Keskustelu

alan kolmas miesRotat jättää hukkuvan laivan12.12.2021 21.01
Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja ANNE NIEMI on saanut tarpeekseen RUUNEPERI SAARIKON lausuntatilaisuuksista Eduskunnan ministeriaitiossa ja on päättänyt lähteä ALUEVAALEISSA ehdokkaaksi kokoomuksen riveissä.

ANNE NIEMI on yrittäjätaustainen kepuloinen, joka on vihdoin ymmärtänyt sen, että RUUNEPERI SAARIKKO ei ole ajanut oikeasti yrittäjien etua, kun RUUNEPERI syrjäytti LUONNON KAUNIIN ja YRITTÄJÄTAUSTAISEN KATRIN omien itsekkäiden vallanhimojensa vuoksi.

ANNE NIEMI tuntuu olevan myös selvästi kiinnostunut pesäpallosta ja kaikesta muusta, mikä voi liittyä aitoon kepuloisen perintöön, kuten Iltalehden alla olevasta artikkelista selviää:

"Anne Niemi valittiin Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi 2020. Niemi on mukana useissa metallialan yrityksissä pääomasijoittajana ja hallituksen jäsenenä. Viime vuonna hän perusti tyttärensä kanssa yhteisen naisten muotiliikkeen Seinäjoelle.

Niemi oli ehdolla vuoden 2015 eduskuntavaaleissa ja vuoden 2021 kuntavaaleissa mutta ei tullut valituksi. Hän on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallituksen jäsen. Niemi on entinen Vimpelin valtuuston puheenjohtaja."

RUUNEPERI teki ison virheen, kun meni "samaan sänkyyn" demujen kanssa ja nyt koko maailma on jo alkanut vitsailla, kuinka läpinäkyvän TEKOPYHÄÄ HALLITUSOHJELMAA KORONA SANNA ON SYÖTTÄNYT SUOMESSA KAIKELLE KANSALLE JA YMPÄRI MAAILMAA KÄYTTÄEN HYVÄKSEEN VALTAKUNNALLISTA MASSAMEDIAA KUTEN HALLITUKSEN VALVONNASSA OLEVAA YLEÄ JA TIETENKIN LÄHES MONOPOLIASEMASSA OLEVAA YLTIÖLIBERAALIA JA VIHERVASSARIEN ÄÄNITORVEKSI MUUTTUNUTTA HESARIA.

Täytyy lämpimästi onnitella Anne Niemeä onnistuneesta päätöksestä. Selvästi Annea odottaa tärkeämmät tehtävät tulevaisuuden Suomessa.

Anne saattaa antaa myös lisäpotkua KOKOOMUKSEENKIN, kun aletaan miettiä, kuinka korkealle verotusastetta voidaan Suomen kaltaisessa koko ajan kiihtyvästi velkaantuvassa maassa nostaa, kun näyttää siltä, että Suomessa on jo vuosikymmenet totuttu kuuliaisesti ottamaan vastaan vain kaikki EU:n komission Suomelle lähettämät ilmasto-, korona- ja taksonomian laskut.

On tullut aika sanoa: "ENOUGH is ENOUGH!!!"

On siis tullut myös korkea aika myöntää, että Itä-Saksasta Saksan kansleriksi noussut entinen kommunisti MERKEL teki urallaan massiiviset virheet, kun hän sitoi EU:n kohtalon mm. mielettömän vihreän energiapolitiikan kautta ikiajoiksi Venäjän oligarkkien ja rikollisten johtamiin maailman valloitussuunnitelmiin.

Näitä virheitä saadaan Euroopassa maksaa vielä vuosikymmeniä ja täytyy vain toivoa, että tästä sokusta selvitään ilman totaalista sotaa.

Enää on kysymys vain siitä, kuka heittää ensimmäisen kiven.

Onneksi Kanki Kaikkonen pelasi korttinsa oikein, vaikka tietysti äänekkäät "sosiaalitoimistotaustaiset" ajattelijat kuten Heikki Hiilamo, Kimmo Kiljunen ja tietenkin myös Erkki "The Red" Tuomioja ovat jo heti Kanki Kaikkosen tekemän ainoan järkevän F-35 päätöksen jälkeen nostaneet sormensa pystyyn: "Suomen itsenäisyydestä pidettiin taas väärin huolta".



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: