Keskustelu

Rokan AnttiTeerimäen ampumarata!11.12.2020 18.11
Mitä perkelettä?

Mitenkä on mahdollista että ainut ampumarata on Juankoskella suljettu? Ja onko tietoa millon aukeaa?

smpRe: Teerimäen ampumarata!11.12.2020 22.14
no, ei

smpRe: Teerimäen ampumarata!11.12.2020 22.15
entä soran otto pohjavesialueelta, seko on sallittu

alan kolmas miesRe: Teerimäen ampumarata!12.12.2020 23.02
Kuopion Juankosken syrjäkylässä suljetaan kaikki harrastepaikat ja vielä pystyssä olevat talotkin puretaan.

Keskustan virallinen äänikin se vaan lyö löylyä lisää ja kiihottaa kylän asukkaita purkuhommiin.

Virallinen äänikin tekisi elämää suuremman teon Juankosken kyläyhteisön hyväksi, kun kävisi kysymässä viisaalta vaimoltaan, olisiko jo korkea aika erota lopullisesti kepusta, joka pettää aina.

AKM arvaa syyn siihen, että Kuopion virkamiehet ovat päättäneet sulkea ampumaradankin.

Asiahan liittyy tietysti EU:n direktiiviin, jossa kielletään lyijyhaulien käyttö kosteikkoalueilla.

Näyttää siis siltä, että Kuopiossa on katsottu, että Juankosken ampumaradalla saatetaan vähän kosteissa olosuhteissa harjoitella maaliin tai maalin ohi ammuntaa.

Ampumaradan päälle olisikin hyvä rakentaa muovikate, niin kosteiden juomienkin vähäinen nauttiminen voisi tapahtua täysi rutikuivissa olosuhteissa.

Kuopion byrokraatit näköjään haluaa ajaa Juankoskenkin ammuntaa harrastavat ihmiset tietokoneiden ääreen ja etäampujiksi.

Ei ole sitten mikään ihme, ettei suomalaiset enää pärjää edes ampumahiihdossa.

Kohta varmaan Kuopion byrokraatit keksii senkin, että tikanheitto kosteissa olosuhteissa on lailla kiellettävä hengenvaarallisena lajina.

Onhan sekin selvä, jos tikka kosteissa olosuhteissa esim. juhannuksena singahtaa katselijan silmään vahingossa, niin kysymyksessä on tietysti hengenvaarallinen laji.

Kaikki hengenvaaralliset lajit onkin Suomessa heti kiellettävä.

Varmasti tämän havainnoin perusteella demujen Krista Kiuru antaa jo tulevana tammikuuna määräyksen, että myös tikanheitossa on ehdottomasti käytettävä CE-sertifioitua suojavisiiriä ja koronamaskia.

Tikanheitto ei myöskään ole enää sallittua kosteissa olosuhteissa, ellei kunnallinen virallinen tikanheiton valvoja ole paikalla toteamassa, että heitto tapahtuu asetusten ja määräysten mukaisesti.

Tietysti on myös otettava huomioon sekin seikka, ettei tikanheitto ole naisille sopiva laji, koska tarkkuus naisilla on mitä sattuu.

Myöskään alle 15 vuotisten lasten ei ole suotavaa harjoittaa tikanheittoa, koska myös lapsilla tikka saattaa luiskahtaa naapurin silmään.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Teerimäen ampumarata!12.12.2020 23.24
Meillä on vanha Ampumaseura Juankoskella. En muista oliko se Juankosken ampujat vai Juankosken Työväen Ampujat. Vanha seura joka tapauksessa. Eikö tämän seuran kuuluisi hoitaa ampumarata-asiat kuntoon.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: