Keskustelu

PVKaaville ideapankki9.6.2014 12.12
Moro,
ja taas onnittelut Kaaville.
-- "
Kuva: Onni Aaltonen / Yle

Kaavin kunnassa aiotaan aloittaa henkilökunnan ideapankkitoiminta. Aloitteenteko-oikeus on jokaisella Kaavin kunnan palveluksessa olevalla henkilöllä. Aloitteen voi tehdä myös ryhmässä.

Aktiivinen aloitetoiminta nähdään kunnassa tärkeänä vaikuttamisen sekä työnantajan ja henkilöstön yhteistoiminnan muotona.

Aloite voi olla parannusehdotus, joka kehittää työmenetelmiä, työvälineitä, koneita tai laitteita. Myös organisaation työturvallisuuden, toimivuuden ja työskentelyolosuhteiden parantaminen tai työpaikan viihtyisyyden lisääminen ovat aloitetoiminnan tavoitelistalla, samoin kustannusten vähentäminen, työn tuottavuuden parantaminen ja tarpeettoman työn poistaminen.

Vuoden lopussa palkitaan kolme kokonaistaloudellisisesti edullisinta ideaa tai aloitetta, suurin palkkio on 1000 euroa.

Seppo Tikkanen"

kehitysoptimistiRe: Kaaville ideapankki9.6.2014 15.34
Kaaville taas hatunnosto hyvästä ideasta!!

Hyvät ideat ovat yksinkertaisia. Pääasia on, että ideoimassa on muutkin Think Tankit kuin vain eväänsä syönyt kunnanjohtaja ja elinkeinoasiamies.

Kaavin kunnan talous ei romahtaisi, vaikka tällaisia palkintoja jaettaisiin kuukausittain. Näin saataisiin ideointiin vauhtia. Miksi pitäisi odottaa palkintoja puoli vuotta?

Olisi hyvä saada hyvät ideat jo ensi vuoden budjettiin.....

think and doRe: Kaaville ideapankki9.6.2014 15.42
Innovatiivinen henkilökunta tarvitsee innostuneen ja idearikkaan esimiehen,jonka katse on tulevaisuudessa ja joka haluaa kehittää aluettaan ja on valmis ottamaan uusia ideoita vastaan positiivisella mielenlaadulla. Kaavilla taitaa olla sellaisia,entä Juankoskella ?

Eero KekalainenRe: Kaaville ideapankki9.6.2014 18.00
Muutaman viimevuoden aikana Kaavilla on tapahtunut selkeaa kehitysta, syysta
etta siella vaihtui luottamushenkilojohto. Oman edun tavoittelijat JR ja SA laitettiin viisaasti ulkoruokintaan.
Ei tarvinnut vaihtaa virkamiesjohtoa, koska varsinaisilla paattajilla elikka valtuutetuilla ja luottamusjohdolla on ohjat kasissaan.
Virkamiesjohdolle on ilmiselvasti annettu ymmartaa olevansa renkia eika isantia.
Jos Juankoskellakin saataisiin samanlainen muutos aikaan, oikeasti, eika kuten viime vaaleissa nimellisesti tapahtui, kehitys olisi selkeasti plusmerkkinen.
Kun virkamiesjohdon palvelusaika on vuosikymmenia ei voi odottaakkaan kehitysta, koska vanha totuus tulee esille, urautuminen. Kunhan tassa viela pari-kolme vuotta kuittailen palkkani.

Pena T.Re: Kaaville ideapankki9.6.2014 18.28
Juankoskella on tekojämeriä teko-osaajia niin, että riittää. Oikeita kartonginteon ja laajakaistapisneksen visionäärejä.
Kaavilla on vastaavasti oikeasti jämeriä ja rehellisiä osaajia. Eihän Juankosken tarkastuslautakunta tietenkään ymmärrä tätä. Siellä on yhdellä kaverilla vain housut, muilla hame. Se yksi ei ole puheenjohtajana tai sihteerinä.
Miten on yrityshautomon kehittäminen Vapaan Juankosken linjoilla? Työpaikkoja, jotka maksaisivat itsensä nopeasti? Työpaikkoja, jotka pysäyttäisivät asukaspaon.
Ihailen Kaavin edistyksellistä johtoa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: