Keskustelu

masentavaaRe: juankosken masennusprosentti 11%11.6.2014 14.26
Asukasluvultaan suurimman savolaiskunnan Kuopion masennusprosentti 9,4 % on myös hurja luku, mikä viittaa kyllä siihen, että Pohjois-Savon korkeat masennusluvut selittyvät osin geeneillä sekä osin kasvuympäristöllä.Täällä Itä-Suomessa ja etenkin Savossa ihmiset ovat tunnetusti kieroja ja kateellisia. Jos joku menestyy, aletaan hänestä heti puhumaan pahaa, ja mikäli joku poikkeaa keskivertoihmisestä, hänet pyritään heti lyttäämään jollain tapaa, joten ei ihme, että ihmiset masentuvat.

EX yrittäjäRe: juankosken masennusprosentti 11%11.6.2014 17.08
Varsinkin yrittäminen Juankoskella on aivan perseestä. Kaikki jotka ajattelette rupeavanne yrittäjäksi harkitkaa kahdesti, varsinkin sitä minne yrityksenne sijoitatte. Juankoski ei ole olenkaan yrittäjäystävällinen paikka yrittää. Toivottavasti yrittäjäksi aikova luet tämän viestin ja ymmärrät mitä tarkoitan. Kierrä kaukaa Juankoski. Vaikka Juankoskella on kaksi elinkeinohenkilöä Neron lisäksi, niin tulokset on ollut nähtävillä jo pitkän aikaa. Kertokaa myös muillekin jotka ajattelevat yrityksen perustamista, että perustaa vaikka yrityksen Kaaville, mutta älkää herranen aika missään tapauksessa perustako Juankoskelle. Ja kannattaa tämän sanoman lisäksi kysäistä myös muiltakin yrittäjiltä mitä mieltä he ovat.

katu kuva kertooRe: juankosken masennusprosentti 11%11.6.2014 17.40
Kaavi voitti!

PVRe: juankosken masennusprosentti 11%11.6.2014 17.45
Moro,
ja esimerkkinä Masa Pohjolaisen yritys, jossa kaupunginjohtaja tai kaupungin edustaja ei ole käynyt edes vierailulla, paitsi kun kunta yritti laittaa teknisen toimen kautta kaavamuutoksia, jotka onneksi Kaavin ympäristölautakunta kaatoi perusteettomina.
Muuten kaavin kunnanjohtaja on käynyt Masan arkissa ja neuvottelujakin vielä paljonkin.
On todellakin totta, että Juankoskella ei ole tehty lähes mitään PK-sektorin kehittämiseksi ja tukemiseksi, mutta takauksia annetaan kaatuville yrityksille.
Ja esimerkkejä löytyy paljon.
Mutta onneksi Masa ei tarvitse Juankosken tukea, ja tietenkin masa ei kuulu valtapuolueiden pe...nuolijoiksi.

Linjurilla liikkuvaRe: juankosken masennusprosentti 11%11.6.2014 18.19
Tosiaan Masa se aina jotakin kehittää on kuulema hankkinut Osuuspankilta tontteja hiljakkoin itselleen esim. pylvässalina tunnetun männikön Muuruveden keskustasta voi olla, että kylän risukot alkavat aikaa myöten poistua. Siirrättäisi myös linja-autopysäkin lähemmäksi tienristeystä , ettei tarvitsisi aina linja-auton pakokaasuja niellä.

Minäkin lähdinRe: juankosken masennusprosentti 11%11.6.2014 20.31
Suomen masentuneimmat kunnat ovat Savossa ? katso oman kuntasi sijoitus
11.6.2014 11:17 10

Helsingin Sanomat

Pohjoissavolaiset kunnat Kaavi ja Juankoski ovat Suomen masentuneimpia kuntia, kun katsotaan missä päin maata käytetään asukaslukuun suhteutettuna eniten masennuslääkkeitä. Tiedot perustuvat Kelan tilastoihin masennuslääkekorvausten saajista.

3 200 asukkaan Kaavissa masennuslääkkeitä on saanut 12 prosenttia asukkaista vuonna 2013. Väkiluvultaan hieman suuremmalla Juankoskella masennuslääkkeitä on määrätty 11 prosentille. Myös Etelä-Savossa sijaitsevalla Heinävedellä masennuslääkkeitä on saanut 11 prosenttia kuntalaisista.

Kyllä se Juankoski pääsee aina mukaviin otsikoihin, kyllä täällä tonttikauppa käy kuin siimaa kun lukija huomaa kuinka mukavaa onkaan Juankoskella. Hummeriveljekset ajoivat kunnan niin syvälle suohon, että ei ihme jos ahdistuneisuus kasvaa ja väki pakenee ken vaan voi.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: