Keskustelu

alan kolmas miesVääristeleekö SILTARUMPU historiaa??24.12.2020 5.56
FM Heikki Elonheimo Jyväskylästä kirjoitti mielenkiintoisen kommentin Iltalehteen eilen.

Elonheimo oli puuttunut Mauri Pekkarisen julkiseen kirjoitukseen 18.12.20120. Kyseisessä kirjoituksessa Pekkarinen oli todennut seuraavasti:

"Suomi liitettiin eduskunnan enemmistön päätöksellä euroon".

Väite ei Elonheimon mukaan pidä alkuunkaan paikkaansa.

Elonheimo oli selvittänyt, että Maastrichtin sopimuksen määräysten mukaan EURO oli hyväksyttävä etukäteen jäsenyyshakemuksessa, josta Eduskunta äänesti 18.3.1992 hallituksen luottamusäänestyksessä.

Äänestys oli demarien käsikirjoittama vaihtoehdoton "kyllä vastaan kyllä" - äänestysnäytelmä, kirjoittaa Elonheimo.

Hallitusta epäluottamusta halunneet joutuivat äänestämään tyhjää. Tämä ei voi olla Elonheimon mielestä demokratiaa.

Asiassa merkittävintä oli, että Suomen hallitusmuodossa MARKKA oli kirjoitettu hallitusmuodon 72§:än.

Ulkopolitiikasta määränneen presidentti Mauno Koiviston ongelmaksi oli tullut, ettei eduskunnasta löytynyt tarvittavaa 5/6 enemmistöä, joka olisi hyväksynyt MARKAN poistamista hallitusmuodosta.

Koivisto antoi pääministeri ESKO AHON tehtäväksi ratkaista ongelma tekaisemalla eduskunnan harhauttamiseksi valheellisen EMU-varauman EU-ministeriryhmän 20.12.1993 pitämään kokoukseen.

Pöytäkirja 16/93 määrättiin ulkoministeriössä salaiseksi, kirjoittaa Elonheimo.

Elonheimo toteaa edelleen, että Pekkarinen oli itse mukana kyseisessä kokouksessa.

Elonheimo kirjoittaa myös, että "tekaistulla EMU-varaumalla valmisteltiin valtiopetos ja euro-ongelma siirrettiin tulevaisuuden ongelmaksi. Sittemmin Lipposen hallitukselle.

Elonheimo toteaa asiasta seuraavan johtopäätöksen:

"Tosiasia siis on. Toisin kuin Pekkarinen vääristelee - eduskunta ei ole saanut valheellisen EMU-varauman johdosta lakiesitystä markasta luopumisesta.

Näin ollen minkäänlaista eduskunnan enemmistöpäätöstä ei ole.

Eduskuntaa on siis harhautettu. Tämä puolestaan kertoo, ettei Suomi ole juridisesti EU:n eikä EURON jäsen."

Presidentti Ahtisaari allekirjoitti 8.12.1994 liittymissopimuksen ratifiointiasiakirjan, jonka mukaan Suomen Hallitusmuoto on sopusoinnussa euroon tuloon liittyvien määräysten kanssa.

Elonheimon käsityksen mukaan laittoman EURO-kytkennän vuoksi Suomen veronmaksajat ovat vuosittain menettäneet miljardeja euroja "valtiopetoksen" vuoksi.

Elonheimo toteaa, että Ruotsissa vastaavaa tointa ei tehty, vaan Ruotsi säilytti viisaasti oman kelluvan valuuttansa.

Elonheimo toteaa lopuksi seuraavasti:

"Nyt yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella voimme todeta rehellisesti toimineen Ruotsin, kelluvan kruununsa ansiosta, säilyttäneen kilpailukykynsä, kun sitä vastoin Suomi menettää kilpailukykyään jatkuvasti sitoutuessaan joustamattomaan yhteisvaluuttaan.

Perustuslain laiton muuttaminen on valtiopetos, rikos, joka ei vanhene koskaan. Jo sen valmistelukin sanktioidaan valtiopetoksena", kirjoittaa Elonheimo.

Elonheimo ei ole ajattelussaan yksin.

Laiton EURO-kytkentä on Suomen poliittisen historian pahin virhearvio, joka on tullut maksamaan laskentatavasta riippuen tähän mennessä pelkästään suorien työttömyysvaikutusten vuoksi kolmen vuoden bruttokansantuotteen kertymän ja siitä aiheutuvat mittavat kansanterveydelliset ja sosiaaliset ongelmat, joiden hinta pelkästään korkean työttömyyden vuoksi on lähes mittaamaton.

Jos asiaa tarkastellaan esim. SUOMEN KORKEAN työttömyysasteen kannalta, voidaan ajatella, että ihmisen jäädessä työttömäksi Suomi menettää sitä kautta yhden henkilön tuottaman suoran bruttokansantuotteen osan.

Vuonna 2019 Suomen BKT oli alustavien epävarmojen ennakkotietojen mukaan noin 240 miljardia euroa.

Kun Suomessa vastaavana aikana on ollut asukkaita noin 5.5 milj. asukasta.

Tästä seuraa, että yksi suomalainen tuottaa keskimäärin siis nykyisin bruttokansantuotetta noin 43 500 EUR/a.

Suomen keskimääräinen työttömyys vuosina 1980-1992 ns. piilotyöttömyys huomioiden oli 156 080 henkilöä. Keskimääräinen työttömyys aste oli 7.9%.

Vastaava keskimääräinen työttömyys aikavälillä 1994-2019 on ollut 362 190 henkilöä. Keskimääräinen työttömyysaste taas ns. piilotyöttömyys huomioiden oli jo 13.8%.

Voidaan siis melko suoraviivaisesti päätellä, että Suomen EU-liitos ja etenkin EURO kytkentä on nostanut Suomen keskimääräisen työttömyyden aikaväliltä 1980-1992 keskimäärin aikavälille 1994-2019 peräti 205 110 onnettomalla työttömällä.

Kyseinen kansallinen katastrofi on merkinnyt sitä, että pelkästään näiden lisätyöttömien johdosta Suomen kansantalous on menettänyt aikavälillä 1994-2019 suorana työllisyysvaikutuksena kumulatiivista bruttokansantuotetta noin 821.8 milj. EUR.

Näidenkin työtä vailla olevien työntekijöiden lisäksi yhteiskunnassa on muitakin tekijöitä, jotka on laskettava mukaan bruttokansantuotetta laskettaessa.

Alustavasti ajattelin, että suorien työpanosten lisäksi kerrannaisia vaikutuksia voisi olla jopa 1.25-1.50 kertaa varsinainen suora työllisyysvaikutus.

Mikäli tämä olettamus on lähelläkään oikeata, niin kerrannaisvaikutuksista tulee kumulatiivisena bruttokansantuotteen menetyksenä vielä lisättävää 1 849 EUR.

Kokonaislasku typerästä ja nähtävästi myös laittomasta EURO-kytkennästä voi siis olla yhteensä peräti noin 3 082 miljardia EUR.

Kun Suomen nykyinen bruttokansantuote on suuruusluokkaa vain noin 240 miljardia EUR, niin ym. alustavan laskelman perusteella Suomi näyttää menettäneen onnettoman EURO-kytkennän johdosta peräti 12.8 vuoden kumulatiivisen bruttokansantuotteen.

Ei ole siis mikään ihme, että Suomessa koko kuntasektori ja sote-sektori on kuralla ja valtion budjetti rakentuu vain jatkuvasti kasvavien verojen ja velkarahan varaan.

Valitettavasti mitkään koronamaskit tai talouden sulkeminen eivät auta Suomea nousemaan jaloilleen suosta, mikäli Suomi sitkeästi roikkuu EURO:ssa Saksan ja muiden isojen EU-maiden vietävänä.

Ei ole mitään epäilystä, että Suomessakin pystytään maksamaan esim. koronan kanssa henkensä kaupalla töitä tekeville sairaanhoitajille ja muulle henkilökunnalla vaikka 1000 EUR:n palkankorjaus, jos Suomi saadaan irrotettua kansantalouden kannalta katastrofaalisesta EURO:sta.

Käsitykseni mukaan ainoastaan persujen MEPPI LAURA HUHTASAARI on ehdottanut, että Suomessa pitäisi kutsua koolle kansallinen totuuskomitea, joka selvittää, mitä Suomessa tapahtui suuressa lamassa 1990-luvulla ja siinä vastuuttomassa poliittisessa päätöksenteossa, joka johti muka Suomen kannalta vakaaseen valuuttaan ja sitä kautta jatkuvasti kasvavaan hyvinvointiin.

EURON puuhamiehet puolustelivat EURO-kytkentää myös korkeimman luokan kansallisena turvallisuustekijänä.

Minusta sellainen kansa ei voi olla turvassa, jos kansalaiset joutuvat kasvavin joukoin kokoontumaan ruokajonoihin jopa vuoden tärkeimpänä juhlapäivänä eli JOULUNA.

Onneksi Suomessa on vielä joitakin sellaisiakin henkilöitä, jotka ovat varmistaneet sen, että köyhillekin on apua tarjolla.

SUURI KIITOS HURSTIN PERHEELLE ja MYÖS TURUSSA JETHROLLE esimerkillisestä kansalaiskunnosta!!!!

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Vääristeleekö SILTARUMPU historiaa??24.12.2020 9.22
Kumpiko on helpompaa, pistää Mauri vastuuseen Suomen markasta vai pistää Juankosken keskusta vastuuseen vakuudettomasta takauksesta. Näin jälkikäteen on helppo sanoa, että virheitä on tehty. Keskusta on kantanut näistä virheistä raskaan vastuun. Kannatuksemme on melkein puolittunut. Näin tämä vastuunkanto politiikassa menee.
Nytkin tarvitsemme tärkeissä asioissa kuten uusissa Sote- ja maakuntahallinnon ratkaisuissa toisten puolueiden tukea. Emme voi päättää asioista aivan yksin kuten joskus aikaisemmin
Juankoskellakin olemme kantaneet raskaan vastuun, kun jouduimme liittymään Kuopioon.
Näin se elämä menee. Puolueen suosio vaihtelee. Nyt olemme historiallisesti katsoen aivan pohjalla, mutta onneksi suosiomme on nyt nousussa.
Muutkaan puolueet eivät näytä olevan vapaita virheistä. Pienetkin virheet voivat politiikassa vaikuttaa kuten tämä Haaviston tapaus osoittaa.
Olemme onnistuneet näissä kilpailijoiden kampittamisissa aivan kohtuullisesti. Ei demaritkaan ole meiltä karanneet. Uskon, että korjaamme hyvän sadon jo ensi keväänä kunnallisvaaleissa.

alan kolmas miesRe: Vääristeleekö SILTARUMPU historiaa??25.12.2020 1.19
Eilisessä EURO tarinassani oli valitettava virhe.

Excelistä olin poiminut väärät luvut kumulatiivisen BKT:n osalta vuosina 1994-2019 seuraavasti:

 Kertynyt suora BKT kertymä 821.8 miljardia EUR
 Kerrannaisvaikutukset 1 849 miljardia EUR
 Yhteensä 3 082 miljardia EUR
 Vastaa 12.8 vuoden BKT kertymää nykyvauhdilla n. 240 miljardia EUR/a

Tarkistetut luvut ovat seuraavat:

 Kertynyt suora BKT kertymä 821.8 miljardia EUR
 Kerrannaisvaikutukset 1 232.7 miljardia EUR
 Yhteensä 2 054.5 miljardia EUR
 Vastaa 8.5 vuoden BKT kertymää nykyvauhdilla n. 240 miljardia EUR/a

Suomen kansantaloudelliset vahingot ovat siis olleet katastrofaalisia virheellisen ja nähtävästi myös laittoman EURO-kytkennän vuoksi.

Ainakaan allekirjoittanut ei tunne sellaista merkittävää maata, jossa poliittisen päätöksenteon kautta on aiheutettu vastaavan suuruinen kansantaloudellinen katastrofi maan asukkaille ja veronmaksajille.

Naapurissamme Neuvostoliitossa kommunistinen järjestelmä romahti 1990-luvun alussa tunnetuin seurauksin.

Siellä Venäjä menetti 7 vuoden aikana kuitenkin vain 57.3% BKT:sta vuosien 1990-1996 aikana seuraavasti (BKT:n muutos, %):
 1986: +3.4%
 1987: +2.1%
 1988: +5.6%
 1989: +2.5%
 1990: -2.0%
 1991: -5.0%
 1992: -14.5%
 1993: -8.7%
 1994: -12.6%
 1995: -4.0%
 1996: -6.0%
 1990-1996: kumulatiivinen muutos -57.3%

Pahoittelen epähuomioissa tapahtunutta virhettäni Suomen osalta.

Sanna Marinin ja Harmaan Matin esittämät Suomen talouden tulevaisuuden näkymät vaikuttavat epäuskottavilta.

Kuinka yksikään Suomen kansalainen voi pitää Marinin (demu) hallituksen ja talousasioista vastaavan Harmaan Matin (kepu) esittämiä tulevaisuuden talousskenaarioita uskottavina, kun edes Suomen kansantalouden historiallista kehitystä ei ole luotettavasti selvitetty.

Ei siis olekaan mikään ihme, että kepuloisten johtava talousasiantuntija Ahti Karjalainenkin totesi aikoinaan, että "ennustaminen on vaikeaa ja etenkin tulevaisuuden ennustaminen".

Olen kohtalaisen vakuuttunut, että aikoinaan jopa Suomen Pankin pääjohtajana vuosina 1982-83 ja sitä ennen pitkään SP:n johtokunnan jäsenenä toiminut Karjalainen oli jyvällä ainakin silloisesta Suomen Tilastotoimenkin tasosta.

Minulla ei ole epäilystä, että Urho Kekkosen nimittäessä Mauno Koiviston Suomen Pankin pääjohtajaksi vuosiksi 1968-82 Manun myötä Suomen Pankin taloudellinen osaaminen ei tietenkään voinut Karjalaisen ajoista kummasti parantua, koska Manun aiempi taloudellinen kokemus oli perua lähinnä Työväen Säästöpankista, Elannosta ja Turun Satamasta.

Urkin valitessa Manun SP:n pääjohtajaksi päätöksenteossa ei ainakaan Johannes Virolaisen mukaan painanut Karjalaisen taloudellinen osaaminen, vaan Karjalaisen valitettava liiallinen alkoholin käyttö.

Tunnetustihan STS oli Manun aikana jatkuvissa taloudellisissa vaikeuksissa ja pankin innostuttua vielä 1980-luvulla kasinotalouden pyörittämiseen koko pankki ajautui KOP:in syliin, kun ns. PUNAPÄÄOMA oli lähes kokonaan menetetty.

Ei siis ole mikään ihme, että Suomessa päädyttiin Mauno Koiviston johdolla ym. Suomen kansan kohtalon sinetöivään onnettomaan EURO-kytkentäänkin.

alan kolmas miesRe: Vääristeleekö SILTARUMPU historiaa??26.12.2020
Aletaan olla jo melko pitkällä, kun KESKUSTAN VIRALLINEN ÄÄNIKIN jo yllä näyttää myöntävän, että KEPU osallistui Elonheimon mainitsemaan "valtiopetokseen", kun markka filunkijärjestelyin poistettiin hallitusmuodosta ja siirryttiin EUROON.

Virallinen ääni myös myönsi yllä, että laittomaksi moneen kertaan KHO:ssa ja EU:n komissiossa todetuilla kaupungin päätöksillä kaupunki myönsi ulkomaisille rahanpesijöille arvottoman takauksen.

On selvää, että tällaisista toimista voi joutua kantamaan jopa Suomessa poliittista vastuuta.

Virallinen ääni ei kuitenkaan tunnu ymmärtävän sitä, että laittomaksi todetuilla toimilla on myös rikosoikeudellinen vastuu.

Suomessa rikosoikeudelliseen vastuuseen poliittisen vastuun ohella on taidettu laittaa ainoastaan muutama ja ministereistäkin tulee lähinnä mieleen tietysti jo edesmennyt kepuloisten KOPLAAJA KAUKO.

Kepuloiset ovat pitäneet KOPLAAJA KAUKOAKIN Pohjanmaan sankarina.

Eräänlaisena Suomen ROBIN HOODINA.

Itse en epäile sitä, että KOPLAAJA KAUKOKIN teki varmasti ihan positiivisia asioitakin, mutta onhan se tietysti jopa noloakin, että jää kiinni suorastaan RYSÄN PÄÄLTÄ.

Tilaisuus teki siis KAUKOSTAKIN VARKAAN.

Suomen kansa ei kuitenkaan tarvitse KEPUN neuvoja ainakaan SOTEN järjestämisessä.

SOTEN vyöryttäminen Hyvinvointialueiden sote-malliksi verotusoikeuden kera edellyttää eduskunnassa taas 5/6 enemmistöä, kuten oli asianlaita myös em. laittomassa hallitusmuodon muutoksessa Markan osalta, jossa lakipykälät laitettiin "kurvit suoriksi" nähtävästi laittomin keinoin, jos Elonheimon nähtävästi kiistattomiin asiakirjaväitteisiin on uskominen.

Rötöstely eli ns. maan tapa on Suomessa vähintään yhtä yleistä kuin mafian COSA NOSTRA Italiassa.

Ehkäpä juuri tästä syystä KEPU on jälleen niin mielellään jakamassa EU:n kautta massiivisia tukia Italialle.

Ihmettelenkin sitä, miksi erityisesti HARMAA MATTI ja RUUNEPERI ovat molemmat EU:n tukipakettia puolustaessaan korostaneet sitä, että juuri Italian avustaminen on kaikkein tärkein asia, miksi avoin shekki pitää taas avata MOOLOKILLE.

Kun HAAVISTON selvästi laiton toiminta oli saatu hyväksyttyä perustuslakivaliokunnassa kepuloisten äänin, niin nyt kepuloiset ovat ryhtyneet "poliittiseen valkopesuun", jossa kepuloisista tehdään kaikin mahdollisin keinoin PUOLUE, joka kantaa vastuun nyt "Koronan runtelemasta" Suomesta, kun koronaan on kuollut Suomessa toistaiseksi vain (23.12.2020) 524 etupäässä erittäin heikossa hapessa jo ennestään ollutta vanhusta.

Koronastahan on Suomessa tehty MUSTAA SURMAAKIN kammottavampi tauti, kun Eduskunnan myöntämän YLE:n vuosittaisen 500 milj. EUR:n verojen turvin YLE:kin toitottaa KORONAN kauheuksista tunnista toiseen etenkin salapoliisikirjailija Matti Röngän uutistiedotteissa ja muissa koronan erikoislähetyksissä.

YLE:n erikoislähetyksissä THL:n virkailijoista ja etenkin demujen ja kepuloisista ministereistä on tehty lähes Matti Nykäsen tapaisia kansallissankareita, vaikka esim. PUNAMULTA HALLITUKSEN pääministeri Sanna Marin (demu) ei pysty koronasta kertomaan kansalle muuta kuin, että tilanne on äärimmäisen vakava.

Samaa äärimmäisen vakavaa höpötystä jauhaa tietysti erityisuutislähetyksissä myös Sanna Marinin puoluetoveri Krista Kiuru.

Tähän sotatilaakin vakavamman tilanteen analyysiin etenkin kepuloiset ministerit ovat myös innolla yhtyneet ja KATRI KULMUNI raukkakin joutui viran puolesta toteamaan, että hallitus tekee kaikkensa, jotta varmistetaan, ettei yksikään yritys mene konkurssiin tai ainutkaan suomalainen kuole historian kaikkien aikojen vakavimman taudin kourissa.

Tietysti HESARI on omasta puolestaan varmistanut sen, että koronaan liittyvä ns. FAKE NEWS informointi menee varmasti jokaisen suomalaisen kalloon pienintäkin vauvaa myöten.

Heti kohta amerikkalaisen yksityisen Johns Hopkinsin yliopiston alettua julkaista tilannetiedotteista koronan leviämisestä ympäri maailmaa myös Suomen valtalehti HESARI keksi laatia sivulleen globaalista koronatilanteesta osakepörssiä muistuttavan tiedotesivun, jossa tehokkaiden käppyröiden ja taulukoiden avulla kuka tahansa lukija on saatu lähes reaaliajassa toteamaan, että nyt on PIRU IRTI.

Totuus tässäkin asiassa on kuitenkin se, että kysymys on Yhdysvaltojen Marylandin Baltimoressa olevasta 1876 perustetusta yliopistosta, jonka perusti 11 lapsisen kveekariperheen poika Johns Hopkins.

Kveekarit on Englannissa 1600-luvulla perustettu protestanttinen liike. Sen jäsenet kutsuvat itseään "totuuden ystäviksi" tai "ystävien seuraksi". Yhteisö syntyi vallitsevan poliittisen ja uskonnollisen sorron aikana.

Kveekarit ovat perustaneet useita tunnettuja ja suuria yrityksiä Isossa-Britanniassa. Kveekarien uskonnollisuuden ohjaamaa yritystoimintaa kutsutaan kveekarikapitalismiksi.

Kveekarien uskon kulmakiviä ovat:
? rauha ja väkivallattomuus
? yhteisöllisyys
? tasa-arvo
? yksinkertaisuus, vaatimaton elämä

Kveekarien maailmankatsomus muistuttaa suuresti Suomessa rehottavaa lestadiolaisten herätysliikettä, joka on syvästi iskostunut ruotsalaisen Lars Leevi Laestadiuksen ja Paavo Ruotsalaisten oppien mukaan etenkin keskustalaiseen maailmankatsomukseen: "vain kepuloiset voivat olla oikeassa".

Johns Hopkinsin yliopiston keräämistä koronatilastoista on kuitenkin todettava, että tilastojen taustatiedot ovat olleet etenkin CIVID19 ? kriisin alkaessa lähes täysin hatusta vedettyjä.

Kuitenkin kyseisistä tilastotiedoista tuli koko maailman poliittista päätöksentekoa ohjaava indikaattori, kun ns. FAKE MEDIA yhtiöt ja ns. BIG TECH yhtiöt kuten Amazon, Google, Facebook, Twitter, Bloomberg jne. havaitsivat, että kyseisten tilastotiedotteiden avulla voidaan ansaita käsittämättömät määrät rahaa ja saada poliitikot toteuttamaan yksittäisten miljardöörien agendan mukaista yksittäisiä miljardöörejä hyödyttävää poliittista päätöksentekoa.

Isojen BIG TECH yhtiöiden toimintaa ei nykyään edes pienet valtiot pysty millään tavalla rajoittamaan, kun haluttu sanoma leviää netissä salaman lailla reaaliajassa ympäri maailmaa.

Tästä lyhyestä johdannosta on syytä mennä vähitellen varsinaiseen asiaan eli Suomen koronatilanteeseen.

Suomessa valtamedian ja poliitikkojen erittäin vakavaksi toteamasta sotatilaakin vakavammasta koronatilanteesta THL raportoi 23.12.2020 seuraavasti:

 todettuja koronatapauksia on ollut 23.12.2020 mennessä kaikkiaan 34 084 kpl
 testattuja koronanäytteitä on ollut 2 269 200
 tautiin liittyviä kuolemia on ollut 524
 erilaisissa sairaaloissa koronapotilaita oli 232 potilasta
 tehohoidossa oli 26 potilasta

Kun huomioimme Suomen koko väestön vuonna 2020, niin näistä tilastotiedoista voidaan laskea seuraavat tunnusluvut:

 koko väestö 2020: 5 535 609 asukasta
 tartuntoja per väestö: 0.62%
 kuolleita per väestö: 0.009%
 kuolleita tuhannesta: 0.09 henkilöä
 kuolleita todetuista koronatapauksista: 1.54%
 koronatapauksista parantuneita 98.46%

Näiden koronatilastolukujen valossa järkevä ihminen ei voi päätyä sellaiseen johtopäätökseen, että meillä olisi koronan johdosta jonkin tyyppinen kansanterveydellinen tai muukaan hätätila tai sotatilaa muistuttava tilanne käsillä.

Viime sodissa Suomessa kuitenkin kuoli ihmisiä seuraavasti:

 Talvisota, kesto 105 päivää
kuolleita 23 000 eli 219 per päivä
vakavasti haavoittuneita 43 000 eli 410 per päivä
henkilövahingot yhteensä 66 000 eli 629 per päivä

 Jatkosota, kesto 1 355 päivää
kuolleita 58 606 eli 43 per päivä
vakavasti haavoittuneita 142 096 eli 105 per päivä
henkilövahingot yhteensä 200 702 eli 148 per päivä

 Lapin sota, kesto 224 päivää
kuolleita 794 eli 4 per päivä
vakavasti haavoittuneita 2 904 eli 13 per päivä
henkilövahingot yhteensä 3 698 eli 17 per päivä

 Korona sota, kesto per 23.12.2020, 331 päivää
kuolleita 524 eli 1.6 per päivä
?haavoittuneita lievästi? 34 084 eli 103.0 per päivä
henkilövahingot yhteensä 104.6 per päivä, joista peräti 94.46% parantui täydellisesti.

Suomessa on vuonna 2020 siis 5 535 609 asukasta.

Korona on tarttunut vain 34 084 asukkaaseen. Tartunnan on siis saanut vain 0.62% väestöstä ja kuolleita on ollut 0.009% väestöstä.

Tuhannesta suomalaisesta vain 0.09 ihmistä valitettavasti on kuollut koronaan. Tietysti yksikin koronan uhri on valitettava, mutta oleellinen asia kuitenkin on, että korona ei näytä tarttuvan suomalaisiin.

Keskeinen syy tässä on se, että suomalainen Euroopassa ainutlaatuinen geeniperimä näyttää olevan lähes täysin immuuni koronalle.

Käsitykseni mukaan suuri kiitos tästä kuuluu nyt Valion pitkäaikaiselle työlle, joka maidon maailman ennätyksellisen juonnin johdosta on nyt sattumalta myös nostanut suomalaisten etenkin vanhempien ihmisten D-vitamiinitason ennätyksellisen korkeaksi.

Suomalaisten immuniteettia koronaa vastaan on nähtävästi suojannut myös Suomessa vuosina 1956-58 riehunut Aasialainen influenssa, jonka uhreina kuoli yli 6 800 suomalaista ja muistaakseni 36% kansasta altistui taudille (laumaimmuniteetti).

Koronakriisin aikana maidon laktoosin aiheuttamat ongelmat on voitu hetkeksi unohtaa, mutta kun nyt koronarokotteetkin on jo keksitty, niin kohta voidaan palata myös maidon terveydellisiä haittavaikutuksia koskevaan keskusteluun.

Suomen terveydenhuolto on erikoissairaaloissa myös erittäin korkealla tasolla, jonka puolesta puhuu se, että tartunnan saaneista peräti 94.6% on parantunut täysin koronasta.

Tiedossa on myös se, että kaikkialla ja myös Suomessa koronan hoitomenetelmät ovat oleellisesti parantuneet vuoden 2020 alusta, kun koronaa on alettu laajemmin tutkimaan ja rokotteitakin on kehitetty jo kohta vähän joka maassa, myös Suomessa.

Suomessa on kuitenkin koronasta tehty valtamedian ja poliitikkojen toimesta uskonnon kaltainen hysteria, jonka varjolla pyritään toteuttamaan lähinnä nykyisen viher-vasemmistolaisen Sanna Marinin hallituksen utopistisia ja epärealistisia poliittisia tavoitteita etenkin toisen hysterian eli ympäristöhysterian osalta.

Vähitellen alkaa kuitenkin olla jo korkea aika käynnistää keskustelu reaalimaailman asioista, joista keskeisin on tietysti se, millä tavoin Suomesta tehdään kilpailukykyinen yhteiskunta ja koko kansantalouden työvoimapotentiaali saadaan oleellisesti nykyistä suurempaan käyttöön.

Ei ole millään muotoa hyväksyttävää, että Suomenkin työvoimasta korkeintaan vain noin 70% on ollut käytössä jo peräti 26 vuoden ajan.

Suomessa ei siis ole olemassa mitään todellista koronakriisiä.

Sen sijaan meillä on ollut jo pitempään erittäin vakava poliittinen kriisi, jossa suomalaisten perustuslailliset oikeudet on kylmästi sivuutettu sekä perustuslakivaliokunnan että myös eduskunnassa enemmistöhallitusten laittomien päätösten toimesta.

Suomen nykyinen poliittinen tilanne muistuttaa Venäjällä taannoin suoritettua lähes veretöntä vallankumousta vuonna 1917 ja sitä seurannutta sisällissotaa 1918-22, jossa kommunistit suistivat tsaarin vallasta ja murhasivat tsaarin perheineen ja siirryttiin NEUVOSTOLIITON kommunistikomentoon.

Kommunistisesta menosta päästiin Venäjällä eroon taas vallankumouksen avulla, kun kommunistinen utopia romahti vuonna Gorbatsovin perestroikan seurauksena lopullisesti vuonna 1991 epäonnistuneen kommunistikokeilun seurauksena.

30.12.1922 perustettu Neuvostoliitto lakkautettiin virallisesti 25.12.1991. Kommunistista kokeilua kesti siis karvan verran vaille 69 pitkää kivuliasta vuotta.

EU-kokeiluhan alkoi jo vuonna 1957, kun Roomassa perustettiin ETY eli Euroopan Talousyhteisön Yhteismarkkinat.

EU:n Maastrichtin sopimus taas allekirjoitettiin vuonna 1992.

Voidaan siis todeta, että EU on kokeiluna saavuttanut jo 63 vuoden korkean iän ja vanhus on jo alkanut hajota liitoksistaan.

Voimme siis suurella mielenkiinnolla odottaa, yltääkö EU Neuvostoliiton lähes 69 vuotta kestäneeseen ikään saakka. Vai mahtaako Italia nostaa piankin kytkintä Englannin perässä?

Epätasaisesti jakautunut "oikeusvaltioperiaate" sekä taloudellinen epätasa-arvo olivat myös ne juurisyyt, miksi Neuvostoliittokin hajosi omaan mahdottomuuteensa.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Vääristeleekö SILTARUMPU historiaa??26.12.2020 6.26
Sensuuri söi vastaukseni.

alan kolmas miesRe: Vääristeleekö SILTARUMPU historiaa??26.12.2020 14.42
VAPAASEEN kirjoittaminen alkaa olla jo vaikeampaa kuin oikeiden LOTTO numeroiden arvaaminen.

Pysyy mieli korkealla, kun jatkuvasti pyrkii varomaan, ettei kirjoita väärää merkkiä, mainitse väärän henkilön nimeä tai ainakaan vihjaa mihinkään mahdollisesti laittomaan tekoon.

Kysymys on niin sanotusta aivovoimistelusta, joka toisilla onnistuu toisilla ei.

Tunnen suurta sympatiaa virallisen äänen onnetonta kohtaloa kohtaan.

Olen itsekin jo moneen kertaan miettinyt, etten enää osallistu VAPAAN kommenttien arvontaan.

Suomessahan kaikkein turvallisinta on nykyään haukkua USA:n kaikkien aikojen parasta presidenttiä eli Donald J. Trumpia ja hänen hienoa vaimoaan Melaniaa sekä heidän nuorta Baron poikaansa.

Jokaisen suomalaisen suorastaan kansallisvelvollisuus on mainita jotain negatiivista Trumpista ja hänen loistavasta perheestään.

UNILUKKARIKIN on tässä näyttänyt jo moneen kertaan mallia ja siksi UNILUKKARI onkin ilmeisesti niin suosittu Suomessa.

Erinomaista TAPANINPÄIVÄÄ tasapuolisesti kaikille ja myös keskustan viralliselle äänelle ja hänen viisaalle vaimolleen erityisesti.

alan kolmas miesRe: Vääristeleekö SILTARUMPU historiaa??31.12.2020 1.55
SILTARUMPU totesi, Iltalehden vastineessaan 28.12.2020 Heikki Elonheimolle seuraavasti:

" Todellakin, eduskunta äänesti asiasta 17.4.1998. Äänestyksessä 135 kansanedustajaa kannatti ja 61 edustajaa vastusti Suomen "osallistumista euroalueeseen".

Vastaan äänesti SKL:n ja keskustan kaikki edustajat keskustan Vuokko Rehniä lukuun ottamatta. Hän äänesti tyhjää. Lisäksi vastaan äänesti yksittäisiä edustajia muista ryhmistä.

Asiasta päättäminen tapahtui valtioneuvoston tiedonannolla. Oliko menettely oikea? Osa eduskunnan jäsenistä oli sitä mieltä, että päätös olisi pitänyt tehdä perustuslain säätämisjärjestyksessä.

Se näkemys ei kuitenkaan menestynyt perustuslakivaliokunnassa."

Em. kommentin lisäksi SILTARUMPU toteaa seuraavasti:

"Muuten olen edelleen sitä mieltä, että niin kuin vuonna 1997 keskustan EMU-raportissa sanottiin, että Suomeen euroon liittyminen olisi virhe Ruotsin jäädessä ulkopuolella"

"Yli kahden vuosikymmenen aikana olemme sitoneet itsemme kuitenkin euroon niin, että sieltä yksin pois lähteminen ei ole hyväksi Suomelle.

Olkoonkin, että Ruotsi hoitaa kustannuskilpailukykynsä sujuvasti kelluvan kruunun kurssilla ja Suomi kivuliaalla sisäisellä devalvaatiolla."

SILTARUMPU vetoaa vastineessaan taannoiseen perustuslakivaliokunnan näkemykseen.

Vuosina 1919-2000 voimassa olleen hallitusmuodon 72 §:ssa kuitenkin todetaan, että Suomen rahasta säädetään lailla aivan kuten Elonheimo on asian aivan yksiselitteisesti ilmaissut.

Kysymys on siis selvästi ollut voimassa olleen perustuslain muutoksesta, jota ei voinut tehdä SILTARUMMUN mainitseman eduskunnassa 17.4.1998 tapahtuneen äänestyksen perusteella.

Näyttää vahvasti siltä, että Elonheimo on kommentissaan hyvinkin oikeilla jäljillä.

Sehän on taas yleisestikin jo tiedossa, että Antero Jyränki laati sittemmin uudistetun perustuslain, jossa vastaavaa valuuttaa koskevaa pykälää ei käsittääkseni löydy.

Vaikuttaa siis vahvasti siltä, että eduskunta on siis 17.4.1998 järjestetyssä äänestyksessä toiminut perustuslain vastaisesti ja silloisen oikeuskanslerin olisi tullut puuttua ilmeisen laittomalta vaikuttavaan päätöksentekoon.

Kyseinen nähtävästi laiton ja Suomen kansantaloudelle ja myös koko sosiaaliselle järjestelmällemme aiheutetut vahingot ovat mittaamattomat.

Lohdullista on, että näiden vahinkojen aiheuttajia näyttää olevan ainakin SILTARUMMUN vastineen mukaan asiaa koskevan äänestyksen perusteella 135 kappaletta lisättynä tietysti myös isolla joukolla laittoman asian valmistelijoita.

SILTARUMPU yrittää nyt kuitenkin syöttää taas Suomen kansalle sitä täysin päätöntä mantraa, että suomalaisten tulee taas ruoskia vaan kylmästi toisiaan ja toteuttaa "kivuliaita sisäisiä devalvaatioita", kun olemme laittomasti ja omaa tyhmyyttämme liittyneet EUROON.

Sanottakoon se SILTARUMMULLEKIN selvästi, että nykypäivänä jokaisen maan, myös pienten maiden, tulee ehdottomasti aivan ensimmäisenä huolehtia omasta maastaan, siis maa-alueestaan, kansastaan, ja myös kansantaloudestaan.

Tietysti itsenäisellä maalla täytyy olla myös oma valuutta, kuten esimerkiksi entisellä emämaallamme Ruotsilla ja myös sen naapurimaalla Norjalla on. Sama koskee tietysti myös muita itsenäisiä valtioita kuten USA:ta, Kiinaa, Japania, Brasiliaa, Kanadaa, Venäjää ja tietysti muitakin itsenäisiä maita.

Mikään itsenäinen demokraattinen valtio ei tietenkään voi elää yli varojensa, kuten ei kenenkään henkilönkään tule niin tehdä.

Onneksi maailmassa on jo olemassa erilaisia varmuusrahastoja, kuten esim. IMF, jonka apuun monet heikosti johdetut demokratiatkin ovat joutuneet turvautumaan.

Mikään pakkorakohan ei tietenkään ole se, jos joku valtio joutuu esim. IMF:n ohjauksen alaiseksi.

Suomellakin oli tämä tilanne käsillä 1990-luvun lamassa, kun valtion kassan pohja oli tyhjänä.

Valtion kanssa ei kuitenkaan silloinkaan tyhjentynyt itsestään tai sen vuoksi, että siinä olisi ollut reikä.

Valtion kassa tyhjeni silloin Mauno Koiviston ja muiden demujen idioottimaisen valuuttakurssipolitiikan ns. VAHVAN MARKAN POLITIIKKA seurauksena, jota vuosikaudet ajettu Suomen Pankin idioottimaisen päätöksenteon pohjalta vuoden 1940 TAMMIKUUN KIHLAUKSESSA sovittujen KOLMIKANTAISTEN TUPOJEN rinnalla.

Kysymys oli siitä, että tahallaan ajettiin Suomen valtiolaiva karille ja siinä yhteydessä 33% kansasta menetti omaisuutensa, joka lahjoitettiin pilkkahintaan pankeille.

Pohjolan Japania rakentamassa olleista ahkerista yrittäjistä tehtiin rikollisia ja suuresta osasta heitä ja heidän työntekijöistään pitkäaikaistyöttömiä tai henkisesti sairaita tai jopa päivänsä päättäneitä ihmisraunioita.

Maan oma valuutta varmistaa aina sen, että maan poliittisen demokraattisen päätöksenteon ja työmarkkinoiden avulla minkä tahansa demokratian tulee turvata terve kansantalous ja mielellään kasvava hyvinvointi koko kansalle, eikä vain harvoille valituille.

SILTARUMPU on ollut jo jonkin aikaa seuraamassa MEPPINÄ myös EU:n päätöksentekoa, jossa useita vuosia on käyty neuvotteluja BREXITISTÄ.

FAKE NEWS MEDIA on koko ajan pitänyt yllä härdelliä, jossa on lähes jokaisessa tiedotteessa kerrottu, kuinka vahingollinen BREXIT on sekä Englannille itselleen että myös EU:lle.

FAKE NEWS MEDIA on yrittänyt tällä luomallaan härdellillä estää sen, että Englanti lopulta päättäisi pysyä EU:n jäsenenä.

Kansa oli kuitenkin Englannissa puhunut ja kansantahtoa täytyy tietysti noudattaa.

On selvää, että itsenäinen valtio Englanti tietysti noudattaa oman kansansa tahtoa eikä EU:n tahtoa.

Englanti ja EU saivat aikaan erosopimuksen ja Englannissa ollaan oltu tyytyväisiä siihen, että Englanti vapautui EU:n koko Englannin kansaa kuristavista säännöksistä, mutta säilytti kuitenkin vapaakaupan EU:n kanssa.

Kokonaisuuden kannalta FAKE NEWS MEDIAN jatkuvasti toitottamat tullimuodollisuudet ovat lopulta pieni hinta EU-erosta.

Itse asiassa COVOD19 pandemiaakin ja ISIS terroristeja ajatellen on vain hyvä, että maiden rajoilla on entistä tarkempi valvonta.

Tämä totuus pätee hyvin myös niiden maiden kohdalla, jotka vielä kuvittelevat, että EU:n holtiton OPEN BORDERS MENO takaa parhaiten ihmisoikeuksien toteutumisen EU:n sisällä.

BREXIT sopimuksen tultua hyväksytyksi Suomessa HESARIKIN ilmoitti heti suomalaisten MEPPIEN käsityksen asiasta seuraavalla otsikolla:

"SUOMALAISET: TUORE SOPIMUS on HYVÄ KOMPROMISSI"

MEPEISTÄ SILTARUMPU oli kokeneimpana poliitikkona kuvattuna artikkeliin ensimmäisenä ja SILTARUMPU latasi heti kärkeen seuraavasti:

"Neuvottelupöydästä kaikki palaavat aina voittajina, niin tälläkin kertaa. Mutta jos pohtii vertailutasoa eli sopimuksetonta tilaa, niin kyllä tämä voidaan laskea merkittäväksi voitoksi.

AKM yhtyy mielellään tähän SILTARUMPUN lausuntoon.

SILTARUMPU kommentoi sopimusta vielä seuraavasti:

" Tästä syntyi selkeä railo Britannia ja EU:n välille", Pekkarinen arvioi.

"Sopimus ei pakota Britanniaa seuraamaan EU:n standardeja. Se kuitenkin velvoittaa osapuolia pitämään sääntelyn tasaveroisena.

Jos osapuolet kokevat toisen rikkovan tasapuolisia kilpailuedellytyksiä, asiasta voi käynnistää riidanratkaisumenettelyn.

Riitoja ei kuitenkaan ratkaista EU-tuomioistuimessa, mikä on Britannialle tärkeä neuvottelukohta."

Samalla HESARIN sivulla on toinen merkittävä otsikko:

" METSÄTEOLLISUUSYHTIÖT: Sovun synty on hyvä asia"

Kaikki johtavat suomalaiset metsäteollisuusyritykset kertoivat, että kauppa Englannin kanssa on noin 4-5% yhtiöiden liikevaihdosta ja tuloksista ilmeisesti vielä vähemmän.

Kyseiset yhtiöt olivat jo varautuneet BREXITiin hyvissä ajoin, joten mitään merkittäviä muutoksia BREXIT ei tule aiheuttamaan.

Metsäteollisuuden kannalta BREXIT lienee tulevaisuudessa kuitenkin hyvinkin positiivinen asia suomalaisille, koska Englannin metsäteollisuudestahan ei nykyään voi puhua oikein mitään, kun ovat tyhmyyttään menneet aikoinaan hävittämään melkein kaikki metsänsäkin.

Meikäläiset metsäfirmathan voi nyt käynnistää Englannissakin koko maata kattavan metsityshankkeenkin, johon voidaan pyytää avustusta Amerikan presidentti Donald J. Trumpilta, joka voi hyvinkin tulla vielä vihityksi toiselle kaudelleen 20.1.2021 tai vähän myöhemmin.

BREXITissä on se hyvä puoli, että Suomessakin jää työttömäksi ainakin iso liuta ns. "tutkijoita" ja mielellään professoritasoisia "erityisasiantuntijoita", jotka lähes päivittäin ovat olleet YLE;n erikoislähetyksissä, joissa on ennustettu, että BREXITiä ei tule.

YLE:ssäkin kallista ohjelma-aikaa vapautuu mielellään täysipäiseen kansantaloutta koskeviin keskusteluihin, joihin ei tarvita keskustelemaan EK:n Jyri Häkämiestä, SAK:n Jarkko Elorantaa tai muitakaan ammattiyhdistysliikkeiden ns. "talouden erikoissasiantuntijoita".

Lisäksi on vielä ennustettu, miten vahingollinen BREXIT on Englannin kannalta. Kukaan ei ole kuitenkaan kysynyt, mitä mieltä Ahti Karjalainen olisi ollut Englannin tulevaisuudesta.

Jos asiaa olisi minulta kysytty, niin ensimmäisenä olisin tietysti tarkistanut Englannin väkiluvun. Sehän on nykyään peräti noin 64.3 milj. hyvin koulutettua kansainvälistä ihmistä ja kaiken maailman ihmisiä maailman joka kolkasta.

Pitäisin suurena ihmeenä, jos tällainen maa, jolla on suhteet joka puolelle maailmaa, ei pysyisi itsenäiseen elämään, kun ympärillä on vielä hyvät kalavedet ja ilmeisesti myös mittaamattomat öljy- ja kaasuvaratkin.

Perinteisestihän myös iso osa maailman rahavirroistakin on kulkenut Lontoon kautta.

Jos tällainen valtio kuolee ilman EU:ta, niin silloin aivan varmasti kuolee myös pieni Suomi, vaikka se kuinka haluaa istua ns. PÄÄTTÄVISSÄ PÖYDISSÄ, jonne UNILUKARIKIN koko ajan haluaa olla tyrkyllä.

"Jyrki, Jyrki älä tyrki, tee joskus miehen työ. Älä sanojasi syö"

Nytkin UNILUKKARI oli soittanut PUTINILLE, josta oli julkaistu lyhyt tiedotekin, että puhelu oli ollut pitkä.

Mielellään olisi nähnyt tiedotteessa kerrottavan, että mitähän kyseiset herrat keskustelivat.

Minusta ei riitä, että on puhuttu pitkään joistakin aiheista.

Tärkeämpää olisi saada reaaliaikaista tietoa, mitä keskusteluissa on ihan oikeasti käsitelty ja millaisiin johtopäätöksiin keskusteluaiheista on tultu!!!

Sen kyllä kaikki suomalaiset tietää jo, että "tilanne on vakava" ja vuosi vaihtuu, mutta siitä meillä kenelläkään ei ole mitään hajua, miten vakava se tilanne PUTINIKIN kohdalla on.

Tiettävästi hänkin lymyää jossain bunkkerissa koronalta suojassa samaan tapaan kuin Amerikassa dementoitunut "Peking Joe" Biden.

Vielä ei ole näyttöä siitäkään, onko PUTIN mahdollisesti jo rohjennut antautua Sputnik-rokotteen koekaniiniksi.

Minusta olisikin parempi, ettei hän siihen ryhdykään, koska ei ole mitään varmuutta siitä, mikä on tuon rokotteen lääketieteellinen vaikutus.

Toistaiseksi ilmeisesti rokotetta on lähetetty koekäyttöön tiettävästi Argentiinaan, mutta Kuubaan ei ole tiettävästi vielä lähetty yhtään lastia, koska siellä saattaa keikahtaa koerokotuksissa koko kommunistiporukka.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: