Keskustelu

alan kolmas miesFAKE NEWS KORONATIEDOTE AMERIKASTA27.7.2021 22.48
STT:n toimittaja Simojoki on välittänyt taas FAKE NEWS TIEDOTTEEN USA:sta.

Simojoki on huolissaan, kun USA:ssa on jo annettu lähes 350 milj. rokoteannosta ja deltavariantin johdosta tartunnat ovat lähteneet nousuun.

Simojoki ei ole kertonut, sitä kuinka SENIILI JOE BIDEN lupasi tultuaan valituksi massiivisen vaaliväärennöksen kautta presidentiksi, että amerikkalaiset voivat itsenäisyyspäivänä 4. heinäkuuta pitää BARBECUE BILEET ELI GRILLIBILEET takapihallaan, kun COVID 19 on voitettu ja koko kansa on SENIILIN BIDENIN ansiosta rokotettu.

SENIILI JOE BIDEN on yrittänyt epätoivoisesti todistaa, että hän on Amerikan pelastaja koronalta.

SENIILI BIDEN ei ole voinut vilpillisten vaalien jälkeen myöntää kuitenkaan sitä tosiasiaa, että hänellä tai maailmassa muutenkaan ei olisi mitään luotettavaa rokotetta, ellei Amerikan ehkä kaikkien aikojen paras Presidentti Donald J. Trump olisi kehittänyt noin 18 miljardia USD maksaneen ns. WARP SPEED ohjelman avulla kolme 95% prosenttisesti varmaa COVID 19 rokotetta maailman ennätysajassa vain n. 9 kk:ssa. Normaalisti tällaisen rokotteen kehittämiseen on mennyt 4-5 vuotta.

Kun Pfizerin ja Modernan rokotteet olivat valmiita lokakuun lopussa 2020, niin SENIILI BIDEN ja hänen VARAPRESIDENTTINSÄ KAMALA HARRIS, kertoivat CNN:n FAKE NEWS kanavalla, että he eivät ota TRUMPIN kehittämää rokotetta, koska eivät siihen luota.

TRUMPIN KORONA WARP SPEED RYHMÄSSÄKIN mukana on ollut myös FLIP-FLOP ANTHONY FAUCI, joka oli ollut rahoittamassa amerikkalaisten veronmaksajien rahoilla KIINAN WUHANIN SOTILASLABORATORIOSSA tapahtunutta virus tutkimusta, jossa selvitettiin, kuinka eläimistä peräisin olevasta viruksesta saadaan ihmiseen hyvin tarttuva virus (lepakosta COVID 19 virus). Kysymyksessä on viruksen ns. GAIN OF FUNCTION tutkimus.

ARIZONAN PHOENIXISSA pitämässään puheessa ja haastatelussa TRUMP totesi, että WARP SPEED ryhmässä tehtiin lähes kaikki asiat toisin kuin FLIP-FLOP FAUCI esitti.

Toki FAUCIN annettiin esittää mielipiteensä, mutta Amerikassa on paljon muutakin asintuntemusta kuin valtion virkamiehillä. WARP SPEED operaation rahoitti valtio, mutta se toteutetiin valtion ja yksityisten yritysten yhteistyönä.

TRUMPIN HALLINNON KORONA ASIANTUNTIJAT selvittivät KORONAN SYNTYYN LIITTYVÄT ASIAT ja tulivat siihen tulokseen, että COVID 19 oli peräisin WUHANIN laboratoriosta, ei mistään eläintorilta.

FLIP-FLOP FAUCI, joka on immunologi, joka on toiminut National Institutes of Healthin alaisen kansallisen allergia- ja infektiotautien instituutin pääjohtajana marraskuusta 1984 lähtien.

FAUCI on myös USA:n kallispalkkaisin viranomainen (tulot n. 500 000 USD/vuosi, enemmän kuin presidentillä) on viime aikoina ollut senaatin kuultavana Kiinan Wuhanin laboratoriosa käynnissä olleista GAIN OF FUNCTION tutkimuksista, joista ei ole kerrottu julkisuuteen ja siitä, että FLIP-FLOP FAUCI näyttää valehdelleen näistä tutkimuksista sekä USA:n kongressille että myös senaatille. Asiasta ollaan käynnistämässä rikosoikeudellista tutkimusta.

Kiinahan on ilmoittanut WHO:n tutkijoille, ettei tutkijoita päästetä tutkimaan WUHANIN laboratorion suorittamia tutkimuksia.

STT:n Simojoki on kertonut Ilta-Sanomiinkin levitetyssä uutisessa seuraavan tiedon:

"VIELÄ keväällä Yhdysvallat saattoi kehua ripeillä koronarokotuksillaan, mutta kesällä tahti on hiipunut. Vaikka maassa on annettu jo lähes 350 miljoonaa rokoteannosta, ovat koronatartunnat kääntyneet kasvuun niin kutsutun deltavariantin levitessä maassa.

"Presidentti Joe Bidenin neuvonantajan ja maan johtavan tartuntatautiasiantuntijan Anthony Faucin mukaan Yhdysvallat on nyt menossa väärään suuntaan. Hänen mukaansa kehitystä on perusteltua kutsua "rokottamattomien pandemiaksi".

Vaikka koronatapaukset ovat lisääntyneet kaikkialla, on halukkuudessa ottaa rokotteita suuria eroja. Yhdysvalloissa noin puolet koko väestöstä on saanut kaksi rokoteannosta, mutta osassa osavaltioita rokotekattavuus on selvästi alle 40 prosenttia."

Selvittääkseen Amerikan koronarokotusten tilannetta STT:n FAKE NEWS toimittaja on kysynyt asiaa vielä Jyväskylän Yliopistossa väitöskirjatutkimusta tekevältä Jani Kokolta.

Ennen taannoisia USA:n vilpillisisä presidentinvaaleja KOKKO oli yksi haastatelluimmista Amerikan tietäjistä Ulkopoliittisen Instituutin MIKA AALTOLAN ohella.

AALTOLAHAN aika ajoin kertoo suomalaisessa FAKE NEWS MEDIASSA, mikä on Suomen virallinen ulkopoliittinen linja.

Vähemmälle huomiolla Suomessa on jätetty tutkija MARKKU RUOTSILA, jonka ansiot Amerikan asioiden tutkijana ovat kuitenkin ainakin 10 kertaiset KOKON yksipuolisen historian kirjoitukseen verrattuna ja sama koskee myös FAKE NEWS KOLUMNISTI AALTOLAA.

Suomalaisen FAKE NEWS MEDIAN rakastama KOKKO on muuramelainen DEPOLOISTEN kunnanvaltuutettu, joka on valittu jopa EU:n vaalien valvontaviranomaiseksi (kts. alla):

"Muuramen kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Jani Kokko valittiin Euroopan neuvoston kunta- ja aluehallintokongressin monitorointikomitean toiseksi varapuheenjohtajaksi 23.3. pidetyssä vaalissa kongressin kevätistunnossa.

Monitorointikomitean rooli on keskeinen: se järjestää vaalitarkkailuja, valvoo Euroopan paikallisen itsehallinnon peruskirjan noudattamista neuvoston jäsenmaissa ja antaa suosituksia paikallisen ja alueellisen hallinnon järjestämisestä.

□ Olen kiitollinen saamastani tuesta palvella eurooppalaisia ja edustaa Suomea näin merkittävässä tehtävässä erittäin poikkeuksellisena aikana.

Koronakriisin keskellä kongressin päätehtävä demokratian, ihmisoikeuksien ja oikeusvaltion puolustamisessa on entisestään korostunut, sillä myös poikkeusoloissa kansalaisten tulee voida luottaa siihen, että paikallishallinto toimii näitä periaatteita kunnioittaen" Kokko toteaa.

Herääkin kysymys, miksi Amerikan asioista väitöskirjaa tekevä DEPOLOISTEN tutkija ei ole sanallakaan viitannut vielä USA:ssa parhaillaan käynnissä olevaa massiivisia vaaliväärinkäytöksiä koskeviin tutkimuksiin.

Suomeen FAKE NEWS MEDIA on levitellyt tietoa, että viimeiset USA:n presidentinvaalit olivat historiallisen rehelliset ja tarkat.

Miksi sitten 27 osavaltiossa on jo muutettu säännöksiä, jotta vaaleissa kuolleet, maassa asumattomat ja ilman henkilötietoja olevat ihmiset eivät voi äänestää???

Viimeisimmän tutkimustiedon mukaan 55% amerikkalaisista on sitä mieltä, että vuoden 2020 presidentinvaalit olivat väärennetyt. Vain noin 16% pitää vaaleja rehellisinä.

Eihän Suomessakaan ole mitään asiaa äänestyskoppiin, jos äänestäjä ei pysty esittämään henkilötodistustaan.

Miksi sitten Amerikassa nimenomaan demokraattisjohtoisissa osavaltioissa äänestäminen ilman ns. ID tunnusta on täysin mahdollista ja paikallisilla demokraateilla on asiasta jopa lakialoite kongressissa, jossa tämä vahvistetaan maan tavaksi.

Miksi Suomessa FAKE NEWS MEDIA toitottaa, että vaalivilpistä ei ole mitään näyttöä, kun esim. ARIZONAN Manicopa Countyssa, jossa ääniä annettiin kaikkiaan noin 2.1 milj., suoritetussa tarkistuslaskennassa on toistaiseksi todettu, että ilmoitetuissa tuloksissa voi olla jopa 9%:n virhe, joka merkitsee 189 000 ääntä???

Virallisissa tulokissa SENIILI BIDEN voitti Arizonassa 70 vuoteen republikaanisen presidenttiehdokkaan vain 10 457 äänellä.

Ääniä tarkistuslaskettaessa TRUMP voitti selvästi SENIILIN BIDENIN normaalissa äänestyksessä, mutta kun ns. absentee- ja drop box äänet laskettiin, niin SENIILIN BIDEN voitti niukasta vain 0.3%:n erolla!!!

Laittomat drop boxit oli rahoittanut FACEBOOKIN Mark Zuckerberg ja moni muu demokraattien tukija.

Näissä drop boxeissa SENIILI BIDEN sai 27 osavaltiossa lähes 100% annetuista äänistä. Tästä syystä TRUMP on todennut, että vaalit oli vilpilliset ja demokraatit käyttivät KORONAA HYVÄKSEEN massiivisen vaalivilpin tekoon.

Nämä tarkistuslaskennat ovat nyt leviämässä ympäri Yhdysvaltoja.

STT:n Simojoki on Amerikan tuntija- ja tutkija KOKON haastattelun pohjalta vetänyt KORONAN OSALTA seuraavat johtopäätökset.

"Tilastokarttaa katsomalla ei voi välttyä huomaamasta, että rokotteita on otettu yleensä vähiten republikaanien vahvoilla alueilla vanhoillisissa osavaltioissa.

Suosituinta rokottaminen taas on ollut demokraattien vahvoilla alueilla muun muassa itärannikolla ja suurissa kaupungeissa."

"Väitöskirjatutkija Jani Kokko Jyväskylän yliopistosta vahvistaa havainnon.

□ Politiikka on rokotevastaisuudessa merkittävässä osassa. Tässä näkyy aika konkreettisesti se kahtiajako konservatiiveihin ja liberaaleihin, joka alkoi Yhdysvalloissa 1990-luvun puolivälissä, Kokko sanoo.

Rokotusvastaisuudessa yhdistyy väärään tietoon perustuva epäily rokotteiden turvallisuudesta tai usko taudin vaarattomuuteen.

Toisaalta mukana on Kokon mukaan myös aimo annos epäluuloa presidentti Bidenia sekä kaikkea hallintoa ja ylhäältä tulevaa ohjailua kohtaan. Vapaus päättää itse tuntuu olevan tärkeämpää kuin oma terveys.

□ Tätä, kuten niin monta muutakaan asiaa, ei ehkä ajatella ihan tavallisella järjellä. Tämä on niin vahvasti ideologisesti värittynyt kysymys, Kokko sanoo."

Kirkasotsainen tutkija KOKKO on siinä oikeassa, että USA:ssa perustuslain turva on vahva ja siksi ihmiset voivat itse päättää siitä, onko rokotuksen ottaminen tai koronamaskien käyttäminen tarpeellista vai ei.

Esim. pikkulasten rokotuksissa, joihin KORONA ei tartu tai aiheuta vakavia ongelmia, rokotettaessa ollaan TUNTEMATTOMILLA VESILLÄ.

Sama KOSKEE MASKIPAKKOJA, joten Amerikassa osataan kyllä ihan oikeasti käyttää myös ns. maalaisjärkeä, eikä kaikkea voi määrätä VALKOISESTA TALOSTA annetuilla viranomaisten poliittisilla UKAASEILLA.

Tässä on selvä ero esim. Suomeen ja myös EU:hun, jossa pyritään kommunismin kaltaiseen pakkovaltaan samaan tapaan kuin aikoinaan NEUVOSTOLIITOSSA ja nyt vielä KIINASSA, KUUBASSA, VENEZUELASSA sekä monessa muussa maassa, joissa aito demokratia ei vieläkään toteudu, vaikka "demokratiaa" pidetään parempana hallintomallina kuin esim. nykyistä Venäjän tai aikoinaan Hitlerin aikaista Saksan diktatuuria.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: