Keskustelu

alan kolmas miesDonald J. Trumpille suurkiitos24.3.2021 4:21
Virallinen ääni on koko ajan ilkkunut AKM:lle siitä, kun AKM ei ole missään vaiheessa ollut ihastunut maailman vaarallisimman Presidentin eli SENIILIN PEKING JOEN toimintaan, josta Amerikan FAKE NEWS MEDIA ja demokraattien BLACK LIVES MATTERS agitaattorit tekivät 3.11.2020 jopa Presidentin USA:lle.

Minulle on kuitenkin tärkeintä, että jokaisen maan johtajana on ns. täyspäinen henkilö. Sillä ei ole merkitystä, onko henkilö mies tai nainen.

AKM sai tänään DONALD J. TRUMPIN WARP SPEED PROJEKTIN kehittämän PFISER- SUOJANOKITUKSEN.

SUOJANOKITUSTILANTEESSA kysyin ystävälliseltä hoitajalta, onko varmasti kysymyksessä PFISERIN SUOJANOKITUS?

Kyllä oli 0.3 ml suoraan vasempaan käsivarteen. Teho jo nyt 50-70%:a. Tehostenokitus nostaa suojan 95%:iin. Se riittää AKM:lle.

ASTRAZENECALLA päästään Amerikassa tehtyjen tutkimusten mukaan vain noin 70%:iin. Se ei riitä AKM:lle.

On erinomainen asia, että olen aina luottanut DONALD J. TRUMPIIN. Nyt luottamus palkittiin taas kauniilla tavalla.

Toivottavasti muutkin suomalaiset luottaisivat järjen ääneen ja ottaisivat itselleen vastaavan SUOJANOKITUKSEN.

Samalla voi ottaa SUOJANOKITUKSEN myös kepuloisten levittämään eksponentiaaliseen HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE-MALLIIN.

Maskien pakkokäyttöä en suosittele. Ja vielä vähemmän suosittelen liikkumisrajoituksia, koska maskien käytöllä voidaan vähentää koronatartuntoja vain vaivaiset 0.5-2.0%. Tämä totuus on nähty jo kaikkialla maailmassa.

Liikkumisrajoituksilla aiheutetaan suomalaisille ainakin 10-kertainen vahinko, jos ihmiset voivat vapaasti liikkua maailman yhdessä harvimpaan asutussa maassa.

Se tiedetään jo otsaluulla, että yhdessä ahtaassa paikassa jököttöminen ikkunat vielä suljettuna johtaa 100%:n varmuudella jokaisen mökkihöperön altistumiseen koronalle.

Tätä asiaa ei kannata mihinkään lakiin kirjoittaa, kun ei ole olemassa mitään mittaria, jolla voidaan mitata jököttämisen vaikutus koronatartuntoihin.

Se kuitenkin tiedetään, että korona ei lenkkipolulla tai muualla raikkaassa ulkoilmassa tartu yhteenkään suomalaiseen.

Sen sijaan suositan sitä, että tupakointi kielletään taajamissa, koska jo yleisestikin tiedetään se ja itsekin olen havainnut, että tupakoitsijat ovat kaikkein vaarallisimpia virusten levittäjiä lähiympäristöön.

Minä uskonkin, että kapakoiden, huoltoasemien ja portaikkojen edustat ja parvekkeet ovat juuri niitä paikkoja missä korona leviää nimenomaan eksponentiaalisen tartuntakäyrän mukaan.

Esim. Espoossa on runsaasti ulkomaisia rakennustyöläisiä ja olen pannut merkille, että lähes jokainen näyttää tupakoivan ahkerasti ja kun he menevät ohitse, niin tupakan lemu leviää helposti kymmenien metriä päähän.

Jokainen insinöörialan ihminen tai lääkäri tietää sen, että tupakoitaessa tupakan savu sisältää monenlaisia myrkyllisiä yhdisteitä, jotka leijaillessaan tupakoitsijoiden keuhkoista tarjoavat erinomaisen alustan myös mikroskooppisen pienen koronaviruksen levitykseen.

Tupakan savun sisältämistä myrkyistä saa jonkin käsityksen alla olevasta myrkkylistasta. Vaikuttaa siltä, että alla olevaan myrkkylistaan joudutaankin vielä liittämään myös influenssa- ja korona viruksetkin, kuten olenkin jo nyt tehnyt koronan osalta.

Useimmiten tupakka tai tupakansavu sisältävät seuraavat ainesosat:

 Ammoniakki lisää nikotiinin imeytymistä elimistöön muuttamalla hengitysteiden pH:ta. Tunnetaan yleensä pesuaineen ainesosana.

 Asetoni Tunnetaan yleensä maalinpoistoaineena eli on liuotin.

 Arseeni Tunnetaan yleensä tuholaismyrkkynä.

 Bentseeni Aromaattinen, herkästi haihtuva neste, joka korkeina pitoisuuksina lisää ihmisen syöpään, yleisimmin leukemiaan, sairastumisen riskiä. Käytetään yleensä räjähteiden, synteettisen kumin ja kankaan sekä pesuaineiden valmistukseen.

 Bentsopyreeni Syöpää aiheuttava aine, jota syntyy epätäydellisessä palamisessa, esimerkiksi avotulella grillatessa (makkarassa mustuneet kohdat), liikenteessä ja metsäpaloissa.

 Butaani Sytytysneste, jota käytetään retkikeittimissä ja kaasuhelloissa nestekaasun muodossa.

 Cadmium Alkuaine, jota on yleensä auton akuissa.

 DDT Tunnettu hyönteismyrkkynä ja useimmissa maissa kielletty. Tappaa hitaasti, koska se kertyy maksaan ja munuaisiin ja pikkuhiljaa vaikuttaa hormonitoimintaan.

 Formaldehydi Tunnetaan yleensä ruumiiden säilöntäaineena.

 Häkä eli hiilimonoksidi on myrkyllinen kaasu, jota muodostuu yleensä puun palaessa epätäydellisesti.

 Metanoli Käytetään yleensä rakettien polttoaineissa.

 Naftaliini Koipalloissa käytetty myrkky, joka myös imeytyy ihon läpi. Pitkäaikainen altistuminen aiheuttaa syöpää ja anemiaa.

 Nikkeli eri muodoissaan on terveydelle haitallinen aine, joka allergisoi herkästi. Nikkelin käyttöä on rajoitettu erityisesti napeissa ja koruissa. Kaasumainen nikkeli on yhdiste, jonka pienikin annos tappaa. Nikkelipölyn hengittäminen altistaa hengitysteiden syövälle.

 Titaani Käytetään yleensä lentokoneiden valmistuksessa.

 Tolueeni Liuotusaineiden aineosa, joka ärsyttää ja syttyy helposti. Käytetään yleensä painomusteissa, liimoissa, tinnereissä ja lakoissa.

 Vetysyanidi Tunnetaan keskitysleirien tappavana kaasuna (II maailmansota, holokausti).

 COVID 19 virus:
- Wuhan malli
- Englannin mutaatio
- Etelä-Afrikan mutaatio
- Brasilian mutaatio

Donaldin kanssa olemme molemmat välttäneet tuota myrkyllistä tupakkaa koko elämän ajan ja olemme kertoneet lapsillemmekin, että tupakka on myrkyistä lähes pahin ja vielä jumalattoman kallista.

Tuntuu omituiselta, että esim. Sanna Marin tai THL:n ns. asiantuntijat eivät ole huomioineet tupakkaan liittyviä koronariskejä.

Anteeksiantamatonta on myös se, että valtio kerää tupakkaveroa vuonna 2021 jo 1 152 000 000 euroa ja SANNA MARIN suunnittelee nostavansa veroa vuosittain vielä 200 milj. EUR:lla.

Voidaan siis ajatella niin, että SANNA MARININ hallitus on välttänyt puuttumasta Suomen kansan pahimpaan KORONALINKOON, koska koronalingolla voidaan rahoittaa SANNA MARININ utopiahallituksen muita perusteettomia "ilmastohankkeita".

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Donald J. Trumpille suurkiitos24.3.2021 11:53
Donaldhan ehdotti jo vuosi sitten, että rokotteeksi riittää Tolun ja Fairyn yhdistelmä rokotus. 2 osaa Tolua ja 1 osa Fairya. Ei ole kallista. Rokote ei vaadi vahvistetta, vaan yksi rokotekerta riittää.

alan kolmas miesRe: Donald J. Trumpille suurkiitos24.3.2021 23:18
Aikoinaan jo melkein "VALTIOMIESSARJAAN" nostamani keskustan virallinen ääni väitti muutama päivä sitten VAPAAN toisella palstalla lukeneensa ALKIO-OPISTOSSA jo lähes termodynamiikan tohtoriksi.

Virallinen ääni myös samassa yhteydessä julisti, että hänen termodynaamisten neuvojensa avulla voidaan MUURUVEDEN hyvä kyläkoulu lakkauttaa ja nähtävästi myydä virallisen äänen vaimon veljen vaimolle 20 EUR:lla.

Hankkeen toteuttamiseksi virallisen äänen tarvitsee vain vihjaista kepuloisten Kuopion valtuustoon pyrkiville ANNA PARTASEN tapaisille luottokuiskaajille, että MUURUVEDEN koulu on homeessa ja koulun vintillä kummittelee Säyneisen laittomasti lakkautetun kyläkoulun henki.

Muutamia vuosia sitten virallinen ääni kehitteli siemenkullasta pelastusta Premium Boardin käynnistämiseksi.

Kyllä näiden virallisen äänen ALKIO-OPISTON näyttöjen perusteella voimme todeta, että virallisella äänellä ei todellakaan ole tieteellistä näyttöä nähtävästi millään alalla.

Sokeassa uskossaan virallinen ääni on taas ottanut todesta amerikkalaisen FAKE NEWS UUTISKANAVA CNN:n levittämän valeuutisen hienosta DONALD J. TRUMPISTA.

Tuo DONALDIN huulihan on moneen kertaan käsitelty mediassa, kun DONALD veti pressitilaisuudessa CNN:n ja WASHINGTON POSTIN vainoharhaisia toimittajia (CNN:n psykopaatti JIM ACOSTA ja AMAZONON JEFF BEZOSIN WP:n lobbari JONATHAN KARL) kölin alta sarkastisella kommentillaan.

Jos virallinen ääni olisi opiskelut esim. termodynamiikan sijasta englantia ALKIO-OPISTOSSA, niin viralliselle äänellekin olisi ehkä selvinnyt se, että DONALD oli todella turhautunut USA:n OBAMAN ja SENIILIN JOE BIDEN kaudelta perityn terveysministeriön aikaansaannoksiin.

DONALDHAN oli palkannut ANTHONY FAUCIN avustamaan myös ns. WARP SPEED rokoteohjelmaan, koska FAUCI oli vuosikymmeniä ollut muka hoitamassa noita epidemiologisia asioita USA:ssa, mutta kuitenkin maassa oli jätetty varautumatta COVID 19 tapaiseen pandemiaan.

Tilanne oli aivan sama meillä Suomessa, jossa esim. maskiasiassa todettiin, että HUOLTOKESKUKSEN maskitkin olivat sota-aikaisia valtion pukutehtaan valmistamia kankaisia koin syömiä nenäliinoja.

Pari päivää sitten DONALD totesi, NEWSMAXIN haastattelussa, että FAUCI oli ihan mukava mies, mutta hän oli valitettavasti parempi baseball pelaaja kuin COVID 19 ennustaja.

COVID 19 levittyä USA:ssa FAUCISTA tuli CNN:n FAKE NEWS tiedottaja, jonka joka ikinen ennustus meni pieleen ja siksi hänet jouduttiin siirtämään sivuraiteelle, mutta nyt SENIILI JOE on palkannut FAUCIN taas antamaan omia lausuntojaan CNN:n SENIILIN JOEN propagandakanavilla.

On huomattava, että FAUCIN palkkakin on muistaakseni 419 000 USD/vuosi, joka on korkeampi kuin SENIILIN JOEN 400 000 USD.

DONALDHAN ei ottanut Presidentin työstään palkkaakaan kuin vain 1 USD/vuosi ja hänhän lahjoitti vuosittain 399 999 USD hyväntekeväisyyteen.

SENIILI JOE on kyllä ilmoittanut, että jokainen killinki hänellä ainakin menee korkeisiin jäätelölaskuihin.

Suomessa meillä SANNA MARININ hallituksessa FAUCIN tasoinen koronaennustaja on tietysti THL:n MIKA SALMINEN, joka esim. AHTI KARJALAISEEN verrattuna on ennustajana aivan omassa luokassaan.

MIKAN koronan aamuennustus on pääkaupunkiseudulla 450 tartuntaa ja kun SANNA MARIN ja kepuloisten RUUNEPERI ovat molemmat päivällä soittaneet MIKALLE, niin illalla MIKAN eksponentiaalinen ennustus on jo sitten 11200.

Minun suositus noista ennustajista olisi se, että YLE:ssä KERTTU KOTAKORPI ja ANNINA VALTONEN voisivat siirtyä sään ennustuksesta KORONAENNUSTAJIKSI.

Minusta ANNINALLE ollaan jo mallattu ennustuksista jopa VENLA PALKINTOAKIN.

Olen pannut merkille, että molemmat ovat paitsi erittäin kauniita naisia, mutta myös ennustukset menee ihan toisella tavalla nappiin kuin THL:n MIKA SALMISELLA ja KESKUSTAN VIRALLISELLA ÄÄNELLÄ.

Sen verran FAUCI oli Amerikan terveydenhuoltoa kehittänyt, että oli 15 milj. taalalla rahoittanut jo virustuotannon kehitystä ja tutkimusta Kiinan WUHANIN COVID 19 laboratoriossakin.

Virallinen ääni näyttää ymmärtäneen, että Fairya ja Tolua sekoittamalla saadaan kelvollinen rokote COVID 19 virusta vastaan.

Itse asiassa DONALDHAN puhui erilaisista COVID 19 viruksen hoitokeinoista, joita pitäisi käyttää ennen kuin varsinainen koronarokote on kehitetty.

Tästäkin asiasta DONALD kirjoitti jo varhaisessa vaiheessa ns. "RIGHT TO TRY EXECUTIVE ORDERIN", jonka avulla DONALDIN itsensä saamassa vakavassa koronatartunnassa uusilla lääkkeillä DONALD parantui taudista muutamassa päivässä.

Hänhän aloitti massiivisen vaalikiertueenkin ns. avain osavaltiossa vain muutaman päivän kuluttua sairastumisestaan, kun taas SENIILI JOE BIDEN piiloutui DELAWAREN bunkkeriinsa ja suojautui siellä lähes koko naaman peittävään MASKIIN.

On hyvä myöskin mainita, että DONALD myös lähes heti koronan rantauduttua USA:han tajusi sen, että Amerikassa yksi keskeinen syy koronan aiheuttamiin ongelmiin oli se, että Amerikassa diabetes ja siihen kytkeytyvä ylipaino on merkittävä ongelma, koska vähävaraisilla ihmisillä ei ole OBAMACARE:n voimassa ollessa varaa hankkia edes kallista insuliinilääkitystä.

Niinpä DONALDIN määräyksellä insuliinilääkitys tuli muistaakseni ilmaiseksi riskiryhmille ja muutoinkin USA:n lääkkeiden hinnat pudotettiin maailman halvimmalle tasolle. Muistelen, että esimerkkimaana DONALD piti Saksaa ja Kanadaa.

Tämä DONALDIN määräys ei ollut isojen lääkeyhtiöiden mieleen ja siksi muutamat isot lääkeyhtiöt alkoivat tukea SENIILIN JOE BIDENIN vaalikampanjaa, koska tiesivät, että SENIILI JOE tultuaan presidentiksi avaa taas rahahanat ahneille lääke- ja vakuutusyhtyeille.

Poliitikkojen ennustuksista tulee tietysti myös mieleen Siilinjärjen iso JYRKI BOY, joka savolaisena kiteytti poliitikkojen toimet MAHDOLLISUUKSIEN TAITEEKSI ja hänestä tehtiinkin sitten EU:n komissaari.

Muita merkittäviä suomalaisia komissaarejahan on meiltä Brysseliin lähtenyt ainakin seuraavat:

□ ERKKI LIIKANEN, demut
□ OLLI REHN, kepu
□ JUTTA URPILAINEN, demut

Valitettavan kallista sakkia on meiltä BRYSSELIIN näköjään lähetetty.

JUTASTAKAAN ei ole kuultu pitkiin aikoihin mitään, mutta se kyllä on tiedossa, että JUTALLA on hirvittävän suuri ja raskas salkku, kun hän kiertää pelastamassa kuivuudesta kärsiviä Afrikan maita.

Minä sanoisin tästäkin salkusta Tuntemattoman Sotilaan soppajonon keskustelua siteeraten seuraavasti:

"Alikersantti Lahtinen tokaisi Tuntemattomassa sotilaassa velikultien inhoamasta sellupuurosta rehellisesti: "Voi saatana". Toinen taistelija sadatteli sarkastisesti, että "mistä tässä nyt nälkä olisi, kun eilen aamulla vasta syötiin".

Pettynyt sotamies Rahikainen taas harmitteli keittonsa ääressä, kuinka "herne toverii ehtii, mutta turha on työnsä".

Kaikki kuitenkin söivät kiltisti tarjotun ruuan, vaikka se ei luutnantti Lammion mukaan ollut velvollisuus."

Suomalaisten ei ole kuitenkaan pakko syödä kaikkia SANNA MARININ hallituksen keitoksia. Keskeinen kysymys onkin kaataa hallitus mahdollisimman nopeasti.

Oikeuskansleri TUOMAS PÖYSTIKIN antoi juuri moitteet Ulkoministeriön virkamiehille, kun varsinainen konna eli PEKKA HAAVISTO luikahti taas Al-Holin ISIS paluumuuttajien kohdalla kuin koira veräjästä.

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Donald J. Trumpille suurkiitos25.3.2021 3:38
USA:ssa ei ennen Obamacarea ollut köyhällä mitään mahdollisuutta sairastaa. Terveydenhoito perustui henkilkohtaiseen sairausvakuutuksen. Obaman hallituskausi oli tässä suhteessa tuloksellinen, vaikka lopputulos oli monien kompromissien jälkeen vielä torso.
Suosittelen Akm:lle Obaman kirjan, Luvattu maa, lukemista. Se avartaisi USA:n politiittisen kulttuurin ymmärrystä monella tapaa.
Niinkin oppineelle miehelle kuin Akm:lle, kirjan lukeminen ei olisi ylivoimainen tehtävä.
Odotan Donaldin tarkastelevan omaa lyhyeksi jäänyttä uraansa yhtä perusteellisesti.

alan kolmas miesRe: Donald J. Trumpille suurkiitos28.3.2021 1:11
Keskustan virallinen ääni on toistuvasti kertonut VAPAASSA ALKIO-OPISTOSSA harjoittamistaan opinnoistaan ja korkeasta kirjaviisaudestaan.

Joululahjaksi virallisen äänen selvästi viisas ja varmaan myös älykäs vaimo oli ostanut Amerikan HUUHAA Presidentti BARACK OBAMASTA kirjoitetun jo muistaakseni neljännen elämäkerran, jolle kustannusyhtiö oli laittanut nimeksi LUVATTU MAA.

Vähän aikaa sitten virallinen ääni valjasti Juankoskella kepuloisten vaalivankkurit ja lähti agitoimaan MUURUVEDEN hyvän kyläkoulun lakkauttamista kepuloisten FAKE NEWS KUISKAAJIEN avulla vedoten taas ALKIO-OPISTOSSA suorittamaansa termodynamiikan syventävään kurssiin.

Saatuaan vihdoin luetuksi OBAMAN satoja sivuja sisältävän poliittisen pamfletin virallinen ääni oli sisäistänyt, että OBAMAN kehittelemä terveydenhuollon katastrofaalinen OBAMACARE lähes pelasti amerikkalaisen terveydenhuoltojärjestelmänkin.

Luettuaan LUVATUN MAAN virallinen ääni suositti sen lukemista myös AKM:lle.

Ehdotus on ystävällinen ja positiivinen, mutta AKM:lla ei valitettavasti ole aikaa lueskella HUUHAA presidenttien paksuja poliittisia FAKE NEWS höpötyksiä.

Minä taas luin jo 2017 kustannusyhtiö Minervan kustantaman kirjan "MELANIA TRUMP- tämän ajan tuhkimotarina".

Teos oli niin kiinnostava, että 298 sivua meni yhdessä iltapuhteessa. MELANIA ei itse kuitenkaan kirjoittanut kirjaa, vaan sen oli tehnyt sellaiset ihmiset, jotka olivat olleet tekemisissä hienon MELANIAN kanssa.

Kirjassa on monia mielenkiintoisia tietoja siitä, kuinka entisen kommunistisen Jugoslavian Slovenian Sevnican pikkukaupungin tytöstä voi tulla maailman ehkä kaikkien aikojen parhaan Presidentti DONALD J. TRUMPIN vaimo ja USA:n FIRST LADY, jota kuitenkin amerikkalainen ns. FAKE NEWS MEDIA on koko ajan lyönyt kuin vierasta sikaa.

Toisin on ollut etenkin, kun demokraattien JOHN F. KENNEDY nai seurapiirikaunotar ja Washington Times-Herald lehden toimittaja JACQUELINE BOUVIERIN ja nousi presidentiksi vuonna 1960.

Kovasti toisenlaista on ollut myös MICHELLE OBAMAN käsittely muotilehtien kansissa ja NETFLIX kanavilla.

Kuitenkin hyvin on ollut FAKE NEWS kanavilla tiedossa, että BARACK ja MICHELLE OBAMA olivat vuosikymmeniä mukana chicagolaisen stalinisti professori BILL AYERSIN WEATHER UNDERGROUND (WU) radiaalien järjestössä, jonka johtajana oli hänen vaimonsa BERNARDINE DOHRN.

WU järjesti seuraavat pommitukset 1970-luvulla:

 New Yorkin pääpoliisiasema 1970
 The US State Capitol Building 1971 (kongressitalo)
 Pentagon 1972

FAKE NEWS MEDIA ihailema MICHELLE OBAMA ja BILL AYERSIN vaimo olivat yhteistyökumppaneista samassa chicagolaisessa lakifirmassa.

Tuntuu peräti oudolta, että tällaista radikaalia pommittajaa FAKE NEWS MEDIA ihailee ja muotilehdet kuvaa edestä ja takaa samaan malliin kuin aikoinaan kepuloisten MARI KIVINIEMEÄ.

Yhtä omituista on ollut myös valkoisen talon OVAL OFFICEN pöydällä seksihurjastelija BILL CLINTONIN vaimon HILLARYN glorifiointi, kun ottaa vähänkään selvää, mitä CLINTONIEN kohupariskunta on porukalla tehnyt. Tällä kertaa en mene tähän asiaan enää syvemmälle.

Ja tietysti on jokaisen oma asia, mitä pitää hyväksyttävänä ja mitä ei.

Minusta MELANIAN tarina on kuitenkin monin verroin mielenkiintoisempi kuin radikaali HUUHAA OBAMAN.

MELANIAN tarinassa, jota hän ei kuitenkaan itse ole kirjoittanut, kerrottiin mm. siitä, kuinka hänen isänsä toimi Slovenialaisen paperiyhtiön johdon autonkuljettajana.

Minusta tämä oli erittäin kiinnostava tieto, koska 1980-luvun lopulla minulle tuli tilaisuus tutustua silloin vielä kommunistisen vallan alla olleeseen maahan ja tarjota silloiselle UNICEP-nimiselle valtion konsernille ns. MASTER PLAN-kehitysohjelmaa.

Ohjelmaan kuului myös MELANIAN kotikaupungissa ollut paperitehdas.

Kun politrukkien matala ja pitkä musta MERSU poistui EKONON Wienin konttorista, ajattelimme porukalla, että nyt alkoi iso projekti, koska sopimuksesta puuttui vain yksi allekirjoitus. No, sitä yhtä allekirjoitusta ei sitten koskaan kuitenkaan tullut, kun Jugoslavia lähti hajoamisen tielle.

Muutama vuosi sitten jouduin kuitenkin takaisin Bosnia & Hertsegovinaan UNICEPILTA turkkilaisten ostaman tehtaan (NATRON HAYAT) konsultiksi.

Jos tuo yksi allekirjoitus olisi saatu, niin sitä ei tiedä, vaikka olisimme vielä tavanneet jopa nuoren MELANIAN.

Ehkä on kuitenkin parempi, että MELANIA lähti Amerikkaan, eikä tullut Suomeen ja sitä paitsi mehän olimme kaikki jo varattuja miehiä.

Luettuaan LUVATUN MAAN virallinen ääni esittää nyt vakavalla naamalla alla olevan analyysin USA:n terveydenhuollosta:

"USA:ssa ei ennen Obamacarea ollut köyhällä mitään mahdollisuutta sairastaa.

Terveydenhoito perustui henkilökohtaiseen sairausvakuutuksen. Obaman hallituskausi oli tässä suhteessa tuloksellinen, vaikka lopputulos oli monien kompromissien jälkeen vielä torso."

Tämän osalta joudun valitettavasti jälleen kerran oikaisemaan virallinen äänen levittelemää FAKE NEWS tiedotetta, jossa ei ole totuuden häivääkään, mitä ei ollut myöskään SENIILIN JOEN toissa päiväisessä lehdistötilaisuudessakaan.

SENIILILLÄ JOELLA oli tilaisuutta varten laadittu muistiinpanot, joissa oli merkitty valmiiksi ensin se, mille toimittajalle kysymysvuoro annetaan ja sitten valmiiksi se, mitä SENIILI JOE siihen vastaa.

Kiusallista oli, kun SENIILI JOELTA meni kyselyvuorot ja vastaukset sekaisin ja SENIILI JOE mumisi omiaan lunttilappuja selaillen!!!!

Mm. kun JOELTA kysyttiin, joukkoampumisen jälkimyrskyissä aseiden rajoituksista, niin SENIILI JOE alkoi muina miehinä luennoida 3000 miljardin taalan ympäristöpaketista.

Mitä tulee virallisen äänen luonnehdintaan USA:n terveydenhuollosta, niin on todettava, että Suomessa mielellään levitellään USA:sta systemaattisesti ns. FAKE NEWS informaatiota, koska se sopii Suomen perinteiseen vaihtoehdottomaan ja siis yksisilmäiseen YYA-narratiiviin, joka taas korvattiin lähes vastaavalla EU- ja EURO-narratiivilla, kun Suomi liittyi EU:n jäseneksi 1.1.1995.

Amerikan terveydenhuoltohan alkoi puolestaan kehittyä Thomas Bondin ja Benjamin Franklinin toimesta jo vuonna 1751 seuraavasti:

"Pennsylvania Hospital was founded in 1751 by Dr. Thomas Bond and Benjamin Franklin "to care for the sick-poor and insane who were wandering the streets of Philadelphia."

At the time, Philadelphia was the fastest growing city in the 13 colonies. In 1730, the population numbered 11,500 and had grown to 15,000 by 1750 (the city continued to grow and by 1776, its 40,000 residents made Philadelphia the second largest English-speaking city in the British Empire).

At the time, colonial America's urban centers were far healthier than their European counterparts. Nevertheless, the Philadelphia region, according to city leaders of the day, was "a melting pot for diseases, where Europeans, Africans and Indians engaged in free exchange of their respective infections."

The idea for the hospital originated with Dr. Thomas Bond. Born in Calvert County, Maryland, Bond, a Quaker, moved to Philadelphia as a young man. In 1738, in order to further his medical education, he went abroad to study medicine in London.

While in Europe, Bond spent time at the famous French hospital, the Hotel-Dieu in Paris, and became impressed with the continent's new hospital movement.

Bond returned to Philadelphia in 1739 and two years later was appointed Port Inspector for Contagious Diseases.

Bond and Benjamin Franklin were long-standing friends. Bond was a member of Franklin's Library Company and helped establish the American Philosophical Society and the Academy of Philadelphia, which evolved into the University of Pennsylvania."

Merkille pantavaa on, että Franklin oli monipuolinen henkilö, keksijä, diplomaatti ja toimittaja, joka vuonna 1776 laati mm. Amerikan itsenäisyysjulistuksenkin.

Franklin oli myös innokas VPK-aatteen kannattaja.

Suomi ei tässäkään asiassa kyllä kauaksi Amerikasta jää, koska Suomen ensimmäinen jatkuvatoiminen sairaala eli TURUN LASARETTI perustettiin jo 17.12.1756.

Nykyään kyseinen sairaala tunnetaan TURUN YLIOPISTOLLISENA SAIRAALANA. Täytyy vain toivoa, etteivät demujen KRISTA KIURU ja kepuloisten RUUNEPERI mene tätäkin vanhaa sairaalaa lahtaamaan.

Kuten Pennsylvanian sairaalan historiasta huomataan, niin Amerikkaan esim. infektiotaudit näköjään tuli Euroopasta ja Afrikasta, kun infektoituneet tulokkaat olivat kanssakäymisissä intiaanien kanssa.

En lähde nyt laajemmin luennoimaan USA:n terveydenhuoltojärjestelmästä, joka OECD:n ja WHO:n esittämien tilastolukujen perusteella on maailman kallein ja vuonna 2018 terveydenhuollon kokonaiskustannukset per capita olivat USA:ssa ja muutamassa Euroopan maassa seuraavat:

 USA 10 624 USD
 Saksa 6 098 USD
 Ranska 5 250 USD
 Ruotsi 5 828 USD
 Suomi 4 457 USD

USA:n terveydenhuollon kustannukset pitävät sisällään seuraavat kustannukset (vuosi 2017):

 Julkiset kustannukset 4 993 USD
 Yksityiset vakuutukset 4 092 USD
 Potilasmaksut 1 122 USD
 Yhteensä 10 207 USD

Amerikassa asukkaita oli vuonna 2019 kaikkiaan virallisen tilaston mukaan 328.2 milj. asukasta ja sen lisäksi maassa oli vielä n. 21 milj. paperitonta hiihtelijää.

Tulevan 10 vuoden aikana USA:n väestön on ennustettu kasvavan noin 40 milj. asukkaalla. Kyseiset siirtolaiset tulee lähinnä Keski- ja Etelä Amerikan maista.

Amerikkahan on 50 itsehallinnollisesta osavaltiota koostuva liittovaltio, jossa kaikissa osavaltioissa on omat hallinnolliset säädöksensä ja niiden lisäksi liittovaltion säädökset.

Näin ollen mm. osavaltioiden verotus ja myös terveydenhuolto on erittäin kirjavaa.

Väestö on jakautunut erilaisten vakuutusten piiriin tiettävästi seuraavasti:

 Yksityiset vakuutukset 68.2% = 223.8 milj. as

 Pelkästään julkiset vakuutukset 16.5% = 54.2 milj. as.

 Ilman vakuutusta 15.3% = 50.2 milj. as

 Medicare & Medicaid & ACA vakuutetut 113.3% = 37.1 milj. as

OBAMACARE tuli voimaan 2010 ja se piti sisällään lähinnä Medicaidin ja ACA:n (Affordable Care Act).

OBAMACAREssa sairausvakuutus tuki pakolliseksi köyhille ja vanhemmille, mutta kattavuus kokonaisuuden kannalta jäi vähäiseksi.

OBAMA ei ollut ensimmäisenä USA:n terveydenhuoltoa mestaroimassa, koska julkisrahoitteinen MEDICARE tuli voimaan jo vuonna 1965 demokraattien presidentin Lyndon B. Johnsonin toimesta ja kaudella.

Kun katsoo, mitä kaikkea MEDICARE esim. vanhemmille ihmisille nykyään tarjoaa, niin kyllä täytyy todeta, että edut ovat melkoiset.

Ei ole ihme, että viisas DONALD J. TRUMP muisti aina todeta vaalikiertueillaankin, että MEDICARE säilytetään ja veteraaneille pitää turvata terveydenhuolto pysyvästi.

DONALDHAN teki terveydenhuoltoonkin monia uudistuksia mm. veteraanien ja insuliinilääkityksenkin osalta, mutta terveydenhuollon kokonaisuudistus ei valitettavasti onnistunut, kun republikaanien OBAMALLE hävinnyt entinen presidenttikandidaatti JOHN MCGAIN puukotti DONALDIA selkään ja kaatoi uudistuksen toteutumisen häpeällisesti.

Jos virallinen ääni ei saa tarpeeksi nopeasti palvelua KYSTERISTÄ, niin panen tähän varmuuden vuoksi MEDICARE:N HELP LINEN puhelinnumeron 1-800-633-4227, niin olen 100%:n varma, että sieltä saat tiedot, mitä kaikkea hyvää sieltä voi vakuutettu saada.

Jos pääset vakuutuksen piiriin, niin ainakin voit heti tilata eväät kotiin, jos alkaa Juankoskella huikomaan.

Kritiikkinä USA:n kalliista terveydenhuollosta tavallisesti esitetään tietysti se, että USA:ssa asukkaiden odotettavissa oleva elinikä on kasvanut hitaasti muhin vauraisiin maihin verrattuna.

Vuonna 2021 elinikäodote on

 Japani 86.3 vuotta
 Sveitsi 82.0 vuotta
 Ruotsi 82.0 vuotta
 Ruotsi 82.7 vuotta
 Englanti 81.2 vuotta
 Suomi 80.6 vuotta
 USA 79.6 vuotta

Terveydenhuollon osalta kaikissa maissa on ollut havaittavissa sellainen ilmiö, että elintason noustessa terveydenhuoltokustannukset näyttävät kasvavan.

Näin ollen terveydenhuollon kustannuksista tai elinikäodotteesta ei voida päätellä sitä, mikä on terveydenhuollon taso.

Se on jo yleisestikin tiedossa, että Amerikassa lääketieteellisen ja biokemiallisen tutkimuksen sekä lääketieteellisen teknologian taso on ilmeisesti korkeinta mahdollista luokkaa maailmassa.

On selvää, että korkealuokkaiset lääketieteelliset laitteet kuten esim. ns. MRI skannauksissa, vaikeissa lonkkaleikkauksissa ja etenkin naisten rintasyöpähoitojen kohdalla tulee kalliiksi, mutta paranemisprosentit ja toipumisajat ovat kuitenkin huippuluokkaa sekä nopean hoitoon pääsyn osalta USA on maailman johtavia maita.

Tässäkin toteutuu se Suomessakin havaittu viisaus, että rahalla saa ja hevosella pääsee.

USA:n korkea elintaso on johtanut siihen, että väestö on laajasti ottaen ylipainoista ja sen vuoksi esim. diabetes on yleinen kansantauti.

Tämän korkeasta elintasosta johtuvan kansanterveydellisen ongelman hoitaminen tulee tietysti kalliiksi ja hoidon korkeat kustannukset eivät tietenkään tarkoita sitä, että hoito olisi huonoa vaan päinvastoin - elintavat ovat valitettavasti huonot.

Amerikan terveydenhuolto on siis korkealuokkaista, mutta suurten massojen hoitaminen käytetyn kalliin teknologian ja myös ahneiden lääkefirmojen korkeiden lääkekustannusten vuoksi hoito on tietysti kallista.

Tiede-lehdessä kosmologiaan ja suhteellisuusteoriaan erikoistunut teoreettisen fysiikan tutkija TEPPO MATTSSON on pohdiskellut älykkyyttä aivojen entropian näkökulmasta.

Näissä tutkimuksissaan MATTSON on tullut hyvin lähelle sitä aihepiiriä, jota keskustan virallinen äänikin on omissa ALKIO-OPISTON termodynamiikan opinnoissaan kosketellut eli entropian olemusta.

MATTSSON on älykkyyttä pohdiskellessaan tullut seuraavaan johtopäätökseen älykkyyden osalta:

"Oma otaksumani on pääpiirteissään tämä: mitä älykkäämpi olet, sen alhaisempi on aivojesi entropia (suhteessa ympäristöön). Korkean älykkyyden tulisi siis ilmetä aivoissa järjestäytyneempinä hermoverkkoina kuin matalan älykkyyden."

MATTSSONIN havainto on mielestäni hyvin linjassa termodynamiikan toisen pääsäännön kanssa, koska ns. PUTKIAIVOISUUS, joka valitettavan usein on ollut tyypillistä ns. perinteisessä alkiolaisessa ajattelussa ja kirjaviisaudessa, saattaa jopa kokonaan estää älykkään proaktiivisen ajattelun ja toiminnan.

ÄLYKYYS näyttää siis edellyttävän hajautettua järjestäytynyttä hermojärjestelmää.

Näin ollen on täysin välttämätöntä, että esim. massatiedotusvälineissä, jollainen verorahoilla pyöritettävä YLE:kin on, uutistuotannossaan levittää moniarvoista sensuroimatonta tietoa.

Moniarvoisen uutislevityksen vaatimus korostuu kriisitilanteissa, jollainen koronapandemiakin tietysti on.

Kuitenkin kriisinkin keskellä uutisoinnin pitää perustua tieteelliseen näyttöön, jota ei toistaiseksi ainakaan Suomessa ole koronan osalta ollut käytettävissä.

Koronakriisin hoidosta onkin Suomessa tehty poliittinen työkalu, jonka avulla SANNA MARININ vihervasemmistolaista hallitusta on perustuslain vastaisesti pidetty pystyssä KEPUN ja nykyisen KEPUN puheenjohtaja RUUNEPERI SAARIKON avulla.

USA:n kalliiseen terveydenhuoltoon liittyen totean vielä lopuksi sen, että USA:n verotustaso on aivan toista luokkaa kuin esim. Suomessa.

Merkittävä asia on myös se, että USA:n terveydenhuollossa on siis hoitohenkilökunnalla käytössään modernit tehokkaat laitteet, mutta myös hoitohenkilökunnalle maksetaan heidän tekemästään työstä kohtuullinen korvaus.

19.12.2018 TEHYN lehdessä oli tietoja USA:n terveydenhuollossa toimivien henkilöiden vuosipalkkauksesta.

Kun otetaan huomioon Amerikan alhainen liittovaltiovero ja osavaltiovero (esim. Floridassa 0%), niin keskimäärin tulovero on vain n. 20%:a.

Kun näitäkin TEHY LEHDESSÄ kerrottuja sairaanhoitajien vuosipalkkalukuja vertaa esim. Suomen sairaanhoitajien keskimääräiseen vuotuiseen ansioon kaikkine lisineen (3118 EUR/kk), niin ei ole ihme, että Suomessa terveydenhuollon menojen osuus on vaatimaton Suomen bruttokansantuotteesta.

 USA sairaanhoitajien bruttopalkka (suluissa netto):

- vastavalmistunut sairaan hoitaja 53 000 EUR/a (42 400)

- erikoistunut sairaanhoitaja 71 000 EUR/a (56 800)

- 20 vuotta sairaanhoitajana 88 000 EUR/a (70 400)

 SUOMEN sairaanhoitajien bruttopalkka (suluissa netto):

- keskimäärin 38 975 EUR/a (28 125)

- osuus verrattuna USA:n vastavalmistuneeseen 73.5% (66.3%)

- osuus verrattuna USA:n erikoistuneeseen 54.9% (49.5%)

- osuus USA:n 20 vuotta kokemuksen omaavaan 44.3% (40.0%)

Ei siis ole myöskään mikään ihme, että Suomessa hoitoalallekaan ei ole ollut tungosta, vaikka demujen KRISTA KIURU on jo muuttanut entisen hoitotakuulakiin kirjatun mitoituksen 0.4 jo 0.7:ksi.

Kuitenkaan tähän uuteen mitoitukseenkaan ei tulla pääsemään kuin korkeintaan vuonna 2023.

"Koronapanostusten" (hoitojonojen) kasvun johdosta SANNA MARIN ja KRISTA KIURU sekä RUUNEPERI SAARIKKO varmaan pian ilmoittavat, että hoitotakuun maalia joudutaan nyt valitettavasti siirtämään vuoteen 2035, jolloin Suomesta tulee hiilineutraali EU:n perustuslain vastaisen 750 miljardin EUR:n ilmastorahaston avulla.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Donald J. Trumpille suurkiitos28.3.2021 6:54
Olipa mielenkiintoista paneutua syvällisesti Melania Trumpin elämänkertaan. Tuskin missään muussa yhteydessä olisin pysähtynyt näin pitkään kyseisen henkilön nimen nähtyäni. Uskon, että Akm saa vielä monta lukuelämystä lukiessaan Melanian tarinan toistamiseen. Melanian elämänkerta avautuu insinöörille kuin hyvä vitsi, olen tästä aivan varma. Hyvälle vitsille voi nauraa monta kertaa. Ensimmäisen kerran, kun sen kuulee, toisen kerran, kun se kerrotaan uudelleen, kolmannen kerran, kun se selitetään ja neljännen kerran, kun sen ymmärtää. Alkio-opiston kurssiohjelmaan Melanian elämänkerta tuskin tulee. Ei edes "Mitä Suomi lukee-osioon", joka kuuluu paikallisosaston puheenjohtajakurssin koulutusohjelmaan.

alan kolmas miesRe: Donald J. Trumpille suurkiitos28.3.2021 15:24
AKM:n varsinainen tietoisku viralliselle äänelle meni taas yli hilseen.

Tämä on se juurisyy, miksi KEPUN RUUNEPERI SAAARIKON tekopyhä runonlausuntakin MARIA SANNIKAN perjantain haastattelussa itserakkaassa tekopyhyydessään meni jo lähes PÄÄSIÄISSAARNAN TASOLLE.

Perinteistä ALKIOLAISTA retoriikkaa noudattaen puhutaan aidanseipäästä, kun pitäisi puhua kepuloisten kaatuneesta risuaidasta.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: Donald J. Trumpille suurkiitos28.3.2021 22:44
Ymmärrän sinua. Ei ole mukava kokemus puhua yli kuulijan hilseen. Minä tiedän miltä tämä tuntuu. Minulla on tästä kokemusta. Olen ollut keskustan mielipidejohtaja Juankoskella jo vuosikymmeniä, mutta minua ei ole aina kuultu ja silloinkin, kun on kuultu ei ole ymmärretty.
Ikävintä on se, että itse tietää olevansa muita älykkäämpi ja oikeassa, mutta suuri enemmistö vetoaa laumaälyynsä ja nujertaa kerta toisensa jälkeen.
Jos minua olisi kuultu, emme olisi taanneet epämääräistä ukrainalaista, Säyneisessä olisi koulu ja pallohalli olisi käytössä. Vakavarainen Juankosken kaupunki olisi edelleen olemassa.
Laumaälyn vuoksi olen myöntänyt olleeni väärässä. Olen antanut periksi, olen säilyttänyt tasapainon ja puolustan keskustaa.

alan kolmas miesRe: Donald J. Trumpille suurkiitos29.3.2021 3:30
Voiko olla totta, että virallinen ääni on vihdoin yli 10 vuoden jälkeen uskaltanut kertoa julkisesti, että hän on ollutkin AKM:n kanssa samoilla linjoilla.

Minäkin mielelläni vastaanottaisin kadonneen lampaan takaisin avosylin oikeistolaisiin voimiin mukaan rakentamaan parempaa Suomea.

Ilokseni panin merkille, että Ruotsissakin on tapahtumassa merkittävä poliittinen muutos, kun Ruotsin demokraatit näyttää kelpaavan oikeiston riveihin.

Ruotsissa keskustan kannatuksen piti laskea alle 10%:n maagisen rajan, niin jopa alkaa tapahtua. Saattaa pian tulla Ruotsiinkin NATO.

Suomessa ollaan samassa tilanteessa, joten ainoa järkevä johtopäätös, jonka kepuloinen voi tehdä, on kääntää kurssia 15 piirua oikeaan.

Tämä tietysti edellyttää sitä, että demujen kanssa samassa sängyssä öitään viettävä RUUNEPERI SAARIKKO mahdollisimman nopeasti siirretään syrjään puolueen johdosta.

RUUNEPERILTA puuttuu nöyryys ja läheisten ihmisten aidon hädän tunteminen. Parannuskeinoistakaan RUUNEPERILLA ei ole mitään tietoa.

RUUNEPERI ajattelee vain omaa valtaansa ja haaveilee TERRA SIPILÄN tapaan sitä, että TERRAFAMEN kaltainen maailman köyhin malmio ja massiivinen ympäristökatastrofi muuttuu jollakin ilveellä (=valtion rahalla, veronmaksajien selkänahkalla) kullaksi.

Näin ei tule tapahtumaan, vaikka kaikki HARMAAN MATIN jakamat EU:n KORONARAHAT satsattaisiin Suomen akkuteollisuuteen.

Vanha totuus on, että kannettu vesi ei kaivossa pysy.

Varmaan keskustan virallinen äänikin saattaa vielä ymmärtää sen, että Suomi on pääomaköyhä maa ihan omasta tahdostaan. Köyhyyden juurisyy on taas FAKE NEWS MEDIAN jatkuvasti levittämä kateusviesti.

Suomessa ei pienyrittäjä saa onnistua ja siksi meidän teollinen-, kaupallinen- ja sosiaalinen järjestelmä on rakennettu monopolien ja oligopolien varaan.

Kuitenkin pääomaköyhässä maassa ainoa tapa selvitä on erikoistuminen ja tästä syystä Suomessa ei pidä tavoitella kokoansa suurempaa roolia, vaan luottaa pienuuden ekonomiaan.

Hyvin hoidetut pienet kunnat ovat puoleensa vetäviä, viihtyisiä ja turvallisia.

Kun SKOP kaatui Suomi lähes lakkasi olemasta. Kun NOKIA kaatui, niin Suomi melkein lakkasi olemasta.

Kun seuraavaksi meiltä kaatuu Fortum ja NESTE, niin lakkaako Suomi silloin jo kokonaan olemasta?

Jo näiden pienten esimerkkien perusteella voidaan vetää se johtopäätös, että ns. HYVINVOINTIALUEIDEN SOTE kaataa varmasti kokoansa suuremmaksi havittelevan Suomen.

KEPUN AHNEET HAIT ovat siis seuranneet väärää laivaa!!!!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: