Keskustelu

poliittinen tarkkailijaPunahuuliset erityisasiantuntijat12.2.2020 3:46
Meillä käytiin keväällä eduskuntavaalit ja ja koomasta noussut Alamäki Antti muodosti Suomen historian punahuulisimman hallituksen.

Alamäki Antin ryhdyttyä työmarkkinanevottelijaksi, Antilta meni kepuloisten luottamus, vaikka kepuloisten uusi puheenjohtaja ei ole vielä tänäkään päivänä uskaltanut kertoa julkisuuteen, mikä Alamäki Antin luottamuksen vei.

Alamäki Anttihan on oman kertomansa mukaan ainakin tehnyt elämänsä aikana tuhansia työehtosopimuksia.

Kyllähän tämän pitäisi jo kertoa sen puolesta, että Anttiin luotetaan kuin vuoreen.

Kun Alamäki Antin luottamus kuitenkin oli mennyt, niin Ilmiöhallituksen johtoon nousi erittäin itsevarma demujen Sanna Marin kepuloisten puheenjohtajaksi syksyllä valitun erittäin epävarman Katri Kulmunin tuella.

Katri ajatteli, että kun epäluotettavan Alamäki Antin tilalle nousee erittäin itsevarma demujen Sanna Marin, niin epävarmalla Katrillakaan ei ole mitään hätää, vaikka lähtee ihan pääministerin varanaiseksi ja valtakunnan suurimman rahakirstun vartijaksi.

Kansainvälinen mediakin on jo noteerannut, että meidän punahuuliset nuoret ministerinaiset ovat näköjään panneet Suomessa jo tuulemaan.

Sähkön tuottajatkin joutuvat jo maksamaan asiakkaille toimitetusta sähköstä.

Isät meillä pääsee kivutttomasti hoitovapaalle.

Pankkitileillä seisovalla rahalle ei enää korkoa juuri tule ja parhaat pankkien asiakkaat saavat jo lainoja miinuskoroilla.

Syntyvyys on meillä painettu 1800-luvun tasolle ja valtion verorahoilla on alettu romuttamaan autoja ja nähtävästi kohta alkaa myös vanhempien asuntojen purkutalkoot valtion rahoille.

Kiveä ei jätettä kiven päälle, kun paavia suositumpi pääministeri ja muut punahuuliministerit ovat päässeet valtaan ja vauhtiin.

Sillä ei ole nyt väliä, onko ministereillä mitään koulutusta.

Pääasia on, että ministerit puhuvat sujuvaa englantia ja erittäin tärkeätä on, että etenkin erittäin epävarma valtiovarainministeri on jo lapsuudessaan opetellut Emmerdale-ohjelmasta oikean englannin kielen aksentin.

Onhan meillä ministerit joutuneet käyttämään vieraita kieliä myös entisissä työtehtävissään tavararatalossa ja Hesburgerin pikakassanakin, joten kyllä ainakin kielitaito on nuorilla punahuuliministreillä hallinnassa.

Suomi olisi kyllä helisemässä noiden punahuulisten ministerien kanssa, mutta onneksi he ovat onnistuneet palkkaamaan avustajikseen ennätyksellisen määrän valtiosihteereitä ja monen sortin erityisavustajia.

Näyttääkin siltä, että nykyisillä punahuuliministerillä on jo erityisasintuntijoitakin lähes yhtä paljon kuin meillä on eduskunnassa kansanedustajia.

Tässäkin suhteessa punahuuliministerit ovat raakentamassa kokoansa suurempaa Ilmiö Suomea.

Alamäki Antin ns. vastasyklinen talouspolitiikka puree.

Autot romutetaan, talot puretaan, metsät laitetaan hakkuukieltoon, mutta veroja pitää nostaa, jotta saavutettu hyvinvointi säilyy.

Kiky-tunnit ja aktiivimallit on heitettävä nurkaan, koska nyt on lakkojen luvattu vuosi.

Hoitajamitoitus on meiilä jo kunnossa.

Nyt puuttuu enää muutama kymmenen tuhatta hoitajaa ja lääkäriä. Eikä meillä todellisuudessa ole rahaakaan hoitohenkilökunnan palkkoihin, kun he noin 7-10 vuoden päästä valmistuvat tehtäviinsä.

Sisäministeri Ohisalo näyttää myös käynnistävän uuden humaanin kansliapäällikönsä kanssa orpolasten valtakunnallisen rekrytontiohjelman kaikista terroristileireistä turvaan Suomeen.

Joku muukin kuin minä epäilee, että köyhyystutkija Ohisalo on tehnyt poliittisen kansliapäällikkönimityksen.

Nyt on vasta viisi kantelua tullut tuostakin Ohisalon nimitys töppäyksestä oikeuskanslerille.

Minusta tästä olisi pitänyt jo tulla ainakin 1000 kantelua, koska kaikki tietää sen, että Ohisalo teki emämokan ja käytti viranomaisen harkintavaltaa törkeästi väärin.

Kun Suomessa punahuuliministerit tuntuu niin vahvasti uskovan ns. asiantuntijoihin ja erityisneuvonantajiin, niin en malta olla alle laittammatta hieman vaaliviestiä Amerikan maalta.

Sielläkin on ollut aikaisemmin paljon kaiken maailman experttejä ja erityisavustajia, mutta onneksi nyt laiva on siellä kääntynyt ja viiveellä se tulee kääntymään meilläkin.

Punahuulisten Ilmiöministreiden hallitukselle
tulee siis meillä kohta lähtö!!!

Google käännös Ameriakn viestistä alla:

"Kun olin nuori, sanottiin, että et voi tehdä mitään ilman "asiantuntijoita".

Vanhetessani huomasin, että jotkut asiantuntijat maskeroivat vain asiantuntijoina ja olivat väärässä melkein kaikessa.

Vielä vanhetessani huomasin, että yhä useammat asiantuntijat olivat täydellä varmuudella haitallisia.

Vielä kauempana ja huomasin saavuttaneeni itse asiantuntija-aseman. Päätin tehdä vain sen, mitä tiesin olevan oikein ja todistettu ajan myötä.

Sitten tuli Big Bang ja päätettiin, että kokemattomat ihmiset olivat oikeasti parempia kuin asiantuntijat. He kertoivat, että tein kaiken väärin. Päätin jättää pankkitoiminnan.

Kuusi vuotta myöhemmin pankkisektori kaatui ja Bear Stearns ja Lehman Brothers katosivat tuhansien miljardien velkojensa kanssa taivaan tuuliin.

Joten nämä uudet 'asiantuntijat' olivat oikeastaan huijareita.

Ihmiset tietävät paljon enemmän kuin asiantuntijat !!!

MAGA 3. marraskuuta maanvyöry

Make Finland Great Again!!!!

"Schrödinger's cat ricocat1 ? 3 hours ago
When I was young, I was told you can't do anything without "experts".

As I grew older, I found that some experts were only masquerading as experts and were wrong on almost everything.

Growing older still I found that more and more of these experts were positively harmful.

Still further on and I found that I had reached the status of expert myself. I decided only to do what I knew to be right and proven over time.

Then came Big Bang and it was decided that inexperienced people were actually better than experts. They told me I was doing it all wrong. I decided to leave my industry of banking.

Six years later the banking industry crashed and Bear Stearns and Lehman Brothers disappeared in one trillion of debt.

So these new "experts" were actually crooks.

The People know much more than the experts do !!!

MAGA November 3 Landslide

Make Finland Great Again!!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: