Keskustelu

alan kolmas miesKATRI ON KAIKISTA KAUNEIN4.1.2021 0.52
Kepuloisten RUUNEPERI on korvabuusteja leipomalla yrittänyt, todistaa, että hän kaikkein kaunein kepuloisten keskuudessa ja ilmeisesti koko maassa.

HESARIN kuukausiliite kuitenkin paljastaa, että KATRI on ylivoimaisesti kaunein kepuloisten keskuudessa.

KATRILLA näyttää olevan myös aivan ylivoimainen maku pukeutumisen suhteen.

HESARIN kuukausiliitteeseen otettu lähikuva KATRISTA villamyssy päässä todistaa, että KATRI lyö kirkkaasti laudalta Sanna Marinin, RUUNEPERIN ja muut, jotka niin mielellään ovat kuvauttaneet itsensä kansainvälisten muotilehtien kansiin.

BBC:n uutislähetyksen mainoksessakin taannoin oli mainos BIG HEADS TALK. Yksi isopäisistä oli mainoksessa demujen Sanna Marin.

Minusta Sanna ei kyllä ole mitenkään suuripäinen. Demujen Erkki Liikasta sen sijaan on yleisesti pidetty suuripäisenä ja korvaisena.

Minusta siitä ei kuitenkaan ole tieteellistä näyttöä, korreloiko suuripäisyys ja isokorvaisuus välttämättä mitenkään älyn kanssa.

Taannoinen hallituksen joulutervehdyskuvakin muistutti lähinnä hautajaissaattuetta. Ainostaan "HALLITUKSEN ARKKU" puuttui. Taustalla ollut joulukuusi ei minusta mitenkään muuttanut kuvan viestiä.

Yleensähän minusta JOULUA on juhlittu JEESUKSEN SYNTYMÄN JUHLANA, ei hautajaisina.

KATRIN piinapenkki alkoi siitä, että nuori ja kokematon KATRI joutui alun perin kepuloisen apparaatin ohjauksessa vastentahtoisesti DEMUJEN kusitolpaksi.

Kepuloisten kusitolppaa KATRI joutui vastentahtoisesti pitämään pystyssä vielä 2.12.2019, kun Espanjan lomareissultaan koomasta vaaka-asennosta Suomen pääministeriksi nostettu ammattiyhdistysjyrä Antti Rinne ajautui luottamuspulaan sotkeuduttuaan käsittämättömästi Postin palkkaneuvotteluihin.

Luottamuspulan tultua ilmi KATRI totesi seuraavasti:

"Keskusta on erittäin sitoutunut hallituspohjaan ja hallituspuolueisiin."

Sitten KATRI toteaa, että

"Mutta meillä on henkilöön liittyvää epäluottamusta."

Myöhemmin KATRI täsmensi vielä lausuntoaan seuraavasti:

"Meillä on tällä hetkellä epäluottamusta olemassa. Keskusta on tyytyväinen hallituspohjaan ja keskusta haluaa, että Suomella on toimintakykyinen hallitus, joka voi tehdä töitä isänmaan, Suomen ja suomalaisten puolesta."

On selvää, ettei KATRI tässä vaiheessa puhunut enää omasta puolestaan, vaan kepuloisen apparaatin antaminen ohjeiden mukaan.

Tämänkin näki siitä, että rehellinen KATRI ei katsonut toimittajia suoraan silmiin, koska olisi paljastunut, että KATRI ei enää puhunut omassa asiassaan.

Kepuloisten apparaatillahan oli koko ajan hallitusta muodostettaessa ollut mielessä, että DEMUJEN kanssa saadaan toteutettua TERRA SIPILÄN prosessikaavioissa luonnostelema perustuslain vastainen ylileveä MAAKUNTA SOTE.

Nähtävästi vieläkin jonkinlaisessa lääketokkurassa ollut Antti Rinne ei ymmärtänyt KATRIN jokseenkin selkeätä ilmausta, että kepuloisten epäluottamus kohdistui nimenomaan houruisen Antti Rinteen päätöksentekoon. Rinne vaati asiasta vielä kirjallista ilmoitusta.

Tässä tilanteessa kepuloisten apparaatin puolesta "Kurvit Suoriksi" kepuloisten ryhmyri Kurvinen lähettikin Antti Rinteelle emailin, jossa hän kirjallisesti ilmoitti, että houruinen Antti Rinne ei enää nauti kepuloisten luottamusta.

Luettuaan Kurvisen emailin Antti Rinne haki eroa pääministerin tehtävästä.

Omituisessa näytelmässä houruinen pääministeri Rinne vaihdettiin sitten salamavauhdilla täysin kokemattomaan Sanna Mariniin ja tietysti kepuloisten apparaatti vaati, että KATRIN tulee kynsin hampain puolustaa Marinin punavihreätä talonpojan tappolinjaa, jotta TERRA SIPILÄN perustuslain vastainen MAAKUNTA SOTE saataisiin hinnalla millä hyvänsä vietyä läpi.

KATRIN onnettoman TEKIR koulutuksen tultua julkiseen keskusteluun valtamedia hyökkäsi haukan lailla KATRIN kimppuun, jotta KATRI saataisiin vaihdettua RUUNEPERIIN, jonka jo perhesuhteidensa vuoksi täytyy olla ainakin 50%:sti demu.

Tällainen poliittinen linkki oli kepuloisen apparaatin mielestä varmin tae sille, että perustuslain vastainen MAAKUNTA SOTE saadaan Sanna Marinin vihervassarien ja kepuloisten tuen avulla maaliin missä tahansa muodossa.

Sillä ei tietenkään ole mitään väliä, täyttääkö kehitteillä oleva HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE perustuslain määräykset tai muutkaan terveydenhuollolliset vaatimukset, koska politisoitunut perustuslakivaliokunta voi aina muokata päätöksentekoaan kulloinkin voimassa olevan enemmistöhallituksen tahdon mukaiseksi.

Niinpä esim. PEKKA HAAVISTOLLE annettiin törkeästä työpaikkakiusaamisesta vain nuhteet, koska kiusaaja sattui olemaan ministeri.

Voidaan vain kysyä, miksi KAUKO KOPLAAJA vietiin aikoinaan kylmästi valtakunnanoikeuden eteen, kun KAUKO oli ministerinä vain yrittänyt hätätilassa KOPLAUSTA.

Huomattuaan tilaisuutensa tulleen RUUNEPERI järjesti 30.7.2020 tiedotustilaisuuden kotitilallaan ja hän oli lehdistön edustajille leiponut omakätisesti kasapäin korvapuusteja ja tietysti tarjosi vielä palan painikkeeksi kupposet parasta mahdollista kahvia.

Aikoinaan minäkin olin paljon tekemisissä noiden huipputoimittajien kanssa ja eräskin neuvoi minua, että paras tapa saada viesti perille on varmistaa, että tarjoilu pelaa.

Varsinaisella viestillä ei ole niinkään väliä.

Kyseisessä heinäkuisessa RUUNEPERIN korvapuustitilaisuudessa RUUNEPERI siis ilmoitti, että hän haluaakin, että virheetön KATRI syrjäytetään kylmästi KEPUn puheenjohtajan tehtävistä, koska nimenomaan vain RUUNEPERI voi varmistaa sen, että perustuslain vastainen MAAKUNTA SOTE kaikista vastaväitteistä huolimatta saadaan säädettyä jopa perustuslain vastaisesti.

Puheenjohtajan vaalissa RUUNEPERI saikin tehtyä sitten helposti palatsivallankumouksen kepuloisen apparaatin ja valtamedian tukemana.

Tietysti valtamedia avusti tässä vallankaappauksessa rummuttamalla jatkuvasti sitä, että KATRI oli saanut kepuloisia lähellä olevasta TEKIR-toimistosta valtion maksamaa koulutusta.

Asiassa ei auttanut, vaikka KATRI suoraselkäisesti ilmoitti maksavansa saamansa koulutuksen omasta pussistaan ja myös samalla ilmoitti eroavansa valtiovarainministerin tehtävästä.

Jo heti voidaan todeta, että KATRIN saama koulutus, vaikka se onkin tullut valtion varoista, on minusta ollut kyllä hyvin perusteltu, sillä Suomellekin on vain hyväksi, että meidän johtavat poliitikot pystyvät esiintymään asiallisesti jopa kansainvälisillä foorumeilla.

Sitä paitsi etenkin kepuloiset ovat kyllä pitäneet huolen siitä, että aina on löytynyt jonkinlainen valtion maksama hyväpalkkainen projekti, jonka avulla on varmistettu se, että lähes joka ikiseltä kepuloiselta, jotka ovat puutteellisten esiintymistaitojensa vuoksi pudonneet esim. eduskunnasta taikka jääneet muutoin vaille korkeapalkkaista virkaa, ei ole leipä loppunut missään olosuhteissa.

Tästä kepuloisen apparaatin maantavasta voidaan mainita esimerkiksi taannoinen karaoketähti Paula Lehtomäki, jolle TERRA SIPILÄ järjesti ensin valtiosihteerin tehtävät ja sen jälkeen Pohjoismaiden Ministerineuvoston korkeapalkkaisen pääsihteerin tehtävät.

Paulankin kielitaitoa oli ylistetty etenkin hänen venäjän kielen taitojensa vuoksi ja siksi, että räväkkä Paula ainakin Suomen Kuvalehden selvitysten mukaan laittoi luun kurkkuun jopa isojen yritysten pampuille.

Paulan CV-tiedoissa mainitaan, että Paulan paras kieli on kuitenkin englanti. Venäjästä ja ruotsista Paulalla tuntuu olevan vain hyvät tiedot.

Luulisi, että Pohjoismaiden Ministerineuvoston pääsihteerillä pitäisi olla erinomaiset tiedot edes Suomen toisesta kotimaisesta virallisesta kielestä.

Muita palkittuja kepuloisia entisiä huippupoliitikkoja, joiden palveluksia valtio on ehdottomasti koko ajan tarvinnut, ovat olleet mm. Liisa Hyssälä, Maria Kaisa Aula ja jopa Esko Ahokin.

Kaikille on löytynyt selvitystehtäviä esim. SITRAlta tai suoraan valtion hallinnosta. Esko Ahokin on selvitellyt Mika Lintilälle Varsinais-Suomessa meri- ja autoteollisuuden klustereita. Liisa Hyssälän huolenaiheena on taas ollut kansanvallan peruskorjaus, jota Liisa on selvitellyt yhdessä demujen eduskunnasta pudonneen Jouni Backmanin kanssa.

Maria Kaisa Aulanhan pudottua eduskunnasta hänet valittiin ensin lapsiasiavaltuutetuksi ja sitten Antti Rinteen hallitukseen valtiovarainministeri Mika Lintilä valitsi Aulan valtiosihteeriksi.

Tässä tärkeässä virassa Aula onkin sitten istunut kuin tatti, vaikka valtiovarainministerinä toiminut Mika Lintilä itse vaihtui ensin ryvettymättömään KATRIIN ja KATRI TEKIR koulutuksen jälkeen maanitteli valtiovarainministeriksi ja Aulan esimieheksi kaikissa mahdollisissa kepuloisten hankkeissa koetellun HARMAAN MATIN.

Oma lukunsa on tietysti vielä sitten Kuopion Mooseksen poliittiset sivubisnekset, kun Mooses on selvitellyt Arktisia alueita ja Nord Stream kaasuputkihankkeita ja ties mitä Putinin piikkiin.

RUUNEPERI pääsi siis kukkulan kuninkaaksi kepuloisten apparaatin ja demujen sekä valtamedian myötävaikutuksella, mutta pettäjän tie ei tule olemaan helppo.

KATRI on vielä nuori ja kepuloisten joukoissa kaiken kokenut.

Koska RUUNEPERILLA ei ole mitään syytä luopua kepuloisten johtotehtävistä, niin ei tietenkään voida edellyttää, että valovoimainen ja nuori KATRI jäisi ikuisesti odottamaan armolahjoja pettureilta.

KATRI ehtii tehdä vielä loistavan nousujohteisen uran, kun siirtyy esim. kokoomuksen leiriin. Siellä varmasti mielellään otetaan vastaan isompikin joukko pettyneitä kepuloisia, jotka ovat joutuneet puristelemaan nyrkkejään taskuissa, kun RUUNEPERI lumosi valtamedian edustajat korvapuusteillaan.

Suomessa on kuitenkin ikiaikainen sanonta ja kansanviisaus:

"Silmät on sielun peli"

KARTIN viattomista sinisistä silmistä näkee, että kysymyksessä on rehellinen ja sitkeä suomalainen laatunainen. Uskonkin, ettei KATRI tule hakeutumaan ainakaan "lapsiasiavaltuutetuksi".

KATRI voisikin jatkaa hyvin alkanutta työtään selvittämällä kansanedustajan työnsä lomassa ensiksi sen, miksi KEPU pettää aina.

Tämän selvityksen johtopäätöksethän voidaan kuitenkin jo nyt laittaa paperille.

"Kenenkään ihmisen ei ole järkevää tavoitella puheenjohtajaksi sellaiselle puolueelle tai kansanliikkeelle, jota ei viiden vuoden päästä ole enää olemassa".

Kaikki tietää jo valitettavasti senkin, että viimeinen Mannerheim Ristin Ritarikin kuoli aivan äskettäin. Lotta järjestö on lakkautettu jo ajat sitten. Sotaveteraanejakin oli vuonna 2020 jäljellä KELAN tietojen mukaan enää 6 536, joista miehiä oli 3 323 ja naisia 3 213. Sotainvalideja oli puolestaan jäljellä enää vain 900.

Parin kolmen vuoden päästä Suomen korruptoituneet poliitikot voivat sitten rauhassa todeta, että sotien arvet ovat onneksi jo parantuneet ja kärsimykset ovat taaksejäänyttä elämää, kun nyt meidän tulee keskittyä COVID19 hoitoon.

Karjalastakin Suomeen asutettiin evakkona Neuvostoliiton vallattua suuren osan parasta Suomen maata aikoinaan 407 000 karjalaista, mutta nykyään Karjalaliitossa on jäljellä enää henkilöjäseniä vain 23 000 ja Koronan takia Karjalaliiton kirjastokin on suljettu toistaiseksi 4.12.2020.

Kuitenkin Karjalan Liiton toimesta toimitettiin vielä UNILUKKARINKIN perheelle Karjalan piirakat 18.12.2020.

Tästäkään karjalaisten hyväntahdon viestistä ei ole julkista kiitosta kuulunut.

Onhan se melkoinen ihme ja kansallinenkin häpeä, miksi Suomessa niin helposti lähimmäiset unohtuvat, kun valtamedia alkaa vouhottaa milloin mistäkin modernista villityksestä kuten esim. MEETOO ja BLACK LIVES MATTER villityksistä sekä tietysti ILMASTON MUUTOKSESTA ja KORONA HYSTERIASTA.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: