Keskustelu

Pena T.Väestökato tänä vuonna yli 100?24.6.2014 16.41
Muistan hyvin, kun Jouko Lösönen ja Petri Kangasperko naureskelivat tarkastuslautakunnan kokouksessa Pentti Rissasen kanssa, kun esitin 6 vuotta sitten käsitykseni väestökehityksestä ja sen vaikutuksesta kunnan tuloihin.
Juankosken johdossa on aina ollut henkilöitä, jotka eivät suostu katsomaan totuutta silmiin. Nyt olisi taas sopiva hetki.
2014 viiden kuukauden saldo on -47 henkeä Juankoskella, mikä tarkoittaa -113 henkeä vuoden loppuun mennessä. Joka vuonna muuttoliike on vielä yleensä kiihtynyt loppuvuonna.
Heimo ja Veijo ovat ottaneet oikein tehtäväkseen kuntalaisten omaisuuden hukkaamisen ja Juankosken tekemisen luotaantyöntäväksi. He ovat tehneet vakuuttavaa työtä sillä alueella.
Kaavin tulos viiden kuukauden osalta on +24... aika hienosti, vai mitä? Muistan nekin kerrat, kun Kangasperko on mollannut kaavilaisia ja heidän osaamattomuuttaan. Nyt sietäisi katsoa peiliin.
Ulkoistetaanko kuntamme johtaminen Kaaville? Miksiköhän Tuusniemellä ei haluta liitosta velkaiseen Kuopioon? Järki-ihmisiä, luulisin.

peruskuntalainenRe: Väestökato tänä vuonna yli 100?27.6.2014 14.59
Väestökato kertoo lahjomattomasti Juankosken puuttuvasta vetovoimasta ja ihmisten epäluottamuksesta.
Lähes kaikissa yhteisöissä luottamuksen palauttaminen aloitetaan vaihtamalla johto. Miten on, Veijo ja Heimo?
Tämä keskustelunaihe on hyvin tärkeä Juankoskelle. Pitäisikö ottaa osaajat mukaan ongelmien ratkaisemiseen ja yhteistyön kehittämiseen naapurien kanssa?
Jos Veijo ja Heimo eivät kykene keskustelemaan kuntalaisten kanssa, pitäisi heidän poistua "takavasemmalle" ikään kuin viimeisenä palveluksena kuntalaisille.

peruskuntalainen nro 2Re: Väestökato tänä vuonna yli 100?27.6.2014 18.41
Peruskuntalainen on näköjään kokonaan unohtanut vaihdettavien johtajien listasta tärkeimmän.

Veijo ja Heimo ovat valitettavasti Juankosken Neron eli Pete Herran käskyläisiä.

Missään muussa Suomen kunnassa hallintomalli ei ole keikahtanut samalla tavalla päälaelleen kuin Juankoskella.

Muissa kunnissa kunnanjohtaja on hallituksen alainen ja hallitus on puolestaan vastuussa valtuustolle. Juankoskella käskytyssuhteet ovat valitettavasti olleet vuosikausia päinvastoin ja jälki näkyy.

Joka vuosi ainakin 100 asukasta äänestää mielettömästä menosta Juankoskella jaloillaan ja vauhti vain kiihtyy, kun "vapaaehtoinen liitos" Kuopion kanssa pannaaan täytäntöön.

Juankosken Nero on tehnyt hallituksesta ja valtuustosta oman katastrofaalisen toimintansa kumileimasimia.

Tästä syystä ei olekaan ihme, että Veijo ja Heimo ovat jo siirtyneet päätöksenteossa lymyämään tunkioruusupensaiden suojaan.

kentiapuliRe: Väestökato tänä vuonna yli 100?3.7.2014 20.15
Naapurikunnissa katsellaan hyvin pahalla Juankosken meininkiä, sillä ikävät asiat heijastuvat menestyksellisten naapurikuntien alueelle. Juankosken johto on vieläpä erikoistunut Kaavin kampittamiseen.
Miksi Kaavi ja Tuusniemi eivät ole vuosiin lähestyneet Juankoskea yhteistyöprojektien merkeissä? Mietitään sitä.
Juankosken johto on yksin vastuussa tästäkin, eikä vain omille kuntalaisille, vaan myös naapurikunnille.
On masentavaa todeta, että väestökadon lopettamiseksi ei ole tehty mitään, mutta vauhdittamiseksi paljonkin.
Asiat voisivat olla toisinkin...

Hummeripojat työllistiRe: Väestökato tänä vuonna yli 100?3.7.2014 20.39
Nyt kaikki valheelliset jutut mitä koillispaperi kirjoitti on paljastuneet ajan myötä.
Vaikka ex kepulainen Juankosken hallituksen puheenjohtaja nykyinen paperin tuottaja yritti kaikin keinoin peitellä typeriä virheitä mitä jo hänen aikanaan tehtiin ja hummeriveljekset jatkoivat. Totuus aina tulee julki ennemmin tai myöhemmin ja nyt jo valtiovarainministeriön edustaja tämän päivän Savon Sanomissa suoraan mainitsee kuinka Juankoski takaamalla viidellä miljoonalla yksityistä yritystä ajautui yhdeksi Suomen velkaisimmaksi kunnaksi. Tämä riskinotto on vaarantanut peruspalvelujen tuottamisen.
Ei ihme, että väki pakenee ken vaan voi Juankoskelta



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: