Keskustelu

alan kolmas miesSUOMALAISTEN MOPO LÄHTI TAAS KEULIMAAN9.1.2021 2.20
Demujen voitettua eduskuntavaalit niukasti keväällä 2019. Antti Rinne alkoi levittää sanomaa, että Suomi on kokoaan suurempi ja siksi on maailman johtaja vähän joka asiassa.

Erityisesti Suomi on johtava maa jääkiekossa ja formuloissa.

Suomi on myös maailman johtava maa COVID19 virusepidemian hoitamisessa.

Suomessa on myös maailman vapain ja riippumattomin lehdistö ja YLE on jopa Vatikaaniakin luotettavampi kansan valistaja.

Maailman asukasluku oli eilen klo 18:31 7 799 732 206. Viisi minuuttia myöhemmin väestö oli kasvanut 914 henkilöä, joista suunnilleen puolet oli miehiä ja naisia.

Suomen väestö oli ennakkotietojen mukaan vuoden 2020 lopussa 5 535 605 henkilöä.

Näistä väestötiedosta nähdään, että maailman väkiluku lisääntyy nykyään 21 päivässä koko Suomen nykyisen väestön verran. Suomi ei siis voi olla millään tavalla kokoansa suurempi maa ja väestö.

UNILUKKARIKIN totesi uuden vuoden abstraktissa puheessaan, että poliitikkojen ei pitäisi olla naiiveja.

USA:ssa 6.12.2020 oli tarkoitus järjestää ns. Electoral Collage kokous, jossa päätetään siitä, kumpi presidenttiehdokkaista sai eniten laillisia ääniä ja tuli siten valituksi presidentiksi.

Istuva presidentti Donald J. Trump sai historiallisen määrän ääniä ja voitti vaalit selvästi, mutta laittomien vaalijärjestelyjen avulla "PEKING JOE" BIDENILLE laskettiin laittomia ääniä miljoonittain, jonka tuloksena "PEKING JOE" sai ns. SWING STATE osavaltioissa marginaalisesti enemmän ääniä kuin TRUMP.

3.12.2012 vaalien jälkeen USA:n johtavat FAKE NEWS toimijat ilmoittivat, että "PEKING JOE" voitti vaalit, eikä mitään epäselvyyksiä vaaleissa ollut.

Mitään todisteita vaalivilpistä ei muka ollut, kun monessa osavaltiossa ääniä annettiin 30-40% enemmän kuin oli äänioikeutettuja. Jopa kuolleet olivat saaneet äänestää.

HESARI on ollut kauhuissaan ja jo kaksi kuukautta putkeen ja on kirjoitellut noin 10 toimittajan ja päätoimittaja Kaius Niemen toimesta, että mitään laittomuuksia ei vaaleissa tapahtunut tai ainakaan niistä ei ole olemassa mitään todisteita.

YLE:n toimittajat ovat yhtyneet samaan laulukuoroon ja todenneet, että TRUMP on ilman todisteita kehitellyt kaikenlaisia salaliittoteorioita, koska TRUMP ei koskaan ole puhunut totta.

YLE:n A-studiossa Sakari Sirkkanen oli taas kutsunut valitun joukon keskustelemaan Capitol Hillin tapahtumista 6.12.2020. Koolla oli seuraava asiantuntijoiden joukko:

 Mika Aaltola, Ulkopoliittisen instituutin johtaja, väitteli Tampereen Yliopistossa. Vaikuttaa siltä, että Aaltola on perinteisen tamperelaisen koulukunnan kapea katseinen kasvatti.

 Benita Heiskanen, Turun yliopiston, Morton Centre of American studies yksikön johtaja, CV epäselvä, on kertonut väitelleensä tohtoriksi jossakin seuraavasti:

"Heiskanen kertoo olevansa koulutukseltaan Yhdysvaltain tutkija. Hän on väitellyt University of Texas at Austinin American Studies -koulutusohjelmasta vuonna 2004.

Monitieteisessä koulutusohjelmassa Heiskanen valitsi keskittymisalueikseen rodun ja etnisyyden, USA:n latinoväestön, populaarikulttuurin tutkimuksen sekä etnografisen tutkimusmenetelmän.

Kysyttäessä teoreettisista lähestymistavoista Heiskanen korostaa etenkin ruumiin, tilan ja paikan valtasuhteisiin liittyviä kysymyksenasetteluja, joihin hänen oma, nyrkkeilykehästä kontekstuaaliset rajaköydet saanut väitöksensäkin keskittyi."

Benita Heiskanen ei siis ole mikään USA:n politiikan asiantuntija.

 Markku Ruotsila, Yhdysvaltain- ja Ison-Britannian historian dosentti Tampereen yliopistosta, väitteli tohtoriksi Cambrigen yliopistossa, Englannissa.

Ruotsila näyttää olevan Englannin vanhimmassa yliopistossa väitellyt tohtori. Ruotsilan puheista näkee, että Ruotsila tuntee erinomaisen hyvin USA:n asiat ja lainsäädännön.

 Mika Hentunen, YLE:n USA:n toimittaja, joka päivittäin lukee USA:n pahimman propaganda kaapelikanavan eli CNN:n tiedotteet tarkkaan ja kääntää ne suomen kielelle.

Mika on kauppatieteiden maisteri ja harrastaa jännitysromaaninen kirjoittamista. Ei ole siis mikään ihme, että Mikalla tuo mielikuvitus tuntuu niin kovaa laukkaavan, kun hän analysoi Amerikan asioita.

En ihmettele sitäkään, että Mikalta on mennyt sormi suuhun, kun 6.12.2020 ensimmäisenä agitaattorina Capitol Hillin ikkunasta sukelsi sisään UTAH:ssa jo useita Black Lives Matter rettelöitä järjestänyt ANTIFA.org:n JOHN SULLIVAN niminen vasemmistoradikaali.

Mikalla on ollut käsitys, että ikkunasta meni ensinnä sisään ilmeisesti DONALD J. TRUMP.

Minä voin vakuuttaa jännityskirjailija Mikalle, että ns. Auerin tapauksessa jo nähtiin, että TRUMPIN kokoinen murhamies ei olisi mahtunut AUERIN ikkunasta sisään ja tuskin olisi mennyt uloskaan, koska olisi voinut avata oven.

Joten tuskin ainakaan TRUMP suunnitteli johtaa joukkoja Capitol Hillin pienestä ikkunasta sisään, kuten jännityskirjailija Mika ja Betina Heiskanenkin väittivät, että TRUMP suunnitteli kapinaa tai vallankumousta.

Sakari Sirkkasta voi siitä kiittää, että hän antoi ensimmäisen puheenvuoron Markku Ruotsilalle, joka oli jo kauan sitten ennustanut, että vaalien jälkeen voi tulla levottomuuksia, koska lähes 50% amerikkalaisista katsoo vaalien olleen väärennettyjä.

Huomattava on, että näin ajattelee noin 80% republikaaneista ja lähes 30% demokraateista ja riippumattomista.

Markku aivan oikein totesi, että vaaleissa tapahtui merkittäviä perustuslain rikkomisia etenkin demokraatti-johtoisissa ns. SWING STATE- osavaltioissa.

On täysin ymmärrettävää, että kansa nousee barrikadeille, jos perinteiset instituutiot, kuten oikeuslaitos ei selvitä esim. vaaleissa tapahtuneita väärinkäytöksiä, kun kaikki maan kansalaiset ovat sen omin silmin nähneet ja tuhannet ovat valaehtoisesti muistaakseni vuoden mittaisen vankeusrangaistusten uhkalla siitä raportoineet.

Ruotsilan lyhyen ja asiantuntevan puheenvuoron jälkeen ylimielisen näköinen ja oloinen Aaltola alkoi sitten luennoida, että vaaleissa ei ole havaittu mitään väärinkäytöksiä ja hän alkoi kysellä, mistä Ruotsila on kyseiset tiedot saanut.

Ruotsila totesi viileästi, että hän on ammatiltaan Amerikan asioiden tutkija.

Huolimatta Ruotsilan asiallisista kommenteista Sirkkanen käynnisti muiden "Amerikan asioiden eritysasiantuntijoiden" toimesta puheruletin, jossa Aaltola ja Benita kertoivat, että Wikipediasta löytyy pitkät rivit rikosepäilyjä kymmenien vuosien ajalta, joista maan kaikkien aikojen ehkä parhain Presidentti pannaan nyt vähintään valtakunnan oikeuteen ja tietysti tiilenpäitä lukemaan.

Vaikutelmaksi keskustelusta jäi, että Aaltola, Heiskanen ja Hentunen saivat ainoasta keskustelussa mukana olleesta todellisesta asiantuntijasta niskalenkin ja YLE siten taas syötti suomalaiselle katsojille ja kuuntelijoille, että nimenomaan DONALD J. TRUMP oli syyllinen, kun hän oli järjestänyt rauhanomaisen mielenosoituksen laittomien vaalien johdosta Washingtoniin.

Mielenosoituksen tarkoituksena oli tietysti painostaa sekä demokraattien että myös republikaanien kongressin ja senaatin jäseniä, jotta 3.11.2020 pidetyn vaalin laillisten äänien määrä varmistetaan, kuten Amerikan monta sataa vuotta vanha perustuslaki tietysti edellyttää. Tätä ei tapahtunut.

Ennustan siis, että tämä ei jää tähän!!!

Yllä olen ottanut esille tuon väestövertailun tietoisesti siksi, että me suomalaiset tajuaisimme, miten pienillä lihaksilla Suomi maailmassa toimii.

Maailman väkiluku kasvaa siis vain 21 päivässä yhtä paljon, kuin meillä on ihmisiä. Suomen väki on vain 0.071% koko maailman väestöstä.

Meillä on kyvykkäitä TV-toimittajia ja muita poliittisia toimittajia ja asiallisia tutkijoita ehkä korkeintaan 50.

Ainoastaan Martti Ahtisaari on saanut Nobel-palkinnon YK:n hyväksi tekemistään töistä. Ahtisaarikaan ei ole ollut erityisesti edes demu-poliitikkojen suuressa suosiossa.

Tästä nähdään, että Suomen poliittinen keskustelu on todellisuudessa samalla tasolla kuin myrsky vesilasissa.

Koska näin on, niin olettaisi, että Suomen poliitikot ja politiikan toimittajat edes jonkin verran miettisivät, onko heidän pienelle Suomen kansalle välittämänsä tieto totta vai valetta?

Minua ainakin suuresti hämmästyttää, että esim. Ulkopoliittisen instituutin Aaltola esiintyy jonkinlaisena ulkopolitiikan opettajana, kun hänen tietojaan ei näköjään voi edes verrata Markku Ruotsilan laajoihin tietoihin.

Jos Mika Aaltola tai Benita Heiskanen ja jännityskirjailija Hentunen ovat suulaampia luennoitsijoita kuin selvästi asioista eniten perillä oleva hillitympi Markku Ruotsila, niin se ei kuitenkaan muuta tosiasioita, joiden kanssa myös Suomessa joudutaan elämään.

Suulaat Amerikan asioiden luennoitsijat katsoivat, että TRUMP on aiheuttanut Amerikalla ja muulle maailmalle suurta vahinkoa, kun taas Ruotsila aivan oikein tajusi korostaa niitä erinomaisia aikaansaannoksia, joita Amerikan kansan rakastama TRUMP on saanut aikaan vain vajaassa 4 vuodessa. Enemmän kuin yksikään aiempi presidentti 8 vuoden aikana.

Mika Aaltola tuntui koko ajan ajavan TRUMPIN kohdalla jollain äärioikeistokortilla, jota TRUMP ei todellakaan ole.

Onneksi Ruotsila sai kuitenkin korjattua tuon täysin ulalla olleen Aaltolan höpötykset äärioikeistolaisuudesta, kun totesi, että näitä äärioikeistolaisia ihmisiä on "TRUMPIN JOUKOISSA" vain hyvin pieni osa.

Jos TRUMPIN vaalitilaisuuksissa on kymmeniä tuhansia amerikkalaisia, joista monissa mittauksissa on todettu olevan mukana jopa 30% demokraattien kannattajia ja "PEKING JOE" BIDENIN vaalitilaisuuksissa oli vain joitakin satoja kuulijoita, niin se ei puhu sen puolesta, että TRUMPIN kannattajat ovat jotenkin äärioikeistolaisia, kun noin 50% kansasta tuki häntä vaaleissa.

Kaiken kaikkiaan varsin ja heikkotasoinen keskustelu, josta vastuu kuuluu tietysti myös verovarojen turvin ylläpidetylle YLE:lle ja sen toimittaja Sirkkaselle, joka selvästikään ei ollut kunnolla selvittänyt esim. sitä, mitä USA:n presidentinvaalissa todella tapahtui.

Kaikkein hämmästyttävintä oli se, että ylimielinen Aaltola selvästikin tulkitsi Amerikan perustuslakia oman lakikirjansa mukaan, kun taas Markku Ruotsila aivan oikein selosti, miten Amerikan oikeuslaitoksen tulee vaaleissa toimia.

Tällaisessa tilanteessa toimittaja Sirkkasen olisi tullut olla perillä näistä säädöksistä, jotta ylimielisen ja eleisen Aaltolan kaltaisen "perustuslakiasiantuntijan" omat näkemykset eivät jäisi suomalaisille ikään kuin totuudeksi.

Samalla tavalla myös Betina Heiskanen määritteli myös republikaanien senaattori Ted Cruzin jonkinlaiseksi sikäläiseksi perustuslakipuoskariksi, vaikka Cruzia pidetään hänen ansioidensa vuoksi yhtenä USA:n johtavimmista perustuslakiasioita hallitsevista senaattoreista, joten ei ole ihme sekään, että Donald J. Trump oli halunnut, että nimenomaan Ted Cruz avustaa häntä myös törkeän vaalivilpin selvittelyssä 6.12.2020.

Minulla on myös hieman lukkarin rakkautta Ted Cruzia kohtaan, koska hänen vaimonsa Heidin isoisä äidin puolelta oli Savonlinnasta kotoisin.

Saattaa olla, että minä olen vielä kaukaista sukua Ted Cruzin vaimolla, koska minunkin isoisäni, oli savonlinnalainen ja vielä arvostettu juristi sekä kaupungin valtuutettu monen muun toimensa lisäksi.

Isoisäni muistokirjoitukseen oli präntätty Savonmaa- lehteen mm. seuraavat muistosanat:

"Perinpohjaisen ja syvällisen lainopillisten tietojensa ja käytännöllisen luonteensa tähden oli Salonen tunnettu ja tunnustettu asianaja, joka ammattitoveriensa puoleltakin oli saanut täyden tunnustuksen. Niinpä toimi hän monet vuodet Suomen asiainajajien liiton hallituksen jäsenenäkin, oltuaan yksi liiton perustajista."

Tästäkin nähdään, että minussa on paljon samoja ominaisuuksia kuin isoisässäni on ollut.

Koska TED CRUZ on selvästi nuorempi kuin Donald J. Trump, niin voi hyvinkin olla, että neljän vuoden päästä minulle lähetetään kutsu Valkoiseen taloon, mikäli TED CRUZ tai DONALD J. TRUMP tulee valituksi Presidentiksi.

TED CRUZIN Wikipedia-tiedot alla:

"Rafael Edward "Ted" Cruz (s. 22. joulukuuta 1970 Calgary, Alberta) on yhdysvaltalainen republikaanipoliitikko. Hän on ollut Texasin senaattorina vuodesta 2013.

Hän on osavaltion ensimmäinen latino-taustainen senaattori.

Cruz suoritti alemman korkeakoulututkinnon Princetonin yliopistossa vuonna 1992 ja oikeustieteen tutkinnon Harvardin yliopistossa vuonna 1995.

Hän on työskennellyt muun muassa Yhdysvaltain korkeimman oikeuden puheenjohtaja William Rehnquistin toimistossa ja Yhdysvaltain oikeusministeriössä.

Vuosina 2003?2008 Cruz oli Texasin osavaltion apulaisoikeuskansleri (solicitor general).

Maaliskuussa 2015 Cruz ilmoitti asettuvansa republikaanien esivaaliehdokkaaksi vuoden 2016 presidentinvaaleissa. Hän on teekutsuliikkeen perustajajäseniä ja vastusti esimerkiksi Obaman hallinnon terveydenhuoltouudistusta.

Cruz ilmoitti 3. toukokuuta 2016 lopettavansa presidentin vaalikampanjansa kesken (tuli toiseksi Donald J. Trumpin jälkeen vuoden 2016 esivaalissa).

Cruzin äiti on yhdysvaltalainen ja isä kotoisin Kuubasta. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.

Cruzin vaimon Heidin isoisä äidin puolelta oli savonlinnalainen Olavi Rouhe, joka lähti opiskelemaan lääkäriksi Yhdysvaltoihin."

On hyvinkin mahdollista, jos TED CRUZ tulee valituksi USA:n presidentiksi, niin RÖMSSYNKIN sikarilaatikko kauppa Kuubaan saadaan uudelleen virkistettyä.

Toivossa on ainakin hyvä elää!!!

Veijo Tapio Autio Re: SUOMALAISTEN MOPO LÄHTI TAAS KEULIMAAN kun imee kyrpää 5.5.2024 12.35
kyllä se mopo lähtee sano nakin mukaisesti KEULIMAAN tekojen muodossa kun nyt sanon että Veijo Tapio Autio joka asuu myllypuron omakotialueella imee kyrpää vieläkin usein nykyään 2024 luvulla kun teki sitä jo nuorena miehenä 90 luvulla kyllä se kyrvän nuppi näköjään maistuu vanhempanakin miehenä hyvin

matti meikäläinenRe: SUOMALAISTEN MOPO LÄHTI TAAS KEULIMAAN6.5.2024 17.07
Myllypuro vai pyllypuro?
Mitäs mieltä arvon kansalaiset hahahhaha tulkaahan haistelemaan kesällä kyrpää esinahka takana ja persettä jos olet myynyt esinahkasi juutalaisille pahoittelut mutta voit viellä nuuhkia hahaVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: