Keskustelu

alan kolmas miesKORONA EPIDEMIA NÄYTTÄÄ TYREHTYNEEN!!!11.8.2021 16.12
KORONA SOSSU SANNA yrittää kynsin ja hampain pitää kiinni siitä, että KORONA pidetään otsikoissa.

THL:n tilastot palvelee tätä tarkoitusta erinomaiselle tavalla. Noin 500 000 suomalaista on jo peloteltu KORONALLA psykiatrista hoitoa vaativalle tasolle.

Amerikkalainen SENIILIN JOE BIDENIN propakanda yhtiö ja globaali tiedottaja CNN on nyt jo löytänyt muutamia LAMDA MUTANTTEJA jostain Latinalaisen Amerikan potilaasta.

Kohta alkaa siis GLOBAALI LANDAN VYÖRYTYS.

Suomessa aikavälillä 4.8.-11.8.2021 THL on ilmoittanut KORONA tilanteesta kaikissa tiedotuvälineissä globaalien KORONA TAULUKOIDEN ja KÄPPYRÖIDEN tukemana seuraavasti:

□ Tartuntoja 5 051 tapausta
□ Kuolleita 11 tapausta

Mitään tietoja kuolleiden henkilöiden iästä, sukupuolesta tai heidän perussairauksistaan ei ole kuitenkaan suomlaisille kerrottu, mikä on tietysti suuri kansalllinen häpeä ja osoittaa vain sen, että oleelliset yksityiskohdat halutaan pitää salassa, jotta kansalaisten käyttäytymistä voidaan kädestä pitäen ohjata ensin ulkona ja kohta myös kotona.

Tuntuu siltä, että KORONA SOSSU SANNAN HALLITUS haluaa kertoa suomalaisille, että KORONAAN KUOLLEET ihmiset ovat kuolleet melkein kuin salaman iskusta saappaat jalassa.

Se on selvää, että tällainen viestintä uppoaa peloteltuun kansaan kuin lämmin veitsi voihin.

11 kuollutta viikossa on vähän yli yksi kuollut päivässä. Valitettava asia, mutta vuosiatasolla ehkä korkeintaan vain noin 350 ihmistä, joista todennäköisesti 90% olisi kuollut ilman KORONAAKIN.

11 kuollutta 5 051 tartunnan saaneesta on 0.22% eli käytännössä ei mitään.

Tietysti jokainen kuollut ihminen on valitettava asia, mutta jatkuva KORONA HÖSSÖTYS MEDIASSA ETENKIN YLE:SSÄ JA HESARISSA ON SYYTÄ LOPETTAA.

NYKYÄÄN MEILLÄ KUOLEE TAVALLISEEN INFLUENSSAAN JO ILMEISESTI ENEMMÄN HEIKKOJA IHMISIÄ KUIN KORONAAN, JOTEN ON SYYTÄ SIIRTYÄ JO TÄRKEÄMPIEN ASIOIDEN KÄSITTELYYN.

HUKKUNEITAKIN ON OLLUT KESÄN AIKANA AINAKIN NOIN 70, JOTEN HUKKUMINEN ON KESÄLLÄ SELVÄSTI VAARALLISEMPI TAUTI KUIN HIIPUNUT KORONA, VAIKKA KAIKKI KORONAMUTANTIT LASKETAAN YHTEEN.

MILLOIN KORONA SOSSU SANNA KÄYNNISTÄÄ "UIJIEN VESIKAUHU ROKOTEOHJELMAN" JA "UIMAPASSIT", JOTTA TURHISTA HUKKUNEISTA PÄÄSTÄÄN LOPULLISESTI EROON???



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: