Keskustelu

alan kolmas miesKatalysaattorivarkaat AKM:n kimpussa22.8.2021 20.27
AKM:n VOLVOSTA vietiin katalysaattori viime yönä.

Kävin S-Marketissa viime yönä vähän puolen yön jälkeen ja VOLVO hyrräsi kuin ENKELI.

Tänään päivällä käynnistin auton ja luulin, että NYT MENI TURBO.

Tarkistin asian ja totesin, että pakoputkesta ei tullut pihaustakaan.

Aavistelin pahinta ja tietysti yöllä oli viety KATALYSAATTORI.

NYT ON LÖYDETTÄVÄ JOSTAIN UUSI KATTI!!!!

Valitettavan takaiskun johdosta TEEKKIIN SOVITTU TOKION MITALIKAHVITILAISUUS ON NYT VAARASSA SIIRTYÄ!!!

KYSYMYS ON KUITENKIN FORCE MAJOR TAPAUKESTA!!!!

Parkkipaikalta ilmeisesti HUUMEHÖRHÖT oli vieneet ainakin kolmesta autosta katalysaattorit yön pimeydessä.

HUUMEHÖRHÖT OVAT SUOMESSA NYT JOPA KORONAA PAHEMPIA NILVIÄISIÄ JA VIERASLAJEJA, JOTKA PITÄÄ KARKOTTAA MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI MAASTA!!!!

Juankosken keskustan virallinen ääni Re: Katalysaattorivarkaat AKM:n kimpussa22.8.2021 21.01
Voi, voi. Hintoihin nousee Espoossa asuminen. En ole tällaisista asumiskuluista Juankoskella kuullutkaan. Joskus olen kuullut auton varastamisesta, mutta ilmeisesti varas ei huolinut kokonaista Volvoa.
Vajavaisella Volvolla saa vielä vaihdettua rivitalon Muuruvedeltä. Palvelut ovat kävelymatkan päässä. Vanhukselle siirtyminen maaseudun rauhaan merkitsee elintason nousua.
Eli hätä ei ole tämän näköinen. Pistäpäs Volvo tulille
Topin maatilalla on vielä pensas mustikkaa itsepoimijalle.

Vähän mutta asiaaRe: Katalysaattorivarkaat AKM:n kimpussa22.8.2021 21.06
Kylillä on muitakin kovaäänisiä kulkuvälineitä.Onkohan niistäkin rälläköity irti katalysaattori.Noh sähkökäyttöisissä kulkuvälineissä ei näitä suurmelu ongelmia ole.Tulevaisuus on jo ovella.

alan kolmas miesRe: Katalysaattorivarkaat AKM:n kimpussa22.8.2021 23.14
AKM ei sähköautoa osta edes pakolla.

Pari viikkoa sitten joku AALTO yliopiston tekniikan tohtori kirjoitti FAKE NEWS HESARISSA, että 36 000 EUR:n sähköauto on selvästi edullisempi kuin 25 000 EUR:n hybridiauto, kun eläkeläinen ajaa vuodessa 12 000 km.

Kyseinen tekniikan tohtori vaikuttaa VALETOHTORILTA, koska millään taloudellisella yhtälöllä sähkö- tai hybridiauto ei tule edes AKM:n elinaikana edullisemmaksi kuin AKM:n TURBO VOLVO.

ME VIRALLISEN ÄÄNEN KANSSA MATEMATIIKKAA OPISKELLEINA HENKILÖINÄ VOIMME JO ENSI SILMÄYKSEN PERUSTEELLA TODETA, ETTÄ TEKNIIKAN VALE TOHTORIN AUTOJA KOSKEVA VÄITTÄMÄ ON EPÄTOSI.

TODEKSI NÄHTÄVÄSTI VAHVASTI VIHERPIPERRYSAATTEEN AIVOPESEMÄN VALETOHTORIN ESITTÄMÄ AUTOVÄITE MUUTTUU VASTA SILLOIN, KUN BENSAN LITRAHINTA NOUSEE 50 EUR:on.

TÄMÄ ONNETON TAPAHTUMA TULEE MEILLE KAIKILLE VASTAAN VASTA SITTEN, KUN MAAILMA LOPPUU.

SIINÄ VAIHEESSA ON AIVAN SAMA AJAAKO TEKNIIKAN VALETOHTORI TAIVAASEEN SÄHKÖAUTOLLA TAI AKM IKIVANHALLA TURBO BENSA VOLVOLLA.

KUN NÄISTÄ VAIHTOEHDOISTA OTETAAN LIMES MAAILMANLOPUN HETKELLÄ, NIIN MOLEMMAT VAIHTOEHDOT OVAT YHTÄ HYVIÄ.

Minä taas voin todeta, että vaikka nyt tuli HUUMEHÖRHÖJEN toimesta iso taloudellinen takaisku, niin tuon tekniikan valetohtorin olisi hyvä myös pyrkiä ALKIO-OPISTON KOTITALOUSHALLINNON JATKOKURSSILLE.

Kyllä tässä VOLVO tulille laitetaan, mutta sitä en voi nyt valitettavsti vielä varmistaa, ehdinkö MUSTIKKA AIKAAN vielä TOPIN TILALLE.

Minulla on kyllä vähän sellaista hytinää, että Virallinen ääni saattaa vielä kohta ilmoittaa minulle, että Juankoskelta on löytynyt AKM:lle jostain vastaavasta TURBOSTA katalysaattori. Kaupat syntyy heti, jos on kunnossa.

Olisi hyvä myös tietää, paljonko Topilla on mustikkaa tilalla, ettei vaan sitten käy niin onnettomasti, että tulee taas vedettyä vesiperä, kun on kepuloisten kanssa pyydetty marjaan.

HANNAKAISAAHAN aikoinaan itketettiin HERROJEN KANSSA MARJASSA.

Siitä lähtien AKM on HANNAKAISAN kokeman kovan kohtalon johdosta tuntenut sympatiaa HANNAKAISAA kohtaan, vaikka olemmekin olleet hieman eri mieltä tuosta MAAKUNTAMALLIN veropajatsosta.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: