Keskustelu

alan kolmas miesNyt "talousviisaat" Koronan kimpussa26.12.2020 15.23
Sensaatio ILTALEHTI pitää huolen siitä, että COVID19-kriisi syöpyy ikiajoiksi lainkuuliaisten ja virkavaltaa ihannoivien suomalaisten kalloon.

Minä luulisin, että UNILUKKARI ja SANNA MARIN sekä RUUNEPERI ANNIKA kohta ehdottavat, että Suomen perustuslakiin ja hallintosäätöön täytyy laittaa COVID19 -virusta koskeva YYA sopimuksen tapainen ehdoton määräys.

Nyt näköjään "talousviisaat" Bengt Holmberg, Martti Hetemäki ja Suomen Pankin Juhana Hukkinen ennustavat, että korona lähtee nousuun ja sitten taas laskuun.

Sitä ns. "talousviisaat" eivät kerro, millaista käyrän muotoa COVID19 - kriisi noudattaa.

Itse veikkaisin, että käyrä muistuttaa sinikäyrää siten, että loppua kohden aallon korkeus pikkuhiljaa vähenee, kunnes häviää kokonaan pois, jolloin käyrän muoto muistuttaa kuolleen henkilön sydänkäyrän muotoa eli suoraa viivaa.

ILTALEHDEN artikkelissa toimitus viittaa myös AALTO yliopiston tekemään selvitykseen, jossa todetaan mm. se, että sopiva D-vitamiini annostus ehkäisee tehokkaasti koronan tarttumista erityisesti vakavissa tapauksissa.

Minusta ns "talousviisaat" ovat nyt heränneet ainakin 9 kk myöhemmin kuin AKM, joka jo viime keväänä tieteellisiin selvityksiin viitaten totesi, että COVID19 tarttuu heikosti suomalaiseen edullisen geeniperimän ja runsaan maidonjuonnin johdosta.

Ei tässä mitään "talousviisasta" tarvita lausuntoja antamaan, kun kysymys on lääketietteellisestä ja ravitsemuksellisestä ilmiöstä sekä geeniteknologiasta.

Suomessahan geeniteknologian käyttökin on lähes kielletty asia mm. elintarviketeollisuudessa ja ehkäpä juuri tämä Suomen kielteinen suhtautuminen tieteeseen on johtanut siihen, että vääriä asioita kysytään vääriltä ns. "asiantuntijoilta".

Minulla on aina ollut pyrkimyksenä käyttää tieteellisen näytön ohella myös ns. maalaisjärkeä (eng. common sense, jota myös USA:n presidentti Donald J. Trump) käyttää.

Ns. COVID19 - kriisissäkään hoidon ei pitäisi olla pahempi kuin varsinainen tauti.

Olisi nimittäin erittäin hyvä, että COVID19 - kriisissä myös kaikki ne, joihin korona ei ole tarttunut jäisivät henkiseltä terveydeltään ainakin jonkinlaiseen kuntoon, jotta vanhusten eläkkeet ja myös RUUNEPERI ANNIKAN nuoren Kaarlo pojan lapsilisätkin saadaan turvattua hamaan tulevaisuuteen asti.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: