Keskustelu

poliittinen tarkkailijaLaura Huhtasaaresta Suomen seuraava Presidentti11.10.2020 3:30
Niin se poliittinen peli vain nopeasti muuttuu.

Terra Sipilä teki U-käännöksen ylileveän ja perustuslain vastaisen Maakunta Sotensa kanssa ja hän, Markus Lohen sekä KORVABUUSTI ANNIKAN avulla naittoi KEPUN punamultaporukan Sammakko Antin ja tulipunaisen Sanna Marinin yhteiseen ilmasto- ja koronahallitukseen.

Nyt tämä järjetön ja lyhytnäköinen poliittinen peli näyttää ajautuneen täysin kiville, kun PUNATULKKUJEN laulu katkesi koronan myötä ns. "Jämerien päättäjien" kehittämään kansantaloudelliseen, terveydelliseen sekä sosiaaliseen katastrofiin.

Apuna tässä vyörytyksessä on ollut Merja-Ylianttilan, Ari Yli-Anttilan ja Jouko Jokisen monopoli YLE, jossa Krista Kiurun aikoinaan laatiman YLE-veron avulla koko Suomen kansa on päivittäin pantu kuulemaan ja katsomaan vihervassarien ja demujen pakkosyöttämiä puolueohjelmia ja hiilivapaita toinen toistaan uhmakkaampia julistuksia sekä tietysti koronahysteriaa.

Suomen YLE:n ja muun valtamedian mollaama Laura Huhtasaari menestyi jo viime kertaisissa presidentinvaaleissa erinomaisesti.

Noissa vaaleissa YLE ja valtamedia tukivat Unilukkaria lähes yhtä suurella innolla, kun Venäjällä ja Valko-Venäjällä valtamediat ovat sikäläisissä presidentinvaaleissa tukeneet ilman pienintäkään horjahdusta hermokemisti Putinia ja viimeksi AK-47 Kala?nikov Lukazenkaa ja hänen huutojoukkojaan.

Edellisissä presidentinvaaleissa meillä nähtiin myös se, että kepuloisten Harmaan Matin virta on täysin poissa ja nyt valtamedian Unilukkarin perintöprinssiksi valitseman vihervassarien Pekka Haaviston toimien laillisuudesta on käynnissä tutkinta perustuslakivaliokunnassa ja asia lepää myös oikeuskanslerin pöydällä.

Perustuslakiasiantuntijat ovat jo lausuneet omat langettavat käsityksensä intereilaajan mielivaltaisesta johtamistavasta.

Riippumatta siitä, mikä on perustuslakivaliokunan kanta Haaviston ilmeisen laittomilta näyttävien toimien osalta virkatehtävissä, interreilaaja Pekan luottamus kansan syvien rivien keskuudessa on peruuttamattomasti mennyt.

Se, että interreilaaja Pekka on joutunut kutsumaan avukseen jopa Hannes Snellmanin juristit, ei puhu sen puolesta, että Pekalla olisi puhtaat jauhot pussissaan.

Viime kertaisista presidenttiehdokkaista ainoastaan Laura Huhtasaarella näyttää olevan ns. puhtaat paperit.

Nyt Amerikasta näyttää tulleen tuore tiedote siitä, että Laura Huhtasaari on ehdottanut Nobel-komitealle, että Amerikan ehkä kaikkien aikojen parhaalle Presidentille eli Donald J. Trumpille myönnettäisiin vuoden 2021 Nobel-rauhanpalkinto hänen massiivisista rauhantöistään ympäri maailmaa.

Kuten tunnettua Trump on neuvotellut rauhansopimukset Afganistanissa, Kosovossa ja viimeksi Lähi-idässä. Toista tällaista rauhanneuvottelijaa ei maailmassa ole ja tuskin on ollut edes aiemmin.

Afganistanissa Amerikan pisin 19 vuotta kestänyt sota päättyy. Kosovo ja Serbia lopettavat vihollisuudet. Pohjois-Korean Rocket Man on lopettanut ydinaseuhkailut jne.

Lähi-idässä lähiviikkoina tullaan nähtävästi solmimaan rauhansopimus myös Israelin ja mahdollisesti jopa Saudi-Arabia kesken. Lähi-itään jää miekan heiluttajaksi siis enää Vladimir Putin ja Syyrian Al-Assad sekä taloudellisesti romahduksen partaalla oleva Iran.

Näin palestiinalaisten sotaretki Isralia vastaan päättyy ja Lähi-itä Amerikan energiaomavaraiuuden johdosta lakkaa olemasta ruutitynnyri mm. myös sen vuoksi, että EU:ssa viherpiperrysaatteet tukevat huonosti fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Tämä kehitys ilman muuta vaarantaa myös vähänkään pitemmällä tähtäyksellä myös suomalaisten lyhytnäköisten poliitikkojen ajaman NordStream 2 hankkeen.

Tässä käsittämättömässä energiahankkeessahan Musta Pekka tulee jäämään kyseenalaisten putkihankkeen konsultteina toimineiden demujen Mooseksen sekä kepuloisten Terra Sipilän että myös Kivihiili- ja Nikkeli Ollin käteen.

Ei ole epäilystä, että Trump tultuaan valituksi seuraavalle kaudella, tulee muistamaan Laura Huhtasaarta ja Suomea lämmöllä.

Mikäli Trump tulee valituksi toiselle kaudelleen ja Nobel-komitea joutuu hänelle myöntämään rauhanpalkinnon vuonna 2021, niin sanonpa vain, että Lauran Presidenttitietä on muiden suomalaisten korruptioherrojen ja rouvien mahdotonta enää estää.

Kun Lauran toimintaa vertaa esim. Sanna Marinin ja KORVABUUSTI ANNIKAN sekä Krista Kiurun sekoiluhin, niin kyllähän tässä selvä ero on kaikissa suhteissa nähtävissä Lauran eduksi.

Minusta on hyvin luontevaa, että Suomi Neidolla on vaaleatukkainen Elovena-tyyppinen edustava nainen Presidenttinä.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Laura Huhtasaaresta Suomen seuraava Presidentti11.10.2020 11:32
Jos tämä olisi koronaa, niin varmaan jotakin muitakin merkkejä pitäisi ilmaantua. Hajuaistin menetys on ensimmäisiä oireita.
Tarkkana on oltava nyt.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Laura Huhtasaaresta Suomen seuraava Presidentti11.10.2020 21:44
Matti Vanhanen ehdottaa valtateitä ajeleville uusia veroja. Nämä maksut eivät koskisi Juankoskella autoilevia. Minua miellyttää Matin ehdotus. Hän on edelleen presidentiainesta. Hieman samaan tyyliin kuin Donald Trump.

poliittinen tarkkailijaRe: Laura Huhtasaaresta Suomen seuraava Presidentti12.10.2020 2:07
Jo sukunimestä päätellen Harmaa Matti on syntynyt vanhaksi.

Tietysti se ei ole Harmaan Matin vika, jos geenit eivät ole ihan parhaat.

Harmaa Mattihan syntyi 4.11.1955, joten Harmaa Matti on kohta 65 vuotias ja kuitenkin Matilla on jo polvet reistailleet ja myös sydämessä on ollut vakavia ongelmia.

Matilla näyttää myös olevan jo nuorella iällään ajattelussaan vakavia puutteita, mikä paljastuu ainakin hänen esittämässään uunituoreessa käsittämättömässä autoverojärjestelmän "uudistuksessa", jota ei missään muualla maailmassa ole toteutettu, eikä tulla nähtävästi ainakaan 50 vuoden kuluessa toteuttamaan.

Matti ei tunnu ymmärtävän sitä, että auto on kulku- ja samalla myös kuljetusväline, joka on kehitetty helpottamaan ihmisten ja tavaroiden kuljettamista.

Muita kulkemista ja tavaroiden kuljettamista helpottavia välineitä ovat linja-autot, junat, raitiovaunut, lentokoneet ja laivat, lossit ja jopa polkupyörät ja potkurit.

On siis täysin idioottimaista, että ihmisten ja tavaroiden siirtymistä ja kuljettamisesta paikasta toiseen pitää Suomessa himoverottaa, kun veroja käytetään valtion- ja kuntien budjettien kautta täysin käsittämätömiin ja kannattamattomiin ns. keskittämisinvestointehin ja myös esim. siihen, että Suomesta siirretään negatiivisen vaihtotaseen muodossa vuosittain miljardeittain kansalaisten hyvinvointia esim. Saksan tapaiseen erittäin varakkaaseen maahan (korruptio- ja rahanpesupankkeihin), jossa lähes jokainen pienipalkkainenkin ihminen pystyy ajamaan meille autoverotuksen kautta tähtitieetteellisen kalliiksi muodostuvalla Mersullaan ja Bemarillaan Aadolf Hitlerin aikoinaan luomaa moottoritieverkostoa pitkin.

Eilenkin kävin Lammilla Range Rover Safarilla, jossa minulle tarjotui erinomainen tilaisuus taas käydä vakava ruohonjuurinen keskustelu entisen maatalousyrittäjän ja hänen vaimonsa kanssa.

Nostan korkealle hattua tällaisille ihmisille ja yrittäjille, jotka ovat joutuneet siirtymään periteisestä maanviljelystä ja karjanhoidosta niiden käytyä kannattamattomiksi yrittäjiksi, joilta nyt Sanna Marinin ja kepuloisten sekä vihervassarien täydellinen koronasekoilu on jo vienyt lähes kaikki uudenkin yrityksen asiakkaatkin.

Sielläkään emme voineet välttyä kyläkouluja koskevasta keskustelusta.

Heiltäkin oli kyläkoulu suljettu ja koulumatkaksi oli tullut 35 km Hämeenlinnaan. Siellä ei tuntunut riittävän edes se, että kyläkoulu oli jo mennyt, kun uusia koulujen sulkemisia on taas Hämeenlinnassa jo putkessa.

Pitivät tällaista toimintaa täysin omituisena, mutta tunnelmaksi jäi, ettei kukaan oikein pysty sielläkään estämään tätä järjetöntä maaseudun autioittamiskehitystä.

Toivoisin, että kepuloiset jossain vaiheessa kuitenkin vielä heräisivät tähän reaalimaailmaan Prinsessa Ruususen unestaan.

Uskonpuhdistuksiin on kuitenkin aina mennyt monta miespolvea, eikä minua tietenkään ollenkaan haittaa kepuloisten tanhuaminen kansallispuvuissaan puoluekokouksissaan, koska perussuomalaiset ovat ottaneet agendalleen Suomen palauttamisen takaisin itsenäiseksi valtioksi.

Ehdotankin, että kepuloiset siirtävät Terra Sipilän ja Paula Lehtomäen "Suomi kuntoon"-renkutukseen Apollokadun puoluetoimiston kassakaappiin ja ottavat käyttöön puoluekokouksissaan Lea Lavenin loistavasti kepuloisten ajan henkeen sopivan Tumma Nainen biisin:

"Ei noussutkaan, hän autostaan
Hän silitti kissaansa vain helmassaan
Hän viittoi käymään mua vierelleen
Kun käski hän niin tiesin sen teen
Hän merkin ruutuun löi himmeän
Ja vaunut liikkuivat kuin itsestään

Ja pihaan varjoiseen päättyi tie
Hän sisään vei ja sanoi ei tää kauan vie

Tuo tumma nainen, kohtaloni taikoi eteen mun
Hän maljaan mustaan juoman teki noidutun
Tuo tumma nainen tanssi kuten liekit nuotion
Hän kertoi huominen on mulle onneton

Hän pakastaan, sai sotilaan
Ja mumisi outoja näin huuliltaan
Sä luulet mies tuo on sinun vain

Mut toisen naisen mä nään korteistain
Sun täytyy mies tuo nyt unohtaa
Ja enää luoksein sä tulla et saa
Mua neuvot oudot jäi vaivaamaan
Kun lähdin mietin onko kaikki kohdallaan...."

Neuvostoliitossakin kommunismista herättiin 75 kokeiluvuoden jälkeen.

Meillä on kokeiltu "YYA-itsenäisyyttä" vuosina 1948-1991 43 vuotta ja "EU orjuutta" vuosina 1994-2020 siis jo 26 pitkää vuotta.

Joulukuun 6.päivä aina muistellaan sitä, kun Suomi aikoinaan julistettiin itsenäiseksi valtioksi 6.12.1917 seuraavin sanoin:

"Sen johdosta, että hallitus on tehnyt Eduskunnalle esityksen uudeksi hallitusmuodoksi, joka on rakennettu sille pohjalle, että Suomi on riippumaton tasavalta.

Eduskunta korkeimman valtiovallan haltijana päättää puolestaan hyväksyä tämän periaatteen ja hyväksyä myös, että hallitus, saattaakseen Suomen valtiollisen itsenäisyyden tunnustetuksi, ryhtyy niihin toimenpiteisiin, jotka hallitus on sitä varten tarpeellisiksi ilmoittanut."

Täytyy muistaa, että tuosta itsenäisyysjulistuksesta annettiin eduskunnassa 100 puoltavaa ääntä ja 88 Neuvosliiton bolseviikkeja kannattavaa suomalaista kommunistia vastusti itsenäiseksi julistautumista.

Tällä hetkellä Suomessa on eduskunnassa jo lähes 100 sellaista kansanedustajaa, jotka selvästi haluavat palauttaa Suomi Neidon itsenäisyyden alkuperäiseen muotoonsa.

Koska Suomi itsenäisyysjulistuksensa jälkeen rikkoi riippumattomuutensa ensin YYA-sopimuksen ja sittemmin EU-sopimuksen perusteella, niin voidaan todeta, että Suomi menetti itsenäisyytensä jo vuonna 1948 oltuaan itsenäinen valtion vain vaivaiset 31 vuotta.

On siis turha väittää, että Suomi olisi ollut itsenäinen valtio jopa 103 vuotta. Tästä syystä ei olekaan mikään ihme, että tänä vuonna ei vietetä enää perinteistä Itsenäisyyspäivääkään Presidentin Linnassa.

Harmaalla Matilla on rasitteenaan myös se, että hänen vanhempansa ja ilmeisesti etenkin isä Tatu Vanhanen ihaili silmittömästi Urho Kekkosta, jolle syntyi aikoinaan 1928 kaksospojat Matti ja Taneli.

Niinpä Tatu laittoi Harmaalle Matille nimeksi Matti Taneli. Tatu ilmeisesti muisteli vanhaa latinalaista lausahdusta: "Nomen est omen" eli nimi on enne.

Alkio-opistossa syvällisen kepuloisen kasvatuksen ja opetuksen saanut Tatu Vanhanen päätyikin sitten toimittajaksi ja "yhteiskuntatutkijaksi".

Tutkimuksissaan Tatu päätyi jopa väittämään, että Afrikan heikosti kehittynyt talous ja myös Etelä-Euroopan talouksien velkaanutumisongelmat johtuvat siitä, että Afrikassa ja Etelä-Euroopassa ihmisten älykkyysosamäärä on heikompi kuin esim. Alkio-opiston kurssit suorittaneilla kepuloisilla Suomessa.

Tunnetustihan Alkio-opiston keskeisiin oppiaineisiin onkin aina kuulunut, että kaikissa tehtävissä ja etenkin toimittajana ja politikkona tulee pitää tiukasti huolta siitä, että kunnon kepuloinen pettää aina.

Kepuloiset ovat tietysti myös tiukasti periaatteen ihmisiä ja parhaimmissa tapauksissa kepuloinen voi jopa alkaa muistuttaa Amerikan Presidentti Trumpin kasvatus- ja käyttäytymisperiaatteita.

Tunnetustihan Harmaa Matti on absolutisti aivan samoin kuin Donald Trump.

Harmaata Mattiahan pidettiin taannoin jopa Euroopan seksikkäimpänä pääministerinä ja kieltämättä, onhan Harmaalla Matilla ollut viriiliä tuo sosiaalinenkin puolensa.

Sanoisin, että jopa viriilimpää kuin konsanaan politikointi, mutta Harmaalla Matilla on ollut tällä saralla myös paljon vastoinkäymisiä, joten tässäkään suhteessä Harmaassa Matissa ei ole samanlaista staminaa kuin Amerikan erinomaisella Presidentti Donald J. Trumpilla selvästikin on.

Vaikka keskustan virallinen ääni yllä toteaa ja siten yrittää todistaa, että Harmaassa Matissa on presidenttiainesta, niin yo. fact checking paljastaa sen, ettei Harmaasta Matista voi tulla ainakaan Suomi Neidon Presidenttiä.

Tässä suhteessa olisin valmis vaikka lyömään pienen vedon keskustan virallisen äänen kanssa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: