Keskustelu

alan kolmas miesPääsiäisen kiirastorstain kiirastuli sen teki!!!!10.4.2020 22.06
Korona maskeista alkoi Punahuuli Viisikon seikkailun vuoristoradassa vapaa pudotus ja sen jälkeen THL:n eksponentiaalisen RO-tartuntakäyrän mukainen jyrkkä ylämäki.

Näin Pääsiäisenä tulee mieleen Jeesuksen opetukset.

Jeesus sanoi muistaakseni aikoinaan jotenkin tähän tyyliin, että "joka hiekalle rakentaa ja miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu".

Kyllä suomalaisten olisi pitänyt jo telkkarin taannoisten ohjelmienkin perusteella muistaa viime vaaleissa ohjelma nimeltä "Heikoin lenkki".

Ilmiöhallituksen heikoin lenkki oli koomassa Espanjasta Suomeen kuskatttu Sammakko Antti ja valtionohjausministerina toiminut mutta sairaslomille lepäämään joutunut demujen Sirpa Paatero.

Nyt on käynyt ilmi, että Sanna Marinin pilkulleen Ilmiöhallituksen ohjelmaa noudattavassa Punahuuli Viisikon hallituksessa ei ole mitään muita kuin heikkoja lenkkejä.

Sirpa Paatero on taas virkistynyt kuntaministeriksi ja on jo höpissyt telkkarissa kuntien ahdingon auttajaksi neljää ns. elementtiä.

Sirpalla ei kuitenkaan ole mitään tietoa siitä, mitä nuo elementit pitävät sisällään.

Sirpa on kuitenkin nyt käynnistänyt vielä Terra Sipilän laitonta Maakunta Soteakin leveämpiharteisen Maakunta Soten valmistelun yhdessä perhe- ja palveluministeri Krista Kiurun sekä sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen kanssa.

Hanketta valmistellaan tietytysti nyt kepuloisten Katri Kulmunin armollisessa ohjaauksessa.

Oppositiokin saa lausua mielipiteenssä kehitteillä olevasta ylileveäharteisesta Maakunta Sotesta, mutta sitä ei oteta huomioon, koska oppositio ei ymmärrä vanhusten hoitosuhteista eikä myöskään hoitohenkilökunnan koronasuojista mitään.

Varmuuden vuoksi Katri on jo tietävästi valinnut käsikassarakseen ja valtiosihteerikseen Terra Sipilän laittomassa Maakunta Sotessa ryvettyneen Päivi Nergin, jonka taloudelliset ansiot eivät kuitenkaan valitettavasti yllä lähellekään eroavan Martti Hetemäen tasoa.

Päivi on kuitenkin Katrin valitsemaan tehtävään poliittisesti sopiva, mutta asiantuntemukseltaan harvinaisen epäpätevä.

Päivi on kyllä myös erittäin luotettava kepuloinen organisaatiojyrä, mutta Päivin ongelmana on on se, että kepu pettää aina.

Ilmeisesti luotettavin kepuloinen on sittenkin Kanki Kaikkonen, joka näyttää selvästi liputtavan amerikkalaisten hävittäjien suuntaan.

Enkä minä tässä Kankea yhtään ihmettelekään, sillä kyllä Kangen vastuulla käytävissä hävittäjähankinnoissa ruotsalaisen Saabin "häivekoneet" taitaa olla vielä kehitysasteella.

Mieleen tulee herkästi entinen Saab 96 rallikuski "Karlsson på taket".

https://www.youtube.com/watch?v=9A-nhLuO0LY

Kanki on kuitenkin jo muutenkin ottanut hiemaan etäisyyttä demuihin ja niinpäs on Kangella jo ensimmäinen oma lapsikin uunissa.

Täytyy lämpimästi onnitella Kankea, vaikka onhan sillä Kangellakin kontollaan se taannoinen Nuorisosäätiön tuomio.

Kanki selvisi kuitenkin tuostakin onnettomasta tapahtumasta selvästi paremmin kuin entiset ministerit ns. Kätilöopiston jutussa.

Kätilöopiston jutussa oli aikoinaan 1950-luvun lopussa ja 1960-luvun alussa aivan samat ainekset, jotka nyt on myös Punahuuli Viisikon Korona Gatessa.

Punahuuli Viisikon Korona Gate ei ole pikkujuttu, joka voidaan siirtää ö-mappiin vain siten, että ip-lehdet otsikoivat Sanna Marinin "jyrähtäneen" asiassa.

Tuntuu aika oudolta, että iltapäivälehti ylipäätään kuvaa Sannan ulostuloa "jyrähtämisellä".

Termi sopii tilanteeseen yhtä huonosti kuin, jos 5-vuotias tyttölapsi "jyrähtäisi" hiekkalaatikolla jollekin letistä vetäneelle saman ikäiselle poikalapselle kiusaamisesta.

Tai sillä, että demujen Tuula Haatainen pitää nopeassa aikataulussa YLE:ssä asiaa koskevan erikoislähetyksen, jossa Haatainen kertoo menettäneensä HVK:n toimitusjohtaja Tomi Luoneman luottamuksen.

Luottamuksen menettänyt keräilytalouden ja kierrätyksen erityisasiantuntija Tomi Luonema joutui välittömästä eroamaan, vaikka hän teki vain työtä käskeetyä. Tosin kaikki HVK:n toiminnathan tapahtuivat julkisuudesta salassa. Jopa rekka-autot taisi ajella yöllä ilman valoja pikkuteitä pitkin.

Herää kysymys päästikö poliisi rekat Uudeltamaalta eteenpäin, vai käännytettinkö ne sisäministeri Maria Ohisalon määräyksellä takasin logistiikka keskukseen.

Haatainen menetti siis alaisensa luottamuksen samalla tavoin kuin Sammakko Antti menetti luottamuksen päihdetyöntekijä Sirpa Paateroon.

Minua on alkanut kiinnostaa se, milloin jämäkkä Sanna Marin menettää luottamuksen valtion omistajaohjauksesta vastaavaan demujen Tytti Tuppuraiseen.

Tyttihän ärsytti unkarilaiset ja puolalaiset oikeusvaltioperiaatteillaan EU:n puheenjohtajakaaudella viime vuoden lopulla.

Nyt Tytti vastaa sitten valtion omistajaohjauksesta ja heti on käynyt ilmi, että Terra Sipilän luoma sijoitusyhtiö Vake Oy näyttää tekevän jättiläistappiota, eikä yhtiöllä ole minkäänlaista kelvollista liiketoimintasuunnitelmaakaan.

Äskettäin valitulle toimitusjohtajalle kyllä maksetaan kuukausittain komeata lähes 40 000 EUR:n liksaa, vaikka yhtiöllä ei ole euronkaan suuruista liikevaihtoa.

Vake Oy:nhan piti olla se uusi kepuloisten luoma Sampo!!!

Lähes Terrafamen Kainuun Ihmeen veroinen rahantekokone.

Vaken tulostietoja vuodelta 2019 ei ole vielä julkistetttu, mutta vuoden 2018 tiedot on sentään jo olemassa.

Tulostiedot ovat kyllä murheellista luettavaa:
□ Liikevaihto 0.00 EUR
□ Tappio -1 094 297.63 EUR
□ Oma pääoma 1 759 470 062.40 EUR
□ Taseen loppusumma 1 788 302 704.93 EUR
□ Rahavarojen muutos -851 893.92 EUR

Katri Kulmuni on yhdessä Vake Oy:n hallituksen puh. johtaja Reijo Karhisen kanssa ajatellut, että Vake Oy voisi toimia Ilmastorahastona.

Herra varjele kaikkia suomalaisia sossujen, vihervassarien ja kepuloisten Ilmastorahastoista, joissa tuotto jää korkeintaan nollaksi.

Suomessa poliitikot ovat jo kertaalleen ostaneet ilmaa Saksata Sonera kaupoissa. Jokainen suomalainen lahjoitti Saksaan tuolloin huutokaupoissa 1000 EUR.

Yhteensä ostettiin UMPTS-huutokaupassa ilmaa noin 4.3 miljardilla EUR:lla.

Ainoa joka nettosi kaupoissa oli Soneran johto. Tiettävästi toimitusjohtaja Kaj-Erik Relanderkin kääri kaupoissa ainakin 100 milj. markkaa

Kun katsoo valtion yhtiöiden osakkkeiden kehitystä, niin voi todeta, että esim. Fortumkin, jota on johtanut äskettäin Nokian uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Pekka Lundmark, on menettänyt arvostaan tammikuusta lähtien tähän päivään menessä jo peräti 6.75 miljardia EUR:a.

Pekkahan vei Fortumin väkisin poliittisessa ohjauksessa myös Nord Stream 2:n omistajaksi ja siten Putinin puudeliksi.

Omituista leikkiä kerrassaan, kun Amerikan presidentti Trumpkin oli hyvissä ajoin todennut, että Nord Stream 2:n kanssa puuhastelevat firmat joutuu sanktiolistoille Venäjän kansainvälisen pullistelun johdosta.

Ei ole kuin vajaa viikko sitten, kun Suomen FAKE NEWS valtamedia hehkutti sitä, kuinka globaali New York Times FAKE NEWS ns. laatulehti kertoi, että Suomi on Euroopan parhaiten kriisejä vastaan varustautunut maa.

Suomessa on myös poikkeuksellisen kyvykäs, lähes maailman nuorin pääministeri ja vielä nainen, joka on lähtöisin köyhistä oloista.

Varmuuden vuoksi nuori pääministeri antoi vielä valokuvallisen haastattelun Vogue-muotilehteen Lontoossa.

Nyt Punahuuli Viisikon uskottavuus on kuitenkin HKV:n katastrofaalisen sähläyksen vuoksi kokonaan mennyt myös kansainvälisilllä markkinoilla.

Kuinka Suomeen voidaan missään asiassa luottaa, jos Punahuuli Viisikon kaltainen juniorisakki vielä pitempään johtaa maata kohti täydellistä romahdusta???

Milloin "jämäkkä" ja ahkera Sanna Marin ilmottaa, että nyt täytyy palkata lisää erityisavustajia ja valtiosihteereitä kykenemättämien ministerien avuksi, kun nykyinen ministeristö joutuu tekemään kaikkensa, jotta korona pandemia saadaan kuriin.

Huoltovarmuuskeskus on käsittääkseni myös vastuussa sodanaikaisesta huoltovarmuudesta.

Minä luulen, että Unilukkari on saattanut olla huolissaan myös näistäkin asioista, kun hän on ehdottanut demujen Sanna Marinille jonkinlaista "nyrkkiä", jotta asiat saadaan oikeaan jenkaan.

Mikäli tämäkin huoltovarmuus on maassa konkurssikypsän Tiina Jylhän ja vippilainyhtiöiden sekä moottoripyöräjengien varassa, kuten vahvasti näyttää, niin voidaan todeta, että Punahuuli Viisikko ei kykene pitämään huolta Suomen kansalaisten turvallisuudesta, puhumattakaan normaalista elämänmenosta.

Sammakko Antin ja Sanna Marinin Punahuuli Viisikon astuttua remmiin Suomessa onkin pääasiassa kannettu huolta A-holin leirin Isis äideistä ja Afrikan asioista, mutta oman maan kansalaiset, vanhukset ja yritykset sekä niiden työntekijät on jätetty täysin heitteille!!!!

Kätilöopiston jutussa typerät poliitikot luottivat rakennusurakassa poliittisesti sopivaan mutta konkurssitilassa olleeseen Rakennusliike Teoriaan.

Alla pieni muistelo Kätilöopiston jutusta Wikipediasta:

"Ongelmat alkoivat, kun opiston rakennustoimikunta johtajanaan valtiovarainministeri Aarre Simonen valitsi talon urakoitsijaksi jo konkurssikypsän Rakennusliike Teoran joulukuussa 1956.

Rakennusliikkeen vaikeudet piilotettiin verorästien maksusuunnitelman taakse ja sille maksettiin ennakkoja vielä tekemättömistä töistä lähes 200 miljoonan markan edestä, jotta yritys ei joutuisi protestilistalle.

Samaan aikaan Teora rakensi Munkkivuoressa asuntoja sopuhintaan Kätilöopiston rakennustoimikunnan jäsenille, muun muassa valtiovarainministeri Simoselle.

Oikeudenkäynti Kätilöopiston jutussa useita virkamiehiä vastaan alkoi maaliskuussa 1960 Helsingin hovioikeudessa.

Eduskunnan perustuslakivaliokunta totesi 2. kesäkuuta 1960 entisten ministerien Aarre Simosen (DEMU, TPSL, varatuomari, muurarin poika), Vilho Väyrysen (DEMU, asianajaja, suutarin poika) ja Urho Kiukkaan (Maalaisliitto, KEPU, poliisijohtaja, oikeustieteen tri) toimineen lainvastaisesti opiston rakentamisvaiheessa ja vaati heiltä selvityksen toiminnastaan.

Eduskunta ei pitänyt Simosen, Väyrysen ja Kiukkaan selvityksiä tyydyttävinä, vaan päätti 8. marraskuuta 1960 jättää asian heidän osaltaan valtakunnanoikeuden tutkittavaksi.

Päätös syytteen nostamisesta syntyi Simosen osalta äänin 163?24, Väyrysen osalta äänin 154?30 ja Kiukkaan osalta äänin 157?31.

Asian raukeamisen puolesta äänestivät TPSL:n eduskuntaryhmä ja eräät Maalaisliiton kansanedustajat.

Valtakunnanoikeus aloitti jutun käsittelyn 5. huhtikuuta 1961. Oikeudenkäynti sai lisäväriä, kun valtakunnanoikeuden jäsen, Korkeimman hallinto-oikeuden presidentti Reino Kuuskoski pantiin viralta niin sanotun kansaneläkelaitoksen asuntojutun vuoksi kesken Kätilöopiston jutun käsittelyn kesällä 1961.

Valtakunnanoikeus tuomitsi 14. joulukuuta 1961 ministerivastuulain nojalla Aarre Simosen 375 000 ja Vilho Väyrysen 80 000 markan sakkoihin."

Korruptio Suomessa maan tapa rehottaa siis mukavasti ja "tolkun ihmiset" tekevät yötä päivää kaikkensa, jotta korona pandemia saadaan aisoihin.

YLE:n Pia Pasanen kuitenkin totesi juuri Uutissa, että New Yorkissa on nyt kuollut eniten ihmisiä koronaan maailmassa.

Sivulauseessa Pia tosin totesi, että New Yorkissa sairaaloihin vietävien potilaiden määrä on kuitenkin jo vähän laskenut.

Herää kysymys, miksi Pia Pasanen uutisoi USA:n koronatilanteen näin päin?

Eiköhän oleellisin asia ollut kuitenkin se, että USA:n pahimmassa korona hot spotissa korona epidemia alkaa taittua, mikä on positiivien asia ja osoittaa sen, että hallituksen käynnistämät tehotoimet ovat alkaneet purra.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: