Keskustelu

poliittinen tarkkailijaPYSTYPAINIJA KURVINEN19.5.2020 15:58
Punatulkku Äiti Sannan syytettyä kokoomuksen hillittyä Petteri Orpoa valehtelijaksi Suomen politiikan pystypainimestari kepuloisten Antti Kurvinen ilmoitti heti, että:

"ei ole kunniaksi suomalaiselle politiikalle, eikä millekään puolueelle, mihin politikointi sosiaalisessa mediassa johtaa."

"Sosiaalinen media näyttää kärjistävän erimielisyyksiä enemmän kuin rakentavan yhteistä."

Toisaalta kepuloisten Kurvinen kertoo olevansa itsekriittinen ja tiedostavansa, että poliitikot eivät aina ymmärrä kansalaisten odottavan heiltä yhteistyötä ja yhdessä tekemistä enemmän kuin värikästä vääntöä.

"Itsekin sitä toki harrastan ja osaan retorisen poliittisen pystypainin, mutta ei saisi unohtaa, että tavalliset ihmiset odottavat poliitikkojen hoitavan Suomen asioita fiksusti ja pystyvän yhteistyöhön." Kurvinen toteaa tekopyhästi Ilta-Sanomissa.

Kurvinen on Pohjanmaan kasvatteja ja yleisestihän on tiedossa, että Pohjanmaalla painiharrastus ja pesäpallo on korkeassa kurssissa.

Monilla suomalaisilla on myös hyvässä muistissaan vielä pohoojalainen julkisuushakuisuus, jossa keinovalikoimalla ei ole rajoja.

On hyvä, että Kurvisen Antti on ilmoittanut julkisuuteen, että hän kyllä hallitsee "poliittisen pystypainin", mutta ikävämpää on se, että Kurvinen ei hallitse poliittista mattopainia puhumattakaan vapaapainista.

Kurvinen ei myöskään julkisuuteen antamassa painitiedotteessaan kerro, missä sarjassa hän harrastaa "poliittista pystypainia".

Onko siis kysymyksessä ns. raskas sarja vai vaatimaton höyhen sarja?

Poliittisen uransa alkutaipaleista poliittisen pystypainin mestari Kurvinen on kirjoittanut seuraavasti:

"Ensimmäiset merkittävät poliittiset tehtäväni olivat lukion oppilaskunnan hallituksessa sekä Ylihärmän nuorisovaltuuston puheenjohtajana vuosina 2002 ? 2005.

Nuoruuden vimmalla tehtiin paljon hauskaa ja tärkeää; järjestettiin rock-konsertteja Ylihärmässä, mentiin lukiossa lakkoon ja esitettiin koulullemme onnistuneesti nimenvaihdosta.

Tehtiin liiketoimintaa vessapaperilla ja limsa-automaatilla. Puolustettiin ja lobattiin nuorten etuja ja oikeuksia.

Jälkeenpäin katsottuna vuodet Härmän lukion opiskelijatoiminnassa sekä nuorisovaltuustossa opettivat minulle kaiken oleellisen politiikasta."

Kurvisen nuoruuden toiminta viittaa varsin radikaaliin pohoojalaisen häirikkötoimintaan, jossa tarkoitus pyhittää keinot.

Kurvisen pystypaini-lausunto on myös siinä mielessä merkittävä, että Kurvinen näköjään pystypaini-ulostulollaan pyrkii estämään vapaan poliittisen keskustelun ja mielipiteiden vaihdon somessa.

Kurvinen näyttää myös olevan sitä mieltä, että esim. Eduskunnassa oppositio ei saisi esittää hyvin perusteltua kritiikkiä hallituksen toimista.

Kurvisen pystypaini-lausunto on siis täysin vieras demokraattisessa yhteiskunnassa.

Kurvinen lienee ottanutkin mallia lausunnossaan itäisen naapurimaamme nykyisen johtajan määrätietoisista otteista, joilla pyritään estämään, ettei kukaan vahingossakaan kaki aisalle.

Äärimmilleen vietynä pohoojalaiset julkisuusotteet on suomalaisilla hyvin tiedossa.

Lapuallahan meillä oli Vihtori Kosola ja Härmän seudulla häirikkö kaksikko Isotalon Antti Härmästä ja Rannanjärven Antti Ylihärmästä, molemmat puukkojunkkareita jo nuorella iällä.

Minä suositan Kurvisen Antille siirtymistä poliittisesta pystypainista vaikka pesäpalloon.

Pesäpallo on siitä hyvä peli, että siinä on sisä- ja ulkovuorot.

Kurvinen pääsi Terra Sipilän juonittelujen kautta Punatulkkujen pesäpallojoukkueen ykköspesän vahdiksi, kun lukkarina toimii valtiovarainministerinä täysin epäonnistunut epävarma Katri Kulmuni.

Poliittista tarkkailijaa ihmetyttää Kulmunin syöttämien vapaataipaleitten määrä.

Yhtään tervettä yritystä ei Suomessa muka päästetä konkurssiin!!!!

Kyllähän kaikki täysjärkiset osaa lukea lehtiä ja tutkia tilastoja. Lentomatkailukin näyttää loppuvan muualta kuin ehkä Helsingista, Tampereelta ja Turusta.

Krista Kiurun tiedotustilaisuuden mukaan ravintoloihinkin joudutaan palkkaamaan jokaiselle asiakkaalle kohta henkilökohtainen ohjaaja, jotta asiakkaat osaavat käyttää tavallisia aterimia ruokaillessaan oikein.

Buffettiruokailu on täysin kielletty hetelmä ja kaljatarjoilukin lopetetaan klo 22, jolloin hiljaisessa baarissa joudutaan olemaan limulinjalla viimeinen tunti.

Olisikohan meidän nyt hyvä kysyä myös kepuloisten Pekka Puskan ja Sote Rehulan neuvoja, miten tuo alkoholin jakelukin pitäisi korona aikana järjestää.

Jos baareissa ja hotelleissa täytyy tarjoilu lopettaa käsien pesua varten tuntia ennen juottolan sulkemista, niin kyllä johdonmukainen ihminen tietysti odottaisi sitä, että ALKOn liikkeissä myös viimeinen tunti pyhitetään käsien pesulle.

Samat säännöt voi sitten ottaa käyttöön ympäri maata kaikissa palveluammateissa kuten KELAn ja TE toimistoissa ja tietysti kaupoissa ja huoltoasemilla.

Minä epäilen, että Kurvinen ei ainakaan vielä tiedä edes sitä, mihin järjestykseen aterimet asetellaan hienommissa pippaloissa.

Mutta mistä sitä noita herrojen metkuja oppisi, kun on tottunut aamupuuron syömään lusikalla?

Yli 70 vuotiaille Punatulkkujen demujen Krista Kiuru suosittelee näköjään ravintoloissa käytettäväksi syödessä ruokalappuja, hengitysuojaimia sekä kypärää, jos pienessä humalatilassa sattuu kompastumaan tuolinjalkaan.

Kurvista näyttää ottavan päähän se, että kepuloisten sisävuoro näyttää päättyvän rökäletappioon jo vuoden sisään.

Kaikki johtavat ekonomistit sanoo, että Suomi on kaikkein velkaisin Pohjoismaa.

Se ei ole kunniaksi kepuloisille, jotka tämän Korona teatterin ovat yhdessä Punatulkkuparven kanssa suomalaisille järjestäneet.

Miksi kepuloiset lähti Punatulkkujen kyytiin???

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: PYSTYPAINIJA KURVINEN20.5.2020 9:54
Minua ja Kurvista harmittaa. Ei ole ollenkaan oikeudenmukaista, että koronanhoito kasvattaa demarien kannatusta, mutta ei keskustan kannatusta. Olemme kuitenkin molemmat päähallituspuolueita. Katri Kulmuni sitä paitsi käyttäytyy naisellisen hillitysti eikä hauku ketään valehtelijaksi.

Tällainen on epäoikeudenmukaista. Keskusta lopettaa kohta koko koronan, jos tällainen demarinousu vielä jatkuu.

Kukaan ei kohta kaipaa Antti Rinnettä takaisin yhtä paljon kuin me. Tässä asiassa Kurvinen saa kyllä katsoa peiliin. Hän sentään esiintyi pääasiallisena Rinteen kaatajana..

poliittinen tarkkailijaRe: PYSTYPAINIJA KURVINEN20.5.2020 19:07
Minulla oli oikein hyvä isä - ja äiti - suhde lapsena ja myöhemminkin.

Ja sain heiltä monia hyviä elämänohjeita.

Isäni oli juristi, mutta oli myöskin lukenut latinaa ja venäjää, mutta englantia ei hallinnut. Kotikielenä hänellä oli ollut aikoinaan ruotsi Savonlinnassa, mutta hän naureskeli sille, kun aikojen saatossa ruotsin kieli sitten taantui.

Minua hän innosti opiskelemaan kieliä ja olemaan ennen kaikkea utelias.

Täytyy sanoa, että hyvät ohjeet sain.

Yksi isäni parhaista latinan ohjeista oli syvällinen kansanviisaus:

"Nomen est omen" eli nimi on enne. Toisaalta meillä Suomessa on myös tapana sanoa, ettei "nimi miestä pahenna".

Tästä voidaan vetää ensinnäkin seuraava johtopäätös:

□ Nimi todennäköisesti pahentaa naisen. Siis, jos nainen osoittautuu "punatulkuksi", niin nainen on "punatulkku".

Kekkonenkin sanoi aikoinaan, että "asiat on miltä näyttää."

□ Antti Kurvinen: Siinä on nimi, joka pitää sisällään monta merkityksellistä asiaa.

1) Antti näyttää olevan kotoisin Härmän seudulta, ellei peräti Ylihärmästä. Tuolla seudullahan vaikutti aikoinaan myös kaksi muuta Anttia eli Isontalon Antti ja Rannajärven Antti.

Molemmat puukkojunkkarit vietiin lopulta muistaakseni valtion pollen kyydissä jalka- ja muissa raudoissa ensin leivätömän pöydän ääreen ja sitten linnaan. Toivotaan, ettei Antille käy samoin.

Kepuloisillahan oli aiemmin remmissä myös pohoojalainen Jalasjärveltä kotoisin ollut ja peräti kauppa- ja teollisuusministeriksi noussut Tampella- koplaaja Kauko Juhantalo. Kunnia vain äskettäin edesmenneelle Kaukolle.

Kaukon poistuttua keskuudestamme keskustan puheenjohtaja ja Kaukon "virkasisar" Katri Kulmuni esitti Twitterissä osanottonsa seuraavasti:

□ Uutinen Kauko Juhantalon poismenosta on surullinen. Vielä viime vaalikaudella Juhantalo oli eduskuntaryhmämme seniori, minä juniori. Olen kiitollinen, että pääsin tutustumaan ja työskentelemään hänen kanssaan.

Juhantalo myönsi olevansa "kotiinpäin vetäjä"

Juhantalon kotimaakunnan maakuntalehden Satakunnan Kansan toimittaja ja kuvaaja kävivät haastattelemassa Juhantaloa ja toista pitkän linjan keskustalaista satakuntalaista kansanedustajaa Timo Kallia eduskunnassa näiden viimeisenä eduskuntakeväänä 2019.

Juhantalo myönsi haastattelussa, että "hän on kieltämättä ollut politiikassa kotiinpäin vetäjä".

□ Aina kun maalaiset saavat jotain aikaiseksi, se on median mielestä siltarumpupolitiikkaa, mutta helsinkiläiset saavat rauhassa tehdä miljardihankkeita, Juhantalo sanoi Satakunnan Kansan toimittajan Sakari Muurisen haastattelussa eduskunnassa.

"Juhantalon aikaansaannokseksi sanotaan muun muassa sitä, että Kankaanpäähän rakennettiin kuntoutuskeskus.

Juhantalo kertoi samassa haastattelussa, että hän oli opiskeluaikana suunnitellut uraa liike-elämässä.

Veljen kuolema auto-onnettomuudessa 1970-luvun alussa muutti suunnitelmat, kun sukutila jäi Juhantalon hoidettavaksi."

"Päivät vietin käräjillä ja illat viljelin maata", Juhantalo kertoi.

Juhantalo johti keskustan eduskuntaryhmää 1983?1991. Hänen mielestään ryhmän puheenjohtajuus on eduskunnan paras pesti.

"Ministerilläkin on paljon valtaa, mutta suuren puolueen ryhmänjohtajalla vielä enemmän."

Edesmenneeltä Kaukolta viisaasti sanottu. Kiitos Kauko!!!!

2) Kurvinen: Kurvinen ei tietenkään miestä nimenä pahenna, mutta Kurvinen on kuvaava ja siis myös enteellinen nimi.

Se viittaa siihen, että Kurvisen Antti voi hyvin helposti tehdä käännöksiä, myös ns. takinkäännöksiä aina tilanteen mukaan.

3) Kurvisen vauhdikkaat käänteet: tarkastelemalla Antti Kurvisen poliittisen pystypainiuran alkua Ylihärmässä voidaan todeta, että vauhtia ja vaarallisia käänteitä on jo ollut.

Heti tulee mieleen taannoinen jo edesmenneen Risto Jarvan "Bensaa Suonissa" elokuva vuodelta 1970.

Siinähän Rauli "Badding" Somerjoki lauloi klassikossa iloisesti:

"Neulansilmä vasempaan ja sataa oikeaan". Sitten auto rysähti kivikkoon, veri roiskui ja tuli hiljaista. Kävi kuin Kauko Juhantalon veljelle.

https://www.youtube.com/watch?v=8iXjGGTfFtg

4) Kurvinen on siis oikein sopiva nimi kepuloiselle, koska kepu pettää aina.

Kurvisen neulansilmä vasempaan ja Katri Kulmunin hyppy Punatulkkujen joukoon täytti kaikki poliittisen itsemurhan tunnusmerkit.

Tällä tuhontiellä voi kaikki kepuloiset soittaa matkamusiikkina toista Baddingin klassikkoa "Tähdet, tähdet"

https://www.youtube.com/watch?v=-oc53wOHYf4

Em.mainituista syistä kepuloisiin ei voi luottaa.

Kun luottamus kerran menee, niin sitä ei sitten enää takaisin Suomessa, eikä muuallakaan valitettavasti saa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: