Keskustelu

alan kolmas miesJo on aikoja eletty!!!10.12.2021 13.28
EU:n ILMASTOHYSTERIA on vienyt viimeisenkin järjenhivenen SUOMEN POLIITIKOILTA.

Kaikki tietävät nykyään sen, että suuri osa KORONAHYSTERIASTA on poliittista sähläystä, jossa rahaa lapioidaan muutaman Amerikkalaisen liberaaliradikaalin IT-kehitelmiin tyyppiä FACEBOOK, TWITTER ja GOOGLE ja tietysti kiskurihintoja pyytävien lääkefirmojen taskuihin ja osakkeen omistajille.

Tässä pelissä ainoa voittaja on kommunistinen Kiina, josta ahneille amerikkalaisille mirjardööreille jaetaan lapsi- ja orjatyövoiman avulla tuotettuja tuotteita ja palveluja.

Nyt RUUNEPERI SAARIKKO esittää EU:n mielettömän ILMASTOVOUHOTUKEN LÄÄKKEEKSI JO SITÄ, ETTÄ SUOMESSA KORKEITA SÄHKÖLÄSKUJA ALETTAISSIIN MAKSAMAAN SOSIAALITUKENA VALTION JA KUNTIEN VAROISTA - SIIS VEROJEN AVULLA.

Iltalehdestä lainattua alla:

"Sähkön pörssihinta on kokenut rajun hintapiikin. Asia noteerattiin torstaina myös eduskunnan kyselytunnilla.

Valtiovarainministeri Annika Saarikko (kesk) otti esille kyselytunnilla sen, että Suomella on jo keinot olemassa auttaa kansalaisiaan.

□ Suomi on maa, joka pitää huolta kansalaisistaan kylmän talven tullen, ja tämä on maa, jossa ihmiset, joiden varallisuus ei riitä tiukan paikan tullen lämmityslaskun maksamiseen, voivat turvautua sosiaaliturvajärjestelmään, Saarikko toteaa.

Saarikko alleviivasi Suomen olevan maa, joka auttaa kansalaisiaan.

□ Tässä maassa on turvaverkkoja, ja se on keskeisimpiä syitä, miksi me emme tue yhteiseurooppalaista ratkaisua.

Siksi, että meillä on pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta, jossa korkean verotuksen maana me autamme myös heitä, joiden omat varat eivät riitä."

ENNEN KUULUMATON MÖLÄYS KEPULOISTEN RUNOILIJALTA, JOKA HALUAA PITÄÄ MUKA KIINNI BUDJETIN RAAMEISTA.

EI PIENEN SUOMEN BUDJETIN RAAMIT OLE TIELLÄ, KUN SAKSAN JA EU- MAIDEN SOSIALISTIT JA VIHREÄT PÄÄTTÄÄ NOSTAA PÄÄSTÖOIKEUKSIEN HINTAA, NIIN TIETYSTI PIENEN SUOMEN BUDJETTIRAAMIEN PITÄÄ JOUSTAA.

TÄHÄN ON KYLLÄ YKSINKERTAINEN LÄÄKE.

EROTAAN ENSIKSI EUROSTA JA JOS SE EI AUTA, NIIN EROTAAN VIELÄ EU:STA SVETSIN TAPAAN ja TODETAAN, ETTÄ SUOMEEN PERUSTETAAN HONGKONGIN TAI SINGAPOREN TAPAINEN PANKKIEN VEROPARATIISI.

JA ALETAAN ELÄMÄÄN KOROILLA!!!

Olisihan se mukava välillä kääntää Brysseliin vuosikymmeniä menneet pääomavirrat kotiin päin, niin kyllä sitä rahaa maailmassa nykyään on ja tietysti se myös Suomeen hakeutuu, jos Suomessa se pysyy turvassa samaan tyyliin kuin Sveitsissä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: