Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääniOn sulla hautajaiset, mulla häät20.1.2021 4.50
Nyt tämä suuri päivä koittaa. Yhdestä asiasta voi olla jo varma. USA selvisi arvaamattoman " kaikkien aikojen ehkä parhaan presidentin" kaudesta.
Tulevan presidentin voima on myös suuressa määrin hänen avustajakunnassaan. Bidenillä näyttäisi olevan ymmärrystä tämän myöntämiseen.
Kun olen juuri lukemassa Barack Obaman kirjaa Luvattu maa, voi vain toivoa Bidenille
voimaa ja ymmärrystä. Kovasti hauraalta uusi presidentti näyttää.
Tuntuu siltä, että amerikkalainen järjestelmä raskaine esivaaleineen karsii parhaimmat pois koko kisasta.
Kyllä juankoskelainen yksinkertainen keskustaan nojaava vallankäyttö oli hyvä. Arvaamattomia tekijöitä ei ollut liikaa.
Vielä ensi kevään valinnat aion itse hoitaa. Sitten jätän keskustan johdon. Näin olen ajatellut.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: On sulla hautajaiset, mulla häät20.1.2021 11.03
Olen saanut tässä aamun aikana kuulla, että en ole mikään keskustan johtaja. No, en tietenkään muuten kuin todellisuudessa. Keskustan linjan määritteleminen on jätetty minulle. Vapaan Juankosken sivuille eivät muut keskustalaiset kirjoita. Eivät sen vuoksi, etteivät osaisi. Puolueen yhtenäisyyden ja menestyksen vuoksi on parempi, että myös linja näyttäytyy yhtenäisenä ja selkeänä.
Olen siis vain mielipidejohtaja.
Kunnallisissa vaaleissa olemme olleet aina voittajia. Tämä ei tarkoita, että kannatuksemme olisi joka vaaleissa lisääntynyt, vaan olemme säilyttäneet suurimman puolueen aseman.
Nyt valmistaudumme kuntaliitoksen jälkeen ensimmäisiin vaaleihin, jossa liitoksesta on kokemuksia.
Viime vaaleissa onnistuimme äänten keskittämisessä. Juankoski sai Kuopion valtuustoon 4 edustajaa, 2 keskustasta, demarit yhden ja vasurit yhden. Selvästi suurempi Nilsiä sai vain 3 edustajaa.
Meidän täytyy olla realisteja. Väkilukumme on vähentynyt neljässä vuodessa yli 10 prosenttia.
Kolmen paikan saavuttaminen olisi hyvä saavutus.
On hyvin todennäköistä, että demarit menettävät ainoan paikkansa persuille ja keskusta on vaarassa menettää toisen paikkansa. Vasemmistoliiton Kari Hartikainen on nyt varmin paikkansa uusija, jos vain on mukana vaaleissa.
Pidän nyt hyvin todennäköisenä, että pyrimme turvaamaan yhden edustajan, jolle keskitämme keskustan äänet. Nyt on menossa keskustan esivaali. Seuraavan kuukauden aikana katsomme tai siis katson kuka on pääehdokkaamme Kuopion tulevassa valtuustossa.

alan kolmas miesRe: On sulla hautajaiset, mulla häät20.1.2021 23.15
Donald J. Trumpilta erinomainen puhe viime yönä menneestä 4 vuodesta.

Presidentti kiitti perheensä jäseniä, 74 milj. amerikkalaista ja hallintoaan heidän tuestaan ja totesi, että huolimatta kovasta vastustuksesta hän ja hänen hallintonsa toteutti sen, mitä oli kannattajilleen luvannut virkakautensa alussa ja paljon enemmänkin.

Saavutukset ovat kiistämättä poikkeuksellisia USA:n historiassa.

YLE ja Suomen sairas FAKE NEWS MEDIA on jo tuntikaupalla toitottanut puolen tunnin välein, että TRUMP:in suurimmat saavutukset olivat se, että hän ei aloittanut yhtään sotaa ja hän armahtaa vähintään 100 rikollista ja varmasti myös itsensä.

Todellisuudessa TRUMP armahti kautensa lopussa poikkeuksellisen vähän eli vain 73 henkilöä, joiden joukossa ei ollut ainuttakaan TRUMP:in perheenjäsentä, TRUMP:a itseään tai hänen lakimiehiään.

TRUMPIN armahdusten kokonaismäärä jäi siis vain noin 5-20% siitä määrästä, mitä Obama ja Clinton toteuttivat.

Ainoa TRUMP:in lähipiiriin kuulunut armahdettu henkilö oli STEVE BANNON (entinen strategianeuvonantaja), jota on epäilty rahanpesusta. Epäilys ei tietenkään tarkoita tuomittu.

En lähde luettelemaan sitä valtavaa onnistumisten määrää, jota TRUMP sai aikaan vain neljän vuoden aikana, vaikka rakkikoirat oli ensimmäisestä päivästä lähtien laittomasti (mm. täysin perätön RUSSIAN COLLUSION ja perustuslain vastaiset POLIITTISET IMPEACHMENT HANKKEET) hänen ja hänen perheensä kimpussa.

Korona-aikana sopii TRUMPIN osalta kuitenkin mainita kaksi koronarokotetta ns. WARP-ohjelman kautta. Toteutusaika vain 9 kk. Perinteisesti rokotteen kehittämiseen on mennyt vähintään 2-4 vuotta.

Näistäkin saavutuksista USA:n vasemmistolainen media haukkui TRUMPIA kuin vierasta sikaa yhtä soittoa lähes vuoden ja tulee jatkamaan vielä ainakin pari vuotta lisää.

WRAP-ohjelma oli isompi operaatio kuin aikoinaan II maailman sodan aikana tehty D-DAY operaatio, jossa pääasiassa USA:n avulla natsit kukistettiin ja Eurooppa pelastettiin kommunisteilta.

Tänäkin aikana "PEKING JOE" BIDEN istui vain bunkkerissaan maskit päällä ja kertoi jokaiselle USA:n FAKE NEWS uutistoimistolle, että rokotteet oli väärin kehitetty ja TRUMP oli ulkomaalaisten vihaaja, kun joutui sulkemaan rajat Kiinasta leviämään lähteneen viruksen vuoksi.

TRUMPIN hyvä puhe päättyi ytimekkäästi "The best is yet to come".

Noustessaan lentokoneeseen hän totesi tulevansa jossain muodossa takaisin pian.

Voimme siis olla melko varmoja, että HAURAAN ja KORRUPTOITUNEEN JOE BIDENIN jälkeen viimeistään 4 vuoden kuluttua alkaa uusi aika.

Aamulla postiluukusta lipsahti sisään taas HESARI ja tuskin oli painomuste vielä kuivunut. Lehdessä oli yhteensä sivuja seuraavasti:

□ A - osa 40 sivua
□ B - osa 24 sivua
□ Yhteensä 64 sivua
□ DATA liite 12 sivua

Toimitus-, paino- ja jakeluoperaationa tämä tapahtuu lähes jokaisena vuoden päivänä. Hatun noston arvoinen tekninen saavutus, mutta poskettoman kallis aviisi.

Tyylipisteistä lehti sai minulta kuitenkin pyöreän nollan. Tilanne on Hesarin kanssa vähän sama kuin Suomen mäkihypyssä on jo pitempään ollut.

Hesarin ensimmäisellä aukeamalla on DONALD J. TRUMPIN koko aukeaman täyttämä takaapäin otettu kuva ja teksti "THE END".

TRUMP ei ollut kuitenkaan pukeutunut vihreään kotelomekkoon samalla tavoin kuin aikoinaan takaa kuvattu MARI KIVINIEMI.

En viitsi mennä lähemmin Hesarin toimittajien täysin yksipuolisiin höpötyksiin, jotka asettavat häpeään jopa PUTININ tietotoimistojen trollit.

Suomessa tarvittaisiin näköjään selvästi riippumaton media, koska pimeydessä vaeltava kansa kyllä nykyisellä menolla tuhoutuu. Ei ulkoa, vaan sisältä.

Hesarin A-osan sivulla 18 esiteltiin kuitenkin taas HS-Gallupin Kantar TNS:n tekemän haastattelututkimuksen tulokset, kun 2610 henkilöä oli haastateltu ilmeisesti puhelimitse.

Erittäin positiivinen tieto oli se, että KEPUN kannatus oli enää 10.8% ja edelliseen kannattavuusmittaukseen verrattuna lasku oli nyt 0.6% -yksikköä.

TERRA SIPILÄN aikaan 2015 KEPUN kannatus oli jopa noin 22.5%. Siitä lähtien kannatus on laskenut samaa tahtia kuin Ayrshire-lehmän häntä.

Kunnallisvaaleihin mennessä KEPUN kannatus näyttää rikkovan ns. kusirajan 10%, eikä kukaan enää halua lähteä ystäväni Hannu Mannisen aikoinaan mainitsemaksi "KUSITOLPAKSI".

Se on kyllä sanottava, että muissa oikeistolaisissa puolueissa tuntuu olevan päällä kova pöhinä.

Persujen kannatus nousi jo 21%:iin ja kuntavaaleissa lienee jo tasolla 25%.

Kokoomus on vielä poterossa, kun puolue ei ole vielä saanut heitettyä PETTERI ORPOPOIKAA pois puheenjohtajan pallilta.

Kuntavaalien edellä nähtävästi kuitenkin kyllä kerrotaan, että PETTERI luopuu puheenjohtajan hommistaan ja samalla kannatus nousee välittömäksi tasolle ainakin 18.5%.

Voi olla, että kohta tulevissa eduskuntavaaleissa PERSUT pelataan taas ulos hallituksesta, jolloin lopputuloksena on SINIPUNA, jossa KOKOOMUKSELLA ja SDP:lla on tasavahva miehitys.

Keskustan virallinen ääni näyttää yllä selkokielellä kertovan, että juuri hän on ollut keskustan virallisen linjan isä Juankoskella.

Kyseinen linjahan johti vauraan Juankosken kaupungin tuhoon. Siitä ei ole mitään epäselvyyttä.

Tuon tuhon juurisyy oli tietysti se, että Juankoskella kepuloisilla oli koko ajan määräenemmistö valtuustossa.

Tätä tuhoa tarkastellessa ei ole ihme, että keskustan virallinen ääni on vankkumaton Obaman ja äärettömän hauraan "PEKING JOE" BIDENIN ihailija.

Kysymys oli siis Juankoskella harvainvallasta ja sinisilmäisyydestä, joka kaikissa tunnetuissa maissa on ennen pitkää lopulta tuhonnut monet maat ja kansat.

USA:ssa harvainvalta ja sinisilmäisyys tuhosi myös USA:n perinteisen teollisuuden, osittain myös infrastruktuurin, ajoi keskiluokan tuhoon ja maaseudun ahtaalle.

Juuri tästä syystä USA:ssa tarvittiin mm. kauppasopimusten uudistukset, jotka olivat mm. USA:n kannalta täysin turmiollisen NAFTAN osalta peräisin demokraatti Bill Clintonin "kynästä".

USA:ssa demokraattijohtoisista kaupungeista ja osavaltioista kehittyi vakivaltaisia pysähtyneitä ghettoja, joissa väki asuu kaduilla teltoissa ja väki pakenee republikaanijohtoisiin osasvaltioihin korkean verotuksen vuoksi.

Nyt keskustan virallinen ääni spekuloi muutamalla juankoskisen edustajan nimellä Kuopion valtuustossa.

Tällainen spekulointi on kuitenkin naivia osaoptimointia, koska näillä marginaalisilla edustajilla ei valitettavasti ole sanottavaa tai painoarvoa Kuopion valtuustossa puhumattakaan hallituksessa.

Olen pannut merkille sen, että virallinen ääni mielellään hiljentyy lukemaan pitkää proosaa.

Minua kyllä ihmetyttää kuitenkin se, että virallinen ääni on nyt ottanut luettavakseen Obaman "Luvattu maa" opuksen.

Jostain olin lukevinani, että Obama on jo julkaissut neljä omaelämäkertaa, joten ei olekaan mikään ihme, että hänen aikanaan maailman vahvimmat johtajat pitivät Obamaa pilkkanaan.

Jämerämmät johtajat olivat varmaan huomanneet Obamalle mainostarkoituksissa kirjoitetusta elämäkerroista, kuinka heikko johtaja Obama todellisuudessa oli.

Eihän kukaan järjissään oleva valtion päämies voikaan antaa oman maansa tuhoutua esim. siihen, että kyseinen maa jatkuvalla syötöllä oman maan veronmaksajien rahoilla sotii eri puolilla maailmaa ja harjoittaa poliisitoimia, kun samaan aikaan esim. kiinalaiset kommunistit tuotteitaan dumppaamalla tuhosivat lähes koko USA:n perinteisen teollisuudenkin.

Mikään itsenäinen maa ei myöskään voi vastaanottaa laittomasti maahan tunkevia muukalaisjonoja miljoonittain ja alkaa vielä tukemaan niitä taloudellisesti.

Obaman ja Joe Bidenin aikana PUTIN ja Kiinan johtajat suorastaan nauroivat, kun parivaljakko ilmoitti Syyriassa piirtäneensä hiekkaan punaisen viivan, jota ei sovi ylittää.

Tällaisesta vastuuttomasta toiminnasta EU ja koko maailma joutui maksamaan ison hinnan, joka on tullut myös Suomen riesaksi AL-HOLIN leirinkin vuoksi.

Ukrainassakin "PEKING JOE" pesi rahaa ihan miljardikaupalla perheelleen ja toimitti ukrainalaisille maastopatjoja suojaksi samaan aikaan, kun PUTININ VIHREÄT miehet valtasi KRIMIN ja 1/4 osan UKRAINAA.

Näille Venäjä aggressioille tuli päätepiste vasta, kun DONALD J. TRUMP alkoi toimittaa panssariohjuksia ukrainalaisille ja tuhosi käytännössä myös ISIS järjestön ja terroristien johtajat.

Edessä on mielenkiintoiset pari vuotta, joilla tulee varmasti olemaan vaikutusta myös meikäläiseen menoon.

Suomenkin poliittinen eliitti joutuu toteamaan sen, ettei EU olekaan Suomelle enää riittävä turvatakuu, koska USA:n tulevien taloudellisten ongelmien kanssa painimaan joutuva korruptio BIDEN ei voi jatkaa entisellä OBAMAN kaikki kukkarot auki linjalla.

USA:ssa TRUMPIN yksi merkittävimpiä saavutuksia on tietysti myös se, että hän onnistui nimittämään liittovaltion tuomareita kolme konservatiivista tuomaria maan korkeimpaan oikeuteen ja niiden lisäksi perustuslain mukaisia tuomareita seuraavasti:

□ Article III
Supreme court 3 tuomaria
US Court Appeals 54 tuomaria
US District courts 174 tuomaria
□ Article I
Erikoisoikeudet 26 tuomaria
□ Article IV
Territorial courts 1 tuomari

Kaikkiaan TRUMP nimitti siis 255 tuomaria, millä tulee olemaan merkittävä vaikutus sikäläisen liberaaliksi ajautuneen oikeuslaitoksen tasapainottamiseen pitkäksi aikaa, koska liittovaltion tuomarin virat ovat elinikäisiä.

Näillä tuomarinimityksillä on siis merkittävä vaikutus USA:n liittovaltion toimintaan.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: On sulla hautajaiset, mulla häät21.1.2021 4.52
Akm näyttää paiskineen töitä pitkän illan. Minulla ei ole minkäänlaista tarvetta ryhtyä lyömään lyötyä. En tule onnelliseksi siitä, että elämässään kovan kohtalon kokeneen taakkaa lisään. Sanotaan nyt näin, että yhdyn akm:n vahvaan uskoon siitä, että neljän vuoden päästä Trump palaa presidentiksi entistä ehompana. Toivoa ei pidä ihmiseltä ottaa pois. Me jatkamme akm:n kanssa itse asiassa samoista lähtökohdista. Eihän keskustan tilannekaan valtakunnallisesti katsoen ole hyvä, vaikka puolue hallitseekin suurinta osaa Suomen kuntia. Minun tehtäväni on vain huolehtia tästä omasta pienestä osastani. Pyrin siihen, että Juankoskelta tulisi yksi keskustan edustaja Kuopion valtuustoon. Koskaan aikaisemmin ei keskustan tavoite ole ollut näin vähäinen. Luulen, että akm:kään ei voi moittia minua suuruudenhulluudesta. Vaalimatematiikka on vain tällaista. Polin koulun laskentotunnillakaan ei ole löytynyt keinoja äänestäjän virheiden korjaamiseksi. Kuopion keskusta vaati meiltä useamman ehdokkaan asettamista. Silloin Juankoskella kerätään maksimaalinen määrä ääniä puolueelle, mutta on vaara, että äänet jakaantuvat niin, ettei lopulta kukaan pääse läpi. Kuopion varsinaisesta kaupungista ei juankoskelaista taas äänestä juuri kukaan, korkeintaan joku kaupunkiin muuttanut. Kuopioon muuttaneista voisin pyytää keskustan ehdokkaaksi entistä kaupunginjohtajaamme Petri Kangasperkoa. Hän on hieno ja hyväkäytöksinen mies, jota kuopiolaisten olisi helppo äänestää. Hänen läpimenoonsa riittäisi entisten juankoskelaisten tuki. Siinä voisi olla mahdollisuus toisen juankoskelaisen läpimenoon. Kun tiedän, että entinen kaupunginjohtajamme lukee näitä sivuja, käytänkin tilaisuutta hyväkseni ja pyydän häntä Juankosken keskustan ehdokkaaksi.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: On sulla hautajaiset, mulla häät29.1.2021 4.07
Obaman kirjaa on vielä paljon jäljellä. Pikkutarkkaa on kerronta, mutta mielenkiintoista.
Luulen, että hänen jälkeensä tullut presidentti ei kirjoita muistelmiaan. Ei ainakaan itse.
Donaldilla on kuuluisa kaima. Hänen sukunimensä on Duck. Ei ole aivan mahdotonta, että diileistään tunnettu presidentti palasi julkisuuteen kaimansa lehdessä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: