmeisesti kasvussa jo nollan alle.

Muita Alamäki Antin utopiota:

□ Työllisyysaste nousee 4 vuoden mittaisella hallituskaudella 75%:in ja uusia työpaikkoja syntyy vähintään 60 000 kpl, kun valtio maksaa heidän palkkansa täysimääräisinä.

Todellisuudessa työllisyysaste ilmeisesti kuitenkin laskee 69%:iin, jos valtion palkkaamat työtekijät jätetään laskuista pois. Yritykset voivat maksaa palkkaa vain tuottavasta työstä. Yritykset ja varsinkaan yksityiset yritykset eivät ole sosiaalihuoltolaitoksia. Sosiaalihuolto kuuluu KELAn rooteliin.

□ Aktiivimalli heitetään roskakoriin, koska ihmisiä ei saa patistaa töihin, kun jonotusajat on niin pitkät sossujen luukuilla.

□ Hoitajamitoitus nostetaan kahdella desimaalilla 0.7 hoitajalaissa, mutta poikkeuslailla sallitaan alempikin desimaali, koska Suomessa ei ole riittävästi hoitohenkilökuntaa, eikä meillä kukaan enää edes hakeudu hoitoalalle, koska hoitajien palkalla ei esim. pääkaupunkiseudulla pysty elämään ja asumaan.

□ Lääkäreitä tulee heti demujen Krista Kiurun mukaan 1000 kappaletta terveyskeskuksiin, mutta tämäkin on suunnitteluasteella ja tapahtuu käyttännössä vasta 11 vuoden päästä, kun lääkärit ensin pyrkii yliopistoihin 3 vuotta ja sen jälkeen valmistuvat vasta 7-8 vuoden päästä. Kunnissahan ei tietenkään rahat riitä nyt eikä myöhemminkään lääkärien palkkaamiseen. Tarvitaan muutama 100 milj. euroa, joita ei ole missään olemassa, eikä tule olemaankaan.

□ Terveyskeskuksissa nuoret kandilääkärit alkavat tehdä etätöinä tutkimustyötä viherpipertäjien köyhyystutkija Ohisalon ohjauksessa siitä, auttaako mietojen huumausaineiden käytön ja kaupan vapautus nuorten lisääntyneeseen masentuneisuuten ja ilmaston muutoksen aiheuttamaan ahdistukseen ja kuoleman- sekä maailmanlopun pelkoon.

□ Alamäki Antti on ollut tyytymätön kolmikantaneuvottelujen etenemiseen ja Antti on alkanut sivutoimisena SAK:n järjestöpäällikkönä laatia uusia TES-sopimuksia mm. palvelusektorille.

Postissa Alamäki Antti ja demujen Sirpa Paatero käynnistivät useita viikkoja kestävän postilakon sotkeutumalla selvästi ammatti- ja työantajaliitojen välisiin sopimusneuvotteluihin ja lisäksi pakottivat vielä Postia erinomaisesti ohjesääntöjen mukaan johtaneen Heikki Malisenkin eroaamaan, kun Alamäki Antilla ja Sirpa Paaterolla oli erilainen käsitys Malisen kanssa aiemmin sovitusta johtajasopimuksesta.

□ Alamäki Antin valvonnassa demujen ja Sirpa Paateron ohjauksessa myös monopoliyhtiö Veikkauksessa asiat ovat menneet pahasti solmuun.

Paatero on joutunut tunnustamaan jopa televisio-ohjelmissa, kun kilpailuviraston ja muut tutkijat kertoivat selkokielisesti, kuinka demujen Sirpa Paateron ohjauksessa Veikkaus kerää Suomen köyhimmiltä ja jo pitkään ulosotonkin kohteena olevilta ihmisiltä (noin 600 000 onnetonta ihmistä) peräti 13 miljardia euroa jaettavaksi poliitikkojen päättämiin ns. hyviin arvo- ja kärkihankkeisiin.

Alamäki Antin ja Sirpa Paateron mielestä mitään varsinaista ongelmaahan tässä ei tietenkään ole, koska kaikki saavat pelata tasa-arvoisesti jokaisen kaupan pääporttien edessä.
Kilpailuvirasto on tosin jo varovasti ilmoittanut, että Veikkauksen kaikenpuoliseen valvontaan on syytä kiinnittää huomiota, kun pelihaittaiset ovat alkaneet kuormittaa sosiaali- ja terveyskeskuksia talousvaikeuksien ja kasvaneiden mielenterveysongelmiensa vuoksi.

□ Alamäki Antti agitoi lakkouhkan myös laajemminkin työmarkkinoille. Kuntatyötekijöiden Markku Jalonen on jo joutunut nostamaan kädet pystyyn, kun kunnilla ei ole varaa Alamäki Antin neuvonantajien ehdottamiin palkankorotuksiin.

□ Kepuloiset Alamäki Antti sai houkuteltua ministereiksi ja valtiosihteereiksi, kun Antti pyytämättä lupasi Terra Sipiälle heti perustuslain ja EU-oikeuden vastaisen 18 maakunnan soten.

Nyt Krista Kiurun murheeksi on noussut se, miten pääkaupunkiseudun nykyään hyvin toimiva sote saadaan pilkottua Kainuun kokoisiin palasiin, koska Kainuussa on asukkaita vain noin 70 000, mutta pääkaupunkiseudulla on jo toista miljoonaa.

Minulla on sellainen tunne, että Kainuuseen ei voi rakentaa esim. HUS:in tapaista sote-laitosta, koska HUS:issa on työtekijöitäkin jo kohta kerrannaisvaikutuksineen enemmän kuin Kainuussa on asukkaita.

Tässähän tulee hoitosuhteeksi Kainuussakin jo helposti kohta yli kaksi. Tähän ei riitä edes valtion rahat, saati sitten maakunnan tai kuntien rahat.

Näyttää siltä, että Terra Sipilän havittelema maakuntien määrä 18 on jo ensi vaiheessa kasvamassa 22 maakuntaan.

Kun Alamäki Antin nyt kaavailevasta "maakuntien sotesta" on taas neuvoteltu täyteen tulevat 4 vuotta, niin lopputulos tulee olemaan, että maakuntia onkin hyvä olla yhtä paljon kuin on kuntia eli suunnilleen 300 kappaletta ja jokaisella maakunnalla on hyvä olla myös verotusoikeus, kuten nytkin on kaikilla kunnilla.

□ Ilmastoasioissa Alamäki Antin Ilmiöhallitus on käynnistänyt yksityisautoilijoiden ennen näkemättömän ajojahdin korottamalla polttomoottoriautojen polttonesteiden hintoja.

Samaan aikaan rikkaiden pelialan tietokonenorttien sähköautojen hankintaa ja autojen latausverkostoja on lähdetty tukemaan miljardipanostuksin ja lainsäädäntöä muuttamalla. Tässä demujen ja vihervassarien kiivaasti ajama tasa-arvo ei näytä toteutuvan.

□ Ilmiöhallitus on jo ilmoittanut, että harvaan asutuille alueille aletaan rakentaa miljardien eurojen arvoisia rautatie- ja raitiovaunu yhteyksiä.

Viimeisimpien tietojen mukaan liikenneministeriöstä on nyt kuitenkin jo kerrottu, että ns. tunnin juniin Helsingin ja Turun välille ei mikään yksityinen investori tule investoimaan. Ainoa syy on tietysti se, että kyseinen investointi ei ole kannattava.

Vastaavalla tavalla tunnin juna Tamperelle tullaan myös toteamaan kannattamattomaksi, koska Suomessa rautateillä Veturimiesten liiton päätöksellä henkilöliikenne on "perustuslaissa" todettu kuuluvan EU-oikeiden vastaisesti valtion monopolialaksi samaan tapaan kuin valtion monopoli peliyhtiö Veikkauskin on.

Nämä Ilmiöhallituksen liikennepoliittiset lupaukset ovat kuitenkin kaikki vielä lupausten asteella.

Demujen uusi liikenneministeri Sanna Marin onkin jo ilmoittanut, että toistaiseksi Valtiolla ei ole rahaa konkreettisiin tie- ja rataverkkoinvestointeihin, mutta hallituskauden aikana hankkeita koskeva suunnittelutyö tullaan kyllä kuitenkin käynnistämään.

Siinä hävisi taas Alamäki Antin liikennelupauksetkin taivaan tuuliin.

□ Liikenneministeriön vuoden 2020 määrärahat perusväylien kohdalla nousevatkin vuodesta 2018 seuraavasti:

Perusväylien ylläpito yhteensä
- 2018: 1 321.2 milj. euroa
- 2020: 1 348.4 mil. euroa (nousua siis 27.2 milj euroa)

Kunnossapito (ylläpito ja korjaus) yhteensä
- 2018: 768.2 milj. euroa
- 2020: 709.7 mil. euroa (vähennystä siis -58.5 milj euroa)

Perusväylien korjaus yhteensä
- 2018: 306.4 milj. euroa
- 2020: 196.9 mil . euroa (vähennystä siis -109.5 milj euroa)

Perusväylinen parantamisen suunnittelu
- 2018: 117.4 milj. euroa
- 2020: 204.4 milj. euroa (nousua 87.4 milj. euroa)

Liikennepalvelut yhteensä (trafimaksut)
- 2018: 125.5 milj. euroa
- 2020: 189.6 milj. euroa (nousua 64.1 milj. euroa)

Liikenteen ohjaus (peltipoliisit)
- 2018: 73.2 milj. euroa
- 2020: 139.6 milj. euroa (nousua 62.4 milj. euroa)

Lopputulos demujen Sanna Marinin Ilmiöhallituksen määrärähoista vuodelle 2020 on se, että väylien kunnostukseen laitetut varat vähenevät ja väyläverkoston parannusten suunnitteluun ja liikenteen ohjaukseen käytettävät varat kasvavat.

Pääväyläverkosto ajetaankin näköjään tarpeettomana alas, koska yksityisautoilukin on pahin mahdollinen ilmastopäästöjen aiheuttaja.

□ Alamäki Antin ennen vaaleja lupaama vappusatanen kaikille alle 1 400 euroa saaville eläkeläisille näyttää supistuneen vain vaivaiseen 19 euroon.

Sillähän ei pysty eläkeläinen ostamaan edes bussilippua pääkaupunkiseudulla.

Puhumattakaan siitä, että jotain jäisi vielä ruokarahaksi. Eläkeläisen ainoa toivo onkin EU:n leipäjono.

Onneksi Alamaki Antti tajusi nimittää viherpipertäjien köyhyystytkija Ohisalon Ilmiohallitukseen, niin kansalaiset saavat ainakin reaaliaikaisesti aina tutkittua köyhyystietoa EU:n leipäjonoista.

Tuskin kiireinen Ohisalo kuitenkaan ehtii tekemään leipäjonoissa syvähaastatteluja esim. Kainuussa tai Itä-Savon ja Itä-Karjalan köyhissä rospuuttokunnissa.

□ Nyt jo EU:n komissiokin on joutunut ilmoittamaan Alamäki Antille, että Suomi elää ylivarojensa ja vastoin kaikkia EU:n perussopimuksen säädöksiä. Melko heikko viesti Suomen pääministerille ja EU:n puheenjohtajamaalle vaativan tehtävän loppusuoralla!!!

□ Alamäki Antti on juuri ripittänyt myös Amerikan Presidentti Donald J. Trumpia muutama tunti sitten Atlantti-seuran kokouksessa pitämässään puheessa mm. seuraavasti:

"Suomi on pitkäjänteisesti ajanut EU:n yhteisen turvallisuus- ja puolustuspolitiikan vahvistamista. Näin toimimme myös parhaillaan EU:n puheenjohtajavaltiona. Unionilla on laaja keinovalikoima, jota jäsenvaltioilla yksin tai Pohjois-Atlantin liitollakaan ei ole. Parhaimmillaan kykenemme yhdistämään eri välineitä strategian hyväksi.

EU:n puolustusyhteistyö tuo lisäarvoa niin Pohjois-Atlantin liitolle kuin Yhdysvalloillekin. Suomelle on oleellista, että EU ja Pohjois-Atlantin liitto kehittävät kumpikin valmiuksiaan ja yhteistyötä. Läheisen yhteistyön tärkeys on tunnustettu myös EU:n strategisessa ohjelmassa vuosille 2019-2024. Olemme osaltamme panostaneet tähän yhteistyöhön perustamalla Helsinkiin Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen.

Tarvitsemme Euroopan ja Yhdysvaltojen yhtenäisyyttä vastauksena Venäjälle, joka rikkoo kansainvälistä oikeutta Ukrainassa. Yhdysvaltojen rooli yhdessä EU:n kanssa Länsi-Balkanilla on nyt erityisen tärkeä, jotta yhdentyminen muuhun Eurooppaan säilyy selkeästi alueen näköpiirissä ? ajattelen tietenkin Pohjois-Makedoniaa ja Albaniaa mutta myös laajemmin aluetta. Tämän vuoksi Suomi on pitänyt tärkeänä jäsenyysneuvottelujen avaamista kummankin kanssa."

Alamäki Antti näytti tietoisesti jättäneen mainitsematta puheessaan, että Amerikan Presidentti Trump ei ole missään vaiheessa ollut lopettamassa yhteistyötä EU:n unionin kanssa, mutta hän on kyllä todennut, että Amerikan veronmaksajien velvollisuus ei ole huolehtia Euroopan puolustuksesta, jos Europpa ei itse hoida edes aikoinaan sovittua osuuttaan Euroopan puolustuksessa eli sitä varten perustetussa NATOssa ja muissa kansainvälisissä sopimuksissa.

Milloinkahan Alamäki Antti, kepuloisten Antti Kaikkonen sekä Unilukkari lähettävät yhteisen jäsenhakemuksen NATO:n pääkonttoriin?

□ Vielä on mainittava Alamäki Antin käynnistämä kampanja, jolla halutaan verotuksellisin keinoin estää maanviljelijöita ja karjatilallisia harjoittamasta täysin laillista elinkeinoaan mm. kiihottamalla ihmisiä hylkäämään kokonaan täysin ekologisten liharuokien syönninkin.

□ Viimeisimmän YLE:n teettämän puolueiden kannatusgallupin mukaan demujen kannatus on laskenut jo tasolle vain 13.9%.

Ennen vaaleja demujen kannatus huiteli jo ajoittain reilusti yli 20%:ssa, kun Alamäki Antti ripitti kokoomuksen Petteri Orpopoikaakin asiattomasti eduskunnassa hoitolaitosten oikeasta desimaalin asetannasta.

Nyt YLE:n teettämässä gallupissa Alamäki Antin demujen kannatus on jo kirkaasti romahtanut palkintopallien ulkopuolella, kuten alta selviää:

- Persut 23.0%
- Kokoomus 17.3%
- Vihreät 14.2%
- Demut 13.9%
- Kepuloiset 12.9%

Ei ole sitten mikään ihme, että kepuloisetkin jo ottivat silmän käteensä KELAn pääjohtajaa valittaessa.

Valituksi tuli yllättäen Outi Antila, kun demut jo pitivät selvänä, että Quid Pro Quo-hengessä sovittu oma poliittinen ehdokas eli demujen entinen kansanedustaja ja Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Hanna Tainio tulee valituksi.

Yllättäen kepuloisten Markus Lohi löysikin ystävät kokoomuksen ja persujen taholta, jolloin valituksi tulikin sitoutumaton Antila, jolla on ollut taustaa MTK:ssa ja myös jossain määrin kokoomuksessa.

Tuskin Markus Lohi on asiassa toiminut vastoin Katri Kulmunin hyväksyntää.

Voidaan siis päätellä, että Katrillakin alkaa vähitellen silmät avautua todellisista ilmiöistä ja järki palautua ainakin hitaasti.

Näyttääkin siltä, että Alamäki Antin Ilmiöhallitukselle tuskin voi ennustaa kovin pitkää ikää.

Tyhmyyttä ei ole se, että myöntää virheensä, koska virheitä voi aina korjata ja niistä voi ottaa oppia.

Jos poliittisia virheitään ei kuitenkaan myönnä, niin äkkiä voi käydä niinkin ohraisesti kuin tannoin kävi persuista loikanneille Sinisille - hävisivät kokonaan maailman kartalta tyhjään mitään sanomattomuuteen.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: