Keskustelu

Juankosken keskustan virallinen ääni Koronatilanne13.3.2021 12.33
Katsoin koronalukuja viimeisen vuorokauden ajalta. Uusista tartunnoista 84 prosenttia oli Uusimaa- Varsinais-Suomi alueelta. Riittäisi, kun nämä kaksi maakuntaa eristettäisiin muusta Suomesta.
Akm:lle voin kertoa, että ryhdyn ajamaan tällaista hanketta. Jos heti vetäydyt karanteeniin ja ehdit ennen huhtikuun alkua rajan tälle puolelle, voimme järjestää sinulle paikan esim. Martin Teekistä. Juankoskella ei koronatapauksia ole vielä ollut. Emme halua tautia myöskään evakkojen mukana.
Luin juuri taudista, että kahdenkin kilon laihdutus voi olla ratkaiseva apu pahimpien tautioireiden iskiessä. Karanteeniaika on syytä hyödyntää laihdutuksessa.

alan kolmas miesRe: Koronatilanne13.3.2021 15.28
Virallisen äänen on syytä lukea viimeisin tositieto Suomen koronatilanteesta VAPAAN palstalta KORONA TIPUTTI SANNA MARININ PÄÄN....

Meillähän ei ole FAKTATIETOJEN valossa todellisuudessa mitään koronakriisiä.

Sen sijaan meillä on ollut VAKAVA HALLITUSKRIISI siitä lähtien, kun kepuloisten FAKE NEWS KONEISTO PAKOTTI LUONNON KAUNIIN KATRI KULMUNIN LIITTYMÄÄN SAMMAKKO ANTIN JOHTAMAAN SOSIALISTIEN JA VIHERVASSARIEN HALLITUKSEEN.

SAMAKKO ANTIN utopiahallitus (jatkuva BKT:n kasvu 2.0% vuodessa) oli kansallinen fiasko, joka kesti vain puoli vuotta (6.6.2019-10.12.2019) ja korvattiin sitten SANNA MARININ "eksponentiaalisen utopistisella rahanjakokoneistolla".

Nyt ainakin 40 000 milj. EUR:a on jo Suomessa heitetty kankkulan kaivoon ja kaikki tarpeelliset uudistukset ovat jääneet vain lupausten asteella.

Jos haluaa syyllisiä etsiä tähän kansalliseen katastrofiin, niin keskeisinä epäiltyjen listalla on TERRA SIPILÄ, MARKUS LOHI, KURVISEN ANTTI ja tietysti RUUNEPERI SAARIKKO sekä perustuslain vastainen YLILEVEÄ HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE MALLI.

Muitakin kepuloisia kuiskuttelijoita on ollut, mutta en lähde nyt heitä kaikkia luettelemaan.

Ilman ym. kepuloisten petturiporukkaa Suomessa olisi ollut joko oikeistolainen tai sinipunavetoinen hallitus ja välttämättömiä yhteiskunnallisia uudistuksia olisi viety eteenpäin ainakin kitkutellen.

Viimeisin tietohan on se, että ilmastointoilijoiden vihaaman turpeen johdosta suomalaiset kasvisperäisiin terveellisiin ruokavalioihin siirtyneet kansalaisetkin pakotetaan viiden vuoden sisään jo pettuleipäkuurille, kun kasvihuoneetkin joudutaan lakkauttamaan kasvuturvetuotannon alasajon seurauksena.

On uskomatonta, että kepuloiset istuu noiden vihervassarien kanssa samassa hallituksessa kuin tatit vain miettimässä, miten suomalaisten elämää voitaisiin mahdollisimman paljon vaikeuttaa jonkun vihreän utopian varjolla.

Suomessa ei tarvita koronan vuoksi minkään maakunnan eristämistä karanteeniin, koska Suomen ainutlaatuisen geeniperimän johdosta Suomen kantaväestöllä on ollut koko ajan käytännössä "laumaimmuniteetti" koronaa vastaan.

Lieviä koronatapauksia lienee Suomessa jo noin 300 000 tapausta ja kaikkein eniten vaarassa olevista ihmisistä on jo lähes 70% rokotettu jo yli 90%:n suojalla. Lievissä tapauksissa paraneminen on tietysti 100%:nen.

Koronatartunnat isoissa kaupungeissa ovat tietenkin koholla, koska niissä on tärkeimmät lentokentät, satamat ja myös eniten ulkomaista työvoimaa ja myös maahanmuuttajia, jotka usein asuvat ahtaasti.

THL ei vain ole tätä luonnonlakia voinut kertoa julkisuuteen, koska Suomessa esim. oma rokotetutkimus ja -kehitys ajettiin typerästi alas jo noin 17 vuotta sitten, kun luotettiin siihen, että kiinalaisten ja afrikkalaisten poliitikkojen käsissä oleva EU ja WHO hoitavat Suomenkin terveydenhuollon.

WHO on kuitenkin ollut suurelta osin USA:n rahoittama hyväntekeväisyysjärjestö, jossa päätäntävalta on kuitenkin ajautunut Kiinan kommunistipuolueen käsiin.

On käsittämätöntä, että vielä 2018/2019 USA maksoi WHO:n kuluista n. 853 milj. USD, kun Kiina taas maksoi vain 89 milj. USD.

Onkin selvää, että WHO:n terveydenhuoltokuluista on syytä maksaa väestöpohjan perusteella. Tällöin Kiinan osuus WHO:n kuluista pitäisi olla suunnilleen seuraava:

(1439/331) x 853 USD = n. 3 708 milj. USD

Kommunistinen Kiina on siis jatkuvasti ollut WHO:ssa ns. VAPAAMATKUSTAJANA ja muu maailma USA etunenässä on maksanut viulut.

Kiinan Wuhanista karanneen COVID 19 viruksen rantauduttua USA:han tammikuussa 2020 TRUMP päätti lopettaa WHO-pelleilyn ja pudotti vuotuisen maksun vain noin 50 milj. USD:iin, kun Kiinalla vastaava luku oli edelleen vain n. 28 milj. USD.

WHO:n kokonaisbudjetti on kaksivuotiskaudella on suunnilleen 4 400 milj. USD. Tuolla rahalla ei kuitenkaan valitettavasti saada aikaan paljon muuta kuin poliitikkojen ylevät juhlapuheet ns. päättävissä pöydissä.

TRUMP kuitenkin käynnisti koronan takia n. 18 000 milj. USD:n WARP SPEED ohjelman, jolla tehtiin ihme ja kehitettiin kolme 95% tehokasta COVID 19 rokotetta vain 8 kuukauden aikana. Tällaista ihmettä ei ole koskaan ennen maailmassa tehty.

Kiitosta ei kuitenkaan FAKE NEWS MEDIA ole halunnut TRUMPILLE tästä antaa.

Tietysti SENIILI JOE BIDEN ensimmäisenä päätöksenään ilmoitti, että USA alkaa taas rahoittaa Kiinan kommunistisen puolueen vetämää WHO:n toimintaa.

Torstaina SENIILI JOE BIDEN piti ensimmäisen julkisen puheensa oltuaan 51 päivää virassaan ja kertoi, kuinka hänen halituksensa takaa nyt, että amerikkalaiset voivat järjestää grillijuhlat pihallaan heinäkuun 4. itsenäisyyspäivänä, jos vain rokotuttavat itsensä ja pitävät maskeja päällä.

Viimeisimmän amerikkalaisen tutkimuksen mukaan maskien avulla voidaan parantaa COVID 19 suojaa kuitenkin vain 0.5-2.0%:lla, koska virus on niin pieni, että maski ei estä sen leviämistä (COMMON SENSE).

Viralliselle äänelle voin rahoittavasti todeta, että en mene karanteeniin, mutta en myöskään lähde halailemaan kaikki vastaantulijoita.

Korona on valitettavasti hieman nostanut painoa, mutta vaaka osoitti jo eilen lupaavaa kehitystä. Matkaahan minulla on vielä tuollaiset 20 kiloa tavoitteeseen, mutta tässä täytyy mennä hitaasti hivuttamalla kohti tavoitetta, koska eihän tässä mihinkään kiirettä ole, kun Suomikin on laitettu pakastimeen.

Siitä olen kyllä kiitollinen, jos virallinen ääni järjestää yhteisen neuvonpidon TEEKISSÄ kunhan päästään kesäisempiin ilmoihin ja nähdään, onko olemassa sellainen konkreettinen asia, että AKM:n neuvoja Juankoskella tarvitaan.

Nythän on 10 vuotta näyttänyt siltä, että AKM on Juankoskella ns. PERSONA NON GRATA.

Tämä onkin sitten toinen kerta, kun minulle on tuollainen nimitys annettu. Ensimmäisen kerran se annettiin Ruotsissa muistaakseni 1977, kun yksityiskoneella menin PÖYRYN korkeavaltaisen joukon jäsenenä antamaan lausunnon paikallisen metsäyhdistys VÄNERSKOGIN ns. FYRA BRUK- hankkeesta, jossa neljä (Deje, Åmotfors, Bäckhammar ja Billingsfors) kannattamatonta yhtiötä piti yhdistää yhdeksi isommaksi konserniksi.

Totesin, että hanke näyttää mielettömältä ja johtaa vuoden sisään konkurssiin. No eihän sitä päättäjät tietenkään voineet hyväksyä, mutta mieletön hanke kuitenkin haudattiin ja VÄNERSKOG meni konkurssiin vuonna 1980. Minut ja silloinen esimieheni (loistava talousmies) todettiin PERSONA NON GRATOIKSI NUMERO UNO.

Faktahan on se, että totuudenkertojista ei ole koskaan pidetty.

Milloin keskustan virallinen ääni alkaa vihdoin puhua TOTTA?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: