Keskustelu

eeroUusi hallitus18.12.2019 10.29
Aiemmin eri medioissa on aina annettu
eri pääministerien muodostamien koaliitioiden myötä tietynlainen väri hallitukselle.

On ollu punamultaa, on ollu sinipunaa, on ollu tulipunaa ja monta ynnämuuta.

Viimeksi, jo muodostettaessa lyhytikäiseksi keskoseksi nimitetystä Antti Rinteen hallituksesta annettiin väriksi punavihreä.

Edellisen Rinteen hallituksen synnytyksen jälkeisistä muodostettuun,
Marinoituun hallitukseen ei oo vielä annettu värinimeä.

Ko otetaan huomioon tosiseikka, et jo nyt viimeistään on tasa-arvo toteutunut,
annettaisiinko tälle hallitukselle väriksi

Punahuulihallitus.

poliittinen tarkkailijaRe: Uusi hallitus18.12.2019 16.13
Hävettää todella pahasti tuo punahuulten toilailu ja koko nykyinen eduskunta.

Lähes jokainen punahuuli tai avustaja on oikeuskanslerin tutkinnassa.

Hjallis raukkakin ilmoitti painaneensa äänestyksessä väärää nappia, kun äänesti Inter railaaja Haaviston luottamuksesta - luotti siihen, että Haavisto pääsee reppu selässä junalla tarkastaman Al-holin ISIS leirin.

Mahtaakohan Haavisto ottaa poliisi Kolehmaisen mukaan ISIS-leirin tarkistusmatkalle, kun Suomeen Finnarin koneella kuskataan maattomat ISIS-lapset perheineen Suomeen.

Minä olen ymmärtänyt, että poliisi Kolehmainen on ollut sitä mieltä, että noiden Charter matkailijoiden matkustusasiakirjat täytyy tarkistaa ennen kuin nousevat Finnairin koneeseen.

Sitä paitsi Suomi on niin tasa-arvoinen maa ja Sanna Marininkin mukaan oikeusvaltio, että meillä lasten etu vaatii sitä, että äitien lisäksi myös lasten isät täytyy palauttaa Suomeen.

Erittäin itsevarman Sanna Marinin mukaan "hänen hallituksensa", jota erittäin epävarma Katri Kulmuni tukee viimeistä pilkkua myöten, ei kuitenkaan ottanut kantaa, miten selvitetään kuka on lasten äiti ja isä. Mahtaakohan Haavistolla olla mukanaan tuolla tarksitusreissulla joku DNA-testi.

Suomessahan ei taida olla DNA:n pikatestejä, mutta Amerikassa on ja Haavisto voisi pyytää Donald Trumpilta samanlaisen DNA pikatestin, jolla varmistettiin ISISin pääjohtajan henkilöllisyys, kun onneksi hänet tapettiin äskettäin Al-holin leirin lähettyvillä nätit pienet iSIS-perilliset suojanaan luolan perällä.

Kyllähän meillä täytyy joku varmuus olla siitä, mitä porukkaa tänne tulee. Osmo Soinivaarakin on jo puhunut miljoonista tulokkaista.

Kyllä punahuulillakin joku tolkku pitää tuossa terroristimatkailussakin olla.

Jos punahuulet hieman tarkemmin tutkisivat noita YK:n ihmisoikeusjulituksiakin, niin ei siellä suositella vapaalippuja terrosteiille, vaikka heitä kuskattasiin junilla. Puhumattakaan, että valtion kyydillä vielä Finnairin koneella.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: