Keskustelu

poliittinen tarkkailijaVALTAMEDIA TRUMPIN KIMPUSSA16.1.2021 17.23
Korruptoitunut globaali FAKE NEWS media ja Amerikassa myös ns. DEEP STATE hallintokoneisto ja jopa politisoitunut oikeuslaitos ovat ottaneet tavoitteekseen tuhota USA:n kaikkien aikojen parhaan Presidentti Donald J. Trumpin ja koko hänen perheensä.

Kysymys on entisten aikojen lynkkaustoimista.

Samalla tavalla ristiinnaulittiin aikoinaan Neitsyt Marian Betlehemissä syntynyt JEESUS-niminen poikalapsi.

JEESUKSEN tapauksessa ei vihaa kohdistettu Marian mieheen Josefiin tai muihin sukulaisiin.

TRUMPIN tapaus on ollut miljardööri ZUCKERBERGIN ja DORSEYN ja myös kaikkien muidenkin BIG TECH yhtiöiden johtajien ja heidän rahoittajiensa toimesta harjoitettu huomattavasti tapaus JEESUSTA pahempi terrorismi ja toiminta ihmisyyttä vastaan.

Iltalehden toimittaja MARIKKI NYKÄNEN esitti taas eilen tutkimuslaitos PEW:in tekemän selvityksen TRUMPIN kannatuksesta USA:ssa.

Puolueettomaksi itseänsä kuvaava 170 ihmisen tutkimuslaitos oli selvittänyt, että TRUMPIN kannatus on nyt tasolla 29%.

MARIKIN kerrottua TRUMPIN alhaiset kannatusluvut ILTALEHTI etunenässä taas aloitti sitten TRUMPIN ja hänen perheensä mollauksen.

MARIKKI NYKÄNEN näyttää valinneen kommenttiinsa PEW:in tuloksen, koska PEW RESEARCH näyttää antavan systemaattisesti alimman kannatuksen TRUMPILLE.

Amerikassa on myös tutkimuslaitoksia, jotka ovat mitanneet TRUMPIN kannatukseksi CAPITOL HILLIN tapahtumien jälkeen jopa 49%.

Rehelliset vaalithan DONALD J. TRUMP voittikin kirkkaasti.

PEW:n tekemästä selvityksestä on syytä ottaa esille myös se, miten kannatustutkimus on tehty.

PEW:n kotisivuilla on esitetty mielestäni erinomainen selvitys siitä, miten galluppien tekijöihin nykyään suhtaudutaan.

Esim. nopeasti puhelimitse tehtävissä selvityksissä on tapahtunut radikaali muutos parin viimeisen vuosikymmenen aikana ainakin Amerikassa.

PEW:n selvityksen mukaan puhelimitse tehtyyn kyselyyn on vastattu vuosien saatossa seuraavasti:

□ 1997 36%
□ 2001 28%
□ 2005 21%
□ 2009 15%
□ 2013 9%
□ 2016 9%
□ 2018 6%

Puhelinkyselyissä siis nykyään vain noin 5% vastaajista kertoo mielipiteistään mitään.

Marraskuun presidentinvaaleissahan kaikki USA:n kannatusgallupit olivat raskaasti pielessä. TRUMPIN ennustettiin saavan jopa 15% vähemmän ääniä kuin JOE BIDEN.

Todellisuudessa TRUMP sai kuitenkin laillisia ääniä selvästi enemmän kuin "PEKING JOE" BIDEN.

USA:ssa taas vaalimellakointihan johtui siitä, että maan korruptoitunut korkeimman oikeuden Presidentti ei halunnut selvittää vaaleissa tapahtuneita aivan ilmeisiä laajoja väärinkäytöksiä ja perustuslain rikkomuksia, vaan määräyksellään siirsi tutkinnan valituksista mahdollisesti ensi syksyyn.

Nyt on tietoa siitäkin, että neljässä kriittisessä osavaltiossa on jo todettu, että äänet on laskettu täysin väärin. Väärät äänet kuitenkin hyväksyttiin kongressin ja senaatin päätöksellä kaaoksen keskellä 6.12.2021.

Koska Amerikassa on jo pitempään ollut menossa demokraattien lietsoma rasismiin perustuva vihakampanja, jota globaali ääriliberaali media ja korruptoitunut hallintokoneisto tukee, niin republikaanien kannattajat eivät yleensä kerro mielipiteistään mitään, koska joutuvat välittömästi jopa tappouhkausten kohteiksi.

Koronavuonna demokraattien johtamissa osavaltioissa ja kaupungeissa on vallinnut täydellinen kaaos, jossa ANTIFA ja BLM aktivistit ovat polttaneet hallintorakennuksia ja tappaneet viattomia ihmisiä lapsista lähtien ja poliiseja kasapäin.

Näitä vandaalien touhuja paikalliset demokraatit ja valtamedia ovat pitäneet "rauhanomaisina mielenosoituksina".

Paikalliset demokraatit ja laittomasti presidentiksi valittu "PEKING JOE" BIDEN on kaikissa käänteissä tukenut näitä "rauhanomaisia mielenosoituksia".

"PEKING JOE" BIDENIN varapresidentti KAMALA HARRISin johtama liike on jopa maksanut vankilaan mellakoinnista ja tuhopoltoista tuomitut aktivistit vapaaksi, jotta he ovat voineet osallistua vaalissa äänestykseen.

Näistä terroristisista USA:n toimista ei suomalainen valtamedia ole tietenkään raportoinut yhtään mitään.

Nytkin Suomen valtamedia on vain toitottanut kansainvälisiä mediatoimistoja myötäillen, että TRUMPIN kannattajat hyökkäsivät TRUMPIN kiihottamana kongressiin.

Kongressiin tunkeutuminen on kylmästi laitettu taas TRUMPIN piikkiin ja tästä syystä USA:ssa käynnistettiin demokraattienemmistöisessä kongressissa 7 tunnin mittainen TRUMPIN viraltapano oikeudenkäynti, jossa kongressin seniilin puheenjohtajan NANCY PELOSIN johdolla luettiin virkasyytteet, vaikka niille ei ollut mitään muita kuin poliittisia perusteita.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että NANCY PELOSILLA ei ole mitään halua viedä syytteitä senaatin arvioitavaksi, koska senaatti joutuu asian tutkimaan myös todisteiden valossa, eikä sellaisia kansankiihotustodisteita löydy.

Poliittisin perustein ei USA:ssa presidenttiä voida panna viralta. Viraltapano edellyttää raskaasti rikollista toimintaa rauhallisen mielenosoituksen tai vaalitilaisuuden järjestäminen ei ole rikollista toimintaa USA:ssakaan.

PELOSIN tavoitteenahan on vain republikaanisen puolueen hajotus ja estää, ettei suosittu DONALD J. TRUMP voisi enää osallistua esim. vuoden 2024 presidentin vaaleihin.

Tällaista ajattelua on varmasti myös republikaanien keskuudessa, koska puolueessa on edelleen joukko vanhoillista korruptioporukkaa, jotka tietysti haluavat palata entiseen sulle-mulle demu-republikaani aikaan.

USA:n perustuslain mukaan rauhallisen mielenosoituksen voi kuitenkin järjestää myös Presidentti DONALD J. TRUMP.

Näissä mielenosoituksissa ei ole mitään väkivaltaisuuksia esiintynyt. Päinvastoin.

Vasta nyt FBI on tiedottanut, että kongressiin tunkeutui joukko erilaisia ääriryhmien edustajia, jotka olivat jo ennakkoon suunnitelleet kongressiin tunkeutumistaan.

Kongressiin anarkistit tunkeutuivat siis jo selvästi ennen kuin TRUMP oli lopettanut puheensa siitä, että laillisesti äänestäneiden ihmisten äänet on laskettava oikein.

TRUMPILLA tai republikaaneilla ei kuitenkaan siis ole ollut mitään tekemistä näiden terroristien kanssa.

Huvittavaa on, että tunkeutujien kärkijoukoissa oli mm. John Sullivan niminen ANTIFA neekeri, joka oli käynyt polttamassa ennen CAPITOL HILLIN tunkeutumistaan oikeustalon jo UTAHISSA.

On surullista, että syyttömät ihmiset nykyään saattavat joutua FAKE NEWS MEDIAN ja armottoman ja täysin sairaan sosiaalisen median uhreiksi.

Kun tällaista voi tapahtua USA:n laillisesti valitulle ja pääsääntöisesti erinomaisesti asioita hoitaneelle Presidentille, niin tietysti vastaavasti myös tavalliset ihmiset voivat nykyään joutua näköjään tällaisten ajojahtien kohteiksi, jos uskaltavat jotenkin esittää kritiikkiä lähes mistä tahansa elämän alueesta tai ilmiöstä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: