Keskustelu

ABRatkaisu Juankosken ongelmiin20.4.2014 11.42
Minä arvaan nyt Kristerin suunnitelman. Kun se vihjaisi, että koutteria ja kartonkikonetta voi käyttää eri tarkoituksiin. Tekee Tectaa toisten pohjasta koutterilla, mutta mitä sitten kartonkikoneella.

Krister hallitsee enemmän nuo sahahommat. Purkaa kartonkikoneen ja myy Aasiaan. Jättää kuitenkin huuvan paikoilleen ja asentaa sahalaitteet kartonkikoneen märkään päähän. Sahatavara myy nyt hyvin. Muuttaa huuvan toimimaan sahatavaran kuivaamona niin on biolämmöllekin käyttöä. Käyttää ylimääräisen lämmön biopolttoaineiden kuivattamiseen.

Toisaalta Herra Lehto tarvitsee uuteen turistikartanoonsa erikoisuuksia kylpyläosastoon. Pulpperi ei ole oikein hyvä kylpemiseen, mutta vanha kunnon hollanteri on erinomainen. Niitä varmaan löytyy nurkista. Uima-altaat ovat kalliita investoida ja ylläpitää. Kun on ajat sitten kehitetty juoksumatto, niin nyt voikin sitten kehittää uimamaton.

Uimarin juoksumatto tehdään niin, että laitetaan vain kierroslukusäätö hollanterin terätukkiin. Kun uimari ui nopeampaa kuin virta, terätukin kierroksia lisätään automaattisesti invertterillä, joka on asennettu siihen vaihtovirtakoneeseen. Parhaille uimareille voi heittää hiukan kuituja joukkoon, niin viskositeetti kasvaa ja harjoittelu paranee. Terätukin häviöteho myös lämmittää uimaveden, jopa liian lämpimäksi. Veden lämpötilasäätö toteutetaan niin, että lisätään tuorevettä niin paljon, että lämpötila pysyy vakiona.

Edellä kuvatulla systeemillä saadaan Juankoskelle ja Suomeen jälleen maailman parhaat uimarit. Turistit tulevat uuteen Juankosken kylpylään ihmettelemään ainutlaatuista uintimattoa ja turismi tuo valtaisat tulot Juankoskelle. Lukio muutetaan urheilulukioksi ja erityisesti uimalukioksi.

Näin vaan tarjoan ilmaisia maailman luokan ideoita Juankosken käyttöön, mutta ei kai siellä ymmärretä hyödyntää.

AKMRe: Ratkaisu Juankosken ongelmiin20.4.2014 14.32
Kristeri on salaviisas. On hämännyt Juankosken Neron, kaikki rahoittajat sekä oikeuslaitokset.

Paperi ja Puu lehteen Kristeri antoi jo pari vuotta sitten lausunnon, että kuusisahaus on jo pitkään ollut Tratta PBF:n suunnittelupöydällä. Kristeri oli varmaan kuullut Nerolta Nivala Timberistä ja ajatteli, että nyt "nykäisi".

Tehdään aluksi silmänlumeeksi kunnan piikkiin pahvia ja kun Handelsbankenin, Finnveran ja kunnan rahat on siirretty parempaan talteen, niin vetäistään Nivala Timber #2:n suunnittelupaperit Neron pöydälle.

Olisihan tämä meidän pitänyt jo kaun sitten tajuta. Paperimiehestä vain tuntui niin oudolta ajatukselta, että Juankoskella ehdoin tahdoin aletaan sahaamaan kuusta raskailla tappiolla.

Nyt kun AB esittää tuon Mersun rebuild-ajatuksen, niin kaikki Kristerin ja Neron suunnitelman yksityiskohdat ovat kirkkaat kuin bläkki.

Krister ei varmaan uimalukiota ollut vielä tajunnut pari vuotta sitten, mutta nyt tuo AB:n ajatus tuntuu ihan realistiselta. Jani Sievinenkin on laihduttanut kymmeniä kiloja ja sopii nyt vallan mainiosti tulevan Juankosken uimalukion rehtoriksi.

kansalainenRe: Ratkaisu Juankosken ongelmiin21.4.2014 11.11
Helppo homma: vaihdetaan johto. Veijo ja Heimohan menevät vaihtoon kohtapuoliin, ja uudet voisivat panna Peten ja eräät muut kierrätykseen.
Onko ongelmaa? Epäonnistumisia ei tarvinne todistella enää enempää.
Tämä on ns. kansalaiskeskustelua.

virallinen valekonsulttiRe: Ratkaisu Juankosken ongelmiin22.4.2014 11.26
Ratkaisu ei ole lisärahan tunkeminen ulkomaalaisten taskuihin, vaan nykytilanteen rehellinen myöntäminen. Vastuulliset korvauksiin ja keskittyminen palveluiden korjaamiseen ja kehittämiseen, turhien menojen karsimiseen ja osaavien henkilöiden houkuttelemiseen johtamaan kuntaa. Osaamisesta täällä on pulaa, ei jääräpäisestä kaiken tuhoamisesta tai virkahenkilöiden määrästä.
Äänestäjille on nimittäin jo selvinnyt, että kepumafia esitti vaalien alla tukun valheita omista saavutuksistaan ja levitti asiattomia valheita mahdollisista haastajista. Siihen käytettiin kymmeniä tuhansia euroja.
Mittava alibudjetointi ja virheelliset tilinpäätökset sekä taloussuunnitelmat ovat osoitus lain kunnioituksen ja osaamisen puutteesta.

ABRe: Ratkaisu Juankosken ongelmiin22.4.2014 17.17
Juankosken kepumafia on vaarallisella tiellä kun se on liittoutunut venäläisten rahoittajien kanssa. Vain Rosneft pankki on hiukan riippumattomampi Kremlistä, muut pankit mukaan lukien Alfa Bank, joka on rahoittamassa Premium Boardia, ovat Kremlistä riippuvaisia.

Nykyinen Ukrainan tilanne vaikuttaa siten, ettei Krister saa haalittua tarvittavia sijoittajia kasaan ja näin ollen saneeraus ei etene, vaan firmat menevät konkurssiin. Mutta sehän on hyvä asia. On vain tosi noloa niille kaikille, jotka lähtivät saneerausta puoltamaan.

http://www.salon.com/2014/03/15/crimea_has_russian_oligarchs_panicked_partner/



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: