Keskustelu

kristallipallon tuijottelijaHempan ja Vexin piileskely23.3.2014 2.03
Juankoski on autonominen päättäjä, joka voi kuntalain mukaan hoitaa asiansa melkein miten tahtoo.

Hemppa ja vaimonsa ovat kääntänyt takkinsa äskettäin kepuloisista persuihin tavoitellessaan valtaa. Vexi on tullut valituksi luottamusmiestehtäviensä vuoksi päättämään ja johtaa hallitusta.

Hempalla ja Vexillä on valta laittaa kylän asiat kuntoon. Miksi te ette toimi asiassa, vaan lymyätte pusikoissa?

Kylässämme talousasiat on täysin sekaisin. Kuopio heittää meidän pääneuvottelijan eli Juankosken Neron kohta ulos neuvottelupöydistä. Kuopiossa hallitusta johtaa kokoomuslainen Pekka Kantanen, joka on painanut jarrua Neron puuhille ja Juankosken veloille.

Olisi syytä vaihtaa neuvottelijaa. Neron taidot ovat keskittyneet Kaavin ja Juankosken väliseen ikuiseen röntgensotaan.

Piileskely pahastaRe: Hempan ja Vexin piileskely23.3.2014 9.56
Tosiaan me kuntalaiset olemme ihmetelleet miksi te Heppa ja Veksi olette painaneet päänne pensaaseen ja sieltä pyllistelette kuntalisille päin.
Olisi teidän hyvä olla hieman kuntalaisten kanssa tekemisissä eikä piileskellä pimennossa.
Vai oletteko sitä mieltä, että kunnassa kaikki on hyvin ja ei tarvitse mitään muuta tehdä kuin kuitata kokouspalkkiot ja ryypätä kahvit päälle.
Veijo kyllä tietysti oli lehdessä hieman esillä ja totesi, että ymmärrys ei riitä, mutta miten on Hemmo.
Vai siirsikö loikkaus kepusta persuihin myös siellä opitun taidon olla keskustelematta kuntalaisten kanssa. Sehän on ollut kepun taktiikka kuten ex hallituksen puheenjohtaja Erika Suominen, nykyinen kepun äänenkannattajan tuottaja totesi aikoinaan, ettei kuntalaisten tarvitse tietää mitään mitä kunnassa päätettään.
Ehkä myös siksi ei tarvitse tietää, koska hänellä on ollut pitkään haaveena lopettaa Säyneisen koulu. Näin hän ehkä taitamattomuuttaan lipsautti sanoa Savon Sanomien toimittajalla syntymä päivä uutisessaan.
Tästä toteamuksesta on varmasti säyneiseläiset tosi innoissaan ja tilaavat sankoin joukoin hänen tuottamaansa keskustapuolueen äänenkanattajaa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: