Keskustelu

juristin alkuVALTAKUNNAN OIKEUTEEN KOHTA TUNGOSTA ???22.4.2020 16:08
Onpa taas puututtava Punatulkkujen höpinöihin ja vastuun pakoiluun.

On käynyt selväksi, että Suomen FAKE NEWS MEDIAn päivittäin jämeräksi johtajaksi hehkuttama Sanna Marin on näyttää valitettavasti osoittautuneen suureksi vastuunpakoilijaksi ja tovereiden rötösten peittelijäksi.

Ensinnäkin on todettava, että Sanna Marinin Punahuuli Viisikon hallitusohjelmalta on jo kauan sitten pudonnut täysin pohja pois.

Nythän tarvitaan jo nobelisti Holmströmikin avuksi, kun ilman kapteenia seilanneella Suomen Neito nimisellä valtiolaivalla karautettiin suoraan jäävuoren kylkeen.

Kepuloiset houkuteltiin mukaan Punahuuli Viisikon risteilylle lupaamalla täysin kokemattomalle ja epäpätevälle Katri Kulmunille jopa valtiovarainministerin posti.

Katrin todellinen taloudellinen asiantuntemus on kuitenkin korkeintaan Tornion Hesburgerin pikakassan luokkaa.

Sannan oma todellinen työkokemus on taas Tampereen Sokoksen myyjän raskaat työt vuosina 2004-2005.

Jämeräksi valtamedian mainitsema Sanna on kyllä toiminut myös Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajana vuosina 2013?2017, mutta valtuustojen puheenjohtajuus ei kuitenkaan millään tavoin korreloi puheenjohtajan muihin ansioihin kuin verovarojen jakoon valtapuolueiden ehdottamiin poliittisiin "kärkihankkeisiin".

Näkymätön Korona Piru näyttää hetkeksi pelastaneen Punatulkkujen viserryksen, kun porukalla voitiin ilmoittaa, että nyt kun Stockmann on mennyt kontalleen, niin Valtioneuvoston kanslia on aloittanut rahanjaon Hullut Päivät Punaviherpipertäjien utopistisiin kärkihankkeisiin.

Punaviherpipertäjien Hullujen Päivien rahanjaon laskun maksamisesta ei Punahuuli Viisikolla ole kuitenkaan mitään hajua.

Kun Punatulkuilla ei ole ollut alkeellistakaan mikro- tai kansantalouden- eikä myöskään lääketieteellistä koulutusta, niin on tietysti selvää, että Korona Pirun hyökättyä maan johtaminen on ajautunut täydellisesti epäpätevien ministerien ja etenkin sosiaali- ja terveysministriön sekä THL:n ja myös opetusministeriön poliittisesti nimitettyjen virkamiesten käsiin.

Punatulkkujen tolkuton kähmintä on nyt saanut jo kaikki suurkaupungitkin takajaloilleen, kun kaupungeille langenneet koranalaskut ovat jo nousseet miljardien luokkaan.

Pelkästään Helsingissä tässä vaiheessa sosiaalipuollella kustannukset ovat nousseet jo 500 milj. EUR:lla, vaikka kysymyksessä on vasta alkusoitto.

Asian ytimessä on se, että sisä- ja ulkoministerit eli viherpipertäjien Maria Ohisalo ja nyt valtakunnan oikeuden portteja jo kolkutteleva Pekka Haavisto unohtivat valvoa maamme rajoja ja päästivät ainakin 200 000 Troijan hevosta tekemään Korona Pirun tuhoja ympäri maata aikavälillä tammikuu-maaliskuu.

Jokainen lääketiedettä opiskellut epidemiologi tietää, millaista tuhoa tällainen Troijan hevosten lauma saa aikaan suljetuissa laitoksissa kuten terveyskeskukset, sairaalat, hoitokodit, kotihoidossa olevat vanhukset ja tietysti myös koulut ja lastentarhat.

Troijan hevoset eivät tietenkään ole jättäneet osattomiksi myöskään julkisia hallintotehtäviä hoitavia virkailijoita kuten esim. sosiaalihuollon, KELAn, kuntien ja TE-toimistojen palveluksessa työskentelevät viranomaiset.

Punatulkkujen hallituksen valittujen ministerien korkein lääketieteellinen koulutus on ollut vassarien Aino-Kaisa Pekosella, jolla on kuitenkin vain lähihoitajan paperit.
Kuntaministeri Sirpa Paaterolla on taas päihdetyön ohjaajan pätevyys.

Vaikeissa paikoissa Sirpalla on myös ollut tapana jäädä helposti sairaslomalle, jotta ylivoimaisten tehtävien paine ei luhistaisi Sirpaa kokonaan samaan tyyliin kuin kävi taannoin Terra Sipilän hallituksessa sellaisille ikiliikkujien keksijöille kuin Sote Rehulalla ja Jari Lindroosille.

Päivi Nerg sentään selvisi tilapäisesti laittomasta Sote vyörytyksestä vielä kuivin jaloin, mutta tiettävästi ei ole saanut ainakaan vielä Oikeuskansleri Tuomas Pöystiltä puhtaita papereita harhautettuaan eduskuntaa Sote-paperien osalta, vaikka Katri Kulmunilla tuntuu jo olevan täysi luottamus Päivin salaustouhuihin.

Iltalehden asioista hyvin perillä oleva toimittaja Lauri Nurmi näytti tänään kertoneen yksityiskohtaisesti, kuinka Pävi Nerg itse palljasti sähköposteillaan, kuinka kepuloiset jakoivat laittomassa Sote Sotkussa 200-470 milj. EUR:a veronmaksajien rahoja omille Sote-operatiiveilleen (= Hyvin salattu).

On aivan selvää, että tällaiset kähminnät ylittävät taannoiset Kätilö-opiston aikaiset kähminnät, jotka veivät kepuloisia ja muita punamulta ministreitä valtakunnan oikeuteen. Asiaan liittyen myös valtakunnnan oikeuden jäsenenä toiminut KHO:n presidentti Reino Kuuskoskikin laitettiin viralta, kun oli paljastunut, että kepuloisten johtama KELA oli syytänyt rahoitusta lähinnä kepuloisten virkailijoiden itselleen hankkimiin asuntoihin.

Vuonna 1961 Helsingin hovioikeus tuomitsi kyseiset kepuloiset kELAn johtajat viralta pantaviksi. KELA:n pääjohtajanahan oli tuolloin kepuloisten silloinen pääministeri J.V. Sukselainen. Sukselaisen virkarikossyytteet johtivat sitten Sukselaisen hallituksen eroon.

Kuinka on mahdollista, että Suomessa nyt vuonna 2020 voi vielä jatkua samanlainen kepuloisten ja muiden punatulkkujen harrastama laiton meno, johon näyttää liittyvän vielä jatkuva toiminta rahanpesijöiden ja muiden rikollisten tahojen ja jopa poliisiviranomaisten kesken?

Tuntuisi aika omituiselta, jos Tuomas Pöysti tai Presidentti Sauli Niinistö voisivat hyväksyä täysin kokemattoman ja Sote-asioissa ryvettyneen Katri Kulmunin ehdottaman ja avoimesti kepuloisen Päivi Nergin johtamaan VM:n raha-asioita, kun poliittisesti sitoutumaton ja luotettava Martti Hetemäki jättää valtiosihteerin tehtävät.

Vastaavalla tavalla myös Krista Kiurulla ja Aino-Kaisa Pekosella ja Mika Lintilällä on täysi luottamus, että rahaa on taas jaettu aivan säännösten mukaisest kaikille mahdollisille demu- ja kepu järjestöille tai aloitteleville yrittäjille, jos ovat vain ymmärtäneet laittaa hakemuksiinsa tiedon siitä, että ovat aina äänestäneet kepuloisia ja demuja ja tulevat myös tulevissa vaaleissa uskollisesti niin tekemään, jos Business Finlandin kautta vain saada pienen 45 000 -100 000 EUR:n avustuksen, jotta voitaisiin mahdollisimman pian ryhtyä suunnittelemaan aivan elintärkeitä tulevaisuusinvestointeja.

STM:ssä virkamiesten toimintaa johtaa demujen valtiosihteeri Kirsi Varhila ja tietysti myös perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, joka tarpeen mukaan on nimityksissä esiintynyt milloin valeopettajana tai melkein lääkärinä, mutta joka tapauksessa FAKE NEWS MEDIA jostain syystä pitää Kristaa lähes Suomen pätevimpänä terveysalan asiantuntijana.

Krista on opiskellut muutaman vuoden valtiotieteitä mutta sitäkin pitempään demujen puolueohjelmaa. Luulisi, että Kristan opettajan meriiteillä olisi jo paikka auennut Sorsa Opistoon luennoitsijaksi.

STM:n demu- ja vassarisakki ei kuitenkaan ole saaneet mitään rotia edes terveydenhoitohenkilökunnan suojausvälineisiin puhumattakaan siitä, että kyseisellä porukalla olisi edes alkeellisinta tietoa siitä, kuinka laajalle Troijan hevoset ovat jo Korona Pirua levitelleet ympäri maata.

Ainoa tapa, jolla jotenkin voidaan lähestyä epidemian leviämistä on tietysti testaaminen, mutta jo kuukausikaupalla jopa Suomen FAKE NEWS uutislähteetkin ovat kertoneet lähes päivittäin, että meillä ei ole riittävästi testauskapasitteettia eikä sitten ole myöskään tarvittavia testaus- tai suojausvälineitä.

Toivoa paremmasta ei siis ole.

Testauksesta vastuussa oleva ministeri eli lähes valeopettaja Krista Kiuru on pitkin hampain sallinut vasta aivan äskettäin, että koronatestauksia voikin nyt suorittaa esim. yksityinen Synlab laboratorio ja tiettävästi myös Mehilainen ja Terveystalo on saanut vasta aivan äskettäin luvan testamiseen.

Suomessahan testattavia riittää lähes 5 000 000 ihmistä, joten HUS:n, sairaanhoitopiirien , Mehiläisen, Terveystalon ja Skylabin ja muutaman muun laboratorion muutaman sadan päivittäinen testauskapasiteetti ei tässä riitä nyt alkuunkaan.

Kuinka monta kuukautta valtiotieteitä opiskelleilta demujen Kirsi Varhilalta ja Krista Kiurultalta menee laittaa yksinkertaiseen excel-taulukkoon nykyinen testauskapasiteetti edes sairaanhoitopiireittäin ja suurimpien yksityisten laboratorioiden osalta?

Suuressa ja FAKE NEWS MEDIA koko ajan pilkkaamassa Amerikan maassa erinomaisen presidentin johdolla Korona asintuntija tri Deborah Birx laati kolmessa viikossa koko maata kattavan osavaltioittain (52 kpl) ja laboratorioittain koostuvan vastaavan tiedoston, johon on 5 500 julkisen ja yksityisen laboratorion osalta kerätty jokaisen laboratorion testauskapasiteetti jopa laboratorioittain esittellen millaiset testausvälineet missäkin laboratoriossa on käytössä.

Ei ole sitten mikään ihme, että Amerikassa on nykyään jo testattu potilaita eniten maailmassa eli tiettävästi jo lähes 5 milj. potentiaalista korona potilasta.

Amerikassa testattuja onkin nyt jo tiettävästi enemmän kuin muissa maailman maissa yhteensä.

Insinöörinä ja päivittäin exceliä käyttävänä henkilönä voin todeta, että vastaavan testaustiedoston laatimiseen Suomen osalta menisi minulta korkeintaan 6 tuntia.

Miksi sitten Krista Kiuru ja THL:n Kirsi Varhila eivät saa laadittua aivan välttämätöntä Korona Strategian kannalta olevaa perustietoa edes kolmessa-neljässä kuukaudessa?

Kuka tahansa lääketieteen kanditasoinen opiskelija pystyy laatimaan tällaisen Troijan Hevosen nitistämistiedoston vastaavassa ajassa kuin minäkin, jos vain joku korkeapalkkainen THL:n virkamies tai ministeritason satraappi antaa kandille tällaisen määräyksen.

Keskusrikospoliisi onkin jo ryhtynyt selvittämään laittomia suojausvälinehankintoja, mutta demujen ja kepuloisten käsissä olevissa STM:ssä ja TEM:ssä tai VM:ssä ei kenelläkään tunnu olevan hajuakaan siitä, kenen vastuulla minkin koronatoimenpiteen hoitaminen tai valvonta on ja on ollut.

Ainoa johtopäätös on, että asiat eivät ole kenenkään vastuulla, koska Punatulkku porukka odottaa vain seuraavia YLE:n tai Heasarin tekemiä gallupeja, joissa todetaan, että Troijan hevosten raveissa Punatulkuille on taas tullut voitto jokaisessa lähdössä.

Troijan hevosten raveissa ei voitto ole tietenkään mikään yllätys, koska kaikkien hevosten ohjaksissa on ollut "kokeneet ravimiehet ja naiset" kuten Sanna Marin, Krista Kiuru, Kirsi Varhila, Aino-Kaisa Pekonen ja tietysti pitkäaikainen hipposjohtaja Mika Lintilä.

Terra Sipilän pitkäaikainen luottomies Lintilähän ei tiennyt Hippoksen ravihevosten sukujuuristakaan yhtään enempää kuin taannoin Valkon Volgan peräpenkillä tummilta ostanut Hermanni.

Hermannihan tiesi taannoin kuitenkin sen, että Valko oli niin jalosukuinen, että Valkon äiti oli tamma ja Valkon äidin äitikin oli tamma. Siksi Hermanni kantoikin heiniä Valkolle, vaikka Helsingin herrat olivat moneen kertaan todenneet Hermannille, että Valko pitäisi lopettaa.

Lopulta Hermnnillekin kuitenkin selvisi, että laukalle lähteneellä Valkolla oli päässään pientä suurempi vamma.

Punatulkkujen TOTO Palkintoja on tietysti ollut jakamassa erittäin luotettava ja tippa linssissä perunapeltoja kitkenyt Katri Kulmuni.

Milloin Katrille myös selviää, että Punatulkuilla on päissään pientä suurempi vamma?

Eilen THL antoi korona testauksista alla olevan tiedotteen, joka ei todellakaan epämääräisyydessään herätä pienintäkään luottamusta.
Päivitetty ti 21.4. klo 15.45.

□ Testattuja näytteitä yhteensä: n. 61 800 (+ n. 2 600*)

□ Ilmoitettuja tapauksia yhteensä: 4 014 (+ 146*)
* Määrä muuttunut edelliseltä päivältä.

□ Suomen väestöön (5 543 233) suhteutettuna tapausmäärien ilmaantuvuus on 72 tapausta 100 000 asukasta kohden.

□ Tautiin liittyviä kuolemia on raportoitu 141. Kokonaisluku on noussut eilisestä merkittävästi, koska HUS on raportoinut pääkaupunkiseudun hoivakotiyksiköiden tautiin liittyviä kuolemantapauksia.

□ Toistaiseksi 101 kuolleesta on saatavilla tarkempia tietoja. Heistä 58 prosenttia on miehiä ja 42 prosenttia naisia. Kuolleiden mediaani-ikä on 83 vuotta. Alle 60-vuotiaita kuolleita on viisi, 60?69-vuotiaita on seitsemän, 70-79-vuotiaita on 24, 80-89-vuotiaita on 41, yli 90-vuotiaita on 24.

□ Tilastokeskus julkaisee perjantaina 24.4. tilastoja Suomessa kuolleiden viikoittaisista määristä vuosina 1990?2020. Tilastokeskus tiedottaa asiasta erikseen.

□ Lisätietoa tilastoista

□ Alustavan arvion mukaan taudista toipuneita henkilöitä on ainakin 2 000. Arvio perustuu raportoituihin tapauksiin, joiden toteamisesta on vähintään kaksi viikkoa eikä tiedossa ole muuta taudinkulkuun liittyvää seurantatietoa.
THL:n koronakartta

Lisätietoa koronakartasta.
□ Tietojen raportoinnissa on viiveitä, jotka johtuvat muun muassa näytteiden kirjaamisesta, tiedonsiirrosta sekä kuolemantapausten ilmoittamisesta.

Päivitetty 26.3.2020 klo 15.40.

Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja THL:lla sekä usealla yksityisen sektorin toimijalla on käytössä spesifinen laboratoriotesti uuden koronaviruksen osoittamiseksi epäilytapauksista. Primääridiagnostiikka tehdään Helsingissä (HUSLAB), Turussa (TYKS Kliininen mikrobiologia), Tampereella (Fimlab), Oulussa (NordLab), SYNLABissa sekä THL:lla. Testimahdollisuus on myös Kuopiossa (ISLAB), Seinäjoella, Mikkelissä ja Joensuussa.

THL:een lähetetään näytteitä sopimuksen mukaan muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä sekä iäkkäiden pitkäaikaishoidon ja -hoivan laitoksista. Tarvittaessa THL:n kanssa voidaan sopia myös muiden näytteiden tutkimisesta. Näytteistä tulee toimittaa lista, jossa on henkilötiedot ja näytenumero. Lista toimitetaan turvapostilla. Sivun lopussa yhteyshenkilöt, näytelähete ja lähetysosoite THL:een.

COVID-19 ? näyte otetaan lääkärin lähetteen perusteella, konsultoiden tarvittaessa infektiolääkäriä.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: VALTAKUNNAN OIKEUTEEN KOHTA TUNGOSTA ???23.4.2020 13:44
Valeuutinen. Valtakunnan oikeudessakin noudatetaan koronan varovaisuussääntöjä. Ei missään yhteiskunnan järjestämässä tilaisuudessa sallita tungokseen asti osallistujia. Ajatellanpa miten tauti leviäisi tällaisissa tapahtumissa. Paras osa kansasta sairastuisi. Kaikki ovat jo valmiiksi virkayskässä.

juristin alkuRe: VALTAKUNNAN OIKEUTEEN KOHTA TUNGOSTA ???23.4.2020 17:20
Tällä kertaa annan 10 pistettä demujen Ville Skinnarille, kun Ville näkyy seuraavan tarkalla silmällä ja korvalla VAPAATA.

Ville teki nyt miehen työn, kun on alkanut viime hetkellä tutustua VM:n kansliapäälikön tehtäviä hakeneiden papereihin.

Tiedotteiden mukaan kansliapäällikön virkaa on hakenut Päivi Nergin lisäksi seuraavat henkilöt:

Suomen Pankin johtokunnan neuvonantaja Lauri Kajanoja, valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosaston päällikkö Leena Mörttinen, valtiovarainministeriön talouspolitiikan koordinaattori Markus Sovala sekä kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok).

Kaikilla muilla hakijoilla on nuhteeton käytös ja etenkin talousosaaminen aivan toisella tasolla kuin Katri Kulmunin esittämällä Päivi Nergillä.

Päivin toiminta Terra Sipilän ylileveän perustuslain vastaisen Maakunta Soten vyörytyksessä ja asiakirjojen salaamisella eduskunnasta täyttää kaikki raskaan virkarikoksen tunnusmerkitkin.

Asia on Oikeuskanslerin tutkinnassa, mutta on vaara, että myös Oikeuskanslerin virastossa etsitään nyt kuumeisesti porsaanreikää, jolla epäpätevän Päivi Nergin poliittinen nimitys voidaan jotenkin vahvistaa.

Selviin virkarikoksiin syyllistyneen Nergin nimityksen epäonnistuminen olisi tietysti vakava takaisku myös asiaa esitelleellä Katri Kulmunille ja koko epäpätevien kepuloisten punatulkkujen huutosakille.

Tällaista henkilöä ei yksinkertaisesti voi nimittää VM:n kansliapäälliköksi, jonka tehtävänä on hoitaa koko valtiontalouden rahankäyttöä.

Hesburgerin entinen pikakassa Katri Kulmuni on perustellut Nergin nimitysehdotustaan Nergin hallinnollisilla ansioilla. Tällaisia ansioita Nergillä ei valitettavasti kuitenkaan ole.

Itse asiassa Nerg on toistaiseksi epäonnistunut kaikissa hallinnollisissa tehtävissään raskaimman kautta.

Migrissäkään pahempaa hallinnollista sekoilijaa ja muunneltua totuutta puhunutta virkailijaa ei taida löytyä kuin Päivi.

Nergin yliopistomaailman aikaisista epäonnistuneista suorituksistä voidaan mainita hyvänä esimerkkinä Kuopion ja Joensuun yliopistojen yditäminen, johon liittyi myös Savonlinnassa vuosikymmeniä olleen opettajakoulutuksen perusteeton lakkauttaminen ja koko kaupungin ajaminen lakkautusuhkan alle.

Nergin hyvänä yhteistyökumppanina tässäkin pikkukaupungin tuhossa on tietysti ollut jopa Savonlinnassa opiskellut kepuloisten luottojyrä eli entinen kunta- ja liikenneministeri "Minä ajattelisin" Anu Vehviläinen, joka torppasi jopa Savonlinnan täysin välttämättömät ratahankkeetkin.

Tällaisia kepuloisia idiootteja ei pidä päästää mihinkään tärkeämpiin hallinnollisiin tai taloudellisiin johtotehtäviin.

Puhumattakaan siitä, että tällaisten ajattelijoiden kyvyt jotenkin riittäisivät koko Suomea koskevien kansantaloudellisten asioiden johtamiseen.

Teurastamon johtotehtävät sopivat kyllä hyvin yhteen Päivin koulutuksen kanssa.

Mutta nyt Korona aikana pitäisi kaikin mahdollisin keinoin koittaa välttää teurastajan otteita, koska on käynyt ilmi, että etenkin kepuloisten johtamissa kunnissa kuten Kiuruvedellä vanhusten hoitolaitoksissa viikatemies on harventanut hoidokkeja muonavahvuudesta periaattella 70% pois, niin jäljelle jääneillä tulee silloin hoitosuhteeksi tietysti Krista Kiurun hoitolakiin kirjaama tasan 07.

Nerg on koulutukseltaan maatalous- ja metsätieteiden maisteri ja agronomi. Työuransa alkupuolella hän työskenteli muun muassa Atrialla ja Lihapolar Oy:ssä.

Näyttää siltä, että Punatulkkujen toimien kautta tavoitteena onkin ainoastaan saada hoitolakiin kirjattu tyhjä lupaus 0.7 voimaan.

Kun asiallisia henkilö- ja muita resursseja ei hoito- ja terveysalalle maassa ole olemassa, niin sekä julkisessa että yksityisessä hoivassa rehottavaan valtavaan resurssipulaan on nyt koronan avulla löydetty kaikkia kepuloisia, demuja ja vihervassareita tyydyttävä poliittisesti kestävä ratkaisu.

Minun muistini mukaan Hitlerkin keksi aikoinaan samanlaisen hienovaraisen keinon päästä eroon juutalaisten "roskasakista".

Kun kaikki hoitolaitoksissa menehtyneet vanhukset ruumiinavataan patologien toimesta, niin viimeistään silloin alkaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuin käynnistää Punatulkkujen "kansanmurhaa" koskevan selvittelyn.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: