Keskustelu

eeroMese starttaa10.12.2020 14.24
Savon maakuntalehti Mullikkabladet uutisoi parpäivää takakätteen, ihan arkistokuvien kera, et Juankosken pahvitehtaalle on kutsuttu eskadroona entisiä työntekijöitä töihin, jo lähes vuosikymmenen seisseen päällystyskoneen kiinniruostuneita laakereita rasvaamaan.

Ristoferi on lupaillu, et päällystyskone starttaa viimeistään enskesän keskiviikkona.

Perinne-elokuvan sanontoja mukaellen -olen mä nii kauhiast ihmetelly- ko kukaan ei oo kommentoinut koko maakuntaa järisyttävästä uutisesta.

Paikkakunnan virallinenkaan moukarimörssäriääni ei oo asiasta suutaan avannu.

Puhumattakaan AKM,
[Asioita Kommentoiva Mesenaatti ]

joka on usiastikin julkituonut pettymyksensä kaupankäynnin kiemuroissa hukattuun tehtaaseen.

Ottakaapa ns. kylän miehet nyt kantaa ko. asiaan ja kertokaapa,
{perinteisen urheilumaailmaan liittyvään toimittajan kysymykseen }

Miltäs nyt tuntuu??

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Mese starttaa10.12.2020 15.18
Tämä juttu oli lähtöisin lehden toimituksesta. Mitään uutta ei ole tapahtumassa. Uutisessa käy ilmi, että konetta aiotaan joskus ajaa ns. vesiajona. Katsotaan pyöriikö se. Toiseksi kerrotaan, että käynnistäminen kartongin tuotantoon maksaa 10 miljoonaa. Kuopion kaupungin toivotaan käynnistävän koneen. Nykyinen omistaja olisi valmis panostamaan uudelleen käynnistämiseen 2 miljoonaa. Kolmantena vaihtoehtona tehdas myydään. Velkasaneeraus päättyy parin vuoden päästä.
Nämä uutiset eivät ole uusia. Ei myöskään se, että päällystyskonetta pyöritetään, jos joku tällaista palvelua tarvitsee.

MINÄMINÄ10.12.2020 16.52
Koko uutinen oli taas taas kaukaa haettu joten ei oikein kiinnostanu noilla ehdoilla ja että itse vaan sijoittaa pieneen yritykseen 2 miljoonaa ja loput sijoittajalta, stromsdaalilla oli kanssa rahoittajia jotka vaati katetta rahalle mitä siihen laittoi mut loppui leikki ja konkka. Tehdas tarvitsee yrittäjän jolla on omaa rahaa jolla olis oma myynti ei tarviisi välikäsiä myyntiin! Tehtaasta varmaan pyydetään niin paljon ettei ketään edes kiinosta ostaa moinen pieni yksikkö!!!

alan kolmas miesRe: Mese starttaa11.12.2020 0.37
Kepuloiset ovat huomanneet, että koronakriisistä on jo puhallettu ilmat pihalle.

Korona ei ole tarttunut suomalaisiin kunnolla, koska suomalaiset ovat luonnostaan immuuneja koronalle.

Vuosina 1956-58 noin 36% prosenttia Suomen kansasta sai aasialaisen myötä immuniteetin koronaa vastaan.

Ne henkilöt, jotka silloin sairastivat koronan kuten minä ja moni muukin ovat nyt koronalle ilmeisesti resistenttejä.

Esille on tullut, että myös muistaakseni sikotaudin ja tuhkarokonkin sairastaneet tai rokotuksen saaneet ovat koronalle resistenttejä.

Tiedossa on myös se, että koronaterapiat ovat oleellisesti kehittyneet viime keväästä.

Nykyinen korona on näköjään kemiallisen rakenteensa perusteella hyvin lähellä taannoista tappavaa aasialaista virustautia.

Kun vielä suomalaisilla on täysin muista eurooppalaisista poikkeava geeniperimäkin ja ennätyksellisestä maidon juonnista johtuva korkea D-vitamiinipitoisuus, niin suomalaiset on onneksi keskimäärin muita eurooppalaisia selvästi resistentimpiä koronaa vastaan.

Tämän totuuden kirjoitin jo viime keväänä, kun YLE ja Valtamedia aloitti päivittäiset koronatiedotteensa ja koronahysterian kiihdyttämisen THL:n ja STM:n asiantuntijoiden toimesta.

Missään maassa esim. maskit eivät ole toistaiseksi estäneet koronan leviämistä, koska maskit eivät suojaa hengitysilmassa kulkeutuvista koronaviruksista.

Tämäkin totuus on esim. USA:ssa jo näytetty televisiossakin autenttisten kokeiden perusteella.

Näyttää siis siltä, että Suomessa on siis suureksi osaksi täysin poliittisen koronahysterian avulla aiheutettu yhteiskunnalle enemmän vahinkoa kuin hyötyä.

Koronatartunnan saaneistahan meillä on ollut 28 732 kpl, joista valitettavasti on kuitenkin kuollut 433 vanhusta.

Tavalliseen influenssaan on vastaavana aikana kuollut nähtävästi suunnilleen saman verran ja tässäkin tapauksessa valitettavasti heikkoja vanhuksia.

Kun Amerikan erinomainen presidentti kehitti useita koronarokotteita WARP-ohjelmansa mukaisesti maailman ennätysvauhtia vain 9 kuukauden aikana, niin yleismaailmallisestikin korona tulee vääjäämättömästi vähitellen häviämään historian kirjoihin.

Nykyinen hallitus on pantava jo tulevissa kuntavaaleissa vastuuseen vastuuttoman koronahysteria levittämisestä ja Suomen kansantalouden tuhoamisesta.

Kotimaisen koronatilanteen hiipuessa MULLIKKABLADET on nyt lähtenyt etsimään uusia keskustelunaiheita, joilla ainakin kepuloiset voisivat pitää yllä keskustelua, kun kunnanvaalit jo häämöttää horisontissa.

Sen voi jo nyt sanoa, ettei RISTOFERILLA ole sellaisia lihaksia, että ainakaan hänen johdollaan RÖMSSY lähtisi koskaan enää tulille.

Ainoa keino, jolla kepuloiset voisivat saada RÖMSSYN vielä tulille olisi varmaankin se, että RÖMSSY fuusioitaisiin TERRAFAMEN emoyhtiöön eli Suomen Malmijalostus Oy:ön ja TERRAFAME tekisi sitten maksullisen osakeannin TERRAFAMEN rahoittajalle eli TRAFIGURALLE.

TRAFIGURALLE on kyllä riittävät resurssit isojen operaatioiden tekemiseen Suomessa ja ulkomailla.

TRAFIGURASSA on kuitenkin se huono puoli, että yhtiön kansainvälistä rahanpesua ja poliitikkojen lahjontaa tutkitaan parhaillaan kaikkialla muualla maailmassa mutta ei kunnolla Suomessa.

Suomessa TRAFIGURAA pidetään valtionhallinnossa kaikkein luotettavimpana yrityksenä ja Suomen Malminjalostus Oy:n yhteistyökumppanina.

Suomessa TRAFIGURAN toiminta noudattaa siis suomalaisten poliitikkojen mukaan tarkoin ns. maan tapaa, joka tunnetusti on täysin korruptiovapaa aivan samalla tavalla kuin Italiassa mafian toiminta.

USA:ssa TRAFIGURAA tutkitaan mm. seuraavissa pankeissa tapahtuneista transaktioista:

"The FinCEN files are more than 2,500 documents, most of which were files that banks sent to the US authorities between 2000 and 2017. They raise concerns about what their clients might be doing.

These documents are some of the international banking system's most closely guarded secrets.

Banks use them to report suspicious behaviour but they are not proof of wrongdoing or crime.

They were leaked to Buzzfeed News and shared with a group that brings together investigative journalists from around the world, which distributed them to 108 news organisations in 88 countries, including the BBC's Panorama programme.

Hundreds of journalists have been sifting through the dense, technical documentation, uncovering some of the activities that banks would prefer the public not to know about."

"Why is this leak different?
There have been a number of big leaks of financial information in recent years, including:

2017 Paradise Papers - A huge batch of leaked documents from an offshore legal service provider Appleby and corporate services provider Estera. The two operated together under the Appleby name until Estera became independent in 2016. They revealed the offshore financial dealings of politicians, celebrities and business leaders

2016 Panama Papers - Leaked documents from the law firm Mossack Fonseca showed more about how wealthy people were using offshore tax regimes to their benefit

2015 Swiss Leaks - Documents from HSBC's Swiss private bank showed how it was using the country's banking secrecy laws to help clients avoid paying tax

2014 LuxLeaks contained documents from the accountancy firm PricewaterhouseCoopers showing that big companies were using tax deals in Luxembourg to reduce the amount they were having to pay

The FinCEN papers are different because they are not just documents from one or two companies - they come from a number of banks.

They highlight a range of potentially suspicious activity involving companies and individuals and also raise questions about why the banks which had noticed this activity did not always act on their concerns.

Once a bank has filed a report to the authorities, it is very difficult to prosecute it or its executives, even if it carries on helping with the suspicious activities and collecting the fees.

FinCEN said the leak could impact on US national security, compromise investigations, and threaten the safety of institutions and individuals who file the reports.

But last week it announced proposals to overhaul its anti-money laundering programmes.

The UK has also unveiled plans to reform its register of company information to clamp down on fraud and money laundering."

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Mese starttaa11.12.2020 10.57
Nyt eilinen Koillis-Savon koko aukeaman uutisena Savon Sanomien pääsivuilla. Tahdomme ensisijaisesti kerätä pääomia käynnistääksemme kartonkikoneen. Myyntikin kiinnostaisi. Itsekin voisimme käynnistää koneen, jos saisimme myytyä tuotannon etukäteen ja Kuopion kaupunki antaisi velat anteeksi.
Vähästä olisi nyt kiinni koneen käynnistys. Vielä löytyisi muutama koneen käyttäjä, nekin jo eläkkeellä. Kristerin pitäisi kerätä käynnistysohjeet nyt. Kohta on myöhäistä.

alan kolmas miesRe: Mese starttaa11.12.2020 14.51
AKM tunteen Römssyn teknologian ja talouden paremmin kuin konsanaan Ristoferi.

AKM tietää myös millä tavalla Römssy saadaan vielä tulille.

Virallisen äänen tulisi nyt käyttää niitä Alkio-opiston itsenäisyyspäivän puheenvuorokurssin taitojaan, jotta riittävä yhteiskunnallinen ja paikallinen tuki saadaan perinteikkään Römssyn pelastamiseksi.

Toinen vaihtoehto on Römssyn purku, jota AKM ei pidä ylipäätään järkevänä toimintana toisin kuin keskustan virallinen ääni.

Purkuvaihtoehto johtaa massiivisiin maisemointikustannuksiin. Joensuussa tämä todettiin, kun palanut Penttilän saha mentiin maisemoimaan.

Joensuussa sahan raunioilta jouduttiin siirtämään maita kaikkiaan 900 000 tonnia ja lasku kaupungille oli 14.5 milj. EUR.

Penttilän sahan maisemointi muistutti siis jo melkein Terrafamen vuosittaista louhintaa valtion piikkiin.

Juankosken Römssyn jäljiltä maisemoinnissa maasta tulee löytymään raskasmetalleja ja asbestia varmaa lähes sama määrä kuin radioaktiivisia jäämiä Ukrainan Tsernobylin voimalasta, joten Römssyn purkaminen voi viedä konkurssiin vielä jopa koko Kalakukko kaupungin.

Vihdoinkin Juankoskella pitäisi lopettaa AKM:n parjaaminen ja vihanpito ja ryhtyä proaktiivisesti kuuntelemaan järjen ääntä.

Korona kriisi on muuttanut ihmisten mielet jopa siten, että Vantaaltakin on alettu muuttaa Lapin erämaihin asumaan.

Tietysti ihmisiä alkaa virrata myös Juankoskelle, kunhan Juankoski eroaa Kuopiosta ja alkaa rakentaa alusta itsenäistä Juankoskea Amerikan taannoisen Presidentti Ronald Reaganin ohjeiden mukaisesti.

"Aina voi aloittaa alusta".

Krista Kiurunkin perustuslain vastainen Hyvinvointialueiden Sote on jo yhdeksän kertaa aloitettu alusta.

Sivusta seuraajaRe: Mese starttaa11.12.2020 16.02
Varojen keräys on jo aloitettu,Mesen pyörittämiseen.Protesti lista on jo laittanut alku pääoman.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Mese starttaa11.12.2020 17.58
En ole purkamassa tehdasta. Toivon omistajien onnistuvan varojen keruussaan. Kuopion kaupungilta ei ole rahaa tulossa kartongin tekoon. Ei myöskään valtiolta. Kari Virrannan kaltaista Juankosken ja hiihdon ystävää ei myöskään ole enää olemassa.
Pelkään, että suhteita ei ole allekirjoittaneella tulevaankaan hallitukseen.
Persukannatus on kasvussa. Olen päivän seurannut eduskunnan keskustelua. Olen kaukana tästä porukasta. En ole aikaisemmin tiennytkään miten kaukana olen.

alan kolmas miesRe: Mese starttaa12.12.2020 1.02
Römssyyn on turha kerätä rahaa.

Ja koko Römssy asiaa on myös turha käsitellä VAPAAN JUANKOSKEN sivuilla, koska SENSORI näyttää heti estävän kommentoinnin, kun RÖMSSYYN LIITTYVIÄ OLEELLISIA ASIOITA alkaa käsitellä tarkemmin VAPAAN JUANKOSKEN sivuilla.

TUNTUU AIKA ERIKOISELTA, ETTÄ SENSUURI ISKEE VÄLITTÖMÄSTI JA TOTEAA VIESTIN ROSKAPOSTKSI, JOS KOMMENTISSA MAINITAAN PB!!!

Ymmärrän sen, että 1960-luvulla Salaman "Juhannustanssit" vedettiin kirjakaupoista säädyttömänä kirjallisuutena.

SITÄ EN YMMÄRRÄ, ETTÄ VAPAAN JUANKOSKEN SIVUILLA EI VOI KESKUSTELLA RÖMSSYN TAPAUKSESTA, JOKA KUITENKIN JOHTI KOKO KAUPUNGIN HÄVIÄMISEEN MAAILMAN KARTALTA!!!

VAPAAN JUANKOSKEN SENSORI toimii siis täsmälleen samalla tavalla kuin USA:ssa sensori iski ennen presidentinvaaleja kaikissa valtamedian tiedotusvälineissä, kun lokakuussa ennen vaaleja tuli ilmi "Peking Joe" Bidenin ja hänen narkkaripoikansa Hunter Bidenin rahanpesu ja muut hämärät liiketoimet, joihin koko "Peking Joen" perhe näyttää sotkeutuneen korviaan myöten.

"Peking Joen" ja hänen perheensä kyseenalaisista toimista valtamedia vaikeni kuin muuri, mutta nyt muuri on murtunut ja amerikkalaisen tunkion koko ja haju on alkanut selvitä kaikessa karmeudessaan.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Mese starttaa13.12.2020 11.29
Tämän päivän Savon Sanomissa Heikki Toivanen ihmettelee Juankosken kohtaloa. Kolumnissa mainitaan Premium Board ja yksi henkilönimi. Keskustaa ei mainita.

alan kolmas miesRe: Mese starttaa14.12.2020 2.09
MAAN TAPA ja ns. TOLKUN IHMISET ajoivat RÖMSSYN ensin konkkaan ja sen jälkeen tuhosivat vielä Koillis-Savon vauraimman kaupungin.

Nyt on ns. TOLKUN IHMISILLÄ sormi suussa, kun se olisi pitänyt jo ajat sitten työntää anusaukkoon.

Silti sanon, että POHJOLAN Sirkeäsilmäinen KATRI on huomattavasti muodoltaan pätevämpi puheenjohtajan tehtäviin kuin kukaan nykyisistä johtajista.

Siksi Sirkeäsilmäisellä KATRILLA on kysyntää KEPUA paremmissa puolueissa ja vaalitkin lähenee.

Rautalampi here i Re: Mese starttaa15.12.2020 22.22
Löytyisikö Kaavilta pelasta suuri johtamaan ronstraalia, jo eläke ikäinen virkamies?
Ruplia tiskiin, kaksi voittaa, kaavi ja juankoski.

SemisRe: Mese starttaa16.12.2020 12.09
Hemis pelastaa kaiken tuo kylän hampaaton ilmestys jalat sätkii eteen ja taakse nopeaan tahtiin niinkuin polkka tanssissa

rappaajaRe: Mese starttaa23.12.2020 22.14
Mikä se on se tehtaan tilanne?

Onko hommoo vai eikö oo hommoo?

Piti olla pitkä tilaus, joka kävi lyhyeksi... Miksi?

MINÄRe: Mese starttaa28.12.2020 18.06
Kaikki Mesen starttiin on täyttä HUUHAATA koska näillä uutisilla yritetään saada ELY keskus ja muut antamaan anteeksi velkoja.Heidän vesiajot on kanssa utopiaa koska koska osa heistä on jo eläkkeellä ja nuoremmat päässeet oikeisiin töihin. Kaikki uutiset mitä jaetaan julkisuuteen on täyttä p....:tä joten ei kannata moisista enää välittää. Paikka on enää historiaa ja siellä olevien saattohoito paikka eläkkeelle!

KukkakeppiRe: Mese starttaa28.12.2020 20.05
Ei oo homon hommoo. Dynamiittia koko paskan alle ja hyvästi. Olisi pitänyt sulkea jo 20 vuotta sitten ihme jauhamista ja rahan haaskausta

alan kolmas miesRe: Mese starttaa28.12.2020 23.14
Römssyn kohdalla on vielä yksi keino käyttämättä.

Kun yrityssaneeraus ei ole tuottanut tulosta ja firman oma pääoma on miinuksella yli 10 milj. euroa, niin ainoa mahdollinen keino on tietysti se kuuluisa neljän raajan mäkilähtö.

Neljän raajan mäkilähdössä ei tarvita vesiajoja. Riittää se, että kaikki Juankosken laittoman takauksen myöntäneet virkamiehet ja luottamushenkilöt menee tehtaan nurkalle ja työntää ikuisesti lupaavan ja koko ajan seisovan RÖMSSYN jokeen.

AKM voi tulla seuraaman, miten neljän raajan mäkilähtö sujuu, koska AKM on aina katsellut mielellään työtekoa.

Joillakin isoilla työmailla AKM on joutunut katselemaan työtekoa jopa kokonaisia pitkiä päiviä.

sivusta seuraajaRe: Mese starttaa29.12.2020 18.19
Taas on tullut Protesti listalta lisää varoja mesen pyörittämiseen.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: