Keskustelu

alan kolmas miesKOLMINKERTAINEN VALEMAISTERI???29.3.2021 2:05
KORKEA AIKA PUTSATA PÖYTÄ!!!

FAKE NEWS MEDIA on jo ainakin kahdeksan vuotta putkeen toitottanut etenkin YLE:n ja HESARIN toimesta, että Suomi on maailman onnellisin maa, on lottovoitto syntyä Suomeen, Suomessa on maailman parhain koululaitos, Suomessa on maailman parhaat kätilöt ja Suomi on maailman johtava oikeusvaltio, jossa demokratia on viety meillä huippuunsa.

TAHKOLLA lomaa viettänyt yksi Suomen johtavista ekonomisteista Johnny Åkerholm julkisti synkän arvionsa Suomen taloudellisesta tilasta 19.3.2021 seuraavasti:

"Suomen talouskasvu on kymmenen vuoden ajan ollut lähes maailman surkeinta."

"Miksi suomalaiset eivät ole huomanneet tätä", ihmettelee synkän tiedon tilastoista kaivanut Johnny Åkerholm, joka on tehnyt pitkän uran kansantaloustieteen parissa.

Suomi on kasvuvertailussa sijalla 134. Vuosina 2008?2019 ainoastaan seitsemän maata maailman 141 valtiosta kasvoi hitaammin kuin Suomi."

Tässähän ei ole mitään ihmeellistä, sillä Suomessa tasa-arvo on myös viety huippuunsa, kun pääministerin vaativaan tehtävään voidaan nostaa vain kaksi vuotta maisteriopintojen jälkeen osuuskaupan asiakaspalvelutehtävissä noussut nuori nainen, jos hänellä sattuu olemaan demarien jäsenkirja.

Kepuloisten noustua suurimmaksi puolueeksi "Suomi kuntoon" karaokerenkutuksen avulla TERRA SIPILÄN johdolla korruptio onkin viety meillä huippuunsa, vaikka puheet olivat TERRA SIPILÄLLÄ toiset.

Nytkin näyttää siltä, että Suomen valtion hallinnossa varsinaisella asiaosaamisella ei ole enää mitään merkitystä.

Tärkeintä on, että ministereillä on ennätyksellinen joukko erilaisia puoluepoliittisia kovapalkkaisia lobbareita, joilla on tietysti TEKIR SERTIFIKAATTI tai joku muu vastaava.

FAKE NEWS MEDIA nosti tästä tikun nokkaan LUONNON KAUNIIN KATRI KULMUNIN, joka kokemattomuuttaan ajoi TERRA SIPILÄN virittämään miinaan.

TERRA SIPILÄHÄN ei oikeasti ajanut Suomen etua, vaan toiminnassaan pyrki saamaan kepuloisen korruptoituneen menon Suomen valtionhallintoon ja tietysti myös eduskunnan avain valiokuntiin sekä valtionyhtiöihin.

Kun tarkemmin miettii TERRA SIPILÄNKIN toimintaa, niin on vaikea löytää siinä mitään eroavuuksia verrattuna itäisessä naapurimaassamme taannoiseen ja yhä edelleen voimassa olevaan yhden aatteen menoon.

Tästä yhden aatteen menosta voimme poimia lukuisia esimerkkejä korkeapalkkaisista valtion ja erilaisten järjestöjen viroista ja tehtävistä.

Tietystikään ei ole tarpeen lähteä luettelemaan esim. kaikkia kepuloisia tai muitakaan "hyvän kansalaiskunnon" omaavia palkittuja virkamiehiä ja poliitikkoja, mutta esimerkkeinä voidaan tietysti mainita ainakin:

 Paula Lehtomäki, Pohjoismaiden ministerineuvoston pääsihteeri

 Päivi Nerg, VVM:n alivaltiosihteeri

 Maria Kaisa Aula, Harmaan Matin valtiosihteeri

 Kimmo Tiilikainen, Geologisen tutkimuslaitoksen pääjohtaja, professori

LUONNON KAUNIIN KATRIN jouduttua eroamaan valtiovarain ministerin tehtävistä TEKIR koulutuksesta huolimatta valtiovarain ministeriksi nostettiin SANNA MARININ hallitukseen jostain oudosta syystä HARMAA MATTI.

Kuitenkaan HARMAA MATTIHAN ei ole koulutukseltaan koskaan ollut mikään talousmies. HARMAA MATTIHAN on entinen Kehäsanomien päätoimittaja, joka nousi suureksi keskustalaiseksi ajattelijaksi, kun Tsernobylin voimala räjähti.

HARMAA MATTI sopii siis Suomessa valtiovarainministeriksi SANNA MARININ vihervasemmistolaiseen hallitukseen kuin konsanaan SUUTARIN SORMI SIAN SELLAISEEN.

Muutama päivä sitten YLE:n PAULI AALTO-SETÄLÄN johtamassa PYÖREÄN PÖYDÄN keskustelussa käsiteltiin taloustoimittaja PEKKA SEPPÄSEN aloitteesta Suomen FAKE NEWS MEDIASSA näyttävästi noteerattua WORLD HAPPINESS REPORT 2021:ssa tilastoitua meidän kannalta taas poikkeuksellisen hienoa ONNELLISUUSASEMAA.

SEPPÄNEN toi hyvin esille sen, miten heppoisin eväin Suomen johtava ONNELLISUUSASEMA määritellään.

Keskeiset onnellisuusindikaattorit ovat raportissa seuraavat:

 Oma arvio elämän tilanteesta, arvosana 0-10

 Positiiviset tunteet (hymyilivätkö vai nauroivatko haastateltavat eilen), jos eivät hymyilleet arvosana 0, jos hymyiltiin arvosana 1). Tästä sitten laskettiin maittain keskiarvo.

 Negatiiviset tunteet, kokiko haastateltava negatiivisia tunteita eilen?, Näiden negatiivisten tunteiden käsittely oli sitten sama kuin positiivisilla tunteilla.

 Raportissa havaittiin, että globaalisti positiiviset tuntemukset olivat kolme kertaa yleisimpiä kuin negatiiviset tunteet

Koska Suomi on aina ollut pessimistinen maa, jossa jo kehdossa olevalle lapselle opetetaan seuraavat elämän totuudet:

 Kel onni on, se onnen kätkeköön!!!

 Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa!!!

UNILUKKARIKIN on vuosikymmeniä opettanut suomalaisia säästämään, vaikka jo RAAMATUSSA opetetaan, ettei vähiä ropoja pidä kaivaa maahan.

Vain täysin typeräthän laittaakin rahansa ahneiden pankkien tileille, joista ei nykyään makseta edes korkoa, mutta kyllä tilinhoitomaksut on nostettu jo pilviin.

Tässä ilmastossa suomalainen on siis ilman muuta maailman onnellisin ihminen, koska hänellä ei voi olla unelmaa paremmasta, jota esim. USA:n ehkä kaikkien aikojen paras PRESIDENTTI DONALD J. TRUMP koko ajan markkinoi kasvavalla menestyksellä.

Täysin perustellusti voidaan siis todeta, että SUOMEN VALTAMEDIA ja SUOMEN POLIITIKOT levittävät kansalle täysin tyhjän päällä olevaa onnellisuusviestiä, jotta pysähtyneisyyden tila saataisiin näyttämään luonnonlain tapaiselta olotilalta.

Ministerin tehtävistä TEKIR koulutuksen johdosta eroamaan joutunut LUONNON KAUNIS KATRI oli kepuloisten politrukkien määräyksestä esittänyt, että VVM:n kansliapäällikkö MARTTI HETEMÄEN tilalle nimitetään MIGRIN entinen johtaja PÄIVI NERG, joka tunnetaan tinkimättömänä kepuloisen aatteen vaalijana.

OPERAATIO NERG meni kuitenkin raiteiltaan, kun kävi ilmi, että PÄIVI olikin pimittänyt TERRA SIPILÄN ohjauksessa eduskunnan tietämättä peräti yli 400 milj. EUR:a PERUSTULAIN VASTAISEN YLILEVEÄN MAAKUNTA SOTEN RAKENTELUUN.

HARMAAN MATIN ohjauksessa VVM:n kansliapäälliköksi valikoitui sitten oikeustieteen kandidaatti JUHA MAJANEN, jonka aiempiin ansioihin kuuluu eritysesti maataloustukien jakelu maa- ja metsätalousministeriön palkkalistoilla.

Varsinaisestihan MAJANEN ei kuitenkaan ole kunnostautunut johtavana ekonomistina tai kansantalouden asiantuntijana, mutta sopii siis varmaan erinomaisen hyvin SANNA MARININ HALLITUKSEN KORONAMILJOONIEN JAKOON.

TERRA SIPILÄN kätten jälki Suomen poliittisten nimitysten historiassa on mittava.

TERRA SIPILÄHÄN nimitti PERUSTUSLAIN VASTAISEN SOTEN LAKIVALMISTELUN johtoon myös nykyisen oikeuskansleri TUOMAS PÖYSTIN, joka vuosina 2007?2015 toimi Valtiontalouden tarkastusviraston (VTV) pääjohtajana.

Kun TERRA SIPILÄN vahvasti tukema PÖYSTI nimitettiin oikeuskansleriksi, niin silloinen oppositio aivan aiheellisesti nosti esille PÖYSTIN kiistanalaisen aseman nimenomaan kehitteillä olleen MAAKUNTA SOTEN lainsäädännön osalta.

Nythän SANNA MARININ punavihreässä hallituksessa kehitteillä on KRISTA KIURUN johdolla samat perustuslain vastaiset HYVINVOINTIALUEIDEN lait, joten tässä suhteessa PÖYSTIN asema ei ole voinut muuttua.

PÖYSTIHÄN on saanut oikeuskanslerina olonsa aikana jo useita kanteluita SANNA MARININ KORONAHALLITUKSEN ilmeisen lainvastaisesta toiminnasta mukaan luettuna AL-HOL HAAVISTON TAPAUS ja sen jälkeen myös KORONAN HOITOON liittyneitä kanteluita.

Nyt näyttää mediassa tulleen ilmi, että PÖYSTIN toimiessa VTV pääjohtajana PÖYSTI näyttää nimittäneen VTV:n palkkalistoille TYTTI YLI-VIIKARIN, joka nyttemmin on kunnostautunut lähinnä sillä, että hänellä on ollut erittäin aktiivinen menojalka kaukomailla oleviin ulkomaisiin tarkastuskohteisiin ja koulutustilaisuksiin.

Myös kotimaassa TYTTI on joutunut edustamaan mm. Venäjän valtionhallinnon virkamiehiä ja nähtävästi myös PUTININ henkilökohtaisia talousneuvojia mm. KÄMPIN hienossa hotellissa, jossa kokoansa suuremman Suomen valtion piikki on tietysti ollut näyttävästi auki.

Tietenkään TYTTI ei ole voinut edustaa kokoansa suurempaa Suomea huolittelemattomasti, vaan kuin konsanaan kansainvälinen hienostunut rahakirstun vartija.

YLI-VIIKARIN KÄMP HOTELLIN kestityslaskujen tultua julkisuuteen ei mennyt kauaa, kun TYTIN FINNAIRIN PLUS pisteistä nousi mekkala.

Seuraavaksi kävi ilmi, että TYTILLE oli tehty työsopimus, jossa on huippupalkka, mutta ei ole työvelvollisuutta. Tämähän tietenkin kuulostaa tavallisen suomalaisen korvaan ainakin hieman erikoiselta.

Kyllähän kaikki mielellään nostaisivat korkeata palkkaa ja lentäisivät FINNAIRIN koneella ympäri maailmaa, eikä työnkuvaan kuuluisikaan muuta kuin juhlinta KÄMPISSÄ.

TYTIN kivinen tie näyttää nyt viimeisimpien paljastusten jälkeen muuttuvan vain yhä kivisemmäksi.

Kauppalehti näyttää nyt paljastaneen sellaisenkin pienen yksityiskohdan, että TYTTI saattaakin olla ainakin kolminkertainen VALEMAISTERI.

TYTTI tuntuu suorittaneen 5 vuoden aikana maisterin tutkinnon kolmessa EUROOPAN HUIPPUYLIOPISTOSSA seuraavasti:

 Sorbonne 1997
 College of Europe 1999
 l´ENA:ssa (École nationale d'administration) 2001

Kuitenkaan valtionhallinnon virallisissa PÖYSTIN johtaman VTV:n virkaan nimityspapereiden joukossa ei tunnu olevan asiakirjoja näistä maisterin tutkinnoista.

Kun näitä maisteritutkintoja on TYTILLE ulkomailtakin kertynyt peräti kolme kappaletta, niin herää tietysti kysymys, miksi muutama vuosi sitten VALELÄÄKÄRI LAIHO tai LAURA HUHTASAARI otettiin FAKE NEWS MEDIAN toimesta tikun nokkaan, kun LAIHOLLA oli ihan viralliset ulkomaiset sertifikaatit lääkärin tointa varten, eikä LAIHO tiettävästi ollut yhtäkään potilastaan hoitanut KÄMP HOTELLIN vastaanotolla.

LAURAN osalta ei tietenkään voinut tapahtua mitään rötöstelyä, koska hänhän oli taas ihan oikeasti suorittanut opintonsa Jyväskylän yliopistossa. Kateelliset kuskailijat kuitenkin ajoivat tietokoneen valheenpaljastusohjelmilla jälkikäteen LAURAN gradun läpi ja syyttivät LAURAAKIN plagioinnista.

Kun näitä graduja on nyt alettu jopa jälkikäteen valheenpaljastusohjelmilla kelaamaan läpi, niin olisi tietysti hyvä, että sitten kaikki taannoiset opinnäytteet ajettaisiin läpi näillä samoilla valheenpaljastuskoneilla.

Tiettävästi edes UNILUKKARIN gradua ei kuitenkaan löydy Turun Yliopiston arkistosta, joten kukaan ei silloin pääse käsiksi tähänkään asiakirjaan, vaikka en sitä tietenkään epäile, että UNILUKKARI olisi siinä suhteessa harrastanut filunkia, koska hänet tunnetaan tiukkana lakimiehenä.

Sen sijaan vähemmän tiukka lakimies meillä oli ennen nykyistä valtakunnan syyttäjä RAIJA TOIVIAISTA, kun kokoomuksen ANTTI HÄKKÄSEN ollessa oikeusministerinä silloiselle valtakunnansyyttäjä MATTI NISSISELLE annettiin potkut, kun MATTI oli tilannut syyttäjäkoulutusta veljensä firmalta ja sai asiasta sakkotuomion Korkeimmassa oikeudessa.

NISSISEN potkuja HÄKKÄNEN perusteli seuraavasti:

"Valtioneuvosto katsoo, että valtakunnansyyttäjän asemassa osittainenkin toimintakyvyn puute on syyttäjälaitoksen kannalta ongelmallinen. Sillä on välitön vaikutus koko oikeusjärjestelmän uskottavuuteen.

 Valtakunnansyyttäjän tehtävä on virka, jonka hoitamisessa voidaan edellyttää erityistä moitteettomuutta.

Valtakunnansyyttäjän nauttima luottamus ja uskottavuus ovat keskeinen osa hänen toimintakykyään, toteaa oikeusministeri Antti Häkkänen.

 Esimiesasemassa ja virastopäällikkönä häneen voidaan kohdistaa korkeampia vaatimuksia kuin virkamieheen yleensä."

NISSINENHÄN antoi myös julkisuuteen outoja lausuntoja ns. AUERIN tapauksessa, jossa AUERILLE lopulta maksettiin miljoonakorvaukset, kun poliisi oli täydellisesti epäonnistunut selkeältä vaikuttavan murhan tutkimuksissa.

Tiettävästi TYTTI YLI-VIIKARI on joutumassa tiettävästi jo aamulla "MINÄ AJATTELISIN" ANU VEHVILÄISEN johtaman puhemiesneuvoston tentattavaksi ja ANU on jo ehtinyt toteamaan julkisuuteen, että TYTIN toiminta on ollut "huonosti harkittua".

Tässä tulee väkisinkin mieleen viime viikolla ollut Eduskunnan kyselytunti, kun persuista erotettu ANO TURTIAINEN esitti seuraavan kysymyksen:

"Milloin pääministeri SANNA MARIN ja KRISTA KIURU asetetaan valtakunnan oikeuteen?"

SANNA vastasi kysymykseen, että hän nauttii koko Eduskunnan luottamusta, joten tällaista mahdollisuutta ei ole. SANNAN vastauksen jälkeen Eduskunta hiljeni, eikä jatkokysymyksiä enää tullut.

Joka tapauksessa kallis porukka Suomella nyt on hallituksessa ja rötöstely on saanut täysin ennen näkemättömät mittasuhteet korruption ja myös täysin holtittoman rahankäytön osalta.

Tällaista kepuloisten RUUNEPERIN leipomaa pakkopullaa suomalaisten ei ole kuitenkaan pakko syödä.

Tulevissa vaaleissa SANNA MARININ tukipuolueena mellestävä KEPU onkin syytä äänestää tauolle valtakunnan ja kuntien politiikasta, koska ymmärrys lähidemokratiastakin on kepuloisilla kokonaan kadonnut.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: KOLMINKERTAINEN VALEMAISTERI???29.3.2021 12:53
Itse pidän keskustaa yhä vähemmän korruptoituneen puolueena. Totta kai meillä oli näitä korruptio-ongelmia taannoin, kun olimme vallan kahvassa lähes kaikkialla. Viime aikoina korruptiosyytöksiä on tullut vähemmän ja uskon, että pitkällä tähtäimellä vapaudumme näistä kokonaan.
Juankoskella tilanne on parantunut ratkaisevasti. Täällä olemme eläneet korruotiovapaalla vyöhykkeellä jo vuosia.
Viimeisenä poliittisena, ehkä hieman haiskahtavana toimena, lopetimme kulttuurisihteeri Heimo Konttisen viran. Huhun mukaan Konttinen olisi arvostellut keskustaa reserviläisten ampumaharjoituksissa. No, me lopetimme viran.
Heimo Konttinen nousi persujen listalta valtuustoon ja huudatti itsensä valtuuston puheenjohtajaksi.
Ilman korruptiosyytöksiä hän valtasi entisen työhuoneensa takaisin ja palkitsi kohtelunsa lopettamalla Suomen ehkä keskustalaisimman koulun Säyneisen taajamassa. Ikään kuin tämä ei olisi riittänyt, hän johdatti Juankosken Kuopioon Juankosken kaupunginvaltuuston viimeisenä puheenjohtajana.
Tämäkö ei ole korruptiota. Ei ole Turtiainen puuttunut rakenteelliseen korruptioon, joka leviää entisissä keskustajohtoisissa kunnissa, kun nousevat puolueet kostavat isien pahat teot.

alan kolmas miesRe: KOLMINKERTAINEN VALEMAISTERI???29.3.2021 15:51
Virallinen ääni avautuu yhä enemmän JUANKOSKEN paikallisesta korruptioista.

SE ON ERINOMAINEN ASIA.

Suomeahan on FAKE NEWS MEDIASAA vuosikymmenet pidetty ehkä maailman kaikkein korruptiovapaana maana, koska korruptio on meillä kirjattu suoraan PERUSTUSLAIN salattuun lisäasiakirjaan.

Lisäasiakirjan otsikkona meillä on ns. MAAN TAPA.

Perustuslain lisäasiakirja täyttää siis samat SALATUN ASIAKIRJAN tunnusmerkit kuin taannoinen MOLOTOV-RIPPEDROPIN SOPIMUS, jolla EUROOPPA jaettiin ja 2. MAAILMANSOTA sytytettiin.

Muistini mukaan olen käynyt yhden lyhyen puhelinkeskustelun HEIMON kanssa, kun hänestä leivottiin valtuuston puheenjohtaja.

Petyin pahasti. Ei ole ihme, että HEIMO "tappoi" Säyneisen koulun ja johdatti JUANKOSKEN KUOPION KAUKAISEKSI JA HILJAISEKSI SYRJÄKYLÄKSI.

MAAN TAPA ja TOLKUN IHMINEN ovat Suomen rakenteellisen korruption juurisyyt ja korruptio on tullut mahdolliseksi vain siksi, että Suomesta puuttuu poliittisista puolueista riippumaton PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN.

PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIMEN puute on johtanut siihen, että Suomessa vain harva pystyy taistelemaan korruptoitunutta hallintokoneistoa ja oikeuslaitosta vastaan.

Se, että Suomessa kaikki tuntee toisensa ja kaikki juristit ovat asianajoliiton jäseniä johtaa samaan ilmiöön, joka terveydenhuollossa syntyy lääkäriliiton jäsenten kesken tai valtion- ja pankkien-, vakuutusyhtiöiden-, keskisen median ja muiden yhtiöiden hallintoelinten ristikytkentöjen kautta.

EIT:n (Euroopan ihmisoikeustuomioistuin) tuomari PAULIINE KOSKELO erottuaan taannoin Korkeimman oikeuden presidentin tehtävistä ja mentyään EIT:n tuomariksi totesi erotessaan, että Suomessa hallitukset ovat suhtautuneet välinpitämättömästi oikeusvaltioperiaatteeseen.

Koska oikeusvaltioperiaate on meillä häilyvä käsite valtion hallinnossa, niin on luonnollista, että oikeusvaltioperiaate ei toteudu myöskään kunnallisessa hallinnossa.

EIT:n vuosia 1959-2018 koskeva tuomiotilasto osoittaa selvästi sen, että ihmisoikeuksien kannalta Suomessa ei ole hurraamista, vaikka Suomi muka onkin MAAILMAN ONNELLISIN MAA.

Muutama tilastotieto EIT:n tuomioista alla:

Kaikki tuomiot (suluissa tuomiot per 100 000 as)

 Italia 2 396 kpl (4.0)
 Puola 1 166 kpl (3.1)
 Unkari 510 kpl (5.3)
 Englanti 547 kpl (0.8)
 Suomi 188 kpl (3.4)
 Ruotsi 153 kpl (1.5)
 Tanska 51 kpl (0.9)
 Norja 48 kpl (0.9)

Oikeudenkäynnin oikeudenmukaisuus per 100 000 as

 Italia 0.5
 Puola 0.3
 Unkari 0.2
 Englanti 0.1
 Suomi 0.7
 Ruotsi 0.3
 Tanska 0.0
 Norja 0.2

Oikeudenkäynnin pituus per 100 000 as

 Italia 2.0
 Puola 1.2
 Unkari 3.1
 Englanti 0.0
 Suomi 1.1
 Ruotsi 0.1
 Tanska 0.1
 Norja 0.0

Yksityisen elämän loukkaus per 100 000 as

 Italia 0.3
 Puola 0.3
 Unkari 0.2
 Englanti 0.1
 Suomi 0.4
 Ruotsi 0.1
 Tanska 0.0
 Norja 0.1

Sananvapaus per 100 000 as

 Italia 0.0
 Puola 0.1
 Unkari 0.3
 Englanti 0.1
 Suomi 0.4
 Ruotsi 0.0
 Tanska 0.0
 Norja 0.1

Korvaus per 100 000 as

 Italia 0.2
 Puola 0.1
 Unkari 0.4
 Englanti 0.0
 Suomi 0.2
 Ruotsi 0.0
 Tanska 0.0
 Norja 0.0

EIT:n tilastot Suomen oikeusvaltion osalta eivät valitettavasti suuria HURAAHUUTOJA ansaitse, jos asiaa tarkastellaan verrattuna muihin Pohjoismaihin ja Englantiin.

Yksi keskeisiä BREXITIN syitä olikin käsittääkseni juuri tyytymättömyys EU:n oikeuslaitokseen.

Yo. tilastotiedon perusteella Suomella on muihin Pohjoismaihin verrattuna runsaasti parannettavaa siis kaikissa yllä tilastoiduissa oikeustapauksissa.

Tavallisen suomalaisen oikeusturva on siis koko ajan uhattuna seuraavista syistä:

 oikeudenkäynnit eivät näy olevan oikeudenmukaisia

 oikeuden käyntien kesto näyttää olevan jopa yli 10-kertainen verrattuna esim. Ruotsiin

 Suomen oikeuslaitoksissa loukataan yksityisten ihmisten elämää jopa 4 kertaa enemmän kuin Ruotsissa

 Sananvapauden loukkauksia on Suomessa myös 4 kertaa enemmän kuin Norjassa ja Ruotsin kohdalla näitä loukkauksia ei ole tuomittu lainkaan

 Vahingonkorvaukset näyttävät myös jäävän Suomessa selvästi harvinaisemmiksi kuin muissa Pohjoismaissa.

Jos Suomea ym. tilastojen valossa verrataan paljon haukuttuun Italiaan, niin näyttää siltä, että tältä osin meillä oikeuslaitos ei näytä paljon puuttuvan Italian mafia-tasosta.

Juankosken keskustan virallinen ääniRe: KOLMINKERTAINEN VALEMAISTERI???29.3.2021 16:00
Meitä ei oikeastaan voi syyttää yksityisen edun tavoittelusta julkisen vallan käytössä. Ei meillä tällaista harrastettu. Syöty ja juotu on tietysti, mutta kauneudenhoitoon ei rahaa käytetty eikä esiintymiskoulutukseen, vaikka tarvetta molempiin olisi ollut.
Me harrastimme enemmänkin poliittisten vastustajien kampittamista ja pientä kiusantekoa. Minusta tällainen toiminta oli politiikan suola ja monesti varsinainen päämäärä ja sisältö.
Tyydytystä tuotti poliittisen vastustajan elämään puuttuminen vaikkapa kaavoituksen ja rakennussäännösten kautta. Kunnan töihin otimme tietysti omia miehiä ja naisia, mutta paljon teimme virheitäkin, joita saimme myöhemmin katua. Vielä tarkempi olisi pitänyt olla.

kuorija vaanRe: KOLMINKERTAINEN VALEMAISTERI???1.4.2021 23:47
Löytyyköhä paljon näitä vale maistereita ja muita vale tiploomi insinoorejä kaavilta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: