Keskustelu

alan kolmas miesAMERIKAN MESSIAS VOITTI TAAS17.2.2021 20.12
Olen varmaan MARKKU RUOTSILAN ja LAURA HUHTASAAREN lisäksi ainut Suomessa, joka uskaltaa julkisesti todeta, että DONALD J. TRUMP on yksi USA:n parhaista ellei paras Presidentti koskaan.

USA:n senaatissa tuli taas 13.2.2021 Trumpille selvä selkävoitto FAKE NEWS MEDIASTA ja demokraattien jo ennen vuoden 2016 presidentin vaaleja käynnistämästä jatkuvasta IMPEACHMENT (viraltapano) kampanjasta.

DONALD J. TRUMP jää historiaan presidenttinä, jonka demokraattienemmistöinen kongressi on yrittänyt kahteen kertaan panna viralta, koska TRUMP oli käynnistänyt MAGA (MAKE AMERICA GREAT AGAIN) liikkeen ja lupasi puhdistaa Washingtonin perinteisten korruptoituneiden sulle-mulle poliitikkojen ja virkamiesten muodostaman suon.

On järjenvastaista, että sellainen presidentti, joka on asettanut oman maansa ja sen asukkaiden edun globaalistien edun tavoittelun edelle, äänestetään pois virasta. Tällainen ei voi tapahtua muutoin kuin massiivisen vaalivilpin avulla.

Totalitaristisissa maissa kuten Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Kiinassa vaalit voitetaan samaan tyyliin kuin nyt tapahtui USA:ssa 3.11.2020:

□ ?PEKING? JOE BIDEN 2020
81 milj. ääntä
voitto 527 äänestysalueella
hävisi Ohion ja Floridan Trumpille kirkkaasti

□ DONALD J. TRUMP 2020
74 milj. ääntä
voitto 2 497 äänestysalueella
selvä voitto Ohiossa ja Floridassa

□ BARACK OBAMA 2008
69 milj. ääntä
voitto 853 äänestysalueella
voitto Ohiossa ja Floridassa

Amerikassa presidentiksi pyrkineen ehdokkaan on aina pitänyt voittaa OHION osavaltion äänet. Nyt "PEKING" JOE BIDEN hävisi siellä kirkkaasti DONALD J. TRUMPILLE!!!!

MAGA missio kantoi aluksi kauniin hedelmän, mutta Kiinan Wuhanin tutkimuslaboratoriosta karannut COVID 19 virus levisi nopeasti myös USA:han, jossa demokraatit nopeasti politisoivat pandemian ja samaan syyssyyn käynnistyi vielä marxilaisten anarkistien BLACK LIVES MATER-liike, jonka avulla demokraattijohtoisissa kaupungeissa aloitettiin koko amerikkalaisen kulttuurin muuttaminen kohti totalitarismia, jossa viha ja väkivalta kohdistettiin historiallisiin muistomerkkeihin, julkisiin hallintorakennuksiin, poliiseihin, kauppojen ryöstelyyn ja tuhopolttoihin.

Tietenkin DONALD J. TRUMP oli demokraattien mielestä syypää kaikkeen kaaokseen, koska hän oli naisten raiskaaja, rasisti, natsi ja suurin mahdollinen talousrikollinen ja verojen kiertäjä.

DONALD J. TRUMP ei myöskään luottanut tieteeseen, vaikka kehitti useita COVID 19 rokotteita Amerikan johtavien alan yksityisten yritysten (Pfiser, Moderna, Johnson & Johnson) kanssa kanavoimalla miljardeittain USD valtion varoja ns. WARP SPEED-ohjelmassa yritysten rokotekehitystyöhön ja sitten sitoutti vielä yhtiöt myymään rokotteita amerikkalaisille.

Alun perin WARP- SPEED- hankkeen budjetti oli 10 miljardia USD, mutta lokakuussa 2020 siihen oli käytetty rahaa jo 18 miljardia USD. Kysymyksessä oli täysin ennennäkemätön valtion ja yksityisten yritysten ennakkoluuloton yhteistyöhanke, joka johti siihen, että USA:ssa koronarokotteet (300 milj. annosta) kehitettiin vain noin 9 kuukauden aikana, kun tavallisesti siihen on mennyt jopa kolme vuotta.

Nyt seniili "PEKING" JOE BIDEN on väittänyt CNN propaganda-kanavalla, että hänellä ei ollut rokotetta, kun hän astui virkaansa 20.1.2021. CNN syöttää siis taas täyttä soopaa ympäri maailmaa.

Ääriradikaalit ANTIFA vasemmistolaiset kävivät kaduilla, kaupoissa ja tavallisten ihmisten kodeissa pahoinpitelemässä ja tappamassa täysin viattomia ihmisiä keskellä kirkasta päivää.

Jopa republikaanien kongressin jäseniä ammuttiin baseball otteluissa (esim. STEVE SCALISE) ja republikaanisia senaattoreita ja heidän perheenjäseniään pahoinpideltiin keskellä Washingtonin pääkatua, kun esim. RAND PAUL oli vaimoineen menossa hotelliin Valkoisen talon juhlatilaisuudesta.

Samaiset vandaalit hyökkäsivät jopa Valkoiseen taloon viime keväänä ja polttivat kirkonkin Valkoisen talon nurkalta.

Käsittämätöntä on, että "PEKING" JOE BIDEN ja hänen aisaparinsa vasemmistoradikaali KAMALA HARRIS vain maksoivat pidätettyjen ANTIFA terroristit lunnasrahat vankilasta, jotta terroristit pääsivät jatkamaan vandaalien töitään.

Keskeinen kansankiihottaja on tietysti ollut kongressin puheenjohtaja 80 vuotinen demokraattinoita NANCY PELOSI ja senaatissa nyt enemmistön puheenjohtaja CHUCK SHUMER, joka uhkasi jo panna korkeimman oikeuden jäsenetkin maksumiehiksi, kun heidät senaatti oli asettanut virkaansa.

Minulla on yksi luokkatoveri nainen, joka jo kauan sitten muutti Amerikkaan ja avioitui siellä. Meidän silloinen luokka järjesti 50-vuotisjuhlat ylioppilaaksi tulon johdosta Helsingissä tammikuussa 2017 juuri, kun DONALD J. TRUMP oli juuri vannonut virkavalansa.

Tuo luokkatoverini oli juuri tullut noita juhlia varten Amerikasta ja istuttuaan pöytään totesi ensimmäisenä, että nyt on käynnistettävä DONALD J. TRUMPIN viraltapano välittömästi.

Minä ihmettelin jo silloin, että mistä tuo luokkatoverini oli tuollaisen saanut päähänsä, kun uusi presidentti oli juuri valittu suurella äänten enemmistöllä. Tosin FAKE NEWS MEDIA oli silloinkin jo kuukausikaupalla julistanut, että HILLARY CLINTON valitaan presidentiksi yli 90% varmuudella ja TRUMP on pahinta laatua oleva talousrikollinen ja mielisairas narsisti.

HILLARYÄ, joka vasarallaan tuhosi henkilökohtaisesta tietokoneestaan kaikki hänen laittomaan toimintaansa liittyneet tiedot, ei valittu ja siitähän se IMPEACHMENT kampanja sitten alkoi. Hillaryn mielestä vaalit oli väärennetty silloin ja eilenkin HILLARY vielä totesi, että vuoden 2016 vaalit oli väärennetty ja TRUMP oli RUSSIAN AGENT.

DONALD J. TRUMP valittiin siis presidentiksi 2016, koska enemmistö amerikkalaisista oli kyllästynyt OBAMAN ja "PEKING" JOE BIDENIN sekä perinteisten republikaanien korruptiopolitiikkaan ja heikkouteen kansainvälisten ja kotimaisten asioiden hoidossa.

Trumpin MAGA politiikka johti ennen näkemättömään kehitysoptimismiin Amerikassa, johon liittyi monet sosiaaliset, rikosoikeudelliset ja tietysti taloudelliset uudistukset, jotka johtivat mm. siihen, että Amerikan työttömyys painui kaikissa sosiaalisissa ryhmissä ennätyksellisen alas eli noin 3%:iin.

Trumpista oli siis tullut demokraattien kannalta vaarallinen henkilö, joka on täytynyt keinolla millä hyvänsä saada pois poliittiselta näyttämöltä.

FAKE NEWS MEDIA alkoi siis Trumpin valinnan jälkeen välittömästi levittää täysin perättömiä juttuja ja vuotoja Valkoisesta talosta. FBI ja CIA valjastettiin tähän työhön ja alkoi OBAMAN ja BIDENIN käynnistämä CROSSFIRE HURRICANE operaatio, jossa aloitettiin Trumpin ja hänen liittolaistensa kaikkinainen vakoilu ja dis-informaation levittely etenkin NEW YORK TIMES ja WASHINGTON POST lehdissä sekä CNN propaganda TV-kanavassa ja muissa valtakunnallisissa TV-kanavissa. Tietysti myös HOLLYWOOD TÄHDET yhtyivät tähän Trumpin jatkuvaan parjauskampanjointiin.

□ Erikoissyyttäjä ROBERT MÜELLERIN ja 18 demokraattisen syyttäjän 45 milj. USD maksanut RUSSIAN COLLUSION lässähti kasaan, kun 24.3.2019 hänen laatimassaan raportissa ei löytynytkään mitään todisteita Trumpin yhteyksistä venäläisiin. Todellisuudessa kyse oli HILLARY CLINTONIN ja demokraattien rahoittamasta hankkeesta, jolla pyrittiin valkopesemään HILLARY CLINTONIN ja OBAMA & JOE BIDENIN hallinnon rikolliset ja korruptoituneet toimet.

Nähtävästi myös republikaanien entinen presidenttiehdokas JOHN MCGAIN (tunnettu vanhoillinen republikaani, RINO), joka hävisi 2008 vaalit surkeasti OBAMALLE, oli myös levittelemässä tätä täysin valheellista tietoa FBI:n ja CIA:n johdolle sekä muille RINOILLE ja valkoisen talon virkamiehille.

□ Kongressi käynnisti Ukrainaa koskevan 1. IMPEACHMENT-hankkeen 18.12.2019. Perusteluna oli vallan väärinkäyttö ja kongressin vastustaminen. Tässäkään kongressin käynnistämässä hankkeessa ei ollut laillisia perusteita, joten Trump vapautui perusteettomista syytteistä.

□ Vuoden 2020 presidentin vaaleissa tapahtui massiivinen FAKE NEWS MEDIAN ja ns. Swing State osavaltiossa orkestroitu vaalivilppi, joka johti siihen, että "PEKING" JOE BIDEN voitti noissa Swing-State osavaltioissa marginaalisesti Trumpin, kun kuolleiden ja ilman äänioikeuttakin olleiden ihmisten äänet oli laskettu "PEKING" JOE BIDENIN hyväksi.

Esimerkkinä voi todeta, että mm. FACEBOOK maksoi 419 milj. USD, jotta epämääräisille postiäänille oli olemassa omat ns. VOTE DROP BOXIT, joihin pikkulapsetkin ja ns. VOTE HARVESTORIT (maksetut ääntenkeräilijät) saattoivat toimittaa äänestyslipukkeet.

□ Tietenkään Trump ei voinut hyväksyä tällaisia täysin laittomia ääniä, eikä siis tietenkään ollut velvollinen tunnustamaan tappiota, vaan käytti perustuslaillisia oikeuksiaan ja vaati, että vain lailliset äänet lasketaan.

On huomattava, että demokraatit ovat vaatineet kaikissa häviämissään vaaleissa, että vaalitulos kumotaan tai ainakin vähintään äänten laskenta tarkistetaan. Vuoden 2000 presidentinvaaleissa Floridan kohdalla sekä republikaanien GEORGE W. BUSH että demokraattien AL GORE julistautuivat molemmat vaalin voittajaksi.

Bush sai 537 ääntä enemmän, mutta GORE haastoi tuloksen. Äänet menivät uudelleen laskentaan ja lopulta SUPREME COURTiin, joka keskeytti laskennan ja Bush julistettiin voittajaksi ja samalla USA:n Presidentiksi.

□ Tammikuussa DONALD J. TRUMP järjesti 6.1.2020 vaalinen puutteellista tarkastusta koskevan protestimielenosoituksen Washingtonissa Kongressin lähellä. Hänen pitäessään puhettaan joukko anarkisteja tunkeutui ennakkosuunnitelman mukaisesti CAPITOL HILLILLE ja aloitti rähinöinnin, jossa poliisi ampui yhtä aseistamatonta Trumpin MAGA lippistä päässään pitävää naista suoraan rintaan, vaikka nainen ei millään tavoin käyttäytynyt uhkaavasti.

□ ANTIFA ja oikeistoradikaalit laittoivat 6.1.2020 Kongressissa ja senaatissa hyrskyn myrskyn ja kaaoksessa tiettävästi neljä ihmistä kuoli ilmeisesti johonkin sairaskohtaukseen.

□ Välittömästi tammikuun 6. päivän jälkeen demokraatit käynnistivät Trumpin 2. IMPEACHMENT-hankkeen valmistelun. Perusteluna tälle hankkeelle oli, että Trump oli kiihottanut kansaa hyökkäämään kongressiin ja Senaattiin.

□ Kongressi lähti tähän toiseen viraltapanohankkeeseen lynkkausmentaliteetilla, jossa ainoa tavoite oli tuhota Trump ja hänen perheensä ihmisinä ja hänen kannattajansa, joita vaaleissa oli ollut 74 milj. täysin kelvottomina kansalaisina.

Kongressilla ei kuitenkaan ollut olemassa mitään laillisia argumentteja väitteilleen, koska FBI:n tutkimuksissakin oli jo selvinnyt, että Trumpin puhe 6.1.2012 ei voinut kiihottaa ketään, koska kongressiin tunkeutuneet anarkistit olivat jo kauan ennen Trumpin järjestämää protestia suunnitelleet tunkeutuvansa kongressitalolle.

Trump oli myös pyytänyt, että NATIONAL GUARDIN sotilaat olisivat olleet turvaamassa CAPITOL HILLIÄ, mutta nämä turvatoimet olivat lähinnä Kongressin puheenjohtaja NANCY PELOSIN ja Senaatin vastuulla. Trumpilla ei ollut oikeutta määrätä noita joukkoja suojaksi ja PELOSI oli kieltäytynyt NATIONAL GUARDIN kutsumisesta paikalle.

□ NANCY PELOSIN kongressi käynnisti virallisesti 2. IMPEACHMENT-hankkeen 25.1.2021 ja hanke eteni Senaattiin 9.2.2021.

Senaatissa järjestettiin perustuslainvastainen Hollywood tyylinen viraltapano-oikeuden käynti. Perustuslain mukaisessa viraltapano-oikeudenkäynnissä tuomarina on President of SUPREME COURT (Korkein oikeus).

Nyt Korkeimman oikeuden presidentti ei lähtenyt tuomariksi, koska kysymys oli jo presidentin tehtävistä luopuneen Amerikan yksittäisen kansalaisen erottamisesta virasta, jossa hän ei enää ollut.

□ Tämän juridisen ongelmat demokraatit sivuuttivat siten, että ilman mitään todisteita käynnistetyn lynkkausoikeuden puheenjohtajaksi asettui vanhin demokraattien senaattori PATRICK LEAHY, 81 v. LEAHY syntyi vasen silmä sokeana, joten on hyvin ymmärrettävää, että LEAHY ole havainnut kaikkea rötöstelyä, mitä vasemmistolaiset ovat vuosikymmenten saatossa harrastaneet.

LEAHY oli aikoinaan hyvä ystävä mm. EDWARD KENNEDYN kanssa ja Edwardhan tuli tunnetuksi reippaista ryyppybileistään ja siitä, että ajoi kännissä sillalta mereen CHAPPAQUIDDICKISSA ja jätti sihteerinsä MARY JO KOPECHNE autoon hukkumaan.

KENNEDY ilmoitti onnettomuudesta poliisille vasta seuraavana päivänä ja tiettävästi sihteeri oli kuollessaan raskaana KENNEDYLLE, joka tunnettiin kovana naisten miehenä. Asiaa ei tutkittu, kun KENNEDY oli demokraatti ja entisen presidentin veli.

Tiettävästi LEAHY ei ole kuitenkaan ryyppyveikko, mutta senaattorin mongerrus Trumpin viraltapano oikeudessa vahvisti sen, että senaattorin käytös muistutti jo vanhainkotipotilaan hidasta mongerrusta, mikä vahvisti mielikuvaa siitä, että kysymyksessä oli ns. Kenguru-oikeudenkäynti, jota harrastetaan nykyään tietysti vielä Venäjällä, Kiinassa ja myös monissa Afrikan maissa.

□ Demokraattien 2. Kenguru viraltapano oikeudenkäynti päättyi siihen, että DONALD J. TRUMP vapautettiin kaikista virkasyytteistä, kun viraltapanon puolesta äänesti 50 demokraattia ja 7 republikaania, kun taas 43 republikaania äänesti syytteiden kaatamisen puolesta.

Viraltapanoon olisi vielä tarvittu lisäksi 10 republikaanin tuki, mutta sitä ei ollut. Jopa republikaanien johtaja MITCH MCCONNELL äänesti viraltapanoa vastaa, koska kysymys ei ollut perustuslaillisesta oikeudenkäynnistä, vaan poliittisesta ajojahdista.

Kysymys oli siis häpeällisestä demokraattien ja ns. RINO republikaanien järjestämästä poliittisesta näytelmästä, joka siis alkoi jo ennen presidentinvaaleja vuoden 2015 lopulla ja päättyi nyt täydelliseen mahalaskuun 13.2.2021, kun DONALD J. TRUMP siis vapautettiin jo toiseen kertaan perustuslain vastaisesti järjestetystä viraltapanosyytteestä.

□ 2. Kenguru viraltapano oikeudenkäynnin jälkeen tehdyissä mielipidetiedusteluissa republikaaniäänestäjistä n. 90% tukee DONALD J. TRUMPIA ja 75% äänestäjistä on sitä mieltä, että presidentinvaalit hävittiin vaalivilpin johdosta. Tälle väitteellehän löytyy koko ajan lisää näyttöä.

□ Poistuessaan Valkoisesta talosta 20.1.2021 DONALD J. TRUMP piti kannattajilleen lyhyen kiitospuheen ja totesi ?The best is yet to come?.

Tavoitteet onkin nyt asetettu vuoden 2022 välivaaleihin ja 2024 presidentinvaaleihin. Yleisesti arvioidaan, että tämä DONALD J. TRUMPIN yli viisi vuotta kestänyt WITCH HUNT (noitavaino) tulee kalliiksi demokraattiselle puolueelle.

Kongressissa on demokraateilla enää vain 6 äänen enemmistö, joka melko varmasti luiskahtaa jo vuonna 2022 republikaaneille ja silloin voi hyvin olla, että demokraattien käynnistämästä impeachment maniasta tulee jokapäiväistä poliittista retoriikkaa ja silloin voi olla, että vilpillisillä vaaleilla voittanut "PEKING" JOE BIDEN istuu syytettyjen penkillä ja sama koskee myös hänen adjutanttiansa eli KAMALA HARRISIA.

Republikaanisessa puolueessa puhdistus vanhoillisista ns. RINOista on myös alkanut, kun senaatissa republikaanien puheenjohtaja MITCH MCDONNELL lähti Trumpin vapauttavan tuomion jälkeen ajamaan kaksilla rattailla ja heti piti senaatissa TRUMPIN parjauspuheen.

MCDONELLIN puhe johti vain siihen, että TRUMP lähetti kirjeen, jossa totesi, että MCDONELL on kykenemätön korruptoitunut poliitikko, joka on syytä vaihtaa, jotta republikaanit voittavat enemmistön kongressissa vuonna 2022 ja presidentinvaalit 2024.

"PEKING" JOEN sekoilu presidenttinä viittaa vahvasti siihen, että ym. kehitys tulee toteutumaan. Siis tyyntä ennen myrskyä!!!!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: