Keskustelu

YPYlläpidosta1.5.2014 14.19
hyvää vappua ja marsseja.

Uusi kevään ennätys tuli eilen, kun n. 1900 uutta konetta avasi sivumme. Sivun avauksia oli n. 4000.
Nyt joku häirikkö yrittää sotkea sivujamme, mutta kun olemme poistaneet , siis emme sensuroineet, sillä mitään sensuroitavaa ei ole, niin sivun kiinnostus on herännyt kevät tunnelmiin.
Kiitos ja hyvää työväenpäivää.

YPRe: Ylläpidosta1.5.2014 16.32
Ylläpidosta myös toibotamm että kirjoittelette asiasta , eikä näin vapun kunniaksi vähän sieltä ja täältä.
Vaikka vappunaamari on jo hyvin "muokkautunut", silti toivomme pysyttävän osioiden asiasisällössä.
Jos on halu kirjoittaa sitten jostain liuskekivistä tai muista energiatuotannon saloista, kirjoittakaa oma osio.
Sivuston puhdistusosasto on poistanut erään kirjoittelijan siitä syystä, että hän on uhkaillut ylläpitoa ja lisäksi jatkanut solvailujaan ja sonnan levittämistä. On selvää, että sivusto ei anna tilaa.

ABRe: Ylläpidosta2.5.2014 11.36
Huomenta ylläpito. Myöhäänpä heräsitte näin Walpurin jälkeen asiaviestejä poistamaan. Tuo onkin hyvä keino laittaa viestejä öiseen aikaan, jolloin mahdollisimman moni saa tutustua asiaviesteihini. Jopa linkittömät viestit häipyivät taivaalle.

Yhtenä syynä on mainittu, että viestini linkeistä saa viruksia. Minäpä annan ilmaisen neuvon. Käyttäkää Microsoftin ilmaista virustorjuntaa ja Googlen hakua, niin tekemisenne tiedetään. Minä käytän eniten Googlen hakua ja siinä on aina mainos Juankosken hotelleista, koska olen hakenut yhtä sun toista Juankoskelta. Tosin ne booking.comin Juankosken hotellit sijaitsevat Kuopiossa, kun juankoskiset eivät osaa mainostaa hotellejaan.

YlläpitoRe: Ylläpidosta2.5.2014 11.46
Jätämme muistoksi edellisen viestin ja samalla jokainen huomioi häirikköviestejä kirjoittavan henkilön "henkilökuvan".
Ylläoleva kirjoittaja on vuosia tehnyt samaa joutilasta pötypolitiikkaa ja kuitenkin hänen viestiensä tarkoitus on oman itsensä narsistinen kaikille tyrkyttäminen.
Sivuston ylläpito ei sensuroi hänen "asiakirjoituksiaan", vaan hänen osoitteensa on pannassa, ja siksi ylläpito poistaa kaikki hänen viestinsä.
Hänellä on omat sivut, jotka ovat jokaisen luettavissa, joka tahtoo lukea siitä, kuinka älyvapaata toimintamme on. Mehän sen jo tiedämme, joten uutinen se ei ole ja siksi suurin syy poistoihin.
Toinen ja tärkein syy on se, että viestien jatkuva tulva on kyllästyttänyt lukijat ja siksi olemme häntä pyytäneet poistumaan kirjoituksineen sivuiltamme ja hän aloitti häiriköinnin ja uhkailun, jota emme siedä.
Ylläoleva kirjoitus on yksi esimerkki asiasta. Pikkutärkeä kevät narsisti. Kuuluu kevääseen siinä kuin ikävä finni otsaan tai hiki kainaloon. On aina poistettavissa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: