Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääni Keskusta on hyvin vihainen16.12.2020 9.42
Kaikille lienee tullut selväksi, että keskusta on hyvin vihainen vihreiden toiminnasta. Jos Suomen kansan etu ei vaatisi meitä pysymään hallituksessa, olisimme lähteneet.
Nyt tiedämme, että vihastumisemme panee vihreät nöyräksi hallituksemme loppukaudeksi.
Keskustaa tarvitaan Soten ja maakuntauudistuksen vuoksi. Terrafame, Sokli, Premium Board ja moni muu hyvä hanke vaatii meidän tukea.
Nyt on oltu riittävän vihaisia. Ei kannata ärsyttää vihreitä yhtään enempää. Niistä ei tiedä, vaikka lähtisivät kohta hallituksesta ja se vasta olisi katastrofi. Uuteen enemmistöhallitukseen tarvittaisiin uudet vaalit ja se olisi nyt huonoin vaihtoehto, koska kannatuksemme on tilapäisesti kuopassa.
Meillä on hienoja edustajia kuten Kurvinen, Kärnä, Koskinen ja tietysti Hanna-Kaisa, jonka käytös on hillityn sivistynyt näihin miehiin verrattuna.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta on hyvin vihainen16.12.2020 9.49
Ei tämä automaattinen tekstinkäsittely suostu hyväksymään Hoskosta kansanedustajaksi, vaan yrittää muuttaa hänet Koskiseksi. Tulee vielä aika, että muuttaa Koskisen Hoskoseksi.
Google on amerikkalaisten käsissä ja se näkyy kaikessa. Yrittävät sotkea keskustan uutisointia kaikin tavoin.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Keskusta on hyvin vihainen16.12.2020 11.48
Keskusta, kokoomus ja persut voivat muodostaa porvarihallituksen. Tällä koko painolla saataisiin 107-93 enemmistö. Tottakai tunnustelemme ja katsomme olisiko tällä kokoonpanolla toimintaedellytyksiä.
Meille maakuntahallinnon ja Soten toteutuminen nykyisen valmistelun pohjalta on sen verran tärkeä asia, että pysynemme tässä.
Oppositio Sanoma Oy:n tuella voi kaataa hallituksen. Se on koko ajan todennäköisempi vaihtoehto ja siihenkin valmistaudumme.

alan kolmas miesRe: Keskusta on hyvin vihainen16.12.2020 13.47
MUODOLLISESTI PARHAAN kepulaisen eli KATRI KULMUNIN tulee siirtyä KOKOOMUKSEN riveihin, jossa hänet otetaan avosylin vastaan.

RUUNEPERI ANNIKA lähti hajottamaan keskustan rivejä samalla tavalla kuin maisterisjätkä TIMO SOINI, joka tyhmyyttään kuvitteli, että SINISISTÄ voi tulla varteenotettava puolue.

RUUNEPERI ANNIKAN TULIPUNAISELLE KEPULLE käy samoin jo seuraavissa kuntavaaleissa.

HAAVISTON kelkkaan hyppääminen oli RUUNEPERI ANNIKALTA pahinta laatua oleva poliittinen munaus ja RUUNEPERI KEPUN kauan kaivattu loppu.

TAKINKÄÄNTÄJÄ SINISET saivat viime eduskuntavaaleissa vain noin 1% kannatuksen (29 943 ääntä) ja koko TAKINKÄÄNTÄJIEN PORUKKA putosi eduskunnasta.

SIMOM ELOKIN totesi vaalien jälkeen seuraavasti:

"Tämä päätös todennäköisesti tuhoaa poliittisen uramme. Päätös jonka seurauksena meidät tuomitaan pettureiksi ja henkeämme uhataan. Teemme sen silti selkein mielin ja oikeista syistä."

Näin totesi siis sinisen tulevaisuuden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo 13. kesäkuuta 2017.

Takana oli JUSSI HALLA-AHON puheenjohtajaksi nostanut perussuomalaisten dramaattinen puoluekokous ja siitä seurannut puolueen jakautuminen.

Parikymmentä perussuomalaisten kansanedustajaa erosi puolueesta ja järjestäytyi ensin Uusi vaihtoehto -ryhmäksi ja myöhemmin siniseksi tulevaisuudeksi.

Kunnon MAATALON ISÄNTÄ ei ole koskaan ollut sosialisti ja onkin irvokasta, että RUUNEPERI VIETTÄÄ JOPA YÖNSÄ SOSIALISTIN KUPEESSA.

SE TIEDETÄÄN JO YLEISESTIKIN, ETTÄ SOSIALISMIN TIE on "DEAD END".

Epäuskoiset RUUNEPRILÄISET voivat varmuuden vuoksi tarkistaa tilanteen vaikka Venezuelasta tai Kuubasta.

MUODOLLISESTI PÄTEVÄN POHJOLAN KATRIN SIIRTYMINEN KOKOOMUKSEEN VARMISTAA SEN, ETTÄ KOKOOMUS ON JOHTAVA OPPOSITIOPUOLUE TULEVISSA EDUSKUNTA VAALEISSA JA KATRILLE ON MINISTERIN PAIKKA TAATTU.

MINUSTA KATRI VOITAISIIN LAITTAA VAIKKA POHJOIS-SUOMEN ALUEMINISTERIKSI YHDESSÄ HEIKKI AUTON KANSSA. LAPPI ja POHJOLA tarvitsee kaksi ministeriä.

SAVOON TARVITAAN myös oma korvamerkitty ALUEMINISTERI. SAVON ASIAT OVAT JÄÄNEET KOKONAAN HOITAMATTA RUUNEPERI ANNIKAN RIIATESSA SOSIALISTIEN KANSSA.

SAVON ASIAT EI PULLAA TAI KORVAPUUSTEJA LEIPOMALLA PARANE!!!

Kun kokoomuksessa OPROPOIKA vaihtuu, niin tahti puolueessa muuttuu.

POHJOLAN KATRIN MYÖTÄ KOKOOMUKSESTA TULEE SUURIN PUOLUE SUOMESSA (KAUPUNGEISSA JA MAALLA) ja HALLA-AHON PORUKKA SEKÄ KRISTILLISET SARI ESSAYAHIN JOHDOLLA VARMISTAVAT SEN, ETTÄ ENEMMISTÖ ON KOLMELLA VARMASTI OIKEISTOLAISELLA PUOLUEELLA.

KANSAN NS. SYVÄT RIVIT JA HILJAINEN ENEMMISTÖ VAATIVAT TÄTÄ MUUTOSTA SANNA MARININ, KRISTA KIURUN JA VIHREIDEN KARMEAN SOSIALISOINTIOHJELMAN JÄLKEEN.

MAAILMASSA ON MUITAKIN HAASTEITA KUIN KORONA.

VIIMEISIN KORONATIETO ON: LISÄÄMÄLLÄ D-VITAMIININ PÄIVITTÄINEN ANNOS 20 MIKROGRAMMAAN KORONA VOIDAAN LÄHES KOKONAAN VÄLTTÄÄ.

TÄSTÄKIN ASIASTA AKM TIEDOITTI JO VIIME KEVÄÄNÄ MUISTAAKSENI MAALISKUUSSA KIISTATTOMIIN KANSAINVÄLISIIN TUTKIMUSTULOKSIIN VIITATEN.

MIKSI THL:N JA HUS:IN VIRKAMIEHET VASTA NYT LÄHES 9 KK MYÖHEMMIN TIEDOTTAA ASIASTA???

D-VITAMIINIÄ SAA KAIKISTA KAUPOISTA JA APTEEKEISTA, JOTEN RUUNEPERI ANNIKAN AJAMAA YLILEVEÄTÄ HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE MALLIA EI TÄSSÄKÄÄN TARVITA.

KORONA ROKOTEKIN ON JO KOHTA KAIKILLE SAATAVISSA. KIITOS KUULUU AMERIKAN PARHAALLE PRESIDENTTI DONALD J. TRUMPILLE, JOKA VOITTI SELVÄSTI LAILLISET ÄÄNET!!!

poliittinen tarkkailijaRe: Keskusta on hyvin vihainen16.12.2020 18.28
Eilen YLE:n toimittaja Annika Dahlström oli kutsunut tentattavaksi A-Studioon vihreiden puheenjohtajan MARIA OHISALON ja kepuloisten ryhmyrin "KURVIT SUORIKSI" ANTIN keskustelemaan PEKKA "THE INTERRAILER:n" aiheuttamasta hallituskriisistä vesilasissa.

Paikalle oli tullut hallitusta edustamaan ainoastaan VIHERVASSARIEN RYHMYRI JENNI PITKO, joka ilmoitti, että hallituksella on täysi tuki ja luottamus PERUSTUSLAKIVALIOKUNNASSA TYÖPAIKKAKIUSAAJAKSI TODETTUUN HAAVISTOON.

JÄLKIKÄTEEN HAAVISTON ESITUTKINTAMATERIAALISTA ON TULLUT MYÖS ILMI, ETTÄ AINAKIN HAAVISTON ALAISET UM:N JA MYÖS SISÄMINISTERIÖN VIRKAMIEHET OVAT KÄYNEET KESKUSTELUJA LIIKEMIES FRYCKMANIN KANSSA AL-HOLIN LASTEN PALAUTTAMISESTA LASTEN OMAISTEN JA MYÖS OSITTAIN VALTION RAHOITTAMAN RAHOITUSOPERAATION AVULLA.

ESITUTKINTAMATERIAALIN MUKAAN HAAVISTO PITI TÄLLAISTA SUUNNITELMAA ARVELUTTAVANA SEURAAVASTI:

"Lapsille ja aikuisillekin voi käydä niin, että heidät autetaan rahalla ja lahjonnalla al-Holin leiriltä pois Irakiin, Erbiliin, mutta he voivatkin joutua IRAKIN viranomaisten vangiksi. Tai jos heitä, autetaan jonnekin muuhun suuntaan, he voivat joutua vangeiksi. Meidän kykymme auttaa sitten muualla vangeiksi joutuneita voi olla hyvin rajallinen, Haavisto kertoi"

VAIKKA HAAVISTO EI NÄYTÄ LÄHTENEEN MUKAAN FRYCKMANIN ENSIMMÄISEEN EHDOTUKSEEN, NIIN ASIAA PALLOTTELTIIN VIELÄ UUDELLEEN AINAKIN UM:N VIRKAMIESTEN JA LASTEN OMAISTEN TOIMESTA.

KIISTATONTA NÄYTTÄÄ SIIS OLEVAN SEKIN, ETTÄ INTERRAILAAJA HAAVISTO NÄYTTÄÄ MYÖS KÄYNEEN KESKUSTELUJA JÄRJESTELYISTÄ, JOISSA NÄYTTÄÄ OLLEEN SELVÄSTI PIIRTEITÄ JOPA ALAIKÄISTEN LASTEN IHMISKAUPASTA

PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA JOKA TAPAUKSESSA ALITTI PÄÄTÖSPROSESSILLAAN RIMAN JA SAMALLA LAKKAUTTI ITSENSÄ HAAVISTO PÄÄTÖKSEN KAUTTA.

SAMALLA MYÖS KOKO EDESKUNTA LAKKAUTTI ITSENSÄ ANTAESSAAN HAAVISTOLLE LUOTTAMUKSEN ÄÄNIN 101-68.

EI SIIS OLLUT LÄHELLÄKÄÄN, ETTÄ HAAVISTON MENETTI EDUSKUNNAN LUOTTAMUKSEN, KOSKA KYSYMYKSESSÄ OLI "THE BUSINESS AS USUAL" eli MAAN TAPA.

NYKYISTÄ EU:N SOSIALISTISIMMAKSI VALTIOKSI MUUTTUNUTTA SUOMEA TARKASTELLESSA VOIDAANKIN TODETA, ETTÄ SANNA MARININ HALLITUKSEN AIKANA SUOMEN OIKEUSVALTIO ON TUHOTTU.

PERUSTUSLAKIVALIOKUNNASTA VOIDAAN MYÖS TODETA, ETTÄ AINOASTAAN PIKKULASTEN HIEKKALAATIKOLLA TAI TEINIKUNNASSA VOIDAAN AJATELLA SITEN, ETTÄ SAMAT KANSANEDUSTAJAT, JOTKA ISTUU PERUSTUSLAKIVALIOKUNNAN HUONEESSA VOIVAT JOTENKIN MUUTTUA RIIPPUMATTOMIKSI TUOMAREIKSI JA JURIDIIKAN OSAAJIKSI, KUN HE PAINAVAT PERSUSTUSLAKIVALIOKUNNAN OVEN TAKANAAN KIINNI JA SALASSA ALKAVAT KÄSITELLÄ MM. INTERRAILAAJA HAAVISTON TYÖPAIKKAKIUSAAMISTA TAI PÄIVI NERGIN SOTE-RAHOJEN (n. 420 MILJ: EUR) PIMITYSTÄ EDUSKUNNALTA.

VOIDAAN MYÖS TODETA, ETTÄ 101 + 68 = 169 KANSANEDUSTAJAA ON ÄÄRETTÖMÄN PIENI KLIKKI TOISENSA HYVIN TUNTEVIA IHMISIÄ JA POLIITTISEN TEATTERIN PYÖRITTÄJIÄ, JOTKA NYTKIN KATSOIVAT SORMIEN VÄLISTÄ SIVUSTA KUIN MUINA MIEHINÄ INTERAILAAJAN TYÖPAIKKAKIUSAUSTA.

TÄYTYY TODETA, ETTÄ SUOMESSA OLI ÄÄNIVALTAISIA IHMISIÄ KUITENKIN EDUSKUNTAVAALEISSA 2019 YHTEENSÄ 4 255 466 TASA-ARVOISTA ÄÄNESTÄJÄÄ.

Kyseiset eduskunnan 169 päättäjää edustivat siis vain 0.004% painoarvolla KOKO SUOMEN ÄÄNIVALTAISEN KANSAN MIELIPIDETTÄ. PAINOARVO OLI SIIS KÄYTÄNNÖSSÄ PYÖREÄ NOLLA!!!!!

TÄTÄ EI VOI KUTSUA DEMOKRATIAKSI, MUTTA KAIKEN TÄMÄN LAITTOMAN MENON VAHVIN LUKKONA NÄYTTÄÄ OLEVAN AINA PETTÄVÄ KEPU!!!!!

EM:N SUOMEN LAILLISTEN ÄÄNESTÄJIEN MIELIPIDETTÄ EI SIIS NYTKÄÄN KYSYTTY, KUN PIENI POLIITTINEN NS. TOLKUN IHMISTEN KLIKKI HYVÄKSYI HAAVISTON JA SAMALLA MYÖS KOKO PERUSTUSLAKIVALIOKUNNAN LAITTOMAN MENETTELYN!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta on hyvin vihainen16.12.2020 19.52
Olemme vaihtaneet epäkelpoja ministereitä jo riittävästi. Tämä tie on kuljettu loppuun. Haaviston kuristaminen loppuun asti olisi kaatanut hallituksen.
Nyt on vain huolehdittava siitä, että hallitus pysyy yhtenäisenä Sotelain ja uuden maakuntahallinnon läpi viemiseen saakka.
Nämä ovat suuria asioita. Maaseudun elinvoima ei lisäänny demareiden ja kokoomuksen päätöksillä.
Haaviston liiallinen rökittäminen voi myös kääntyä itseämme vastaan. Perustuslakivaliokunnan ymmärtävimmät asiantuntijat olivat kaikki Haaviston takana. Meillä on jo Persut, vihreät, puolet demareista ja iso osa omistamme odottamassa, että teemme virheen. Silloin kaikki pahat teot kostetaan.
Näin hankalaa tilannetta ei ole ollut vuosiin.

alan kolmas miesRe: Keskusta on hyvin vihainen16.12.2020 23.03
VIRALLISEN ÄÄNENKIN täytyy jo vähitellen ymmärtää, että PERUSTUSLAIN ja EU:n POTILASDIREKTIIVIEN vastaista KRISTA KIURUN JA KEPUN RUUNEPERIN havittelemaa hallintohimmeliä ei tule.

Verotusoikeuden siirtäminen epämääräisille HYVINVOINTIALUEILLE (ei ole juridisesti määritelty) vaatii lopulta perustuslain säätämisjärjestyksen ja 5/6 enemmistön.

Asia siis siirtyy seuraavalle eduskunnalle ja siinä eduskunnassa on 100 VARMASTI oikeistolainen enemmistö ja, jonka muodostavat KOKOOMUS YHDESSÄ MUODOLLISESTI PÄTEVIMMAN KEPULOISEN ELI KATRIN JOHTAMAN TALONISÄNTIEN YHTEENLIITTYMÄN VOIMIN VAHVISTETTUNA TIETYSTI PERSUILLA JA KUTEN JO TOTESIN AIEMMIN MYÖS SARI ESSAYAHIN JOHTAMILLA KRISTILLISILLÄ.

TÄLLE KOALITIOLLE SEURAAVISSA EDUSKUNTAVAALEISSA TULEE KANSANEDUSTAJIA 0.60 x 200 = 120 kpl.

SE ON SITTEN HELLUREI!!!!

KUTEN AIKOINAAN ERÄS LÄTKÄSELOSTAJA TOTESI, KUN RUOTSI LYÖTIIN LÄTTÄNÄKSI.

SIINÄ ON SE NYRKKI, MIKÄ TAKAA ETTÄ TALONPOJILLA JA ISÄNNILLÄ ON TULEVAISUUDESSAKIN VALTAA MYÖS YMPÄRI SUOMEN NIEMEN.

JA KAIKKIHAN HALUAA OLLA VOITTAJIEN JOUKOISSA!!!!

DEMU- JA VIHERVASSARIEN KELKKA TIETÄÄ MAATALOUDEN, TURVETEOLLISUUDEN JA METSÄTEOLLISUUDEN LOPPUA. SITÄ EI METSÄNOMISTAJAT HALUA.

EIKÄ HALUA MYÖSKÄÄN SUOMEN MUUT YRITTÄJÄT JA ELÄKELÄISET!!!!

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Keskusta on hyvin vihainen18.12.2020 16.55
Voi, voi nyt Mikko Kärnä paljasti itsensä ja joutuu poliisikuulusteluun. Kuka on oikeasti syyllinen? Ei kai nyt ainakaan Mikko? Hänen käytöksensähän oli vain reaktio virheeseen. Joutuukohan hän valtakunnan oikeuteen, kun hänellä ei ole ministerin syytesuojaa.
Akm voisi auttaa Mikkoa.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Keskusta on hyvin vihainen19.12.2020 8.02
Jouni Kemppainen kirjoitti Maaseudun Tulevaisuuden kolumnissaan, että keskustan pitää tarkkaan miettiä miten vihainen sen kannattaa olla. Kemppaisen mielestä vihreitä ei saa suututtaa liiaksi. Jos tämä hallitus kaatuu, niin keskustalle tärkeät sote ja maakuntahallinto kaatuvat, maaseutu häviää.
Kaikki vaihtoehtoiset uudet hallitukset ovat huonompia kuin nykyinen. Turpeen käyttö ei palaudu entiselleen kokoomushallituksessakaan.

alan kolmas miesRe: Keskusta on hyvin vihainen19.12.2020 14.38
KOKOOMUKSESSA TÄYTYY TEHDÄ RYHTILIIKE JA LEMPATA ORPOPOIKA POIS RUORISTA.

ORPOPOIKA ON UNILUKKARIN OHJAUKSESSA JA UNILUKKARILLA ON HÄMÄRTYNYT MAAILMANKUVA.

PERINTEISET KONSERVATIIVIT EIVÄT HYVÄKSY TURPEEN TAI KIVIHIILENKÄÄN KIVITTÄMISTÄ.

ORPOPOIKA HYÖKKÄSI ENSIMMÄISENÄ MYÖS PUOLAN JA UNKARIN KIMPUUN OIKEUSVALTIO PERIAATTEESTA.

TÄNÄÄNKIN HESARISSA PUOLALAINEN TUTKIJA PIOTOR KACZYNSKI KIRJOITTI VIERASKYNÄSSÄ, ETTÄ POLIITIKKOJEN PUHEET VIEVÄT PUOLAA KOHTI EU-EROA.

KACZYNSKI TOTEAA, ETTÄ NYKYINEN EU EI OLE ENÄÄ SAMA, MIHIN PUOLA LIITTYI.

HÄNEN JA MONEN MUUN KÄSITYS PUOLASSA ON, ETTÄ NYKYINEN EU ON JOPA PAHEMPI KUIN NEUVOSTOLIITTO AIKOINAAN. SIITÄHÄN PUOLA OTTI ETÄISYYTTÄ SOLIDAARISUUS-LIIKKEEN AVULLA.

KACZYNSKIN MIELESTÄ KESKEINEN SYY EU:N ALKUPERÄISEN IDEAN RAPAUTUMISEEN ON EU:N POLITIIKAN MUUTOS VASEMMISTOLAISEEN SUUNTAAN.

TÄYTYY MYÖS TODETA, ETTÄ KATOLINEN USKO OLI KESKEISESSÄ ASEMASSA, KUN PUOLA EROSI VARSOVAN LIITOSTA JA KOMMUNISMISTA.

NÄMÄ VOIMAT PUOLASSA, UNKARISSA JA BULGARIASSA SEKÄ ROMANIASSA EIVÄT OLE MIHINKÄÄN POISTUNEET.

TARKEMMIN AJATELLEN EU ON KESKELLÄ HAJOAMISPROSESSIA JA ENGLANTI ON JO OTTANUT HATKAT EU MENOSTA.

MONI MUUKIN VALTIO ON JO LÄHTÖTELINEISSÄ.

TUNTUUKIN OUDOLTA, ETTÄ SUOMESSA NIIN SUURELLA INNOLLA ON VANNOTTU VASEMMISTOLAISEN MERKELIN EU AGENDAN PUOLESTA, KUN SUOMALAISILLAKIN PITÄISI OLLA HYVÄSSÄ MUISTISSA KAKSI HÄVITTYÄ SOTAA, JOIHIN JOUDUTTIIN JUURI HITLERIN JA STALININ TEKEMIEN SOPIMUSTEN JOHDOSTA.

EU:N LOPPU VOI TULLA YHTÄ NOPEASTI KUIN KOMMUNISTISEN NEUVOSTOLIITON HAJOAMINEN VUONNA 1991.

OSUUSKAUPAN KASSALLA EI OLE MITÄÄN MAHDOLLISUUKSIA YMMÄRTÄÄ NÄITÄ SUUREN MAAILMAN ASIOITA, VAIKKA KORONATILANNE OLISI KUINKA VAKAVA TAHANSA.

PERINTEINEN MAATALON ISÄNTÄ JA KUNNON KOKOOMUSLAINEN SOPII YHTEEN KUIN SUUTARIN SORMI SIAN SELLAISEEN.

KEPU JA KOKOOMUS NE YHTEEN SOPPII....HUOMENNA PANNAAN PUSSAUSKOPPIIN.

alan kolmas miesRe: Keskusta on hyvin vihainen19.12.2020 15.13
KÄRNÄN MIKKOA ON VAIKEA AUTTAA, KOSKA LÄHTI HEIKOIN EVÄIN JURISTI OJASEN KIMPUUN.

MIKKO ON AMPUNUT SOMESSA LONKALTA KUIN TEX WILLER AIKOINAAN SELVITTÄMÄTTÄ KUITENKAAN ASIOIDEN TAUSTOJA.

TÄSTÄ SYYSTÄ MIKKOA VOI PITÄÄ JOPA HÄIRIKKÖNÄ.

MIKKO TAITAA KUITENKIN SELVITÄ ASIASTA SAKOILLA.

TÄYTYY TOIVOA, ETTEI MIKKO KUITENKAAN LÄHDE POLIISIA PAKOON TULEVAN TUTKINNAN AIKANA NIKO RANTA-AHON TAPAAN 155 KM/H.

TÄLLAISESSA TAPAUKSESSA MIKOLLE TULEE LÄHTÖ EDUSKUNNASTA!!!

JOUNI KEMPPAISEN PUHEET MAASEUDUN TULEVAISUUDESTA KUULUU 1950-LUVULLE.

TUOTA AIKAA EI ENÄÄ OLE EIKÄ UUDESTAAN TULE.

VIHREIDEN SUUTUTTAMISTA ON KEPULOISTEN TURHA MUREHTIA.

VIHREÄT OVAT KAAOKSESSA JO SISÄSYNTYISESTIKIN, KOSKA HAAVISTO-KIVEÄ EI OLE USKALLETTU POTKAISTA ULOS KENGÄSTÄ.

VIHREÄ LIIKE EI OLE MUUTTUNUT SITTEN VILLE KOMSIN KOIJÄRVIAJOISTA JA PENTTI LINKOLAN VÄINÄMÖISEN AIKAISESTA KALASTUSHARRASTUKSESTA.

VIHREÄT RÖTÖKSELLISET AATTEET OVAT TÄYDESSÄ RISTIRIIDASSA PERINTEISTEN KEPULOISTEN AATTEIDEN KANSSA JA SEN TOTESI JOPA RUUNEPERI ANNIKA NÄHTYÄÄN, MITÄ PERUSTUSLAKIVALIOKUNTAKIN LAUSUI HAAVISTON TEKEMISTÄ RIKOKSISTA.

RUUNEPERI NÄYTTI "VIEKKAUVELLE JA VÄÄRYYVELLE" KUITENKIN VIHREÄTÄ VALOA OMIEN HENKILÖKOHTAISTEN TAVOITTEIDENSA VUOKSI.

TÄSTÄ SYYSTÄ RUUNEPERI EI OLE MUODOLLISESTI EIKÄ MUUTOINKAAN SOPIVA JOHTAMAAN KEPUA, JOSTA ON TULLUT DEMUJEN ALAOSASTO.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Keskusta on hyvin vihainen19.12.2020 21.10
Äläpäs moiti. Vihreät antaa meille keskustasoten ja maakuntahallinnon. Nämä eivät ole vähäpätöisiä asioita. Me hyväksymme heidän ilmasto-ohjelmansa ja nielemme turpeenpolton lopettamisen. Kokoomus jää nuolemaan näppejään, valitettavasti. Aika hoitaa Haaviston ja Kärnän ja Hoskosen ym

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Keskusta on hyvin vihainen20.12.2020 1.10
Suomenmaa-lehti harmittelee, että Haavisto pääsi liian vähällä. Sen mielestä Haavistoa olisi pitänyt kiusata enemmän. Muitakin ministereitä on pidetty ahtaammalla virheiden jälkeen. Hyvä tilaisuus lasketaan menemään.
Meillä oli Juankoskella aikanaan puoli tusinaa pankkia. Eräällä pankinjohtajalla oli tapana itkeä, ennenkuin suostui antamaan asiakkaalle lainaa. Hän tuskaili ja valitteli mihin joutuukaan tämän lainan kanssa, mutta antoi kuitenkin lainan. Seuraavalla kertaa ei tunnollinenkaan lainanmaksaja mennyt tämän pankinjohtajan luo, kun muisti millaista oli edellisellä kertaa. Tämä pankki lopettikin toimintansa ensimmäisenä kaikista pankeista.
Keskusta on antanut luottamusäänestyksessä kannatuksensa Haavistolle. Eikö nyt kannattaisi iloisesti osoittaa tukensa eikä tehdä tätä luottamuksen osoitusta turhaksi itkemällä äänestyksen jälkeen. Tuen saajasta tällainen tuki menettää arvonsa.
Meillä oli Juankoskella toinenkin pankki, jonka johtaja myönsi lainan harkintansa jälkeen hymyssä suin, vähääkään epäilemättä lainan takaisin saamista. Jos lopputulos on päätetty eli laina tai tuki annetaan, on parempi ottaa tuesta hyöty irti kuin turhentaa omaa hyvää tekoa itkemällä.

alan kolmas miesRe: Keskusta on hyvin vihainen20.12.2020 19.37
OLEN VIRALLISEN ÄÄNEN KANSSA TÄYSIN SAMAA MIELTÄ PÄÄTÖKSENTEOSTA.

KUN PASKAT ON HOUSUISSA ON ENÄÄ TURHA ITKEÄ, JOS TULI SYÖTYÄ VÄÄRÄT EVÄÄT.

RUUNEPERI SÖI HAAVISTON KANSSA MÄDÄNTYNEEN INTERRAIL LOUNAAN JA NYT ON HOUSUT KOKO AJAN PYYKISSÄ.

TÄYTYY VARMAAN LAITTAA TAAS KORONAN PIIKKIIN JA SYYTTÄÄ TURVEYRITTÄJIÄ SEKÄ KOKOOMUSTA JA PERSUJA ILMASTON PILAAMISESTA.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: