Keskustelu

vinkkimiesAvoimet virat2.5.2014 20.28
Kunnallishallinnon johtavat virkamiehet
+
Kaupunginjohtaja
Kauhavan kaupunki, Kauhava, Haku päättyy 15.05.2014 klo 15:00, kokoaikatyö, yli 12 kuukautta

Väkkärä, se ainoa oikea.Re: Avoimet virat3.5.2014 13.14
Ottaisko kauhava meidän Pete-pojan jos maksettais niille?

vinkkimiehen vänkäriRe: Avoimet virat3.5.2014 14.08
Väkkärä, se ainoa oikea on yllä esittänyt hyvän ajautuksen.

vappupähkinä esitti vappuna myös samantyyppisen Juankosken kaikkien aikojen parhaan investoinnin, jossa investoinnin sisäinen korko oli 636%:a.

Mikäli Nero joukkueineen hyväksytään Kauhavalle, niin Kauhava voisi tyytyä siihen, että maksetaankin investointina puolen vuoden kultainen kädenpuristus Kauhavan kunnalle.

Tässä tapauksessa Juankoskella investoinnin sisäinen korko nousee tuplaksi yli tuhanteen prosenttiin. Sellaisesta ei kukaan investori voi kieltäytyä. Kysymyksessä on Lotto-voitto pieneen kuntaan.

Kansalaisaloite vaan nopeasti seuraavaan hallituksen kokoukseen harkittavaksi.

raikulipoekaRe: Avoimet virat6.5.2014 20.00
Katellaanko vielä kovinkin pitkään

Miljoona komentoportaasta? 25.10.2012 15:28
Maarit Riekkinen kyseenalaistaa kirjoituksessaan (Koillis-Savo 25.10.) mahdollisuuden säästää miljoona euroa laittamalla viidentuhannen asukkaan Juankosken kunnan komentoporras siihen tilaan kun tuon kokoluokan kunnassa tuleekin olla.

Olen luonnollisesti laskenut tuon "keskustan keittiön" mukaan myös tähän komentoportaaseen aivan samalla tavoin kuin viime kaudella ilmaantuneet alijohtajat eri toimialoilla. Siis ne johtaja -nimikkeellä olevat tehtävät, joita tipahteli viime vuosina esim. sosiaalitoimeen varsin tiuhaan.

Kepulainen kauhistelee, että sehän tarkoittaa kymmenen irtisanomista ilmeisesti tietämättään, että jo yhden ns. johtoryhmäviran palkkaukulut ovat suuruusluokassa 150.000 -200.000 euroa.

Ja edelleen tietämättä, että Laesterän paperi edellyttää jopa 35 tehtävän vähentämistä! No, hänelle oli varmaan tärkeintä saada yksi tietty virka pois aivan samaan tapaan kuin piti saada lakkautettua Säyneisen koulu.

Mitäpä sitä ei kotiseutunsa eteen tekisi!

Mutta tuo miljoona.

Kaupunkimme organisaatiossa on omat osastonsa sekä hallinnolle että taloudelle. Ja niillä omat työntekijänsä. Ja niiden rinnalla vielä tuo surulllisen kuuluisa tukipaveluosasto. Ateria-ja siivosupalvelut. Kaikki tehtäviä, joihin tasapainoikonsultti Laesterä ei ehtinyt puuttua kun "tuli vähän kiire".

Muutosvoimat kyllä ehtivät puuttua ja heillä ei ole mitään kiirettä.

Oletan esim. Masan sormien suorastaan syyhyävän asiaan.

Mutta se on äännestäjistä kiinni annetaanko heille siihen mahdollisuus.

Te ratkaisette, me panemme sitten toimeen.

Ja omalta osaltani lupaan, että teen siinä kaikkeni. Kyllä Te juankoskelaiset, muuruvetiset ja säyneiseläiset olette minut oppineet tuntemaan. Onko minulta jäänyt jokin asia joskus puolitiehen?

Heimo Konttinen

hölökyn kölökynRe: Avoimet virat6.5.2014 20.56
On kovia lupauksia ennen vaaleja. Onko koskaan jättänyt puolitiehen. Nyt olisi asemassa, jossa voisi jotain tehdä, mutta miksi tekis, kun on jo saanut puheenjohtajuuden.

V. EpäilysRe: Avoimet virat6.5.2014 21.10
Kas, Kas!

Tulihan se Hemppa vihdoin esille sieltä perunakellarista, kun oikein kutsuttiin.

Mahtipontiset on ollut "tekijämiehellä" puheet vielä 25.10.2010. Nyt juankoskiset, säyneiseläiset ja muuruvetiset ovat odotelleet jo yli 2 vuotta, milloin alat toimimaan. On alkanut näyttää siltä, että vieteri oikeni jo vaalien jälkeen. Puhumattakaan siitä, että olisi päästy tekemisessä edes puolitiehen.

Pettynyt äänestäjäRe: Avoimet virat6.5.2014 22.22
Ei ensimmäistäkään suoraselkäistä tekoa ole Heimolta näkyville ilmaantunut valtuutettuna vaalien jälkeen! Tämän olemme panneet kyllä merkille. Ääneni menee jollekin muulle seuraavissa kunnallisvaaleissa!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: