Keskustelu

alan kolmas miesYLE:N FAKE NEWS UUTISET22.8.2021 23.32
Kauhuissani katsoin taas YLE:n uutislähetystä eilen klo 20:30!!!

Uutisten lukijaksi vähän odottelin SALAPOLIISIKIRJAILIJAA ja IKUISESTI TOTUUTTA ETSIVÄÄ MATTI RÖNKÄÄ.

MATTI oli varmaan jäänyt kirjoittamaan uutta salapoliisiromaaniaan, joten YLE oli nyt valinnut uutiset lukijaksi PEKKA LÖPÖSEN.

PEKASTAHAN suorastaan huokuu luottamus.

PEKKA ja avustavat toimittajat näyttivät monessa yhteydessä LÄHIKUVAA vihervassarien PEKKA HAAVISTOSTA, joka Afganistanin kriisin johdosta oli taas päässyt SUOMEN VAIKTUSVALTAISIMMAKSI POLITIIKOKSI.

"SIVARI" PEKASTAKO SUOMEN SEURAAVA PRESIDENTTI VAI "KIVIHIILI JA NIKKELI" OLLISTA. SIINÄPÄ TUHANNEN TAALAN KYSYMYS!!!!

PEKKAHAN oli nyt saanut johdettavakseen ERITTÄIN SALAISEN PELASTUSOPERAATION AFGANISTANISSA.

PARIISISSA 10.2.1947 SOLMITUN RAUHANSOPIMUKSEN JÄLKEEN SUOMI LÄHTI SIIS KAUKOMAILLE SOTIMAAN TALEBANIN SISSEJÄ VASTAAN KABULIIN.

SUOMEN SOTAVÄEN YLIPÄÄLLIKKÖNÄ TOIMIVA UNILUKKARI VALTUUTTI HAAVISTON TÄLLAISEN VAARALLISEN SOTILASOPERAATION JOHTOON, VAIKKA PEKALLA EI VOI OLLA MERKITTÄVÄMPÄÄ KOKEMUSTA VAARALLISISTA TAISTELUTEHTÄVISTÄ

PEKKAHAN SUORITTI VUONNA 1985 SIVIILIPALVELUKSENSAKIN TAMPEREEN YLIOPISTOLLISESSA SAIRAALASSA.

TOKKO PEKKA ON KOSKAAN JOUTUNUT KOIJÄRVELLÄKÄÄN OIKEATA TUPSUKORVAA PITÄMÄÄN KÄSISSÄÄN.

HIRVITTÄÄ SUORASTAAN, MITEN PEKALLEKIN VOI KÄYDÄ, JOS JOUTUU SILMÄKKÄIN TALEBANIN TODENNÄKÖISEN JOHTAJAN TALEBANIEN ylimmän johtaja mullah HIBATULLAH AKHUNDZADAN kanssa.

Alaiset ja kannattajat kutsuvat häntä kunnianimellä "uskollisten emiiri".

Akhundzadalla on viimeinen sana, kun Taleban tekee päätöksiä uskonnollisista, poliittisista ja sotilaallisista asioista. Hänen varamiehensä on Sirahuddin Haqqani.

Tiettävästi mahdollinen Afganistanin seuraava presidentti on mullah Abdul Ghani Baradar, joka on edustanut Talebania järjestön toimistossa Qatarissa.

Baradar toimii aktiivisesti, jotta Talebanin hallinto saisi mahdollisimman monen valtion tunnustuksen.

USA:n viimeisin todellinen PRESIDENTTI DONALD J. TRUMPHAN neuvotteli Afganistanin terroristisodan lopettamisoperaation nimenomaan HIBATULLAH AKHUNZADAN kanssa.

Tehdessään sopimuksen Talebanien kanssa TRUMP totesi, että jos sopimusta rikotaan, niin samana yönä Akhunzadan kylä pommitetaan tuusan nuuskaksi.

AKHUNZADAN ymmärsi, että Amerikassa on nyt johtaja, jonka kanssa on hyvä olla väleissä ja niinpä vetäytyminen eteni sovitulla tavalla, kunnes korruptoitunut SENIILI JOE BIDEN nousi USA:n presidentiksi vilpillisten ja korruptoituneiden vaalien avulla.

SENIILIN JOEN tultua presidentin virkaa hoitavaksi sätkynukeksi, BIDEN virkakautensa ensimmäisenä päivänä lakkautti kaikki TRUMPIN aikana tehnyt hyvät sopimukset ja aloitti RADIKAALIN KULTUURIVALLANKUMOUKSEN USA:SSA.


BIDENEN MIELIPUOLINEN AFGANISTANIN OPERAATIO ON PISTE IIN PÄÄLLE TÄÄSSÄ KULTTUURIVALLANKUMOUKSESSA, JONKA VUOKSI SENIILISTÄ BIDENISTÄ ON TULLUT KAIKKEIN HUONOIN PRESIDENTTI USA:N HISTORIASSA.

PARHAILLAAN USA:ssa käynnistellään hankkeita, miten vakavista älyllisistä ongelmista kärsivä JOE BIDEN, hänen neuvonantajansa ja korkeimmat sotilasjohtajat voidaan erottaa tehtävistään.

Tätä taustaa ajattelen on kummallista, että YLE:n PEKKA LÖPÖNEN lähettää Uutisten päälähetyksessä historian ehkä pahimmasta humanitaarisesta kriisistä täysin yksipuolista ns. FAKE NEWS TIETOA Suomen kansalle.

YLE:n toimittajienkin olisi jo syytä herätä, koska USA:ssa jopa perinteinen FAKE NEWS TV-kanava CNN on ollut jo pakotettu vähitellen kyselemään, miten tällaiseen kansainväliseen katastrofiin on voitu joutua.

Tietenkin suomalaisten veronmaksajien verorahoilla YLE on lähettänyt toimittaja IIDA TIKAN raportoimaan suomalaisille Amerikan asioista.

PEKKA LÖPÖSELLE IIDA luennoi Afganistanin tilanteesta haastatellen paria kadulla tapaamaa ohikulkijaa, mitä he ajattelevat asiasta. Haastateltavat olivat ihmeissään.

Sitten IIDA haastatteli BRADFORD WINEMAN nimistä mieshenkilöä, jonka titteliksi oli PEKAN klipissä todettu ulkopolitiikan strateginen asiantuntija.

IIDA oli myös saanut haastattelun Georgetownin Yliopiston professori Christine Fairilta.

IIDA:n haastattelemat kadunmiehet ja tutkijat keroivat, että USA:n ulkopolitiikka varmaan muuttuu Afganistanin katastrofin jälkeen.

HERÄTTÄÄ KUMMASTUSTA, ETTÄ IIDA TIKKA EI HAASTATELLUT AINUTTAKAAN ASIANTUNTIJAA, JOTKA JO 20 VUOTTA OLIVAT OLLEET TEKEMISISSÄ AFGANISTANIN ASIOIDEN JA TALEBANIN TERRORISTIJÄRJESTÖN KANSSA.

PARASTA TIETOAHAN IIDA OLISI SAANUT HAASTATTELEMALLA VAIKKA TRUMPIN AIKAISTA HYVÄÄ ULKOMINISTERI MIKE POMPEOTA, JOKA ENNEN ULKOMINISTERIN TEHTÄVIÄÄN OLI OLLUT MYÖS CIA:N PALVELUKSESSA.

POMPEO OLI TRUMPIN VALVONNASSA VALMISTELLUT MYÖS TURVALLISEN VETÄYTYMISSUUNNITELMAN AFGANISTANISTA, JONKA SENIILI BIDEN HEITTI ENSIMMÄISENÄ VIRKAPÄIVÄNÄÄN ROSKIKSEEN.

KYSEINEN SUUNNITELMAHAN ON USA:N KONGRESSISSA JA SENAATISSA KAIKKIEN TÄRKEIDEN POLIITIKKOJEN SAATAVILLA, MUTTA SITÄ EI OLE LEVITETTY NS. FAKE NEWS MEDIAN TOIMESTA.

NEWSMAXISSA SE KYLLÄ ON OLLUT JO ESILLÄ, VAIKKA NIMET ON VIELÄ SALATTU.

Georgetownin yliopistohan tunnetaan paikallisten demokraattien ja poliittisten maailmanparantajien kehtona, jossa yhteiskunnallinen RADIKALISMI ja TEKOPYHYYS ON VUOSIMMENET OLLUT katolisen opetuksen johtava ohjenuora.

Alle olen varmuuden vuoksi siteerannut pienen otteen GEORGETOWNIN YLIOPISTON vaikutuksesta globaaliin tekopyhään ajatteluun, mikä paljastuu mm. siitä, kun tarkastelee, millaisia merkkihenkilöitä on valikoitunut yliopiston opiskelijoiksi ja kunnniajäseniksi.

Huomiota herättää, että noiden henkilöiden joukossa on mm. Lyndon B. Johnson, jonka roolia Kennedyn murhassakin on joskus ihmetelty, sitten tietysti Bill "PERVO" Clinton, joka harrasti seksiä nuoren Monica Lewinski nimisen harjoittelijan kanssa Valkoisen talon Oval Officen pöydällä.

Kyseisessä yliopistossa on myös opiskellut EU:n entinen komissaari ja entinen Portugalin pääministeri José Manuel Barroso ja tietysti myös Espanjan korruptoitunut Kuningas Felipe VI.

Felipen isähän eli Kuningas Carloshan pakeni muistaakseni Qatariin hotelliin korruption vuoksi ja samasta syystä myös Felipe VI on ollut vakavien korruptioepäilysten kohteena.

Samalla tavalla kyseisen yliopiston alumneihin on kuulunut nykyisen USA:n kongressin johtavista demokraattisista henkilöistä Dick Durbin ja Steny Hoyer, jotka jo vuodesta 2016 lähtien ovat olleet levittelemässä Donald J. Trumpista täysin perättömiä paljastuksia ja olleet kiihkeimpiä TRUMPIN viraltapanon arkkitehteja jo ainakin 6 vuotta putkeen.


KUTEN TUNNETTUA, NIIN sehän oli TIETYSTI korviaan myöten korruptoituneen BILL ?PERVO? CLINTONIN VAIMO, Presidentin vaalit vuonna 2016 hävinnyt "CROOKED HILLARY", joka käynnisti TRUMPIA KOSKEVAN GLOBAALIN NOITAVAINON, KUN DONALD UHKASI PALJASTAVANSA PRESIDENTIKSI TULTUAAN CLINTONIEN KORRUPTOITUNEEN "HYVÄNTEKEVÄISYYSSÄÄTIÖN" SATOJEN MILJOONIEN TAALOJEN ULKOMAISEN- JA KOTIMAISEN KORRUPTION.

WIKIPEDIASTA:

"Georgetown graduates have found success in a wide variety of fields, and have served at the heads of diverse institutions both in the public and private sector. Immediately after graduation, about 73% of undergraduates enter the workforce, while others go on to additional education, as of 2017.

Government and International relations are the top two most popular undergraduate majors across every college at Georgetown, and many students go on to careers in politics.

Former President of the United States Bill Clinton is a 1968 graduate of the School of Foreign Service, while President Lyndon Baines Johnson attended Georgetown Law for a semester in 1934.

Two current elected heads of state are alumni: Iván Duque Márquez, President of Colombia,and ?eljko Kom?ić, one of the tripartite Presidents of Bosnia and Herzegovina, who attended a leadership seminar in 2003.

Former world leaders include Laura Chinchilla, President of Costa Rica, Saad Hariri, Prime Minister of Lebanon, Gloria Macapagal Arroyo, President of the Philippines, and José Manuel Barroso, Prime Minister of Portugal. King Felipe VI of Spain, King Abdullah II of Jordan and his son Hussein, Crown Prince of Jordan, and Prince Turki bin Faisal Al Saud of the Saudi Arabia royal family are among the royals who attended Georgetown.

Qatari heir-apparent Sheikh Abdullah bin Hamad bin Khalifa Al Thani is also an alumnus of the university's Qatar campus.

Eight alumni serve in the United States Senate, and twenty in the House of Representatives. Current congressional alumni include Dick Durbin, Senate majority whip, and Steny Hoyer, House majority leader."

TUNTUU OUDOLTA, ETTÄ SUOMESSA NYKYÄÄN ENÄÄ VAIN AKM TUNTUU SEURAAVAN TARKALLA KORVALLA JA TERÄVIN SILMIN SUOMENKIN FAKE NEWS MEDIAN JATKUVAA VALHEIDEN SYÖTTÖÄ SUOMEN KANSALLE!!!

ottoRe: YLE:N FAKE NEWS UUTISET23.8.2021 8.44
Verorahoitukseen siirtymisen myötä myös Ylen jo ennestään kyseenalainen taso uutislähteenä romahti. Jopa sääuutiset ovat yhtä ja samaa hysteeristä ilmastohöpinää. Luonto-ohjelmista nyt puhumattakaan. Muutakaan sisältöä ei täysjärkinen voi muutamaa minuuttia pitempään katsella. Sama radion puolella. Joskus oli sentään Kuopion Iänj... Ruotsinkielinen radio on jossain määrin säilyttänyt journalistisen tason. Tosin asenteellisuus paistaa läpi sielläkin. Samma på svenska. Fake news on lievä ilmaisu. Kaikelle paskalle mitä sieltä tuupataan.

alan kolmas miesRe: YLE:N FAKE NEWS UUTISET23.8.2021 12.31
Kyllä varmaan OTTO muistaa, kuka YLE:n verorahoitusmallin keksi.

TIETYSTI DEPOLOISTEN KUU KIURUSTA KESÄÄN, JOTA VOIDAAN MYÖS PITÄÄ POLIITTISENA "KORONA ARKKITEHTINA"!!!

KUU KIURUSTA KESÄÄN ON ENTINEN PORILAINEN ILMAISUTAIDON OPETTAJA, mutta hänellä vakavin ongelma on se, että hänen puheitaan ei kukaan ymmärrä, eikä hän taas osaa pitkiä MONOLOGEJAAN LOPETTAA, VAIKKA KAIKKI KUULIJAT NUKKUISIVAT PENKEISSÄÄN.

Vaivuttamalla kuulijat uneen depoloisten tapaiset luennoitsijat ovat systemaattisesti puhuneet järkevästi ajattelevat ja sivistyneemmät konservatiivit hiljaisiksi kaikissa TV- ja radio-ohjelmissa, koska asenteelliset toimittajat eivät ole joko halunneet tai osanneet keskeyttää näitä MOOTTORITURPIA.

NÄIN JULKISISTA KESKUSTELUISTA KUULIJOILLE JÄÄ KÄTEEN AINA VAIN KUU KIURUSTA KESÄÄN ESITTÄMÄT MONOLOGIT, JOTKA FAKE NEWS MEDIASSA MUODOSTUVUT YHDEKSI JA AINOAKSI TOTUUDEKSI - SUOMEKSI SANOTTUNA USKONNOKSI!!!

KUN KUU KIURUSTA KESÄÄN ON DEPOLOISEN MONOLOGINSA ESITTÄNYT, NIIN HETI SEN JÄLKEEN ALKAA MONOLOGIN KAIKKINAINEN PYÖRITTELY MUUN FAKE NEWS MEDIAN TOIMESTA.

Ensimmäisenä asenteelliset toimittajat kiirehtivät ottamaan yhteyttä ammattiyhdistysliikkeen johtajiin (järjestys: SAK, AKT, AKAVA, MTK, PAM, jne) ja tietysti STM:n ja THL:n edustajiin ja Palkansaajien Tutkimuslaitokseen.

Lopullinen lausunto FAKE NEWS MEDIASSA kirjataan sitten HESARIN PÄÄTOIMITTAJAN Gaius Niemen toimesta HESARIN ETUSIVULLE SOPIVAAN GRAAFISEN KAUHUKUVAAN TAI KÄPPYRÄÄN LIITETTYNÄ.

HESARIN PÄÄTOIMITTAJAN KIRJATESSA LOPULLISEN ARVIONSA KOLUMNIINSA KUU KIURUSTA KESÄÄN ESITTÄMÄSTÄ MONOLOGISTA, PÄÄTOIMITTAJA TIETYSTI VIELÄ HAASTATTELEE SITRAN ERITYISASIANTUNTIJAN ja ILMASTOPANELIN PUHEENJOHTAJA MARKKU OLLIKAISEN.

Näiden lausuntojen jälkeen MONOLOGIN tyhjentävä ANALYYSI ja LOPPULAUSUNTO onkin sitten valmis painettavaksi HESARIN ETUSIVULLE.

TÄMÄN MEDIAPROSESSIN JÄLKEEN KUU KIURUSTA KESÄÄN JULKISESSA TILAISUUDESSA TAI SOMESSA ESITTÄMÄ MONOLOGI ON HYVÄKSYTTY YHDEKSI JA AINOAKSI TOTUUDEKSI SUOMESSA.

Jos joku konservatiivisesti ajatteleva ihminen vielä rohkenee esittää asiasta eriävän mielipiteen, niin tietysti hänen puheensa leimataan mediassa heti vihapuheeksi ja älyllisesti heikkolahjaiseksi henkilöksi, joka ei ole perustanut mielipidettään "TIEDEYHTEISÖN" syvälliseen tietoon.

HESARI OTSIKOI SITTEN KUU KIURUSTA KESÄÄN ESITTÄMÄN MONOLOGIN VÄHINTÄÄN SENTIN KORKUISELLA TEKSTILLÄ SEURAAVASTI:

"KORONA ON TULLUT JÄÄDÄKSEEN
- ILMASTOKIRIISIN JA KORONAN SUHDE HUOLETTAA"

ottoRe: YLE:N FAKE NEWS UUTISET23.8.2021 13.23
Kyllä tämä oli niitä Kataisen sixpackin hedelmiä tämä.

Kuten oli se carunakin.

Kuka muistaa vielä Caruna-Haaviston?

Näiden koronahorinoiden keskellä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: